Humanoid :-)

Hej gangsterssSs§$$ss!

Hoppas att ni mår bra,  själv mår jag finemang! Dock så är det jäkligt varmt och det stör jag mig på haha. Jag gillar inte solen så mycket och jag solar aldrig...fyi. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på men något blir det väll. Imorgon så ska jag nog ta mig ett dopp i poolen eller kanske idag senare hehe!!!

Valle är en rutten fisk.

Världens bästa facebook grupp: Chile no perdio el mundial, el mundial perdio a Chile! Så jävla bäst och sant hahahaha ;-)!


Min Chile tröja hoho :D


Havet

Idag så gick jag och min bror till havet. Vattnet var så jäkla skönt!!! Vi badade och hade massa kul sedan åkte vi hem för att äta osv! Det har varit en fin dag :-)!

Jag ska försöka blogga mer och ta bilder osv. Men kan inte lova något...har knappt tid höhö.

Nae, nu ska jag gå och joina min syster som sitter ute. Ska kolla på stjärnorna och månen, de är så fint. Älskar stjärnhimlen, magiskt.

Chilee en mi corazon <3<3<3<3<3<3<3

Tyvärr så är vår fina VM resa slut! Men nu ska vi inte deppa, jag är sjukt stolt över grabbarna faktiskt! De är unga och detta var deras första VM, dessutom så har inte vi en enda "känd" spelare som andra länder har, t.ex Spanien har ju Villa osv. Och vi har faktiskt fått svårt motstånd från början och ändå kom vi sjukt långt :-)!! I am proud to be from Chile <3!!!

Nu ska jag gå och dricka cola osv. Imorgon blir det nog stranden, yes jag ska bada : D!

Baj baj. Chile är bäst!!!!!!!!!!!!! Oops, tog en bild på min fina Chile tröja men råkade radera den och orkar inte ta en ny för min cola väntar. Så jag tar en imorgon :D!!

LOVE TO CHILE AND OUR PEOPLE!

Spain

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggat än men jag har inte haft tid haha. Först så skulle vi åkt i torsdags men flyget blev försenat och framskjutet till fredag istället eftersom dumma frankrike hade strejk. Så i fredags åkte vi till Spanien och allt gick bra! Dock så förlorade Chile och vi missade matchen men vi lyssnade på radio de sista 20 minuterna. Vi kom iallafall andra i grupp H och jag är proud! Även om vi säkert förlorar idag så ska jag ändå ha hoppet uppe och vi har ändå haft otur med grupper osv. Men i am proud.

Det är sjukt kul här, I love every second of it. Ska snart ut och joina min bror och syster som sitter ute & lyssnar på lite RHCP!

Längtar till lördag då Eve & Peter (storasyster och hennes boyfriend) kommer!!! Ska bli så himla kul, plus att jag, min bror och lillasyster har planerat en väldigt fin överaskning till dem :-)!

Ska ut nu, peace!

<3

Spain

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggat än men jag har inte haft tid haha. Först så skulle vi åkt i torsdags men flyget blev försenat och framskjutet till fredag istället eftersom dumma frankrike hade strejk. Så i fredags åkte vi till Spanien och allt gick bra! Dock så förlorade Chile och vi missade matchen men vi lyssnade på radio de sista 20 minuterna. Vi kom iallafall andra i grupp H och jag är proud! Även om vi säkert förlorar idag så ska jag ändå ha hoppet uppe och vi har ändå haft otur med grupper osv. Men i am proud.

Det är sjukt kul här, I love every second of it. Ska snart ut och joina min bror och syster som sitter ute & lyssnar på lite RHCP!

Längtar till lördag då Eve & Peter (storasyster och hennes boyfriend) kommer!!! Ska bli så himla kul, plus att jag, min bror och lillasyster har planerat en väldigt fin överaskning till dem :-)!

Ska ut nu, peace!

<3

1 år :''(

Jag kan inte fatta att det gått ett år. Känns som om det vore igår...fan, det gör fortfarande så jävla ont och det känns så himla tomt. I love and I miss you so :(

In my heart you'll live forever.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥










♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Spain!

Hej!

Idag har jag varit i stan, packat det sista och nu är jag redo att dra iväg! Ska bli riktigt kul hoppas jag :D! Hoppas att det börjar bättre än förra året iaf...

Bye bye! Hörs när jag har tillgång till dator!

