Vilken tur jag har alltså..

Idag måste jag medge att det varit en kalas dag! :-)
Först hade vi sovmorgon något awesome hände, skolan gick super för jag träffade Leo & Eggi och jag har inte sett dem på as länge känns det som ;o så det var riktigt kul att hänga med dem :-D! Sedan hade vi matte och gissa vad?! Jag var 2 poäng ifrån VG! Haha helt sjukt, alltså..kan inte ens fatta det eftersom jag inte ens fattar matten xD Äckligt mkt tur har jag alltså :P!

Nu kom jag hem och läste ngt annat =)! Aaaah hoppas att det händer snart, orkar inte vänta mer..

Hoppas att morgondagen blir lika bra om inte bättre :-D

Peace out!

I call it: My fall collection ♥

"Let the pictures talk for themselves.."



Så nu får det räcka med dessa bilder (tagna ur min "fall collection") =)! Kan tyvärr inte lägga in bilderna i större format för jag måste lämna in arbetet först :P!

Peace out!

New Category

Eftersom jag har Foto så tänkte jag att jag borde ha en kategori här i bloggen där jag visar några bilder jag tagit =). V.51 har vi en photoshoot :D Så då kan jag visa lite bilder hehe =)

Home alone ♥

Yes!!!! Idag är det ensam hemma! Jag avgudar dem filmerna :-D!! Så jävla bra hehe..så det ska jag kolla på. Idag har jag inte gjort mycket förutom att jag slappat en hel del..mm, jag som skulle plugga hela helgen :P! Jag ska plugga lite efter ensam hemma slutat.

Igår kollade jag på massa SvampBob, I love him ♥! Och kollade även på Hotel Rwanda, fyfan vad bra!!! Har velat se den länge men aldrig haft tid riktigt..men nu var den på tv så jag passade självklart på! Riktigt bra film må jag säga.

Denna veckan blir jobbig, om jag ska vara ärlig så är det svenskan som gör veckan jobbig. Spanskan kan jag ju typ ändå, engelskan är inte så svårt..men svenskan, skriva en argumentations uppsats om ett äckel. Jag ska försöka börja med den idag.


:-)

Oh no, har haft huvudvärk i 7 timmar nu! Känns ju bra :-)! Haha, well gick och köpte chips (själv) som förhoppningsvis får bort min huvudvärk hehe och jag vill även se en film men finns ju ingen bra film på tv, och om det finns så är det "sent"..hmm what to do? what to do? Vi får se haha..

Skolan idag gick kalas som vanligt! Min klass är världens bästa ♥ Och vi ska kanske åka till köpenhamn nästa år wooho!!!

Har antagligen ingenting intressant att skriva som vanligt :P!

Fighting for survival..

Tjo!

Matte provet ska vi inte ens prata om :-), ni kan själva lista ut hur det gick haha! Hade bara naturkunskap + psykologi idag sedan åkte jag hem! Slutade vid 12 idag för vi hade ingen spanska idag för min lärares dotter är sjuk, så det känns skönt!!!

Idag ska jag försöka göra något plugg så att det inte blir för jobbigt under helgen och nästa vecka..Kan ni tänka er? Veckan är snart slut wooho! :-D! Och världens jobbigaste prov är avklarat :P!

Peace out!!

true story!

JAG HATAR MATTE B!!!!!!!!!!! :-)

Lista -'cuz I'm bored!

Hur ser ditt duschdraperi ut?
Hmm..blått och vitt.

Har du ett mobilsmycke på din mobil, isåfall, hur ser det ut?

Nej det har jag ej!

Har du myspace?
Ja, men använder den aldrig :P!

Tycker dina kompisar att du är ego?
Nej det tror jag inte..

Vad har du för ringsignal på din mobil?
Michael Jackson - Leave me alone (Bäst!!)

Det snällaste du gjort idag?
Massor!! :-)

Har du någonsin bränt en skiva?
Nej, aldrig! Hell yes att jag har!

Har du någonsin skrattat åt dig själv när ingen annan gjort det?
Heheehe ja..

Vad tycker du om politik?
Bra fråga..

Gillar du lakrits?
Hell no!!!!

Vad heter du i mellannamn?
En hemlighet.

Vad var det senaste du såg på bio?
THIS IS IT ♥!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur många speglar har du i ditt rum?
1

Lättmjölk eller röd mjölk?
Röd mjölk! Fett är bäst! hehe

Har du gått klädd i pyjamas eller liknande en hel dag?
Självklart :-D


:-D!!!!

I'm so happy!!!!!!!!!! Min bror, är världens bästa bror ♥!

Iaf, haha..skolan gick bra! Haha i spanskan så har det kommit en kvinna som ska va med oss i två veckor för hon pluggar till lärare, och så frågade min spanska lärare: "Vart kommer du ifrån?" Och så sa hon att hon kom från Chile, och min lärare bara: Katalina är också från Chile och hon ba typ "Woot! 'Zup sistah!" hahaa, alltså hon sa inte så men typ ni vet ;-). Så iaf hon satt jämte mig hela tideeen och vi typ snackade as mycket om Chile och allt! Haha bestfriends 4-ever!!

