:(

Jag vill bara säga tack till alla som skickat sms, mejl, kommenterar bloggen m.m. ♥

Allt detta känns fortfarande förjävligt rent ut sagt. Fan, denna känslan är så hemsk att se sitt hemland förstört, folket desperata, folk som ligger under ruiner döda som levande..allt är så hemskt. Önskar bara att detta var en hemsk dröm. Jag hoppas med hela mitt hjärta att Chile tar sig igenom detta, alla människor stay strong people ♥

Vi kan iallafall inte få tag på våra släktningar längre för telefonerna där funkar inte, men dem mår bra iallafall hoppas bara att det inte kommer starkare efterskalv, det har redan varit starka och så har det kommit tsunami vågor men inte där min familj bor tack och lov!

Åh vad jobbigt, jag försöker verkligen att vara positiv men jävligt svårt. Jag vill bara åka dit och hjälpa allihop. Fan, jag vet seriöst inte hur jag kommer klara av skolan imorgon...

Remember: We are the world.

Jordbävning i Chile!

Hej hej...

Vilken jävla morgon! Igår natt runt halv två tiden hade min pappa berättat att de var jordbävning i Japan, jag fick panik! För min storebror är ju där, dock så har vi fått kontakt med honom och han mår bra..där han bodde så kändes det inte.

Min pappa sa även att Chile fått varning för Tsunami-vågor och jag trodde inte att något skulle hända. Iaf runt 9/9.30 så ringer vår hemtelefon, mamma går upp och sedan väcker hon mig och min lillasyster och berättar att det varit en jätte stark jordbävning i Chile...fan, den känslan är inte alls trevlig.

Denna jordbävning är starkare än den i Haiti (vila i frid alla döda och alla drabbade finns i mitt ♥), denna jordbävning mätte 8,8 på richterskalan. Skalvets epicentrum inträffade 90km från staden Concepcion.

Det var skit svårt att kunna ringa och få tag på folk, vi ringde alla/smsade alla vi kände och fan...Det tog jävligt lång tid innan vi fick någon kontakt med vår familj men jag tackar Gud (och alla där uppe) för att mina famillj mår bra. Ingen är skadad och de flesta är med varandra.

Fan, detta är så jävla hemskt. Jag hatar, hatar, HATAR att se folk lida, skadade, gråta, döda. Detta är så hemskt, fan. För lite mer än en månad sedan var det Haiti, fy fan så jävla hemskt hur många som dog, som är utan hem, mat, föräldrar...

Vad fan händer med denna världen egentligen?! Nu är det massa efterskalv, som kan orsaka skador, fler döda...även tsunami vågor sägs komma, dock är det ca 53 länder som kan bli drabbade.

Det har varit flera efterskalv nu, och det kommer säkert komma fler.

Nu är det uppe i 64 döda, när jag vaknade var det 0 och det har bara höjts och höjts :(. Fan, nu är det uppe i 78.

Stephie ♥

Oberhausen!!!

Tjo!

Hoppas att ni mår bra, själv mår jag inte så bra :( Min rygg gör jätte ont, åh orkar inte med mina ryggproblem igen..har varit utan dem i flera månader nu och please, don't come back! Mådde jätte dåligt för en stund sedan, tror att mitt blod sjönk eller något...men jag satte på Michael, la mig på soffan och vilade i en kvart och sedan gick jag upp kollade THA och TH börjar snart sin konsert i Oberhausen!!!! Så nu mår jag mycket mycket bättre! Hehe, sjukt vad musik och lite vila kan göra ;-)!!!

Jag vill iallafall önska, och jag VET att Stephie har det galet roligt nu i Oberhausen! Siick! : D ♥


Zoom into me...

I have no words left.



Ok..klarar inte av att lägga in fler haha. Too much.

This is it, here I stand ♥

I love you Mike ♥!