Bjuder på en bild på världens bästa. I love you


I wanna be where you are ♥

I wanna be where you are, anywhere you are
I wanna be where you are, everywhere you are.



Yes, yes.

Wiho, nu har jag packat "klart" eller ja så klart det kan bli egentligen. Har inte gjort den lilla väskan än + måste jag till stan imorgon och där kommer jag säkert köpa något men hoppas inte *katta spara pengar*.

Nu ska jag väll sitta här tills jag blir trött, lär nog aldrig hända :):):):):):).


♥ MJJ ♥

Wiho! Idag har det varit en amazing dag. Jag & Valle har i princip varit hemma själva hela dagen så vi har haft på massa hög musik framförallt MJ :D! Sedan mot kvällen runt 7 så kollade vi på en dokumentär om Påskön, för er som inte vet så är det en ö utanför Chiles kust, det tillhör alltså Chile. Det var faktiskt väldigt intressant, hoppas jag får chans att åka dit någon dag hade varit sjukt häftigt!

Sedan de senaste timmarna har jag spenderat på youtube, jag har kollat på olika Mike klipp! Även om jag sett dem tusen gången så tröttnar jag aldrig. Jag älskar mannens röst, inte bara när han sjunger utan jag älskar hur han pratar. Jag adore it. Dessutom älskar jag hans skratt, kan inte få nog av det ♥!

Well just nu har jag och valle spelat piano för varandra haha, snart ska vi packa måste bara kolla vilken väska det är vi ska ta med oss! Omg, längtar. Tänk er, imorgon vid den här tiden är jag i Spain :D!

Påskön:
 



Humanoid City Tour Live Dvd!!!!

Jaaaaa! OMG! Trailern är så jäkla bra :O! Jag är så jääkla taggad inför DVD'n!!!! Längtar tills jag ser hela, så spännande!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

I'll be there, every single second M ♥

Några bilder från grillningen haha, alla bilder är tagna av mig 8-)!






Haha checka in lilla myran hehe!

Okej, nu segar blogg.se så jag orkar inte ladda upp fler bilder.


Pannkakor och white chicks!!ett!!1

Holla!

Berättar mer om igår senare, just nu ska jag, eggi & valle äta pannkakor med manjar och kolla på White chicks!! Wiho, ska gå och göra mina pannkakor nu!

Talk to yah later !


Don ♥

Så ja, vilken dag! Muums, idag så grillade vi, kan visa några bilder sen kanske haha! Just nu har vi precis slutat tvätta så nu sitter jag och valle och väntar på Don som ska komma på besök!!! Blir sista gången vi ses innan vi åker till Spanien så gotta enjoy this day ;-)!

Ville bara säga det, hoppas ni får en lika bra dag som jag : D!

Love ♥


Chileee

Så, kan väll berätta om min väldigt intressanta dag! Jag var väldigt nervös när jag vaknade eftersom Chile spelade mot Schweiz, ungefär vid halv 3 var det dags att fixa sig, på med chile tröjan osv. Sedan vid halv fyra ungefär så gick vi till en lokal där massa chilenos skulle träffas för att kolla på matchen tillsammans, det var sjukt många och såklart roligt som alltid!

Matchen började och alla var såå himla nervösa haha, så kul alla med sina tröjor, ansikten målade, flaggor och allt! Jag älskar chilenare, vi är bäst ♥! Haha när första målet kom som var offside, dooog alla! Typ skrek och sånt i en timme innan folk fattade att det var offside haha. Ni anade inte hur arg jag blev, ville bli emo haha.

Men sedan kom Speedy och gjorde målet och fy fan vilken lycka!!!!!!! Vi spelade så himla bra, och jag är SÅ jäkla stolt över grabbarna ♥!!!

Vad som än händer på fredag, och om vi åker ur gruppen vilket jag tycker att vi inte förtjänar för vi förtjänar fan att komma vidare men men, ifall vi åker ut så är jag SJUKT stolt över mitt land och vårt lag ♥!!!

Jävla äckel Spanien, kunde ni inte ha skött ert jobb från början och krossat Schweiz eller?!!!


CHILE CTM!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! VI VANN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ BÄST ÄR VI!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD ATT JAG VILL SPRINGA TILL SYDAFRIKA OCH KRAMA VARENDA SPELARE I VÅRT FINA LAG!!!! CHILE EN MI CORAZON MIERDA!!


