Walgren rockin' it!!!

WE WANT JUSTICE!

Walgren har varit på topp idag!!! Han gör verkligen sitt jobb :D Riktigt grymt har det varit hittills. Det ska sluta snart men är så stolt över Walgren! Just nu är det äckel F.

En viktig sak: Dr. White sold his soul to the Devil!

Happy Halloween!!!!!

Detta firas med en av världens bästa, läskigaste och grymmaste filmer!!! Detta är en av få filmer som skrämmer mig.



MJ - 10th anniversary

Idag var det 10 år sedan ett av världens bästa album någonsin släpptes. Nämligen Invincible!


:D:D

Jag är SÅ obeskrivligt glad just nu <3!!!!!!!!!! 

<3 :D

:DD:D:D:D::D:D:D

längtar till imorgon <3! kommer inte att kunna blogga.

i love you


?

D.W is my hero. Hoppas verkligen inte att det stämmer med T.S :(!!!!!!!! Blir förbannad och ledsen. GAH, varför går allt fel när det känns och man har hoppet uppe om att rättvisa ska ske?!!!

Alice i underlandet


Jag har kollat på väldigt många tecknade filmer den senaste tiden. Anledningen är att det är så magiskt och skönt att komma till deras värld i några timmar. Nu blir det Alice i underlandet! :)!!!!

day 18

Oj, rättegången redan slut! Well sånt händer...

WE WANT JUSTICE!

love

Ska spela lite keyboard nu, ska hitta en låt att lära mig bara hehe. Sedan ska jag lägga mig, måste vakna relativt tidigt imorgon :)

Peace!

g <3


i love you


...

Vet inte varför jag gör såhär mot mig själv :(...

I miss you, my hero <3!

Day 17

Rättegången är slut för idag! Woah, det finns många frågor vi aldrig kommer att få svar på. 

WE WANT JUSTICE!

Hoppas på det bästa <3

17

Rättegången är väldigt intressant idag. Action & emotions. Vi får se vart dagen fortsätter att ta oss. 

Praying & hoping for the best <3!

17

Well...rättegången började sent och nu är det paus för vittnet mår inte bra. Ska titta på How I Met Your Mother så länge :)...Såg Dexter och The Walking Dead!!!!!!!!!!!!!!! SÅ SJUKT BRA. Dexter, äckligt slut och TWD ett spännande slut! Riktigt nice, längtar till nästa avsnitt woot woot. 

Aja ska kolla på HIMYM nu.

Peace & Love

1

Hej peeps.

Tvättar idag...hade inte alls ork men men. Idag blir det att kolla på Dexter & The Walking Dead, hann inte igår eftersom jag var för trött efter rättegången så somnade direkt. Hoppas att jag hinner kolla på dem idag :D! 

Sitter & lyssnar på oldies...så underbart. Kärlek till öronen alltså hoho :D Ska försöka hitta ett framträdande av Tyrese som jag ÄLSKADE när jag var liten. Min bror hade den + andra videor av Tyrese, MJ, Ginuwine & Sean Paul m.fl. på en DVD som jag tittade på 24/7 no joke.

Aja, gotta go!



Grattis till världens bästa trummis! Chad Smith, 50 <3!

Happy birthday to the best drummer in the world! CHAD SMITH! Han är den bästa, så otroligt rolig också. Jag träffade Chad i Stockholm, tog bilder, fick autografer OCH pratade med honom!!! Världens snällaste alltså. Han var så överdrivet snäll och rolig :'D!!! Glömmer det aldrig!!! Jag kan inte förstå att han skrattade åt mig, det var typ mitt lyckligaste ögonblick hahaha, nej men alltså jag fick honom att skratta, HUR GRYMT ÄR INTE DET?!!! :D:D:D:D:D<3<3<3 Love him so much! Vill träffa honom igen haha. Nej, men den dagen var så magiskt overklig...kommer alltid vara min storebror tacksam! Flera av mina drömmar gick i uppfyllelse. Är lycklig bara jag tänker på allt! Tack tack tack Chad <3

Hoppas att han får en grym dag!!! Wanna see the RHCP live again!!!!!!!!!