När jag kom hem idag gick jag ut direkt, för jag var ju tvungen att ta "höst" bilder. Jag var ute i två timmar! Ena timmen var jag själv och de va så fult för jag gick runt själv och tog kort på konstiga saker, sedan gick jag till Arabyskolan för att möta Valle och sedan var hon med mig när jag tog några bilder. Blev typ nöjd med 4 kanske ha-ha!

På torsdag blir det matte prov (KUL!!!!). Längtar tills denna veckan är ÖVER! Och nästa! Sedan är det inte så jobbiga prov kvar. Matten, jag kan kanske typ hälften av allt..men det jobbiga är att jag vet att jag inte kommer kunna ett skit när jag väl har provet för jag kommer ha hunnit glömm bort allt -.-'! Well the only thing I can do is pray!


(Under min "fina" promenad)

By the way..

Tjo!

Så äckligt skönt att vi börjar 1 och slutar 2 :-)! Plus att det är matte lektion gör det bättre, för jag behöver hjälp med lite saker =)! Aja nu ska jag dra mig och fixa det sista!

Peace out!

Smile and make the world better :-)






I'm telling you he is magic.

Tjo!

Oh no (Oh yes), redan söndag! Hmm..vet inte riktigt vad jag tycker om det haha, på ett sätt nej för orkar inte med skolan men ändå oh yes för ju längre tid det går, ju närmare jullovet och det längtar jag till äckligt mycket!! Iaf, denna veckan är det matte provet som gäller på torsdag (massa plugg gäller då för jag kan typ ingenting!). Så idag blir det mest ta det lugnt, spela lite keyboard och matteplugg! Nej, nu måste jag skriva lite utav mitt schema innan julen hah!

v.48 - Matte (tors)
v.49 - Spanska (tis), svenska (tis) och engelska (tors)
v.50 - Samhäll (ons) och fotografering (ons)
v.51 - Naturkunskap (mån)

Okej..så vecka 49 kommer att vara jobbigast. Men äsch, det går nog finemang! Det gäller bara att tänka på TH konserter, jullovet och att plugga i tid! :-) Kom igen, låt tiden flyga framåt! Och låt mig få minst G i alla prov så blir jag glad!! haha

Förövrigt så hoppas jag att min pappa kommer snart! I miss him </3. (Ja, jag vet jag träffade han för inte så längesedan. Men tro mig jag saknar han första dagen jag är utan honom).


Wanna be startin' something..

Tjo!

Trevlig dag detta är då :-) Vaknade med solen i ögonen, det kändes bra! Jag har inte gjort så mycket nu under morgonen, mest chillat och kollat på tv. Har precis städat klart min brors rum, med hög MJ musik som fortfarande spelas (don't stop 'til you get enough!!). Vet inte vad jag ska hitta på idag, jag & valle är hemma själva så vi får se vad vi hittar på..(förutom att vi ska plugga matte haha).

Juste, min kärlek för kunskapskanalen bara växer och växer :-D! Igår kollade jag & valle på ett program om Obama, fy fan vad bra den var! Awesomeness hela vägen!!!


Who is it?

'zup!

Haha föråt för min sega fina update :-) I know you love it! Usch, jag är så seg..iaf idag gick skolan kalas som alltid dock så gick jag hem efter maten för mådde jätte illa :/. När jag kom hem så sov jag massor och nu mår jag super haha :-)! Valle och jag bakade lite, passade på att ha lite party när vi var ensamma!

Vet inte vad jag ska hitta på i helgen förutom plugg, matteprov på torsdag (äckligt svårt!). Jag och "the old gang" skulle umgås men vissa kunde inte och blablabla :P!

Denna dag är påväg till sitt slut! Trist men sant haha, jag ska forsätta på låten jag håller på att lära mig spela på piano för när Peter & Eve kommer så ska jag visa dem hehe ;-)

Peace out bro! :-)

Den dära kanalen..

..kunskapskanalen!

Alltså det är nog en av mina favorit-kanaler och nej jag driver inte. Jag är helt seriös, de har alltid så spännande program som gör att man inte kan sluta kolla på det. Några program jag sett är b.la om: Slavar, Auschwitz, Musik och Berlinmuren. 

Igår så handlade det om Berlinmuren hur folk från Öst tog sig förbi muren för att komma till Väst. Det var sååå spännande!! De berättade lite om hur det var i Tyskland på den tiden, och de berättade även hur Berlinmuren var byggd och vad som hände om man tog sig över den osv. Det var så bra! För de berättade om olika familjer och folk som tog sig över muren på alla möjliga sätt och personerna själva var dem som berättade hur de kände och varför de gjorde det osv. Tänkte berätta lite om hur några av dem (inte alla för det var sjukt många!) tog sig över/försökte ta sig förbi muren.