Spain! ♥

Igår så bokade vi biljetter till Spanien!!!!!!! Gud, vad jag längtar. Jag älskar att åka till Spanien...hmm jag undrar hur många gånger jag varit där nu haha. Jag älskar iallafall att jag och min lillasyster åker själva, det är så himla roligt och äventyrligt! Vi har verkligen inte tråkigt 1 sekund tillsammans och det är det bästa. Dessutom att vi ska åka för att hälsa på pappa och umgås med honom i några dagar ♥ Sedan åker vi till Barcelona för att se TH live och träffa Eve & Peter ♥ Sedan åker vi till Madrid för att se TH igen *__*! Omg, jag längtar som bara den. Jag blir helt galen haha...

Nu är det bara 38 & 39 dagar kvar! Minns när det var typ...106 dagar kvar haha. Tiden flyger, and I love it. 

Idag har TH konsert i Bryssel! Wooho, och Valles banner ligger uppe på THA ♥ I feel proud!

 

Posteeeeen!!!! :)

Hej hej!!

Hoppas att ni mår bra, själv mår jag super! Känns så jävla bra att Tokio Hotel har börjat sin turné, allt börjar kännas mer verkligt.

Idag kom iallafall posten och gud vad jag längtat...
Hmm undra vad som gömmer sig där inne?





Min väldigt sena julklapp från mamma!!! This is it blu-ray! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Love is magical ♥

Welcome to Humanoid city tour KICK - OFF!

Ååååh, jag kan inte förstå att jag ska se TH igen! I april, jag längtar som en galning!!!!!

Idag så började deras turné i Luxemburg, fyyyyyyy! Deras show är så grym! Man dör. Dessutom, låtarna ♥ och allt. Jag kan inte spoila för mycket haha, för det finns folk som inte vill veta *hoststephiehost*.

Jag fick iallafall höra deras konsert live, och det lät sååå bra. Ååh jag längtar ♥!!!!!!


Världens finaste tavla ♥

Hej!

Hoppas att ni haft en bra dag! Min dag har varit awesome, skriver mer sen för nu ska jag visa min tavla som jag & min syster fick när vi fyllde år ♥! Det är jätte svårt att ta bra bilder haha, så jag hittade en video på youtube där man ser tydligt och bra! =) Dock så har vår en svart ram runt omkring.



Bilderna blev inte så bra, blixten förstör men här ser ni iaf ramen =)!


Förlåt...

Förlåt för att jag inte har bloggat, men blogg.se har inte funkat för mig, har inte kunnat logga in :S!

Idag har jag vart med eggi och valle, vi har haft det väldigt roligt! Haha ♥ Jag såg nyss en liten mini-dokumentär om Michael när han var i Chile, de visade den på en chilensk kanal nyss haha jag hörde bara "Michael" och så kollade jag på TV:n. Jag kan inte förstå att jag befann mig i Chile just då! Jag var bara en liten bebis men känns ändå mäktigt haha (ja, jag är en tönt).

Jag får visa er tavlan imorgon istället. Jag hann inte ta någon bra bild på den idag för blixten förstör lite. Men jag lägger upp bild imorgon, lovar!

Måste lägga mig snart för jag måste vakna tidigt imorgon, ska nämligen ut och äta med några fina vänner! Jag längtar eftersom jag ääälskar mat!

Nae, nu ska jag spela lite Facebook spel och sedan lägga mig.

Btw, någon av er som spelar Petville? Jag behöver nämligen en granne haha.

WOH! Ödet dudes, rock with you kom nyss på radion ♥!!!!


(Min bild haha, älskar deras mat! Här ska vi äta imorgon ♥)


I love to play and feel the magic inside of me...

Hej hej!

hoppas att ni mår bra =)!

Idag har jag sovit, sovit, spelat piano, ätit, sovit, spelat piano och nu sitter jag här haha! Jag känner mig jätte utvilad och det känns super skönt! Jag har spelat in mig själv när jag spelar piano haha, lite skämmigt (ja! Jag är äckligt blyg) haha, iallafall så jag ska kanske lägga upp det här men isf blir det imorgon...

Imorgon ska jag försöka ta bild på min fina MJ tavla som jag & syrran fick i present när vi fyllde år, så att jag kan visa er. Den är så fin, så MJ ♥

Snöade rejält igår! Jag vet att alla är trötta på snön...men jag kan inte hjälpa att jag fortfarande älskar och fascineras av det. Förlåt haha.


