grammy 2010


Något jag måste göra..

You have to try to make the best out of the situation...


Stranger in Moscow

Hallå!

Hur mår ni idag? Jag mår finemang! Kom nyss hem från Eggi, hon har tatuerat sig!!!! skit fint blev det =)! Det var kul att vi 4 umgicks, väldigt länge sedan känns det som. Iaf nu är jag hemma & lyssnar på hög MJ musik för mamma är inte hemma, måste passa på ju ;-)!

Just nu snackar jag med Isabelle (en tjej jag ska träffa i Madrid) vi är sjuukt taggade!!!!!! : D längtar så jävla mycket, får träffa min syster & Peter (kanske pappa ♥) + se TH live!!!! Jag kommer seriöst DÖ när det närmar sig, uuuh fyfan. Jag känner mig såååå glad!

I hope and I want to see you again to feel alive.

MJTH♥

You're my sun, you make me shine!

Tjo!

Känns absolut inte som om det är skola imorgon :o säkert bara för att jag var ledig idag & fick en massa gjort. Iaf så köpte jag skorna jag ville ha, gillar dem stark! : D & mamma köpte även några andra skor till mig helt spontant höhö. Visar bilder sedan när kameran är laddad haha (typ aldrig), och så piercade Valle sin läpp idag jag filmade med min iPod, haha jag & eggi dog typ. Thanks Eggi för att du följde med ♥

Efter det så gick jag till bowlinghallen för där var jeta, iman & dem. Vi gick runt lite i stan & sedan gick vi åt. Det var riktigt trevligt & jag saknar att umgås med dem. Så många minnen tillsammans!

Imorgon fixar vi förhoppningsvis dans-grejen! Så då meddelar jag er =)! hoppas verkligen att det blir av, vill börja & göra någonting på min fritid.

Nae, snart ska jag gå & plugga lite geografi samt läsa min bok jag måste läsa ut till onsdag *panik* haha, hoppas jag hinner!

Imorgon eller på lördag så ska mamma hjälpa mig & valle med att hänga upp världens finaste MJ tavla ♥ Huuhu, längtar!

Heaven can wait

Tjo!

Idag var skolan skön för vi hade bara föreläsningar! Fotot så gjorde vi ingenting så vi fick gå hem tidigare : D! Iaf imorgon har jag dock mycket på gång. När jag vaknar så ska jag & mamma åka till stan för jag ska kolla på några skor (hoppas de är fina) sedan kommer vi hem så måste jag plugga lite, sedan innan tre måste jag & mamma till banken & fixa lite saker sedan vid 4-5 ska Valle pierca läppen : D sedan ska jag äta ute med några vänner! Sedan när jag kommer hem blir det plugg! Åh vad jag längtar tills sportlovet! Det är verkligen efterlängtat!!!

Idag skulle jag & Sandra dansa House & Hip Hop men blev inte av pga olika skäl, men på fredag så ska vi dansa och inget ska stoppa oss! Kommer nog bli sjukt kul : D!

Sådär ja..njut av mitt vackra blogg-inlägg höhö!

Åhhhh..

Ååååh, vad ilsken jag blir nu! Gaaah, stör mig på folk som tror att de bestämmer allt själva & att de kan göra hur som helst. Men nej, det kan du fan inte när du jobbar i grupp. Då är man en grupp, you know, man är flera personer inte bara en! Förlåt men jag måste skriva av mig lite, för jag blir sur & jag stör mig otroligt mycket.

Varför är vissa personer så jävla...finns inte ens ord som kan beskriva. Stör mig när människor jobbar i grupper om de inte vet vad en grupp är. Tänker fan inte jobba med någon sån mer, jag tycker det är otroligt fel att göra så, man sviker gruppen, man tänker bara på sig själv och ingen annan. Sorry girl, but I ain't working with you again!

Vissa folk alltså...tror att de är sååå perfekta, men de är så långt "perfekt" man kan bli.

:)

Lägger in låtar nu på min ipod nu haha, fattar typ inte itunes men men..börjar förstå lite mer. Imorgon ska jag lägga in några videosar jag har på leo ♥!

Imorgon ska vi åka skridskor med skolan, kommer nog bli kul! Dock var det två år sedan jag åkte sist, haha hoppas att det går bra! Sedan ska jag & jeta göra klart vårt arbete, sedan om vi hinner så ska vi gå och dansa..minns inte vilka två danser det var vi skulle prova på men hoppas att det blir kul! Är det roligt, så ska jag kanske börja för jag älskar att dansa & vill hålla på med något på fritiden :-)!

