Åh?!

Varför publiceras inte mina inlägg? Jag måste typ skriva femtio inlägg för att dem tidigare ska synas, så jäkla irriterande! BLä blä blä.

Wazevah. Mamma gav mig en mycket bra idé till projekt arbete! Jag ska nog ta och mejla min förra mentor för att se ifall han kan vara min handledare, hade varit geil!

Förövrigt så får vi se om det blir ngt TH i november. Blir nog inget Chile (syftar inte på TH nu), ser inte så ljust ut just nu...hm, kanske borde man prova att köra lite triss? HAHA! Ajaa, jag hoppas iallafall att jag kan gå på en konsert så blir jag mer än nöjd =)!

Nu får vi hålla tummarna att detta inlägg publiceras. Annars bojkottar jag blogg.se eller jaaa...webblogg dåra.

Pejz!

-haha typiskt att jag ska skriva detta inlägg så funkar det!

Trötter...

Hej!

Jag hoppas att ni alla mår bra. Själv så mår jag super men jag är dock väldigt trött & seg! Idag kunde jag knappt öppna ögonen för jag var så trött. Haha det var så fult för när min ring signal (Leave me alone) rang så trodde jag att låten var i min dröm, HAHA tills jag hör Valle ropa på mig xD. Men jag ska inte sova, bättre att jag är vaken och lägger mig tidigt idag istället :-)!

På fredag så har jag en enda lektion, fatta vad nice! Längtar verkligen haha, då kan jag sova hur mycket som helst. På torsdag så ska jag kanske gå till matte lektionen för att testa hur det är...jobbigt. Jag hatar att göra val. Dessutom så måste jag bestämma mig för ett projektarbete. Jag vill inte :((! Jag hatar att bestämma för det slutar alltid med att jag ångrar mig. Kul. 

Aja, nu ska jag fortsätta att lyssna på Bobban (Bob Marley)!

TooOoodels!


Tokio Hotel 28:e November 2010!

Jaaaaaa! Tokio Hotel ska äntligen till Chile i november! Jag kommer nog inte att vara där tyvärr men jag är ändå sjuuuukt glad & stolt över att dem ska till mitt land! My folks ♥! Jag är säker på att de kommer älska det, lite synd dock att de ska till Santiago istället för Viña för Viña är mycket finare men ah Santiago är med sjukt fint så! Men ja, Santiago är ju huvudstaden så man förstår. Jag hoppas iallafall att de älskar det och att de kommer tillbaka till Chile igen!!! Det ska bli såå roligt att följa med resan de gör i Sydamerika och att se bilder därifrån osv. Längtar hihi :-)!

Lite bilder på Santiago! Fin & underbar stad!



Extra kul är att Stephie ska åka dit och se dem! Yaaaay. I'm happy for you bb ♥!


Into the groove

Niice, jag sitter här och lyssnar på gamla Madonna låtar! Jag gillar hennes gamla låtar sjukt mycket faktiskt, just nu spelas Into the groove. 80-talet alltså ♥!

Anywayz, jag fryser som in i H även om solen lyser utanför. Jag har faktiskt inget intressant att skriva tyvärr haha, och inga bilder att visa heller än iallafall. Jäklar var det är kallt! Jag kan knappt skriva med mina is fingrar...

madonna_pop_art.jpg FEMME4 image by happy5555

Toodels, ska gå och ringa Depp nu ;-).


Could you be loved?

Hej!

Jag är såå sjukt trött! För det första, bröllopet var så jäkla roligt!!! Att festa i ca 12 timmar är inte dåligt hehe, men fy vad jag var trött igår! Jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Jag ville egentligen sova bort hela dagen men det var ju Peters & Eves sista dag här så jag ville umgås med dem. Även ifall jag var trött som fan så umgicks vi, jag gjorde till och med en tårta till dem *duktig* och så spelade vi monopol. Jag kom tvåa, yay! Dock så la vi oss vid 3 ungefär så ja...ni kan själva räkna ut hur trött jag är idag.