Nae, nu ska jag gå och styla min systers hår haha, vi får se hur det går!

Love ♥

Min gamla blogg...

Jag sitter här och läser min förra blogg jag hade. Fy fan vad jobbigt det är att läsa...pga Michael. Det känns så hemskt att sitta och läsa mina inlägg, när jag fick reda på det. Får tillbaka känslorna, fy :( Jag kan inte läsa mer. Men jag ska aldrig ta bort den bloggen, det är minnen och det är fint att sitta och läsa vad jag skrev i juni förra året och framåt.

Snart ska jag och syrran leta upp någon gammal Disney film bland vår collection hehe, sedan ska vi titta på filmen, äta chips och dricka coca cola ♥! Just how we love it.

Nae, nu går jag och fixar allt inför myset hehe. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig fredag.

I'll never forget you, you'll always live in my heart.


Ett av mina favorit framträdanden av Michael ♥

Detta är absolut ett av mina favorit performances av Michael!!!! Jag älskar det, kan se det 10000 miljoner gånger och tröttnar inte. Så perfekt. Fantastiskt! Detta är ett av min storebros favoriter också, vi brukar kolla på den om och om igen, we looove it ♥!!! Så jävla bara. Titta bra, vilket vackert geni!

Loove yoou Michael ♥!
The girl is bad, the girl is dangerous!

Chile ♥

Jag och mina två kompisar planerar något speciellt inför vårt projekt arbete i trean, jag hoppas som bara den att det funkar!

Iallafall sitter här hemma själv nu efter att jag vaknat och varit glad för att jag är ledig idag! Jag sitter och tänker på hur bra man känner sig när man gjort något bra för denna planeten.

Något av det bästa jag har gjort var nog i Chile. I Chile runt juletid så kan man gå till posten för att läsa massa brev som barn i alla åldrar skickar till tomten. Det finns flera tusen brev och man får läsa hur många man vill, sedan väljer man ut något/några brev och så köper man det barnet önskat sig. Barnen kommer oftast från fattiga familjer och när man läser dem får man en klump i halsen. Hur är det möjligt att ett litet barn på knappt 5 år bara önskar sig mat till familjen? Jag blev helt rörd och ville bara hjälpa vart enda barn! Det fanns dock vissa som hade mer pengar och önskade sig datorer och grejer.

Iallafall så gick jag till posten med min mamma, min storebror och min lillasyster. Vi valde alla ut brev och sedan gick vi och köpte presenterna till barnen. När man gjort det, packade man in dem sedan gick man till posten med brevet och så fixade dem resten. Om man vill så kan man själv gå och lämna paketen men det kan vara väldigt farligt pga områderna.

Min morbror sa detta till oss och han sa att vi borde göra det. Han själv köper alltid mat och presenter till massa familjer och åker med polisen och ger maten till dessa familjer, han sa att det är en av de finaste känslorna att se ett barn, en familj att bli så glada.

Det är verkligen något fint man kan göra, kanske inte så speciellt för oss men väldigt betydelsefullt för andra. Nästa gång jag åker till Chile (vilket jag hoppas är snart) så ska jag göra om det, och jag ska göra mycket mer!




Jag har gjort andra fina saker, men det kan jag berätta om någon annan gång =)! Inte så kul om jag tar allt på en gång hehe.


My pet: Thriller ♥

Tänkte visa min fina pet Thriller med favorit kläderna på! =)

kanske inte syns så jätte bra men men :-) Thriller i vardagsrummet.


Thriller i sitt sovrum hehe : D

I loooove my piano and guitar ♥ ♥ ♥ ♥!!!!!

Jag vill bara skriva att musik gör mig så jävla glad! Helt underbart.

Nu ska jag iallafall gå och spela piano och efter det så ska jag spela lite gitarr! Ett tag sedan sist, saknar det och älskar det ♥!

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag =)!


Världens bästa Leo när han var en liten valp. Ååh ♥ love him!


Sportlov!!!

Åååh vad det känns SKÖNT med sportlov nu! Jag har längtat som en galning, jag har precis skickat min svenska uppsats (blev inte alls nöjd med den men jag orkar inte mer haha). Så nu kan jag äntligen andas och känna mig fri som en fjäril på en sommardag!