...

...ville bara säga att jag kanske blir emo idag.

Ps. hoppas Steph att du får super kul idag på twilight eventet, ta kort på din husband ♥

He's not coming back because he's sleeping with me

Detta är den hetaste videon och låten som finns på denna planeten. I adore it!!!! Enjoy this masterpiece!  

Michael Jackson - Dirty Diana


Skippar att skriva något om denna videon och låt för det lär bli för mycket haha. Just enjoy this is magic.


Idag...big big big big big day.

Hei!

Haha spelade nyss piano och mina fingrar känns helt konstiga! Men men det var väldigt mysigt att spela i mörkret och bara månen som lyste in till rummet. Fint.

Igår så har jag varit med världens bästa eggi, leo och valle. Vi skulle egentligen överraska Don men hon förstörde det *beat*. Men det var ändå sjukt roligt och vi överraskade henne ändå :-D!

Idag är det en big day but I ain't gona jinx it.


This is it 21.00 TV3

För er som inte sett världens finaste dokumentär/film, kolla på Michael Jackson's This is it idag som visas på TV3 kl:21.00.

We miss you


Min This is it


I love you more ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA DON ♥

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear beautiful Don, HAPPY BIRTHDAY TO YOOOOU! ♥!

Jag hoppas att du får en amazing dag idag, och att du fyller mycket mycket mer! Hoppas att alla dina önskningar går i uppfyllelse också. Love ♥


Michael Jackson - Smooth Criminal

Detta är absolut en av mina favorit "filmer", någonsin! Jag älskar Michaels filmer. Smooth Criminal är perfection, allt. Kolla på detaljerna, perfekt. Allt är så...allt är på plats, varje danssteg, varje jävla rörelse, allt! Finns nog ingen video/film som är mer perfekt än denna. Bäst. Dessutom så är låten magisk!!! Jag älskar även denna biten av filmen Moonwalker, kan spola fram och tillbaka minst 100 gånger! Moonwalker är lätt en av mina favorit filmer, sedan jag varit liten och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta ♥.

Jag älskar det, minns när jag var liten älskade när barnen kollar på honom utifrån och sedan när han skjuter alla, jag tyckte att det var så jävla coolt. Och när han slänger myntet i början, och när de lutar sig när de dansar. Allt, denna filmen är magi. Okej, skulle kunna skriva en hel bok om denna filmen, men stoppar väll här!

Michael Jackson - Smooth Criminal


The book of Eli

Såg nyss filmen "The book of Eli" med Denzel Washington och Mila Kunis. Det var en mycket snygg film men även jäkligt bra! Jag gillade den väldigt mycket. Så om ni någon dag inte har något att titta på så kolla på denna filmen, den är verkligen värd att se! Skit bra film! Jag har faktiskt tänkt på en sak, alla filmer Denzel är med i är sjukt bra! Well inte konstigt med tanke på att han är en grym skådespelare! Så ja, jag rekommenderar verkligen denna filmen!





Aj

Får väll börja med att säga grattis till Victoria och Daniel som gift sig haha. Inte för att jag bryr mig men men!

Iallafall jag har inte gjort mycket idag, mitt huvud bankar fortfarande och det gör så jäkla ont. Men huvudvärken stoppar mig inte från att leva ett normalt liv, hahaha. Jag ska iallafall kolla på film med min storebror & min lillasyster senare! Hoppas att filmen är bra :-)!

Nae, nu ska jag gå och kolla vidare på scrubs!

Jag bloggar mer kanske senare efter filmen om jag inte mår sämre.


Huvudvärk

Hello!

Jag har sovit väldigt mycket men har haft huvudvärk. Igår så la jag mig 21, såg bara en bit av matchen men bryr mig inte blev ändå 0-0! Skäms Englad. Iallafall gick och la mig för orkade inte med huvudvärken, huvudet verkligen bankade varje gång jag tog ett steg. La mig, sov vaknade vid 2 (hade fortfarande bankande huvudvärk) kollade på Ray (underbart fin film, kan berätta mer om den sen kanske) och vid fem gick jag och la mig igen, hade fortfarande en jäkla huvudvärk, vaknade nu vid tolv och som present så har jag fortfarande huvudvärk! Så himla skönt :):):):)!

Jag hoppas att det går över snart, orkar inte. It huuurts.

Idag VM som alltid haha, vilket fint liv man har!