Idag så har jag dock bara två lektioner så det ska nog funka. Religion är första lektionen och man kan inte göra något annat än att absolut älska det! Tack vare den sköna läraren vi har...jag ska fråga henne om hon kan tänka sig vara min handledare också. Sedan så har jag antigen Samhäll C eller Matte C. Jag vet inte vad jag ska haha, för jag skulle kolla igenom matte boken men jag har inte haft tid så jag har inte gjort det...aja we'll see.

Snart ska jag till skolan så jag bloggar mer när jag kommer hem om jag inte sover bort hela dagen.


Jag som tog bilden.


52 ♥

Happy Birthday King










We miss you ♥


stan

Wazaap.

Idag är det bröllop! Det ska bli så jäkla kul. Jag måste dock till stan vid elva & kolla ifall jag hittar någon kavaj. Jag hittade en igår men det fanns inte i min storlek :(. Så jag får hoppas att jag hittar en nu, och så hoppas jag att det inte finns mycket folk i stan haha.

Aja jag ska försöka blogga lite innan vi drar på bröllopet men jag lovar inget.

Chile ♥ miss it.


Ååååååh

Hej!

Mycket som hänt nu haha. Nej, men i söndags så kom min storasyster & hennes pojkvän som överaskning! Så jag har spenderat dagarna med dem och det ska jag fortsätta göra :-)! Hittils har det varit skit roligt och önskar att de aldrig åker hem haha.

I måndags började skolan, jag säger detta: Filosofi är fan det bästa! Sedan har jag några andra nya ämnen som verkar roliga. Jag måste dock fixa med mitt jävla projektarbete så måste maila en lärare idag. Förövrigt så är mitt schema ganska bra, att ha sovmorgon 3 gånger i veckan skadar ingen :D! Sedan är det lite synd att min nya mentor är en liten :-)...

Jag börjar fem över tio idag men ja, jag vaknade vid sju! Fy fan för förkyldning alltså! Så himla jobbigt, jag vill ju sova för jag är trött men jag kan inte andas om jag ligger ner så därför gick jag upp tidigt och nu sitter jag här. Måste ta bussen om typ en timme...kul eller inte. Aja jag har bara en lektion idag så ska inte klaga. Aja mår jag såhär dåligt imorgon så måste jag nog skippa skolan...

NOVEMBER <333333333333333

vf är jag så glömsk?

Hej!

Fan vad tiden har gått fort! Tänk att detta är typ sista normala sommarlovet!!! För jag ska nog börja plugga direkt efter jag tagit studenten, herregud...jag tar studenten istället för att bara få sommarlov. Damn it! Aja imorgon så börjar skolan, skönt ändå att jag börjar vid två och sedan får vi information + de nya schemat sedan hem. Men åh jag orkar verkligen inte med skolan, jag måste nog ta och skärpa mig och börja göra mina läxor haha. Jag hoppas bara att mina sömnproblem försvunnit!

På torsdag så kommer Eve & Peter, yaay! Längtar som bara den : D! Och sedan på lördag blir det bröllop, fun fun!!

Aja nu ska jag kolla flyg haha.


just 'cuz I got the best daddy in the world!

Aaaaaah, jag är så TRÖTT. Men jag vill inte sova för då är det lördag...eller ah, det är redan lördag nu haha men ja, ni fattar vad jag menar. Jag gick ju till stan med Valle & Feven, de var så sega på att köpa sina böcker haha, sedan gick vi till Ica så att jag kunde köpa något att äta, det blev chokladbollar och coke, vi gick även till Mcdonald's där dem var sjukt sega...efter det så gick vi hemåt, men då fick jag sms av Eggi som undrade om vi ville följa med till Media Markt.