Jag ska försöka att ta bilder nu under sportlovet så att min blogg kan bli lite livligare hehe! Juste har inte berättat att jag och min grupp fick väldigt bra respons av vår lärare för våra 80-tals bilder! Det kändes jävligt bra ska jag säga er! :-)

- Något som är väldigt negativt är att min rygg börjar göra ont igen :'( känns inte alls bra, och dessutom ni som inte har fått era visdomständer än, känn er lyckliga! Det gör så overkligt ont och ibland kan man inte äta av smärtan. Åhåå, men det stoppar mig inte från att äta godis och chips ♥! Nothing can!!!


Dans ♥

Åååh vad jag älskar att dansa ♥ det är lätt något av det bästa som finns att göra! Hehe, just nu sitter jag här och ska snart ringa min storasyster =)! Längtar tills vi ses i april woot!

Imorgon är skoldagen rätt skön även fast vi har muntlig redovisning på foton imorgon, men det går nog bra haha gäller bara att improvisera ;-)! Sedan torsdag världens skönaste dag, sedan lov ♥ love it!

Måste dock jobba lite idag med svenskan så att det inte blir så mycket att göra imorgon/torsdag.

Btw, har ni ätit semla idag? :-)


Bilden är tagen av mig, I ♥ Thriller!!!!

Everytime I look up I can see you smiling ♥

Just nu sitter jag här hemma och väntar på att min lillasyster ska komma hem så att jag kan äta haha, har precis matat Thriller (mitt djur på Facebook) och juste, shit måste mata mina fiskar också haha har inte matat dem på länge :-(! Fan vad man är beroende haha.

Snart ska mamma iväg och jobba och då betyder det: äckligt hög musik! Wooooooooho. Jag misstänker att mina grannar avgudar mig och min syster höhö.

Nae, nu har jag inget vettigt att skriva så jag bjuder er på en bild på min lillasyster när jag fotade henne sist.

Visst är hon vacker?


Skola till torsdag sedan lediga till 1:a mars!! : DD

Hello people! : D

Hoppas att ni mår bra, själv mår jag super haha dock är jag lite trött men men vi har ju bara skola till torsdag sedan så har vi lov till 1:a mars!!! Och denna veckan är rätt lugn har bara en engelska läxa och en rätt så jobbig svenska uppsats att skriva men det funkar! Idag har jag världens skönaste dag, börjar kl 1 och slutar 2! Haha, onödig dag men men...

Nae, nu måste jag börja fixa lite saker inför skolan!

Hörs sen ♥

Janet Jackson ♥

I ♥ Janet! Har lyssnat på Janet så länge jag kan minnas. Jag absolut älskar hennes musik och henne, det märks att hon är Michaels syster...båda genier ♥ Hon är otroligt vacker på både in och utsidan. Hennes röst, hennes danssteg...♥ Jag ser verkligen upp till henne.

Jag la upp för många videosar så jag får nog ta och lägga in några i taget. Det får bli 3 stycken idag men det kommer att komma fler haha. Love it!

Janet Jackson - Make me
Hennes nyaste låt hon gjort, älskar den! Så typisk Janet är denna låten ♥.



Janet Jackson - Doesn't really matter
Denna låten har en stor betydelse för mig. Jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag älskade denna låten när jag var liten, jag älskar den fortfarande. Och videon, jag blev helt galen när den kom på TV haha. Denna låten och videon var helt fantastisk i mina ögon. Jag var så avundsjuk på den robot hunden haha och så totalt älskade jag när hon dansar på den dära plattan som flyger eller vad jag ska kalla det, jag tyckte de va så jävla coolt och jag ville bara gå upp och dansa där. Nae, denna låten och videon kommer alltid att betyda och ha en plats i mitt hjärta. Jag älskar fortfarande låten och videon, magical ♥ Ps. jag önskar fortfarande att jag kunde dansa på den videon haha.