2

MMMMMMM! Mina kakor doftar så gott så! Väntar på att resten ska bli klara så kan jag ligga & kolla på mina serier :D! Längtar som bara den till The Walking Dead!!! Första avsnittet var GRYMT. De hade sagt att denna säsong skulle bli äckligare än säsong 1 och bara första avsnittet visar att det stämmer. Så jäkla bra! Tror inte ni förstår hur glad jag blir över det eller hur mycket jag älskar det. Ska inte lägga in en zombie bild för då blir Eggi rädd haha...but some day...

Nepp, nu ska jag gå & kolla om kakorna är klara!

Peace, love and be kind to eachother :)))))!

:D

Ååååh Toy Story var lika magisk som alltid :D! Jag ska nog se 2:an idag hehe. Ska strax baka något gott för att sedan se på Desperate Housewives, Dexter & The Walking Dead. :D

back to the trial.

Ellen <3!!!

Hahahahhaha dör alltså! HUR roligt är inte detta?! Här ser ni anledningen till varför jag älskar att skrämma folk. Så sjukt kul!!! Hahaha, världens roligaste typ :''D!!! Tackar Ellen för att hennes program är så underbart. Alltid får man sig ett gott skratt :D!


3

Warrap, har ej kunnat blogga idag förrens nu. Ska snart fixa något att käka & sedan kolla på näst sista avsnittet av Project Runway :-(! Hmm...är sugen att se någon film också. Vill fly till fantasiernas värld hehe, hmm...ska nog se Toy Story :D! Älskar alla 3 filmer så mycket!!! 

Imorgon är det en ny vecka! Woop woop. Ska pallra mig upp till Toys 'R' Us någon dag i veckan & hoppas att jag hittar något fint att köpa till min lille prins :)! Vilket jag säkert gör för allt som finns där vill man ju ha hahaha...


Cray cray dream

Hello!

Damn, vaknade av världens konstigaste/sjukaste dröm alltså...haha varför?! Handlade om knark, mord, jagande, slaveri och massa annat skit haha. Det var iallafall den konstigaste drömmen ever. Och Lene var så sjukt läskig hahaha...tur att allt endast var en dröm!!!

Ah, skönt att vakna upp till denna "fina" värld istället :-)!

Nä, nu måste jag dra. Hörs senare!



Höst

Warrap folks!

Fick vakna tidigt idag eftersom jag hade tandläkare, det gick superb! Ikväll blir det att se massa serier - YEAH! Längtar sjukt mycket hehe. Fint väder idag, älskar sånt här väder...ni vet när det är lite kyligt ute men solen lyser och alla färger löven skapar. LOVE IT! Njöt så mycket när jag gick till & från tandläkaren :-). Nä, nu ska jag fortsätta att kolla på ANTM och sedan spela lite The sims hoho.

talk 2 u later!



Break

Hej folks!

Har sett två dokumentärer idag, riktigt intressanta! Just nu kollar jag på rättegången och det är så sjukt intressant. Vittnet säger viktiga saker och jag hoppas verkligen på det bästa. Är ovanligt trött idag så ska nog lägga mig direkt efter att det slutat.

Aja, gotta go! Ska fixa något litet att äta.

RiRi - WFL

Gillade inte låten så mycket innan men efter att ha sett videon så gillar jag den. Gillar musikvideon mer än låten dock hehe :)!




Breaking Bad

I somras började min bror att kolla på denna serie & han rekommenderade den till mig. Kollade inte på den eftersom jag höll på att se andra serier som jag ville kolla klart på först men när min syster & hennes pojkvän kom hit så kollade vi på den. Jag & P fastnade direkt!!! Så sjuuuukt bra. Kollade på alla avsnitt hur snabbt som helst för ser man en kan man inte sluta kolla för det är spännande hela tiden. Detta är absolut en av mina favorit serier of all time. Handlingen är sjukt bra och skådespelarna är hur grymma som helst! Breaking Bad delar 1:a plats med Dexter och ni som känner mig vet vilket stort Dexter-fan jag är, så tänk hur grym Breaking Bad måste vara! 