Seize the day

Idag så sov jag till ca 13.00 vilket var super skönt! Skulle kunnat sova längre men ville inte missa matchen så gick upp. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, inget speciellt tror jag. Jag tänkte gå till stan men ja, min lillasyster vill nog inte följa med så får skippa det.


Bild från Spanien, jag vill bada i havet nu!


Tyskland - Serbien

Oj vilken match! Så himla synd att Klose blev utvisad! Och Podolski var ju så sjukt nära på att göra mål men men, Serbien vann med 1-0. Dock så har ju fortfarande Tyskland chans att komma vidare ur gruppen, så vi får hoppa på det!

Mycket varningar det var också, och attans att Podolski inte satte straffen...


Längtar!!!!!!!!!!!!


♥ Gondwana ♥

Absolut ett av mina favorit band!

Iallafall här kommer lite bilder från dagen, tog inte så många för glömde att jag hade kameran med mig HAHA. Fail, jag vet. Men här kommer iallafall några av de jag tog!









Trevlig dag vid sjön!

Nu är jag hemma...eller okej. Jag kom faktiskt hem för typ 40 minuter sedan hahaha. Just nu är det match!!! Nice nice. Jag längtar dock som en dåre till måndag då mitt vackra land spelar ♥! We can do this.

Tog iallafall lite bilder idag haha, det var väldigt kul & trevligt =D! Blev lite vattenkrig också haha, jeta var dock grunden till allt som hände! Men det var väldigt roligt iallafall, sedan efter att vi haft mysigt vid sjön gick vi hemåt i det fina vädret! Det var väldigt nice må jag säga.

Efter matchen så laddar jag upp någta trevliga bilder :-)!

soligt!

WarrAP!

Jag är så sjukt trött! Antagligen för att jag sovit för lite hehe, men sov nyss igen men var tvungen att vakna eftersom jag ska ut & träffa iman och alla! Det ska nog bli mycket trevligt och roligt =D!

Nae, nu måste jag gå och fixa mig sedan bär det av att träffa Mani. Oj oj vilken match mellan Argentina - Sydkorea!


NANA ♥

Ååh nein! Jag har bara ett avsnitt kvar och sedan måste man läsa mangan ifall man vill veta vad som händer. Jag vill inte se den sista, den är så bra! Önskar att det fanns minst 300 episodes, men jag ska ändå ha hoppet kvar om att de kommer fortsätta göra animen!

NANA ♥

Schweiz - Spanien

Oj oj! Detta kom som en överaskning för många tror jag. Schweiz vann över Spanien...där ser man! Jag önskar dock att det hade blivit lika mellan dem, då hade vi haft större chans att komma vidare :P! Men men, nu måste vi vinna över Schweiz. På måndag -då gäller det!


VIVA CHILE MIERDAAAA!!!!



JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Så jävla bra spelade dem! 1-0 till Chile, dock så förtjänade vi fler mål! Vi var SÅ nära men men är ändå sjuuuukt stolt över dem!! Viva Chileeee ♥!!!!!!!


Chile ♥

Dags att sätta sig framför TVn nu! Återkommer kanske.

Komigen NU!

I neeed you

Hello!

Skönt idag att solen lyser, säkert för att Chile ska spela ;-)! Hahah, idag ska vi även beställa pizza wiho! Jag hoppas och ber att kebabsåsen är god för annars blir jag förbannad! Längtar, en timme och sex minuter kvar tills matchen! Jag känner en tjej som åkte dit för att kolla hoppas man ser henne på tv haha tror inte det men ändå!

Jag fick vakna tidigt idag för att min lillasyster slutade nian och skulle följa med mamma. Det var väldigt nice, saknar att ha sådana skolavslutningar med nice musik, dans och så! Nu är det ju sjukt tråkigt på skolavslutningarna haha. Well det var fint faktiskt. Träffade också en gammal lärare, som även var en av de bästa lärarna jag någonsin haft, awesome! Ååååh saknar Araby, absolut bästa skolan ♥!

Mamma ska göra empanadas också! YaaAaaay. I am happy.

♥ 

I'm sorry...

Travie McCoy - Lazaruz



För er som inte visste så älskar jag Gym Class Heroes! Travie McCoy är sångaren där och han släppte ett solo album Lazarus den 8:e juni! Jag har nu lyssnat igenom hela albumet på Spotify and me likey! Jag älskar albumet, den har verkligen GCH feeling! Låtarna är sjukt sköna, passar så bra till sommaren! Detta albumet kommer jag att lyssna mycket på! 