På torsdag så är vi lediga!! Woho, älskar studiedagar, hade dock varit bättre om vi varit lediga på fredag men men, I ain't complaining ;-)! Så på torsdag har jag rätt mkt att göra, måste plugga, gå till banken, umgås med jeta & dem, följa med valle eftersom hon ska pierca läppen! =) Det kommer nog bli en väldigt händelserik dag! : D

Vet ni? Det är 70 & 69 dagar kvar till TH ♥!!!!!! Åh, fyfan vad jag längtar..siiiccccck. 


The day, is today-ay!

Noooo, min bror åker nu till Malmö för imorgon tidigt på morgonen så åker han tillbaka till Japan! Blö, kommer sakna han sjuuukt mkt!!!!!! Idag hade vi iaf en rolig "syskondag". Iaf, vi köpte chips och dipp & kollade på en film sedan så lekte vi med hans iphone!! Skit roligt haha, man kan ju göra en T-Pain röst när man sjunger & så sjöng och det var så jävla roligt haha, vi dog! Sedan lämnade jag & valle en överaskning på mobilen vi tog två bilder på oss HAHA xD & sedan var jag & valle tvugna att säga hejdå till honom för han skulle åka och jag & valle va tvugna att gå ner till tvättstugan, så jag och valle gick turbo-snabbt för vi tänkte att vi kanske skulle ha chansen att se honom igen innan han åkte, och japp! Vi hann! :D Så ja..men nu har han åkt..blö :( men jag hoppas iaf att han har det äckligt roligt, och att han njuter av varje sekund ♥.

Vill även säga: att min bror är världens bästa bror man kan önska sig. Han är bäst ♥.

I ♥ my family

THANKS!

Igår var det en underbar dag!!!! Perfekt sätt att fira min & valles födelsedag. Ett stort plus på mammas goda empanads & torta de mil ojas ♥ Ni som inte smakat något utav det, missar verkligen något!

Iaf, dagen var väldigt lyckad fick massa fina presenter men det bästa var att jag fick en Ipod!!! En blå, love it! Äckligt fin och nu slipper jag att lyssna på min mobil höhö! :D!! Så längtar tills jag åker till Spanien och lyssnar på min Ipod hela resan! Wöö. Och jag & valle fick världens finaste, coolaste, mest underbara Michael Jackson talva, den är typ i 3D! Den är så fiiin, så den ska hängas upp idag! Ska ta bilder så att jag kan visa er ;-)! Valle fick även en annan present som hon blev äckligt glad över! (Kan dock inte skriva det här, så ni får vänta tills..ja, kan inte säga mer xD!)

Just nu håller även jag & pappa på att planera resorna inför TH!!!!! Omg, jag är så EXCITED!!!! Det är sjuuuukt. omg. AAAAAAAAAAH! Okej, nu ska jag ta det lite lugnt hah. Nu så ska jag spela lite på Nintento DS & sedan ska jag försöka plugga =)!

Åh, jag är så glad över allt igår. Det var en perfekt dag..dock fattades pappa, eve & leo </3

Sorry!

Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag har inte haft någon tid alls. Jag har jätte mycket i skolan nu, och denna veckan var väldigt jobbig. Känns iaf extremt skönt att denna veckan är över, psykologi provet är över, engelska uppsatsen är klar & inskickad! Awesome. Imorgon ska jag jobba lite med geografi, kommer dock inte kunna plugga så mkt som jag önskade att jag kunde eftersom jag & lillasyrran ska firas imorgon med nära & kära. Det kommer nog att bli mysigt :-)!

Mmmmmmmm, nu sitter jag här & känner lukten av empanadas, det är något av det godaste som finns!


Aj aj aj aj..

mitt hjärta är för svagt för att ta det!

Oh yess..

Så ja, för det första är det väldigt skönt att börja 1 på måndagarna! Iaf, idag efter skolan så ska jag gå till Jeta så att vi kan göra klart vårt naturarbete, hoppas vi blir klara eller iallafall halv-färdiga. Denna veckan ska jag tillägna till plugg, måste verkligen plugga på psykologin, läsa klart engelska boken samt skriva uppsatsen och så måste jag även jobba med matte-boken eftersom jag är efter, inte alls bra. Men men detta klarar jag nog av :-)


hihi, gammal bild. Tänka sig att man haft den tröjan i ca 2 år nu!! ;o snabbt tiden går!

Nae, nu måste jag fixa det sista inför skolan!


Got me working, day and night...