Breaking Bad visas bara under sommaren så förra veckan visades sista avsnittet för säsong 4. 13 avsnitt och överdrivet bra. Längtar redan till nästa år då de visar säsong 5. Det kommer att bli SJUKT. Sista avsnittet...jag var så chockad, kan fortfarande inte fatta det som hände. 

Vill ni se en bra serie med bra handling och bra skådespel så är BREAKING BAD perfekt!!! Aaron Paul & Bryan Cranston och resten gör ett kanon jobb, så bra bra bra. 

Ni kan läsa mer om den här.


WE want justice!!!13

Fy vilket bra vittne!!! Love him!
WE WANT JUSTICE!

u can dream

Sorry för att jag bloggar dåligt men har varit upptagen hela dan. Funderar på att spela lite keyboard idag! Åååh hade världens bästa dröm idag, blev så besviken när jag vaknade och insåg att det endast var en dröm :(. Haha den var rätt konstig ändå, men den handlade mest om red hot chili peppers (främst flea & anthony men chad & josh också). Haha sjukt bra var den iallafall!!!

Ska påbörja min nya design lite...önskar att jag kunde fixa allt men går inte utan PS :-(...hmm, blev fett sugen på att spela The Sims nu haha. Fett random.

Josh & John

<3<3<3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Äntligen, my baby is coming home tomorrow <3<3<3<3 är överlycklig just nu!
:D thank u!!!

Like I told you

Hey folks!

Sorry för att jag ej bloggat men har hängt med familjen idag så har inte hunnit :). Sitter & njuter av chilenskt chocklad, så överdrivet gott!!! Det ser förövrigt ut som att min nya design får vänta ett tag till buuhu :( men men...nothing i can do. Åh juste, idag fick jag ett genombrott. Ni som inte vet så älskar jag att skrämma folk...gömmer mig på olika ställen och skrämmer dem (måste erkänna att jag är expert på det), well vi lämnar det här istället :P! Ångrar mig hoho...

Tänkte ligga & måla lite men ska kolla på Outsiders istället haha. Fett mobbad och sedan lägga mig för känner mig ovanligt trött idag så får måla imorgon istället! 

Hörs imorgon, don't miss me 2 much.

Hoppas!!!

Breaking Bad


Did i let you know

Heeey!

Lever fortfarande bland molnen hehe. Anyway, var för lat igår så städade mitt rum idag när jag vaknade så nu är allt i ordning! Ska även börja laga maten om en stund men först ska jag prata lite med min storasyster som jag saknar :-(!

Well talk to you laterr, har inget vettigt att skriva hoho

hmm..

Har legat och tänkt på om jag ska måla eller inte. Har haft stor lust att måla de senaste dagar men har varit för lat. Orkar lixom inte ta fram allt & sen tvätta penslarna m.m. ja riktigt lat med andra ord. Har inte kunnat spela keyboard heller för min bror har sladden hos sig (får den förhoppningsvis snart, så att jag kan börja spela!). Sååå efter tänkandet bestämde jag mig för att se en film istället sedan lägga mig tidigt.

Woah, har verkligen lust att ändra design på min blogg också. Måste, måste fixa det snart! Antar att jag är så desperat för att jag inte har något annat att göra hähä.

:D Mickey Mouse gör mig så glad heehe.


Längtar till imorgon för då kommer mamma hem, som jag saknat obeskrivligt mycket!

The Walking Dead Season 2!!!

YEAH!!! Som jag längtat efter detta, typ ett år! Nu är det äntligen dags, idag är det premiär för säsong två av The Walking Dead i USA. Längtar så mycket till imorgon då jag kan se det. Så bra, älskar den. Ser ni inte den, börja kolla nu. Det kommer att bli riktigt grymt.



papaaaaaaaaa

Har läst en bit ur världens bästa bok och pratat med pappa :D! Saknar honom så mycket :'(...men blir så glad över att höra hans röst! Har chillat för mycket så ska ta & städa mitt rum nu. I'm With You!