Jag ser mig själv sitta i bilen med fönstret nere, låter vinden flyga bland håret samtidigt som jag lyssnar på Lazarus. Perfekt scenario, perfekt! Detta ska jag absolut göra :D!

Låtlistan:
Dr. Feel Good
Superbad
Billionaire
Need you
Critical
Akidagain
We'll be allright
The Manual
After midnight
Don't Pretend


Everybody says that Tom heals the pain, let me hit your ass!!!

Jag borde nog lägga mig snart, jag menar imorgon är det en big day haha! På torsdag ska jag ut och ha myspys med mina awesome vänner! Det kommer nog att bli skoj hoppas jag. Jag hoppas att vädret håller vad den lovat, or I'll be pissed!

Yaay, på fredag eller okej vi kan säga lördag eftersom sidan kommer att crasha haha...så har TH premiär på sin nya video wiho =D! Och på fredag så har även Toy Story 3 premiär! Jag vet inte när jag ska se den än, hade tänkt se den i Spanien men vet inte ens när vi åker dit...men vill se den så fort som möjligt iallafall! Jag orkar verkligen inte vänta längre, men jag är säker på att den kommer va sjukt bra :D!




Ny dag -Ny design!

Så dagen är över. Idag spelar Chile, haha förlåt för mitt tjat okej!

Jag valde att ändra till min nya design nu, så vad tycker ni? :-D! Kul om jag kunde få lite feedback haha...vilket jag säkert inte kommer få men ändå.

Nej Bill, snälla ♥.


Elfenbenskusten - Portugal

Det var en spännande match! Synd att inte Elfenbenskusten gjorde mål i slutet, de var ju såå nära! Men men, nu är det bara en match kvar sedan blir det Chiles tur!

Min blogg design går inte så bra haha, usch så himla jobbigt när man vill ändra något men inte vet vart man ska göra det haha så jag får typ prova mig fram hela tiden och det är jobbigt. Så tyvärr så kanske min design inte kommer upp förens imorgon. Jag kan säga såhär, den är inte somrig som alla andras bloggar ;-)!

Chile ♥

Warrap!

Jag skulle egentligen dra mig till stan idag men var allt för lat, så får gå dit någon annan dag! Imorgon så spelar äntligen Chile ♥!!! Haha om ni bara visste hur glada vi chilenare är att Chile är med i VM! Visste ni att dem får komma försent till jobbet imorgon pga matchen? Hahah, alla i skolan ska se på matchen också eller så får dem ta ledigt & komma till skolan efter matchen. It's a big deal for us! Och chilenare är bäst på matcher, syftar på publiken nu! Vilken energi vi har =D!!!

Okej, ska sluta skriva om det nu haha men imorgon så. Fan, känner mig lite nervös hahaha.

Jag håller på att fixa en ny design till bloggen också, får se hur det blir haha jag är inte så bra på att fixa bloggar så vi får se!


Snow


Gammal bild tagen av min lillasyster. Haha så suddig bild men passar ju in nu till "sommaren"


As long as I'm breathing, I'll fight for you Mike ♥

WE'VE HAD ENOUGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We will always love YOU ♥


JAAAAPAN

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Mål till Japaaan, AWESOME!

Go Holland!!!

Braaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Holland vann med 2-0! Yes, yes, yes!! Jag är så glad. För det första så svek inte Holland mig idag som de gjorde 06! Så jag förlåter dem nu hahahaha. Go Holland and keep making me proud, please?!

:D Senare Japan-Kamerun!!!

Stephieeee ♥

Hello!

Oj oj, känns som sommarlov nu eller vad säger ni? Haha skojar men faktiskt känns det liiite som det jag menar sena kvällar på msn är ju äkta sommarlovs känsla. Jag sitter här (sjukt pigg) och snackar med min ängel Stephanie medans vi gör roliga saker & jag lyssnar på Michael. Vi måste klicka annars går jorden under!

Jag ska dock lägga mig snart tror jag vill inte sova bort hela dagen imorgon höhö vilket stepH säkert kommer göra :-)




VM's bästa match hittils!

Oj oj oj!! Vilken match! 4-0 till Tyskland!!! Detta var lätt VM's bästa match hittils! Det är just matcher som denna som gör att jag älskar VM!