Och såklart:
Michael & Janet Jackson - Scream
Perfekt. Perfekt låt. Perfekt text. Perfekt musik. Perfekta danssteg. Michael ser perfekt ut. Janet ser perfekt ut. Allt är absolut perfekt. Jag älskar låten och jag älskar videon. Perfection, beautiful

I love to create...

Tänkte visa lite bilder jag har tagit...kanske inte så speciella men jag gillar dem iallafall. Finns fler bilder att visa men jag tar & visar några i taget istället! På sportlovet så kommer jag ha systemkameran så då blir den nog massor av bilder. Jag ska även fota min lillasyster igen, jag får visa några av de förra bilderna någon dag! :)









Alla ♥ dag!

Hejsan!

Hoppas att alla mår bra, idag mår jag toppen även om det är söndag hehe jag gillar inte söndagar. Iaf igår så hade jag det mysigt, jag satt mest och kollade på olika Michael videos och sedan gick jag & valle och köpte lite gott hehe, så kom vi hem och kollade på Christine och Tyra Banks Show (måste säga att jag gillar Tyra och hennes program starkt, hon tar alltid upp viktiga saker!) och åt haha.

Idag så vaknade jag runt halv 12, lyssnade på min ipod till ett och nu sitter jag här haha. Idag är det ju alla ♥ dag, så jag ger er alla massor av kärlek!!! Idag ska jag inte göra mycket...min lillasyster ska ut så ja, haha får väll vara ensam men det är lugnt...jag kan ta fram mina chips, cola och titta på The Wiz eller något skoj! =)

Jag vill även börja att skriva eller fundera på hur jag ska skriva min svenska uppsats om Island haha, vill helst bli klar innan torsdag så att jag kan ha en "ledig" vecka =)!

btw, så är bloggen helt sjuk jag la upp ett inlägg igår och den visas inte på bloggen :S! Hoppas den kommer upp snart iaf...

såg att den kom upp nu! =)

Micheal Jackson - Someone in the dark

Åh vad jag älskar denna låten! Låten är så himla fin, texten och musiken är magisk...känns verkligen som om man är i en annan värld när man lyssnar på denna låten. Man blir varm av låten. Lyssna bara, känn bara hur vacker denna låten är. Gå ut och ta en runda i mörkret och låt låtens magiska krafter ta dig härifrån. En fantastiskt fin känsla. Vacker låt med en väldigt vacker text. Jag ser verkligen mig själv i denna låten.

Michael Jackson - Someone in the dark


All alone wishing on stars
Waiting for you to find me
One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend

When someone in the dark reaches out to you
And touches off a spark that comes shining through
It tells you never be afraid
Then somewhere in your heart you can feel the glow
A light to keep you warm when the night winds blow
Like it was written in the stars I knew
My friend, my someone in the dark was you

Promise me we'll always be
Walking the world together
Hand in hand where dreams never end
My star secret friend and me

When someone in the dark reaches out to you
And touches off a spark that comes shining through
It tells you never be afraid
Then somewhere in your heart you can feel the glow
A light to keep you warm when the night winds blow
Look for the rainbow in the sky
I believe you and I
Could never really say goodbye
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me

Though you're gone star far away
Each time I see a rainbow
I'll remember being with you
Smiles coming through my tears

When someone in the dark reaches out for you
And touches off a spark that comes shining through
It tells you never be afraid
Then somewhere in your heart you can feel the glow
A light to keep you warm when the night winds blow
Look for the rainbow in the sky
I believe you and I
Could never really say goodbye
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me
Wherever you may be
I'll look up and see
Someone in the dark for me!

Grattis till världens bästa pappa ♥!

Idag är det ingen vanlig dag för världens bästa pappa fyller år! Jag önskar med hela mitt hjärta och med hela min själ att jag kunnat vara med honom idag, men som jag sagt tidigare så kan man tyvärr inte ha allt man vill i livet.

Jag vill iallafall skriva lite om min pappa för han har en stor roll i mitt liv och han är en av de få som betyder absolut allt för mig. Jag är så tacksam och stolt över att vara hans dotter, han finns alltid vid min sida, när jag är ledsen är han där och tröstar mig och gör mig glad, när jag har problem ger han mig råd, han älskar och stöttar mig till 100%. Han är verkligen en av anledningarna till att jag är jag idag. Utan honom vet jag inte vart jag funnits eller hur jag hade varit. Han ger mig styrkan och kärleken till att leva, till att skratta, till att våga drömma.