En familj på 4 bestämde sig för att bygga en luftballong. De jobbade på luftballongen i flera månader och tillslut kom den dagen då den blev färdig. De åkte tidigt på morgonen till skogen för att åka till Väst med ballongen men de hann bara åka några minuter innan ballongen krashade, så de var tvugna att springa därifrån så fort som möjligt (för om någon militär eller annan person såg dem, kunde de bli skjutna på en gång). Dock gav de inte upp hoppet så de bestämde sig för att bygga en till men en mycket större osv, och då ville en annan familj åka med dem så de skulle alltså bli 8 pers istället.

De byggde den och det tog också flera månader..men när den blev klara så åkte de och de åkte i typ 28 minuter eller ngt och så krashade den igen. De fick panik för de visste inte om de hade klarat det eller inte, så två av dem gick ut i vägen och så stannade en bil och så var det två poliser. De frågade polisen om de befann sig i Väst och så svarade polisen: Ja, vart annars?. Och de berättade hur glada de blev osv..de var så himla häftigt att höra när folket själva berättar hur bra det kändes när de lyckades!! Fantastiskt.

Okej, detta blir waay too long! Så jag skippar resten och berättar om dem en annan dag. Hah som om ngn ens orkat läsa allt detta xD! Men jag tycker faktiskt att det är sjuukt intressant!!



I'm out! btw förlåt för att min blogg ser konstig ut, men fixar det på fredag eller ngt.

Try to not think about it too much..

Hallå bloggen!

Hm vad har jag hittat på denna helg då? I fredags så stack jag, eggi & valle hem till leo! Det var mysigt som alltid dock så var det äckligt kallt ute! När jag & valle kom hem så hade mammas kille kommit hem från Chile så vi fick massa presenter + chilenskt godis ♥!

Igår gjorde jag inte mkt, tog det mest lugnt..käkade chips och kollade på film haha. Idag chillar jag som mest, men ska försöka att plugga lite matte sen.

Kan inte fatta att vecka 47 börjar imorgon, I love it! Jag älskar när det går snabbt. Vecka 48 börjas det med prov och så har vi typ två prov varje vecka + inlämningar tills jullovet! Det kommer att bli massa stress känner jag, det är därför jag försöker vila och ta det lugnt så mkt som möjligt nu när jag kan ta det lugnt!!

Jag ska försöka ta mer bilder och sånt när jag går ut, det blir lite roligare då =)!

Inte normalt!

Skit alltså, vet inte vad det är med mig? Jag har varit så överdrivet trött de senaste dagarna och jag har ingen aning om varför..jag menar denna veckan har inte ens varit jobbig. Vi har bara haft en enda läxa? Weird, weird.

Iaf idag så orkade vi inte med fotot så vi fick låna hem en kamera och så ska vi ta bilder hemma ist, men jag har är såå trött att jag inte orkar haha. Oj juste idag så kom min tyska lärare fram till mig och ville prata -.-' Så jag var tvungen och snacka om honom och förklara varför jag bytt osv..jätte roligt! NOT. Dessutom så satt han där och försökte övertala mig, det hela slutade med att han gav mig tre böcker som jag ska titta igenom och sedan så ska jag bestämma mig helt, dock är jag redan bestämd att jag inte tänker byta tillbaka. Och så hade syv "glömt" bort att skriva in att jag bytt språk på databasen, GREAT! Nu har jag massa onödig frånvaro. Stör mig på folk som inte kan ta eget ansvar när det är deras jobb!!

Åh jobbigt, jobbigt! Aja om en stund så ska jag gå och baka en kladdkaka eller något, plugga & kolla på Scrubs.

I'm out !


Mmmm gott! ♥

20 years ago!

Tänk att det var exakt 20 år sedan Berlinmuren föll! En otroligt viktig dag inte bara för Tyskland eller Europa, utan för hela världen också.

 


Oh no..

Åh jag är så trött!!! Skulle kunna ligga i min säng och aldrig vakna, jag vet att det var höstlov för inte så länge sedan men jag fick inte så mycket vila som jag faktiskt behöver. Och att jag måste läsa ut världens tråkigaste bok gör det inte lättare...Jag vill bara sova, sova och sova. Varför kunde jag inte börja 1 denna måndagen?!!

Hoppas att jag inte har engelska idag, dock har jag inte tur så vi har säkert engelska -.-'

Aja måste fixa lite things inför skolan.

I'm out!

Do you give a damn?!

Igår så var jag & Valle med Eggi! Det var kalas roligt som alltid, vi bakade chokladbollar och dem blev skit goda :-). Sedan stack Eggi hem och jag fixade denna nya blogg sedan kollade jag på en film som var på ettan som var riktigt bra!! Efter det så kollade jag på remaken av Psycho, inte lika bra som orginalet men men..

Hm, idag blir det nog lite plugg..skulle ha pluggat i fredags och igår men jag hatar att plugga på helger, helger ska fan vara helger!

Aja, I'm out!


My everything



I love and miss you more and more every second </3

Michael Jackson - Earth Song

En av världens bästa låtar!


Yes!

Woho!!! Välkommna till min tredje blogg haha. Måste ha webblogg eftersom detta namnet redan var upptaget på blogg.se och alla andra namn jag ville ha. Nu känns det iaf bra :-D!!

Fixade en snabb design haha, känns mer som "hemma" nu ;-)!

RSS 2.0