Happy birtdhay !!!

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA FLEA!

sunday

Hej! 

Skön dag alltså. Vaknade sent, stack & käkade kebabpizza så är hur mätt som helst vilket leder till att jag är trött och vill sova mer hehehe. Nämen, ska nog chilla lite och sedan ska jag sätta på I'm With You albumet & städa mitt rum! 

:D This i knooooow, take me hoome

John & Josh

Mmmm. Två musicgods tillsammans kan inte bli annat är magiskt! John Frusciante & Josh Klinghoffer! Älskar denna låt så otroligt bra. Deras röster....M. M. M!!!!!!!!



walking on cloudsssssss

Hej sockertoppar!

Sorry för dåligt bloggande haha. Har vandrat på moln :D! Kan fortfarande inte förstå allt som hände i onsdags. Kan inte ens förstå att jag fått se dem LIVE. Det har varit en dröm jag haft sedan liten och äntligen, äntligen hände det! Jag ska försöka skriva kort om allt senare eller en annan dag :). 

Fick nyss reda på att my little champ kämpar på och snart är det inte mycket kvar! Snart är han hemma where he belongs <3! Snart kommer även mamma hem. Allt går så bra nu och jag hoppas verkligen att det fortsätter. 

Jag vet att jag sagt att jag ska ändra min design och det vill jag verkligen. Måste dock skaffa photoshop först så att jag kan fixa en nice header osv. Hoppas på att jag kan fixa det till nästa vecka iallafall, har några idéer ;)!

Peace & Love


RHCP <3

Måste säga att jag inte mått så bra den senaste tiden vilket ni kanske också har märkt. Det har hänt väldigt mycket på kort tid så att gå på Red Hot Chili Peppers, göra något kul behövdes verkligen! Jag är så otroligt lycklig och glad just nu att det är sjukt. Bara jag tänker på allt som hände kan jag inte sluta le & känna glädjen. Jag är så tacksam över allt. Utan min bror hade vi aldrig kunnat se dem eller fått uppleva det vi fick uppleva. Det var det bästa! Aah, jag kommer att berätta mer imorgon är så sliten och det är sent nu så ska sova. 

JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU!!!!!kan inte förstå att det hände!!!!! Vill känna mig såhär hela tiden men när jag är nere ska jag tänka på detta <3!!!!!!

CHAD. FLEA. JOSH. ANTHONY.

:(

Förlåt blir inga inlägg imorgon...har haft en jobbig dag.

RHCP & PROJECT RUNWAY

Hej mina solstrålar!

Idag är det tvätt som står på schemat, sedan blir det att kolla på några serier och efter det skypa med min familj i Chile!! Längtar. Sedan så måste jag lägga mig tidigt idag för att imorgon blir det RED HOT CHILI PEPPERS!!!!!! Så vi måste vakna tidigt. Vi kommer att vara helt slut efter dagen imorgon haha, men längtar sjukt mycket :D:D Kunde fan inte sova igår hehehe...kommer inte kunna somna idag heller säkert. 

På tal om något helt annat har börjat kolla på säsong 8 av Project Runway hade totalt missat det! Älskar när man ser på serier/program och det finns en hel säsong på det för då slipper man vänta en vecka till nästa avsnitt hehe. 

Ska försöka blogga mer senare + eventuellt skriva några tidsinställda inlägg :-)

Ses imorgon ;-)))))



Desperate Housewives, Dexter & BB

Idag är det måndag vilket betyder grymma serier! Desperate Housewives ska jag se idag med lillasyrran. Blev så ledsen när de sa att det skulle bli sista säsongen :( men som sagt jag föredrar att serier slutar på topp än att de slutar för att de inte har tillräckligt många tittare osv. Men det kommer att bli otroligt sorgligt, tänk det allra sista avsnittet :'(. Aja vi får njuta av avsnitten som finns kvar! 