:-D!

Love ♥

Min brors keyboard.

Bilden är tagen av mig förra året någon gång.


"Sun"-day

Warrap.

Idag har jag inte gjort mycket, jag har kollat på NANA, spelat Mario Kart online, spelat piano, städat osv. Skön söndag ändå haha, kan inte fatta att det är SOMMARLOV?! Well, just nu kollar jag på fotboll Tyskland - Australien! Tyskland leder redan med 2 mål WIHO! Hejja Germany! Hahahaha..längtar till onsdag dock!

Jag ska gå nu och fortsätta kolla & sedan ska jag försöka fixa rummet höhö.


Sommarlov!

Tänk att det är sommarlov efter alla prov och all stress. Haha, det roliga i detta är att det inte känns som sommarlov. Kanske beror det på det "fina" vädret höhö. Jag vill till Spanien, vet inte när vi åker...men längtar iallafall. 

Igår var det en mycket trevlig dag, skippade kyrkan och åkte direkt till skolan träffade min fina klass mycket mysigt sedan gick vi och åt efter det så gick jag och några vänner för att fika! Sedan bar det av hem!

Jag har även börjat kolla på valles favorit anime...tror jag det är haha. Nana iallafall, började med att jag helt spontant började läsa mangan när jag låg i sängen och den var bra haha så började kolla på animen! Ska fortsätta kolla idag. 

Igår började även VM 2010!!!!! Så jävla exciting, måste dock säga att matcherna igår inte var så spännande. Frankrike var en besvikelse faktiskt. Idag är jag taggad inför Argentina - Nigeria, hoppas att det blir en bra match iallafall. På onsdag spelar världens bästa land!!! Chile såklart!!! Spännande :D! 

♥ 

SEG!

Idag så gick jag direkt till stan efter skolan sen var det dags att kolla utsläppet i teknikum! Åkte buss hem sen haha, jag & valle var sååå hungriga så vi sprang in och köpte chips haha och sen kom bussen så vi fick typ panik men vi hann med den ;-)!

Imorgon kommer jag säkert bli så stressad! Gah, imorgon tror jag att vi slutar 12, måste direkt till stan sen hem fixa mig åka till Katedral vid typ kvart över två eller något så att jag hinner till utsläppet kl 3. Sedan är det 3 studentfester att gå på! Aj aj, stressigt men roligt =)!


♥ AUDI&BMW ♥

Idag har jag haft det mycket trevligt! När jag kom hem så började jag och min storebror att stämma min elgitarr, sedan spelade vi lite haha det var mycket roligt ska jag säga er! Jag har även tvättat idag så jag har varit väldigt duktig och min syster med! Jag har även spelat piano & gjort min dokumentär till fotot haha lite sådär spontant, inte så bra men lämnar iallafall in något...Och det bästa: Köpt chips ♥. Jag borde nog söka till "I'm-addicted-to-chips-rehab" och borde få lite hjälp haha.


Random bild, tog den förra veckan typ. Gillar grönt haha

Oh- no-oh

Waddap..

Igår så var studenten väldigt rolig =)! Mycket trevligt höhö. Kom hem runt 1 igår så jag somnade direkt när jag kom hem hehe.

Idag var skolan bra gjorde inte mycket alls, skönt det är den sista veckan ingenting att göra! Imorgon så springer min kompis ut vid 3 så måste dit, vilket betyder att jag missar foto igen haha. Aldrig ska jag gå på en skit lektion som det! Dessutom så kanske jag ska ta spanska steg 5 i trean för där får jag ju garanterat mvg.

På torsdag har jag 3 studenter att gå på haha! Snacka om att jag måste planera...

Sedan på fredag - SKOLAVSLUTNING!!!! Fy, kan inte fatta det än alltså. Tiden har gått SÅ snabbt, men jag klagar absolut inte.

Jag skulle egentligen till stan med min bror, men jag tror inte att han orkar så :P! Det får bli imorgon or I'm screwed!


as long as I'm breating i'll be waiting

Hello!

Igår så var det sjuuukt kul att spela Mario Kart online =D! Skönt att jag är ledig idag haha, kunde sova hur länge som helst men typiskt så vaknar jag jätte tidigt. Vädret är inte på topp idag men men...måste snart börja fixa mig för ska på student fest. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig men aae, får väll bara ta något antar jag!