Jag ser verkligen upp till min pappa för att han alltid ställer upp för mig och mina syskon, för att han älskar och stöttar oss så otroligt mycket. Min pappa är verkligen en fin människa på både in- och utsidan. Jag kan helt ärligt säga att han är en av de bästa människor jag känner och kommer någonsin att känna, och jag säger inte detta bara för att han är min pappa, jag har sett hur han behandlar andra människor och djur.

Även ifall vi bor långt ifrån varandra, även om jag inte ser honom varje dag, varje vecka eller varje månad så finns han i mina tankar och i mitt hjärta varje sekund av mitt liv. Han finns alltid där, så fort jag känner mig ledsen, sur, stressad, glad..vad som helst så kan jag bara skicka ett sms och så ringer han mig direkt.

Jag har så många fina minnen med honom som bara får mig att bli alldeles lycklig inombords. Jag är så tacksam över allt han gjort för mig och mina syskon. Vårt liv har inte alltid varit en dans på rosor men vi har gått igenom allt, tillsammans.

Det finns så mycket jag vill säga, så mycket jag vill skriva...Min pappa har gjort mycket för att få mina drömmar att gå i uppfyllelse, som att se Tokio Hotel live...allt han gjort för att få det att bli möjligt. Jag är verkligen lyckligt lottad över att ha en pappa som min, jag vet att det finns många pappor som inte är som min pappa och därför känner mig jävligt (ursäkta mitt språk) glad över att jag har en av världens bästa pappor (Michael är den andre som är världens bästa pappa!).

Tack för allt pappa, jag älskar dig oändligt mycket. I mitt hjärta kommer du alltid att finnas, förevigt. Tack för att du finns, tack för att du är en så fin människa, tack för allt du lärt mig om livet, tack för att du är min pappa, tack för att du alltid stöttar mig, tack för att du älskar mig.

Att känna sig älskad och att älska är nog något av det viktigaste här i livet. Jag älskar min familj och jag känner mig älskad av dem också, jag kan konstatera att jag inte behöver så mycket mer i livet.

L.o.v.e, is all I really need to keep on living.

(feliz cumpleaños papi, te quiero!)

I love you daddy, thank you for being you.


He makes my life so much better!

Hej heeej!

Hoppas att ni mår bra! Jag mår så jävla bra bara för att det är helg! Denna äckliga skol veckan är över! Även om matte provet gick sjukt dåligt, haha orkar fan inte lägga energi på det. Iaf fick vg+ på min engelska uppsats och sedan fick jag mvg på mitt spanska prov =)! Det känns bra ska jag säga er haha!

Imorgon fyller min pappa år, önskar att jag kunde spendera hans dag med honom...men ibland kan man inte få allt man vill ha i livet...tyvärr!

Jag har iallafall köpt chips och kakor idag! Wiho, haha ska gynna mig lite för det förtjänar jag!

Btw, kan ni fatta?! Att vi har sportlov om 6 dagar!!!!! Åh vad jag längtar, äckligt skönt att vi är lediga på fredagen woho! Sometimes...life feels great.

trött...

Usch vad jag är trött! Jag borde nog sluta med att filosofera varje kväll haha. Well snart måste jag fixa alla grejer inför dansen idag =)! Sedan när jag kommer hem blir det matte plugg som gäller för min del..usch, matte prov på fredag, vill inte ens veta hur det kommer att gå. 100 sidor har vi, nice va?

Idag ska jag även försöka göra mina val inför vilka kurser jag ska välja i trean...hoppas att man får allt man vill ha! Ska iaf bli jävligt skönt att slippa matte och foto haha.

Nae, nu ska jag dra mig, kolla facebook lite & sedan fixa sakerna inför dansen..vi hörs imorgon eller på fredag!

He deserves more.

Don't make me fly away...

Hello!