Jag & Jeta haha, vi skulle göra vårt naturarbete idag men självklart så glömmer båda bort sina papper i skolan haha, så idag ska jag plugga lite psykologi istället och sedan imorgon så gör vi vårt arbete efter skolan!

Igår hade jag det väldigt trevligt, tack för alla gratulationer ♥ Nästa vecka så ska jag & valle firas med nära & kära, det kommer nog att bli kul & trevligt. Jag är dock mest glad över att min bror kommer vara här :-)!!! Han åker ju snart tillbaka till Japan.

Så ja..på fredag har jag psykologi prov, måste verkligen plugga eftersom jag sitter och dagdrömmer varje psykologi-lektion haha. Sedan måste jag också skriva klart en engelska uppsats om boken Cal som jag inte läst klart än..hoppas jag blir klar med boken snart haha.

Jag & Elena (HAHAHA gammal bild..så go ♥)


18 idag!!!!!

Måste först skriva: Grattis till världens bästa lillasyster som fyllde år igår ♥!!

Och ja, idag är det min dag! 18 år!!!! Fy, känns lite overkligt. Tiden har flygit fram..sjukt. Hinner inte att skriva mer, skriver imorgon eller när jag får tid till det!


lillasyster & jag. I love u ♥

OMG! *____*

TOKIO HOTEL + ALICE IN WONDERLAND BY TIM BURTON!!!!!!!!!!!!! Alltså, omg! Jag är så jävl excited!!!! Kerli med TH också, kmr säkert bli awesome!! *__* Aah, jag längtar så äckligt mkt! Jag har varit jävligt excited bara för filmen sedan i somras (älskar Johnny Depp & Tim Burton ♥ ♥) och nu med TH...omg, detta var en av de bästa nyheterna på länge!!

Nu jävlar skolan, I'm ready!

Thanks Tokio Hotel *__* ♥


Dead

..Dexter.är.för.bra.

2:a dagen i skolan..

Tjo!

Hoppas att er dag varit bra! Min har varit bra även om jag inte fick så bra start på morgonen haha. För det första så är mina "sömn-problem" tillbaka, vilket är äckligt jobbigt! Somnade vid 6 igår, nice va? Haha fick lite ryck igår, jag satte mig kl 3 på morgonen och spelade gitarr för mig själv haha. 

Iaf, tur att jag hade lite sovmorgon och börjar halv nio på tisdagarna. Well, jag vaknade, tog det lugnt, gick till bussen fem i åtta, jag ser 2:an passera förbi och tänker: "Yes! Då har jag inte missat 6:an", så fortsätter jag att gå, och vips, så åker 6:an förbi..nice va? Haha, jag bara stod där i typ fem minuter, ringer Jeta, inget svar..jag tänker att hon sover, så jag går hem, ringer hem till henne. Inget svar. Sätter mig på sängen väntar tills klockan går..8.15 går jag till bussen igen, 2:an kommer, jag sätter mig och så börjar färden till skolan..och i klassrummet där sitter Jeta, blev stolt över henne! Hon sa att hennes mobil var på ljudlös & hon hann inte svara, men grejen var att en buss (6:an) passerade (den jag såg) men någon minut efter kom den "riktiga" 6:an, så ja..jag hade egentligen inte missat den -.-'

Haha, jag fick även G på mitt naturkunskapsprov, FY FAN VAD JAG ÄR LYCKLIG!!!! Äckligaste provet på länge, fick VG på min argumentation, inte väntat eftersom jag gjorde den i sista sekunden (som alltid).

Förövrigt hade jag en oturs bussresa igår, men den tänker jag inte berätta haha.

Nae, nu ska jag fortsätta att nörda mig en stund, sedan tvättstugan, sedan lite plugg (hoppas jag), sedan tar jag det lugnt & njuter.

btw...

I know your every move..

'zup!

Haha, har inte bloggat på länge..men jag har faktiskt inte haft tid. Och nu när skolan börjar imorgon, fy vad tiden går snabbt :o! Lika bra det..om 6 dagar fyller jag 18!! Aja, imorgon ska jag iallafall börja ta nya tag i skolan, ska börja skärpa mig och göra läxor osv, vi får se hur det går haha.

Igår kollade jag på 4 Dexter avnitt! Omg! Så jävla bra, Dexter är nog den bästa serien som finns!! Så sjukt, ska fortsätta kolla på den idag, om typ en halvtimme så ska jag börja kolla..får se hur långt jag kommer idag.