Förra veckan började my love, my numner 1 - DEXTER! Saknat det så mycket!!!! Är så glad att det är tillbaka. Haha första avsnittet var förövrigt ovanligt roligt. Ska dock inte se avsnittet idag utan imorgon för min bror kommer då. Jag & min bror alltså haha. Förra veckan åkte jag till honom bara för att vi ville se det första avsnittet tillsammans. Tellin' you, real fans hahaha. 

Och idag...går typ min halva värld under. Berättar mer om det senare för den förtjänar sitt egna inlägg :-)(

aaaaaaaaaa snap

Hej!

Blev endast en film igår...somnade ovanligt tidigt men vaknade efter två timmar och kunde inte somna. Gjorde allt möjligt för att bli trött men det gick inte så bra. Anywayz lyckades somna väldigt tidigt på morgonen om man säger så haha...vaknade vid 13.00 av att det plingade på dörren. Guess what? Mina nya glasögon kom!!! Säg hej till glasögonormen :D haha, de funkar fin fint. Saken är bara att jag faktiskt föredrar att se dåligt för...inte för att vara taskig men världen ser mycket finare ut hahahaha. Nä men med glasögon är allt så detaljerat...det är väll så det ser ut om man ser bra men ser man dåligt då ser allt mycket slätare ut, you feel me? Minns när jag var hos optikern och jag testade linserna blev nästan lite rädd hur många rynkor han hade, han hade så slät hy när jag såg honom utan linser haha...well behöver ju bara använda dem ibland så att jag inte anstränger mig i onödan :) Får försöka bli van med alla detaljer som finns in this crazy world!

TVÅ DAGAR KVAR TILL RHCP!!!!!!!!! dör :D:D:D:D!..

Beyoncé

Maten blev så jäkla goood!!! M. M. M!!! Ska lätt göra om det hehe, riset blev gudomligt. Awesomeness. Sitter nu och har fest med Beyoncé!!! Är glad idag :D hoppas att det fortsätter såhär because I need it.

Aja, ska fortsätta med min fest haha. Talk to you later.

Peace & ♥

RHCP

The world says hello!

Håller på att laga mat, ris, nuggets & currysås. M. M. M! Hoppas att riset blir mumsigt, minns en sommar för flera år sedan när jag & lillasyrran blev sugna på ris med currysås. Klockan var typ 04.00 haha men vi bestämde oss för att laga det, jag skojar inte riset kokade i över 1 timma och vi orkade inte vänta längre så vi åt det. Saken var att riset fortfarande var hårt, det var så äckligt!!! Haha men är man hungrig så är man.

Idag är jag väldigt film sugen så ska nog se några, får se vilka det blir :). Dundundun, en dag närmre RED HOT CHILI PEPPERS!!!!!!!!!!! :):):):):):):)

ANTM 17

Jag ska designa om min blogg för den känns lite för mörk nu (tvärtom är jag haha) men jag känner att jag behöver lite ljus :-)! När jag ska ändra designen vet jag inte, men snart iallafall om en/två veckor det beror på lite. Aja, ska kolla på nya ANTM! Äta chips och dricka pepsi. (Ja, jag dricker pepsi hehe)

Well talk to you laterr...


Love

imissumami.

sibling time <3

Heey!

Vart en mys dag :-)! Först åkte jag & syrran en snabbis till stan, kom hem umgicks med bror. Sedan gick vi en promenad, vilket var hur mysigt som helst men så kallt!!! Kom hem sov lite & hade det kul tills han åkte hem. Men vi ses ju på tisdag igen - DAGEN innan RHCP konserten!!!! WOAH. Sedan gick jag ut till balkongen för att se meteorskuren...det var verkligen fail. Såg iallafall en fallande stjärna så det var ett +! Men annars en stor besvikelse. Trodde att det skulle bli något liknande som salou. Magisk natt jag aldrig kommer glömma. 



Show him how you ride it

Damn. Är klockan redan halv fyra? Not good!!! Är så jäkla pigg, känns som att klockan är 21.00 typ :-(. Damn, måste verkligen sova nu men är inte trött någonstans. Aja kan väll blogga lite hehe. Igår (för klockan är ju över tolv höhö) så åkte jag & mani till lene! Så jäkla kul :D!!! Söta akira var där också, det vart myspys! Sedan när jag kom hem snackade jag med min familj via skype. Saaaaaaaaaaknar dem så mycket, önskar att jag var där med dem :-(. One day...damn it haha. 

