I can't believe it.

I regret meeting you. I regret knowing you. I regret spending time with you. I regret I called you a friend. I regret caring about you. I regret having you in my life. I regret everything. I wish I never met you. I wish I never got to know you. I wish I never had to deal with you. Have a happy life. I'll enjoy mine without you in it. You will not even exist in my world anymore. I can't believe I even thought you cared. I regret it. Thank you for showing me who you really are...

Neeej :(

Oh nej! Idag är det min sista jobbdag :(! Jag vill inte sluta, det har varit så sjukt kul och jag har träffat underbara och härliga personer. Det kommer faktiskt att vara riktigt sorgligt. Att man kan älska ett jobb så mycket? Hahah. Aja idag ska jag göra det bästa utav situationen. Det har varit tre grymma veckor!!!

Off to work and enjoy the last day :'(

How you gon' act like that?

Hey!

Ohhh tiden flyger förbi vilket jag gillar men ändå inte hehe. Imorgon är det dags för jobb igen! Första veckan är avklarad och det var otroligt kul. Nu får vi hoppas att denna vecka blir lika rolig ;)!

Försökte att lägga till några nya låtar till min iphone men SÅKLART så ska den krångla och inte synka några låtar. Har fortfarande inte Watch The Throne för min telefon vägrar att synka låtarna från albumet...damn you! Nu orkar jag inte försöka mer så får fortsätta imorgon istället. Aja, jag hoppas att allt är bra med er iallafall!

Peace and love yall!!


I try to be strong but it's not easy...

RSS 2.0