Jag och Valle mötte Eggi och sedan gick vi till Media Markt, aj mina fötter gjorde så ont! Vi gick dit och checkade läget lite, kollade på Humanoid City cd:n *woot* haha sedan stack vi till City Gross där jag köpte böcker moahaha, sedan stack vi till MAX för att käka lite hamburgare osv. Mamma ringde & de var i City Gross så de körde oss hem, yeah! Väl hemma så umgicks vi med Eggi sedan efter någon timme följde vi henne hem!

Jag ska strax kolla på TV sedan så ska jag lägga mig & sova hur länge jag vill för första gången på flera dagar!!!


♥ Miss u ♥


tatuering

Buster & Sonny - åååh vill dit <3!

Hola!

Idag så vaknade jag tidigt eftersom jag skulle följa med Nevena till tatueraren. Jag ville verkligen inte vakna och så frös jag också haha. Men när jag väl hoppade på bussen och det var gratis så blev jag piggare hahaha. Iallafall hennes tatuering blev jätte fin!!! Åh jag vill med tatuera mig nu haha, men ah mitt lär kanske inte bli så billigt så måste nog spara cash money! Det får nog bli någon gång runt julen då man får pengar haha.

När jag kom hem så kollade jag på Ellen, hon är bäst ♥! Nu har jag suttit på datorn och snart ska jag se Tyra Show om det är något intressant. Efter det så ska jag, min lillasyster och hennes kompis till stan för att köpa böcker till skolan osv.

Jag är så himla trött...vill sova men ändå inte.

6.

Later peeps ♥!

Midnight express

Wazup!

Idag så har jag varit i stan, jag hittade en klänning och så köpte jag en jeans väst med hehe. Letade efter en kavaj men hittade ingen som jag gillade så :-). Sedan följde jag även med min lillasyster till skolan eftersom hon skulle kolla vilken klass hon kom med i! Hon fick den bästa läraren på skolan som mentor!!! Snacka om tur =)! Nu så ska vi gå och köpa chips (ovanligt va?) och så ska vi se Midnight Express som är en av min pappas favorit filmer så det ska bli väldigt kul att se den!

Later peeeps ♥

Whatevah!

Hello!

Nice, jag har vaknat tidigt varje dag i veckan och inte för att jag vill utan för att jag varit tvungen. Imorgon tar det nog priset, måste vakna senast 9! Jag kommer att dö haha, men aja lovade pepsi att följa med henne till tatueraren så :-)!

Igår fick jag ett mail av min mentor, hon ville prata med mig om mina val jag gjort inför trean. Hon vill säkert att jag går i spanska steg 5 för man får merit för det. Men jag känner att jag inte vill det, spanskan ger mig inget förutom merit då. Den spanskan är för lätt för mig så jag lär mig inget haha men ändå nice med ett gratis mvg :P. Men istället för spanska valde jag rättskunskap och det vill jag ta för det verkar sjukt intressant och dessutom så om jag pluggar det jag tänker plugga så läser man rättskunskap där och om jag redan haft det ett år så kommer jag ju kunna en hel del när jag väll börjar Uni, det är min plan moahah. Sedan vill hon säkert att jag tar matte C också...funderade faktiskt på att ta det för jag är inte så dålig på matte. Det enda jobbiga är att jag verkligen hatar matte, men ah jag hatar samhäll med hahaha...men jag får se :-)!

Idag så ska vi till stan, ska se ifall jag hittar något! Jag hoppas det för orkar inte gå till stan fler gånger. På fredag ska jag dra och köpa böcker & sånt till skolan -KUL! eller inte.


(bara för att han alltid kan få mig på bättre humör : D)


ångest.

kul.

läsk <3

Hej!

Idag så umgicks jag med mina läsk -pepsi & jaffa. Det var såååå kul! På fredag ska vi ses igen eftersom Charlie kommer på besök & Pepsi ska tatuera sig :-)! Funfunfun, längtar ♥!