Om ni inte sett Dexter och ni har möjlighet att göra det, GÖR DET! Den är så sjuuukt bra. Ni vet, vissa serier blir sämre & sämre varje säson, men Dexter blir verkligen bättre och bättre..sjukt bra!


Thank you Liz ♥!!!!!

Jag måste säga att jag är otroligt tacksam över att Michael hade Elizabeth vid sin sida, alltid! Hon var verkligen en riktig vän, hon älskade honom & accepterade honom för den han var. Hon var en av de få som alltid funnits vid hans sida, dag in och dag ut. Jag är så otroligt tacksam för allt hon gjort för honom. Finns inga ord som kan beskriva hur glad och tacksam jag är. De är så fina vänner, man blir så glad av dem båda. Det märktes verkligen att de älskade varandra. Hon förstod honom & han henne, hon stod vid hans sida alltid och det..det var inte många som gjorde. Jag älskar henne för allt hon gjort för Michael. Jag kommer förevigt att vara henne tacksam även om hon inte vet om det. Thank you Liz, for being such a good friend ♥.

Hon är så overkligt vacker!



Michael Jackson & Elizabeth Taylor


Get me out, into the night time..

Tjo!

Hoppas att ni haft det bra! =) Nyss åkte min storasyster hem :( buu, men men vi träffar henne igen i april när vi ska se TH live. OMG! :-D hihi.

Iaf, igår så hade jag en rolig dag. Var äckligt trött för i onsdags så kollade jag och min storasyster på REC, skriver om den senare. Vi la oss runt 5 och nästa dag (igår) ville jag bara sova och sova och aldrig vakna haha. Men kl 13.00 tvingade jag mig själv upp ur sängen för de skulle ju visa Oprah remembering Michael Jackson, så jag ville kolla på den. Och då gjorde jag och min storasyster det, sedan gick hon till stan och jag somnade hahaha. Vaknade sedan, gjorde lite olika ting, sedan vid 8 kollade jag & syskonen på Inglorious Basterds (skriver om den sen), när den slutat satte vi självklart på svt1 för att kolla på mer Michael Jackson! Bäst! Man blir glad men samtidigt så jävla ledsen för VARFÖR kunde jag inte födas typ i början av 60-talet? Fan vad det hade varit perfekt!!!

Iaf, idag ska jag träffa Jeta & Iman så de ska bli skoj! :-)


My daddy is the best ♥

Sörry! Har inte haft tid att blogga haha. Igår kom min pappa, han är så jävla rolig & bäst! Finns ingen bättre än honom alls!!! <3 Det är så sjukt för så fort han åker igen så saknar jag honom, direkt när vi säger hejdå så saknar jag honom redan..det är sjukt men sant.

Iaf jag vet ej vad jag ska göra idag, ska iaf njuta av tiden med min syrra så vi får se! :D

aja, nu ska jag gå och spela mina spel på facebook haha!! :-D

*Stephie, grattis du är före mig på happy aquarium!* <3


Wii, you're just another part of me!

Haha, besatt är jag. Iaf, idag har jag bloggat mer än jag gjort i hela mitt liv. Skojar! Men nu ska jag gå och spela spel tills jag ska kolla på filmen med min storasyster! Så vi hörs nog inte förens imorgon! :-)

Spread the L O V E!


"All you need in life is Michael Jackson" - Katalina P


Hehe tycker denna bilden är ball! Jag tog den i September.

Som jag brukade säga när jag var liten: MJ FOR-LAJF!!! hahaha
(tragiskt att jag inte ens visste hur man stavade life..aja jag var ju faktiskt liten haha, så jag förlåter mig sjäv.)


The Kid (1921)

Eftersom jag inte har något bättre för mig hah, så tänkte jag skriva lite om en av mina favorit filmer! Ni kommer att bli chockade haha, kanske blev ni det redan när ni såg årtalet då filmen gjordes?

Jag tycker iallafall att Charlie Chaplin är ett geni när det kommer till film, komedi, musik, skådespel m.m.

Filmen handlar om en liten bebis som blir övergiven av sin mamma och då hittar Charlie Chaplin honom och börjar ta hand om honom. Man får se när pojken växer och blir äldre, hur de bor tillsammans, hur de klarar av livet osv.

Det jag fascinerades av, var hur filmen var gjord, hur man förstod den även om de inte talade. Jo, filmen var i svart -vitt, hade musik och ljud hela tiden (musiken skriven av Charlie Chaplin), ibland kom en text fram som förklarade något litet. Jag blev helt stunned av filmen när jag sett klart den, den var väldigt kort..mindre än en timme om jag minns rätt, men det hände så mycket och den var så bra!!! Den är både sorlig och rolig.