När jag kommer hem om det inte blir för sent så bloggar jag annars hörs vi imorgon ♥

TMHJ ♥

Lenny Kravitz ♥



Ska lägga upp två av mina favorit låtar med Kravitz!
Lenny Kravitz - Fly away


Lenny Kravitz - I'll be waiting


Obs. Sista låten är inte så bra kvalité men sök bara på youtube, den som var i bra kvalité gick inte att bädda in.


Empanadas ♥

Ååhå, känns så jävla bra att känna mammas goda empanada lukt! Fan vad jag ska äta imorgon höhö :D! Idag så ska jag & valle spela Mario Kart online med vår syster, hennes pojkvän och hennes pojkväns bror! Det kommer att bli kalas kul, om jag & valle vinner såklart! Annars...

Tänk att det är sommarlov snart! I am so happy. Idag har jag spenderat dagen framför keyboarden, spelat Coldplay, MJ & TH hehe :D! 

Just nu väntar jag på att vi ska spela online så jag sitter här & lyssnar på legenden James Brown ♥!!!

 

VEL

Igår då så var jag med valle, eggi & leonita :D! Det var riktigt kul hehe, det var jäkligt länge sedan vi umgicks också så det var fun =D!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, tänkte gå till stan för hittade typ ingenting igår men orkar inte haha...idag är det ju som lördag för har ingen skolan imorgon WIHO! Och imorgon så ska jag på student, mmm mat hahahaa nae fan jag borde sluta blogga haha.

TH ♥

Ååååååååååh, hade världens bästa dröm idag! Den handlade om att jag såg TH live igen. Fan vad bra!!! Det läskiga är att det är andra gången jag drömmer att jag ser dem live på samma arena...ååh vill se dem snart igen! Hahaha det fulaste i hela drömmen var att jag sprang hem för att hämta kameran xDDDD

Bäst.

Fredag-måndag

Zup!

Förlåt för att jag inte bloggade igår men hann inte. Igår efter att min klass gick stadsvandringen så tog jag & jeta varsin mjukglass med tutti-frutti strössel! Det var såå gott!!! När jag kom hem så däckade jag direkt och sov till ca halv nio haha jag fattar inte att jag har så mycket sömn i mig...skönt att sommarlovet närmar sig..6 dagar kvar! Dock så är jag helt ledig på måndag och sen lär jag sluta väldigt tidigt dessa dagar pga studenter =)!!! Niice. Vi åker inte till Spanien den 10:e lite ledsamt men som jag ser saker "det händer av en anledning" så är det bara att leva vidare haha, + så är det sommarlov så kan ju passa på att njuta :D!

Idag så måste jag till stan med Valle, om hon inte vaknat vid 12 så får jag ta och väcka henne. Usch, finns ju ingenting fint i stan ändå känns onödigt men måste köpa något :/! Hoppas att jag hittar något åtminstone. Damn it! Ibland önskar jag att jag bara kunde typ göra mina egna kläder, allt hade varit lättare då! Hahaha.

The way to heaven (Netto) för att köpa chips woot!





Awe-soooome

Hello!

Så himla härligt att vakna och se den blåa himlen! Det gör mig väldigt pigg faktiskt. Idag gick skolan vääldigt snabbt, hade bara tre lektioner! Och på lektionerna gjorde vi absolut ingenting haha! Känns så onödigt att gå till skolan faktiskt.

Imorgon är det alltså den sista fredagen i tvåan!!! I am so happy. Och imorgon har jag även den sista grejen och det är att redovisa min engelska bok, skulle gjort det idag men gick inte så det blir imorgon =)!

Hoppas, hoppaaaas.

Oh yes!

Så jäkla skönt! Idag gjorde jag mitt sista prov =)! Nu har jag bara engelska redovisning imorgon men det går nog bra och sedan är jag friiii!! och jag är helt ledig på måndag också *wiho* Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har varit för upptagen..egentligen ska jag inte vara på datorn nu heller borde egentligen läsa klart min bok eftersom jag ska redovisa om den imorgon haha. Well ibland får man gynna sig lite =)!

Så himla härligt att solen skiner, ååh jag hoppas att vi åker till Spanien den 10:e men på något sätt känns det som om vi kommer att åka senare blir alltid så när jag vill komma iväg haha!

Aja, får blogga senare elr imorgon


RSS 2.0