Ååååååååååååh!!!

Åååååååååh fy *___*!!! Min faster har köpt en ny hund, en till boxer som ser ut som Buster men en liten valp! Aah, fy fan hon visade bild och fy vad söt! De ser ut som far o son :'). Neee, ååh önskar jag kunde vara där. Vi letade efter en valp när vi var i Spanien och hon ville ha en vit boxer som Buster men vi hittade ingen, och nu har hon hittat och köpt :-)))). VILL DIT NU! Valle kommer dö när hon ser bilden idag när hon vaknar haha!

Idag ska jag iallafall träffa mina läsk, yaaay ♥! Igår så umgicks jag med mamma & hennes kompis, vi snackade till kl 2 typ, det var mycket trevligt! Efter det gick jag, mamma, storebror för att lämna henne hem. Haha ni skulle bara sett mig och min bror :-)!

bloggar mer sen, var bara tvungen att dela med mig av min glädje.


Nach dir kommt nichts

Jaaaaaaaaaaaa : D! Jag är sååå glad just nu! Imorgon så ska jag äntligen få träffa Pepsi & Jaffa ♥!! Jag har saknat dem så det ska bli super kul att träffa dem igen wiho!

Nu till min och valles tårta, den blev faktiskt sjuuukt god! Dock lite ful HAHA, men aja det är ju innehållet som räknas ;-)! Så denna tårtan är nu vår officiella TH tårta haha.

Aja, jag har inget mer att skriva :-)


5 years since Durch den Monsun ♥!!!

Idag är det ingen vanlig dag för det var då Tokio Hotel släppte sin första singel som ledde till allt: Durch den Monsun för 5 år sedan!!!! :D Jag är super glad hehe. Jag kan inte förstå att det gått 5 år, sjukt vad tiden flyger iväg! Idag så ska jag och valle försöka att göra en tårta...jag får hålla er uppdaterade om vi lyckades eller inte haha.

Jag gjorde två nya headers igår som bara ska vara uppe idag, den ena är uppe nu och den andra kommer upp senare :-)

GRATTIS





Love you


WTF? xD


Be the perfect one I need

Jag sitter här och lyssnar på gaaaamla låtar, så jävla sköna! The beat, rösterna ♥ Loooove it!!! Så jävla nice hehe, älskar att lyssna igenom gamla skivor man hittar, finns alltid sånna låtar man fortfarande kan texterna till. RnB & hip hop = ♥!!!

Och btw warrap med att Eminem är en "real rapper"? Visst är han det, men vad är det speciella med det? Jag menar det finns ju många rappare som är real. Och Eminem har väll ändå rappat om bitches, money hit & dit också. Han är ju inget undantag om man säger så, han är ju som flera andra rappare (som rappar om livet och hoes osv.) så jag ser inget speciellt med det haha. And believe me, I know my things ;-)! Obs, missförstå mig inte nu...jag säger inte att Eminem är dålig eller något för det är han inte, jag säger bara att han inte är den enda som är äkta så för mig är han inte så speciell hehe.

Aja idag ska jag iallafall städa rummet och fixa lite :-) Men det får bli lite senare, orkar inte nu haha. Just nu lyssnar jag på Madonna, fan vad hon var bra innan! Jag älskar hennes gamla låtar.

Laaaaater peeps ♥


Minnen hahaha

Sonique - It feels so good


Alien to love

Hej!

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men har inte varit på datorn faktiskt! Jag har iallafall varit ute och träffat några kompisar, sedan har jag bara tagit det lugnt och njutit hehe. Igår så kollade vi på Precious, sorglig film men tänk att det verkligen finns folk som lever så...

Idag så vet jag inte vad jag ska göra, inget speciellt säkert haha. Juste, jag höll på att rita Tom och jag har förstört bilden hahaha kul...eller inte :-).

Aja jag har inget mer intressant att skriva, så have a nice day!

Talk to yah lateeer.