Filmen var så vackert gjord. Alla kostymer, vinklarna, scenerna ♥. Även om de inte talade eller hade alla special effekter dagens filmer har så blev den direkt en av mina favorit filmer. Man blev ledsen, orolig, glad & skrattade: tänk er allt man kände även om de inte pratade eller hade sina special effekter. Filmen hade verkligen allt! Jag tycker att den var underbart fin. En av mina favorit scener var när alla var änglar, den var så vacker, så magisk, så amazing!!!

Jag blev helt uppspelt av filmen för den var så fantastisk i mina ögon! Jag berättade för Valle vad den handlade om från börjar till slut och till och med hon tyckte att den verkade bra. Men jag kan säga er en sak: att berätta om denna filmen från början till slut är absolut ingenting om man sett filmen. Det går bara inte att förklara hur bra denna filmen är, hur den är gjord, hur den fick en att skratta, hur den fick en att bli ledsen.

Där ser ni att om alla vi människor ville så hade vi kunnat förstå varandra med hjälp av kroppsspråk och musik. Vi kan förstå varandra även om vi inte pratar samma språk. Man skulle kunna sätta människor i en sal, människor från olika länder och jag slår vad om att alla hade förstått filmen. Magiskt, genialiskt, fantastiskt!




Chaplin & pojken springer iväg från polisen, haha!! är inte pojken otroligt söt?


Ängla scenen ♥


                                
                                                        Chaplin & pojken utanför deras hem.



Eating pancakes


Pojken & Chaplin


"Pappa & son"


Pojken, så gullig!


My heart..just stopped!

Hej hej!

Hoppas att ni mår bra! Vet ni? Om 12 dagar blir jag 18!!! 18!!!!! Tiden bara flyger fram...äsch, I'm still a kid inside, and I'll always be hähä.

Jag har inte gjort så mycket idag, ska kolla på en film med min storasyster lite senare så det ska bli skoj! Film ♥

Ehm, nu till lite ångest. Skola om en vecka? Vem är taggad? Absolut inte jag. Aja, ska försöka att inte tänka på skolan mer.


>.<


Hej hej!!

Jag hatar Facebook ibland, ååh! Har inte kunnat logga in på hela dagen för att det är kontouppehåll eller något..aja, vad ska man göra åt saken? Iaf idag kom mina kära storasyster hit igen!!! Så jag måste njuta av tiden jag har med henne ♥ Jag har inte gjort mycket idag, ritat lite, spelat wii (♥ ♥ ♥ ♥ ♥) haha. Efter detta inlägget så ska jag kolla min facebook (kan äntligen logga in) måste ge Thriller mat osv..sedan ska jag spela wii tills jag blir trött haha.

Nau, I'm outta here!


Billie Jean is not my loover ♥


L O V E


Saay you will..say you will..

Tjo!

Vaknade ca vid 2 sedan har jag städat, duschat och så..just nu väntar jag på att eggi ska komma, shit känns som om jag inte sett henne på 1 år ;o! Så det ska bli roligt =)!

Nae, nu ska jag gå haha..


Japanskt godis, äckligt goda är dem!!!! Helt sjukt haha.

Feels good!

Tjo allihop!

Jag hoppas att alla hade en rolig kväll som jag hade! Det var riktigt roligt!!!! En natt jag aldrig kommer att glömma, jag och Valle hade så jävla kul. Vi hade vårt eget disko med hög Michael Jackson & Tokio Hotel musik!! Felt awesome och det var sjuuukt kul! Hahaha, iaf sedan runt 4 kollade vi på The Wiz som jag fick i julklapp! Den var riktigt bra, berättar mer om den i ett annat inlägg! Iaf så la mig typ lite över 6 och vaknade vid 4 haha.

Kollade nyss på Trollkaren från Oz som var på 2:an, ödet säger jag bara! Haha, äskar filmen. Snart börjar Kalle och Chokladfabriken som jag också ska kolla på, älskar den filmen och har typ sett den minst 10 gånger.

See yah!


Underbart att 2009 är slut!!

Detta är mitt första inlägg 2010, 2010!!!!!!!!!!!!!! Jag är så jävla glad!!! Skriver mer senare idag!

MICHAEL JACKSON

Underbart att 2009 är slut!!

Detta är mitt första inlägg 2010, 2010!!!!!!!!!!!!!! Jag är så jävla glad!!! Skriver mer senare idag!

MICHAEL JACKSON

RSS 2.0