Nepp, ska kolla på Countdown videon en gång till sedan ska jag lägga mig och måla mandalas. Synd att tiden går så snabbt när man gör det. Aja...

Talk to ya'll laterr..

Peace & Love

Ps. Vill egentligen ändra design...skriver om det imorgon om jag kommer ihåg :P!

Beyoncé

Bild av mig.

Beyoncé - Countdown

YEAH! Det var count down till musikviden countdown hehe. Premiär var det. Personligen så älskar jag videon! Audrey Hepburn all the way och lite MJ med de svarta skorna och strumporna ;-)! Countdown är en av mina favoriter från albumet så är otroligt glad över att den blev en singel + musikvideo. I love you Queen B! Lägger upp musikvideon imorgon då det är uppe på youtube med bra kvalité.

Rest in Peace Steve Jobs :( <3

Shit...chockad. Rest in Peace Steve Jobs <3! Thanks for everything you've done! You'll forever be remembered.

MJ's Ghosts

Hej! 

Det har varit en lång dag! Hänt väldigt mycket :-). Är hur pigg som helst så ska ligga och kolla på några av mina favorit MJ filmer. Ska kolla på Ghosts nu! LOVE IT. Bästa ever. Aja, ska kolla nu, älskar varje sekund av den. GOTTA GO, kan inte hålla mig mer!!

Bloggar mer idag senare haha.



Ha det bäst, gonna miss u <3 ep.



Day 7

WE WANT JUSTICE!
WE LOVE YOU MICHAEL <3!

The Sims

Heey folks!

Jag vet, jag vet. Har inte bloggat riktigt eftersom jag haft annat på G så har inte haft tid att göra "riktiga inlägg". Anyhoe (ala, RWJ) var hos världens bästa bror idag för att kolla på våra favoritserier - DEXTER har ju börjat igen!!!! Bäst. Så jäkla bra att ha den serien tillbaka i livet hehe. Ska tipsa om en annan serie som är en av mina favoriter, den delar nog 1:a plats med Dexter alltså eller 2:a. Men mer om den vid ett senare tillfälle.

Har ni sett att The Sims finns på facebook? Well började spela det för ett tag sedan och det roligaste är enligt mig att bygga husen osv. På facebook är det väldigt begränsat vilket gör att det inte är lika kul som det riktiga spelet. Så jag har börjat spela The Sims igen bara för att jag ville bygga ett hus heehe. Måste säga att det blir riktigt snyggt!!! Helt sjuk utsikt med! SICK. Anywhore, har vardagsrummet, terassen och trädgården att fixa klart så ska göra det NU.

Hörs sen...kanske.



Day 6

WE WANT JUSTICE!

Slut för idag. Slutade väldigt tidigt idag. Imorgon igen!

still day 5

Dag 5 leder mot sitt slut men det har varit riktigt bra nu mot slutet! Hoppas att det forsätter lika bra. WALGREN <3

day 5

WE WANT JUSTICE!
Hoppas.

1 oktober 2004 <3

Då föddes världens bästa & sötaste vovve. Min hund, Leo. Som jag älskar så, min bästavän. Jag saknar dig otroligt mycket. Mer och mer för varje snabb sekund som går, men samtidigt älskar jag dig mer och mer. Du finns i mina tankar varje dag. Saknar våra stunder som jag är så tacksam över att vi hade. Varje gång jag tänker på dig känner jag kärlek och glädje. Du gav mig så mycket och det är jag evigt tacksam för. Finns ingen som kommer att ta din plats, platsen du har i mitt hjärta är endast till för dig. Föralltid. 

Happy birthday baby. I miss and love you more than words can describe <3. Thank you for everything. 





Day 4

WE WANT JUSTICE!

Nu är det slut för dagen! Det kom upp många intressanta och viktiga saker som ger en hopp <3!!


RSS 2.0