Gustav ♥

Yay för Gustav!!! Även om han tydligen haft det ett tag nu, men ändå I'm happy  :D♥

Livets låt ♥

Yolanda Be Cool - We No Speak Americano


Kristianstad!

Hej!

Ville bara skriva ett litet blogg inlägg innan jag går och lägger mig. Imorgon så åker jag och min lillasyster till Kristianstad för att hälsa på Sora! Så det betyder att jag inte kommer att kunna blogga förens på natten imorgon runt denna tiden.

Men jag hoppas att ni alla får en fin dag för det ska iallafall jag ha! Det ska bli så roligt att träffa henne innan hon flyttar till London. Så ja, nu vet ni vart jag kommer att befinna mig imorgon.

Have a nice day and talk to yah lateeer.




Inception



Kom nyss hem från bion såg Inception med min storebror och lillasyster. Fy fan vad den filmen är bra! Helt jävla sjukt. Älskade allt med filmen, älskade slutet kunde nog inte varit ett bättre slut faktiskt. Ne, allt var verkligen helt jävla perfekt. Jag förstår nu varför detta var hans drömfilm att göra, så himla bra och genomtänkt!! Denna filmen ska man absolut se om man älskar film, det är ett måste! Min bror ska iallafall köpa denna filmen när den kommer ut i Blu-ray, så då kan ni ge er på att jag ska se den fleeer gånger. Och jag älskade även scenerna, effekterna och bilderna, så grymt snyggt! Om ni inte sett den, gå och se den! Om detta inte är er typ av film, gå och se den ändå!




All I need to have is:

hope.

Entourage!

Är så jävla bra och rolig :D Gotta love it ♥! Nu när jag ändå talar om serier så måste jag säga att jag längtar som in i h, tills Dexter och How I met your mother börjar igen! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, ni som inte kollar på Dexter missar något! Det är fan den bästa serien som någonsin gjorts, and I'm not kidding!

ÅÅåååh, saknar pappa, buster och spanien :( ♥.

Nu gäller det bara att vänta...så att man vet vad man ska göra med livet detta året :-).

Ny header!

Jag gjorde en ny header lite snabbt. Vi får se hur länge denna stannar :-)! Aja efter att ha lyssnat på live cd:n non-stop i 200 år så ska jag nu gå och kolla om Tough love säsong två finns tillgänglig.

Toodles!

Pics from Spain -10

La Manga (måste berätta om det någon dag)


Buster ♥ miss u.


La Manga


La Manga


San Fernando


Vattenballonger (ca 65 st, vi orkade inte göra mer xD)


Chuster(fint smeknamn som jag kom på hehe)


Nu stoppar vi. Lägger in fler imorgon :-).


Hey Du!

Hej!

Idag så vaknade jag lite över tolv, satte mig och kollade på enigma (chilenskt program) med mamma. Och ja, nu har jag bara suttit på datorn och inte gjort mycket hehe. Jag funderar på att göra en ny header...får se ifall jag gör någon bra.

Jag ska posta några bilder från Spanien nu! Hoppas att blogg.se tillåter mig denna gången.


Keyboard <3

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggat idag men har haft fullt upp hehe. Var i stan idag, jag skulle egentligen kolla klänning men orkade inte leta eftersom det fanns så sjukt mycket folk haha. Well idag har jag bara tagit det lugnt, lyssnat på TH och ritat lite...nu har jag spelat keyboard i ca två timmar :-) Tiden går fort när man har roligt. Imorgon så ska jag försöka ladda upp några bilder från Spanien!

Aja, nu ska jag fortsätta spela =)!

I ♥ Tokio Hotel

Just gotta say this: I love you guys


Pics from Spain -10

The Hood


Call of Duty


Vattenballonger och såpbubblor.

Aae, nu segar blogg.se för mig...typiskt när jag ska lägga in bilder. Aja, får lägga in bilder imorgon då!