Just nu sitter jag här och lyssnar på Michael, feels wonderful! Idag vaknade jag av att solen lyste i mina ögon, trodde nästan det var vår i några sekunder haha, men nej nej...det finns lika mycket snö ute som det fanns igår. När kan solen börja titta fram? Då jävlar kommer det att kännas som om jag ska se TH! Hehe.

Iaf idag börjar jag vid 1 så det är väldigt skönt att få en låång sovmorgon! Jag kommer tyvärr inte kunna blogga tills på fredag eftersom jag har matte prov då och jag är efter som fan & jag måste därför hardcore plugga! Så jag hoppas att ni överlever hahaha ;-)!

Nae, nu har jag inget mer interesting att skriva!

Baj!

PP ♥!

Så jag ska börja berätta om natten till måndagen då det var Grammy Awards som började sändas live kl. 2 här i Sverige. Jag gick & la mig vid 12, la kl vid 2 och vaknade då. För jag visste att de skulle göra en MJ tribute & att Prince & Paris skulle ta emot Michaels pris och jag ville absolut inte missa det! Vilket jag heller inte gjorde, kollade på det och fy fan vad det var jobbigt!

Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, tributen var väldigt fin! Men när Prince & Paris kom, de höll varandra i händerna och deras MJ outfit...gud, så fint! De är så vackra både på in- och utsidan. Jag ser verkligen upp till dem, att de tog sig mod & pratade inför så många människor, det märktes att det var svårt för dem...men de gjorde det så fint och så fantastiskt. Michael har verkligen 3 riktigt fina, underbara barn och jag är så himla glad över att de har varandra. Deras ord kom rakt i hjärtat och det visar bara vilken fin pappa Michael är...för ja, han är fortfarande en underbar pappa. Jag finner inga ord som kan beskriva mina känslor den morgonen...

Michael, I love you more.

Baby I swear, heaven can wait...

Tjo!

Hoppas att ni alla mår bra! Måste skriva ett stort grattis till Linn som fyller 18 idag ♥! Jag & Jeta ska snart dra oss till Aidas födelsedags fest, så det kommer nog att bli trevligt! =)

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt...nae nu måste jag skriva Grammy inlägget! =)

Finally friday!!!

Tjoo!!

Äntligen fredag! känns jävligt skönt. Vi ska inte prata om hur det gick på geografi provet haha! Var iaf i stan med Valle & vi köpte massa godis!!!! mm, så gott! & Valle köpte även en sen födelsedags present till mig, en MJ nyckelring!!! Skiiit fin wiho, blev överlycklig!! Vi köpte även chips & dipp och nu sitter vi och äter och ska kolla på How I met your mother..sedan får vi se vad vi hittar på mer!

Juste, hörde previewn på Strange på morgonen, dog! Jag tycker att den verkar vara as bra! Det är en väldigt liten snutt man hör, längtar tills jag hör hela dock!

Och angående Grammy Award får jag göra ett inlägg om det senare =)! Nu ska vi kolla på himym!

WOOT! : D

Ragga!

Hej hej!

hoppas att ni alla mår bra! Själv mår jag bra, dock så är jag lite trött. Kom hem för en stund sedan, var och dansade har nämligen börjat dansa ragga! Haha, jag vet ragga låter sjukt fult men det är faktiskt as kul. Man dansar typ lite som Dancehall blandat med lite street. Lite svårt att förklara men kul är det iallafall! Sedan får jag se ifall jag fortsätter till hösten eller inte. Men iaf, så var det roligt idag första gången jag dansade det.

Nu är jag hemma och håller på med att skriva om min bok jag läst. Fy vad lång tid det har tagit för mig känns det som iallafall! Imorgon har jag redovisning om boken så jag hoppas att det går bra =)!

På fredag har jag geografi prov så det blir plugg hela onsdagen och torsdagen.

Juste, på fredag måste jag även skriva om min Grammy Award natt jag hade. Kollade bara för att de skulle göra en MJ-tribute och för att Prince & Paris skulle ta emot Michaels pris! Det var väldigt fint och rörande...men jag berättar mer om det på fredag, för det förtjänar sitt egna inlägg!


(saknar spelet! längtar till maj haha)

RSS 2.0