I need your attention or I'm gonna die...

Mmm, känns så awesome att jag äntligen ätit chips med dipp! Finns nog inget bättre alltså. Såg filmen Prinsessan och grodan (redan sett den förr) och så såg vi Farsan, haha fy fan vad den filmen var rolig och skön! Sorlig med faktiskt.

Jag har lyssnat på hela Humanoid City live cdn högt, älskar det!!! Just nu lyssnar jag på attention ♥ sedan så ska live cdn spelas på nytt hehe.

Imorgon så ska jag och mamma till stan, ska se ifall jag hittar något att ha på mig på bröllopet...

Jag blev även lite rit sugen nu så ska nog rita lite senare...kanske Tom? Whazevah, får se sedan!

Aja nu ska jag forsätta att lyssna på världens bästa band toodles!


6 augusti

Hej!

Vaknade för inte så länge sedan, känner mig ovanligt pigg! Idag så ska jag & syrran gå ner till stan för att hämta ut tågbiljetterna, sedan kolla lite och så ska vi in till piercingstudion och fråga vilka dagar de piercar för när jag piercade tungan så piercade dem bara från mån-tors. Men anyway, och idag så ska jag köpa chips och dipp också! Något jag har saknat sjukt mycket hehe.

Jag ska även lägga in bilderna idag, så att jag kan lägga upp några på bloggen :-)!


In your shadow...

...I can shine.

Haha okej detta kommer bli sånt fult inlägg men jag skiter i det! Jag skriver ju faktiskt blogg för min egna skull så att jag ska minnas saker osv. Därför så ska jag skriva detta, ni kommer säkert tänka: Jaa, men whatever! Det gör han på alla eller något. But think what you want, I don't give a shit. Det betyder skit mycket för mig och det var nog dem bästa sekunderna ever.

Jag har alltid älskat Shadow, sedan första gången jag hörde den så blev den en favorit låt hos mig, den är så typiskt mig. Men nu har den en helt annan betydelse & plats i mitt hjärta. Absolut fortfarande en favorit, men varje gång jag lyssnar på den så kommer det ögonblicket upp.

Det var på TH konserten i Madrid. Shadow började och jag dog. Den är ju så jävla bra live!!! Jag och Valle hade ju sittplatser som var så jävla bra! Det var första läktaren men på andra våningen eller hur man ska säga. Man såg sjukt bra + så såg man lite av backstage så det var as nice! Anyway nu till poängen med detta inlägg: Ni vet när Bill låter fansen sjunga "in your shadow I can shine" typ vid slutet, så när Bill sjunger efter det så kollade han upp på mig & Valle och då pekade jag på honom & sjöng: "in your shadow I can shine" och när det var hans tur att sjunga efter det igen så sjunger han "in your shadow I can shine" tillbaka och så pekar han på mig (två ggr). Alltså, jag kan inte förklara hur mycket jag & valle dog. Jag skakade fan efteråt haha! Nej men fy fan vilket fint minne det var. Ni vet, så fint...fans mellan artisten, sån känsla och det var helt jävla magiskt och vackert. Och vi ska ju bara inte tala om hur hans ögon fick mig att känna. De sekunderna kommer säkert aldrig att upprepas igen men i mitt hjärta kommer dem alltid att finnas kvar.

Jag & Valle är ju så jävla tröga att vi inte tog med oss pappas lilla HD-kamera! Fattar inte vad vi tänkte med? Jag tror inte ens att vi tänkte när vi sa nej hahah. Anyway, gjort är gjort. Jag har bara filmat Shadow på min Ipod, så jag vet inte om man ser så bra (jag har inte kollat på mina videos än) så jag letade efter en video på youtube & denna viden är den bästa jag hittar (syftar på kvalitén).

Så under typ 3.37-3.45 det är då jag pekar på honom & han på mig. Världens mest magiska sekunder.

Hemma

Hallå!

Ja, nu är man hemma igen! Usch, saknar redan pappa och buster :( Varit med dem i över en månad varje dag. Jobbigt att inte vakna och se pappa eller buster imorgon. Men ah, jag har väll blivit lite bortskämd med att träffa pappa så ofta...jag hoppas bara att det inte dröjer allt för länge tills jag får träffa honom igen. Saknar honom redan...

Jag blev iallafall glad över att få träffa min mamma igen! Vi kom hem och så åt vi completos (kan det bli bättre?). Sedan så hjälpte jag och lillasyrran vår storebror med att fixa en street fighter grej, riktigt kul faktiskt! På måndag så ska vi tre gå på bio och se Inception (woot!!!).

Juste, jag bokade nyss biljetter till Kristianstad! Jag & Valle ska åka ner för att träffa Sora som snart flyttar till London. Vi ska bara vara där över dagen, men det kommer nog bli kalas roligt :D! Längtar!!!

Nein!

Hallå!

Igår var det mys dag! Vi såg The Aviator (gammal jag vet, men hade ej sett den) med Leo D, den var riktigt bra! Alla borde se den, dock så är den väldigt lång (jag klagar ej, älskar långa filmer hehe) den var awesome!

Idag är det vår sista dag i Spanien, imorgon räknas ju inte. Så vi har fullt upp, vi grillade och åt nyss! Såå gott, snart ska jag, pappa & bror bada i poolen, sen ska vi åka till ett köpcenter, sedan hämta faster som kommer från Sverige & så kommer kusin och hennes pojkvän! Så vi ska umgås och ha kul, sedan typ vid ett på morgonen eller något så blir det dags att packa! Blä, vill inte hem men saknar mamma så det ska bli kul att träffa henne igen <3!

Aja, detta blir nog mitt sista inlägg här i Spanien! Så nästa gång vi hörs är jag i Sverige. (Jag ska nog publicera ett inlägg jag har här som utkast mot kvällen).

åh, jag önskar att jag bodde i Tyskland, Österrike eller Schweiz :(.

Oh no

hej!

Wiho, ser man på jag vaknade haha! Ne men ååååååh jag hade världens finaste och bästa dröm! åh önskar att jag aldrig vaknade...eller att det var verkligheten. Anyway nu är jag super glad tack vare den underbara drömmen :-)!!

idag vet jag inte vad vi ska göra...näst sista dagen ju. FAN. Men ah, om jag bloggar så blir det ikväll!

Have a nice day!

Emo.

Jag är lite emo idag. Eller ja...just nu.

Men TH får mig alltid att må bättre, tackar! Nu ska jag gå och lägga mig ute, titta på stjärnorna & bara tänka, drömma och lyssna på TH.

Vi hörs! Om jag vaknar upp igen (för man vet ju aldrig).

You are more than you know./K.


Why can't I stay here forever?

Jag vill inte åka hem. Ibland får jag bara lust att flytta hit och börja om.

Stjärnfall...

Hej!

Ursäkta för mitt dåliga bloggande höh. Men fattar ni att det är 2:a augusti? Fy fan sjukt, åker hem om tre dagar D:!!! Jag vill inteeeee. Jag kommer nog inte blogga så mycket men ska försöka att bättra mig men om jag inte gör det så vet ni varför.

Igår så låg jag ute och tänkte på allt & inget (vilket jag gör varje dag typ). Och så helt plötsligt så kom ett stjärnfall! Det var så fint, inte första gången jag ser ett men ändå. Det är så magiskt på något sätt, och ja såklart att jag önskade något :-) Nu får man bara hoppas att det slår in!

Idag så ska vi gå på bio och kolla på den nya Freddy Krueger...dock så tror jag inte att den kommer vara bra, jag menar det går ju inte att göra en Freddy film utan Robert!!! Men aja ska ändå bli kul att se den.



RSS 2.0