Sorry!

Hello!

Jag hoppas att er dag varit bra =)! Min dag har varit fin, haha. Skolan gick väldigt bra, när jag kom hem så gick jag och mamma till stan sedan gick jag & syrran och köpte chips och lite gott kollat på film (berättar om den senare) och nu sitter jag här hehe.

Valborg idag haha...tycker det är grymt överskattat men men jag hoppas att folk som firar detta har haft det kul.

Imorgon spelar TH i Kuala Lampuuur! : D längtar, underbart.

Great day!

Åh min dag har varit väldigt bra! Snälla, förstör inte min dag...brukar oftast vara så att mina dagar som är bra alltid blir förstörda mot kvällen. Så jag hoppas att denna dagen håller sig bra =)!

På lördag spelar TH i Malaysia! Väldigt spännande tycker jag =)! Imorgon är det valborg, någon som ska göra något speciellt?!

Well, jag har inte något mer att skriva haa-ha.


(my everything ♥)

Unleashed

HOLLA!

Hoppas att ni alla mår bra =)! Själv så mår jag toppen (Maria Montazami)! Skolan gick bra, nationella...jag blev inte så nöjd med uppsatsen men jag får hoppas på det bästa helt enkelt. Nästa vecka har vi hör och läs, jag hatar hör eftersom jag alltid drömmer mig bort.

Nae, snart ska jag gå till banken sedan hämta ut mitt paket.

Bloggar när jag kommer hem!

Love ♥


Bill i vitt ♥

Oh maj gad! Haaa-ha, dör.



Bill 'nyss' i Singapore ♥


Say whaat?

Åh, Bill gick inte catwalken verkar det som :/! Synd eftersom jag ville ha bra bilder haha men eftersom TH signerade för fans så kommer vi ändå få fina bilder hoppas jag =)!

Imorgon så måste jag gå till banken för att byta dosa eftersom min inte funkar...så segt! Då kan jag äntligen beställa hem det jag vill beställa. Imorgon har jag nationella i engelska både muntligt och skriftligt. Jag hoppas bara att vi får bra något lätt att skriva om...jag orkar verkligen inte skriva om något som jag inte vet mycket om haha...vi får hoppas på det bästa helt enkelt!

Jag.längtar.till.sommarlovet.så.att.jag.kanske.kan.åka.till.Spanien.

(Bild jag tog i Spanien när vi var där i april.)


I am so close

Gissa vad? Haha, när jag var hos tandläkaren så hade dem en TV på taket, ni vet så att när man ligger ner så kan man titta och på tv:n så visade dem delar av Singapore!!! Snacka om att jag dog haha, det var väll ändå ödet tycker jag.

Well jag ska snart gå och göra min matte läxa, måste göra min lärare lite stolt haha. Sedan vid fyra ska jag ner och hämta ett paket som min kompis Adriana från USA skickat till mig ♥!!!

Hear ya later!


Dentist.

Wiho, jag ska snart gå och ta på mig skor, jacka och sedan ska jag leta efter tandläkaren haha. De har bytt byggnad nu så måste se ifall jag hittar den. Bloggar sedan när jag kommer hem!


Barney Stinson ♥

Aaah, vilken man! Hahah, han är nästan lika awesome som jag ;-)! Jag antar att många av er sett How I met your mother?(annars missar ni något igen haha). Håll med mig om att det är en av de roligaste serierna någonsin? Jag älskar serien eftersom jag känner igen mig såå mycket haha, så sjukt! Awe-some!

Nae, nu ska jag gå! Jag slänger in ett/några inlägg imorgon...måste hardcore plugga dock!




It's all about L.O.V.E

Tigers ♥


Time after time.

Skolan gick finemang! Haha vår sista "lektion" var sjukt rolig, min klass alltså ♥. Well, eftersom jag slutade vid fyra idag så var jag lite stressad med dansen osv. Dansen gick väll okej, usch. Jag får ta och klaga på dansen någon annan dag!

Idag är det ju DH, har dock redan sett det avsnittet så jag längtar mest till Christine ♥ ♥ ♥. Seriöst nu, ni som inte ser på Christine missar verkligen något. Serien är så jävla rolig haha, man skrattar heeela tiden. Wunderbar!

Ooooch till det bästa: Tokio Hotel i Singapore nu!!! Ah, jag är sååå himla glad för deras skull ♥ Bill's "nya" frisyr, wiho! Längtar tills vi får bättre bilder på det. Iallafall jag är så sjukt excited över att Tokio Hotel äntligen är i Asien!!! Bäst är dem.


Save me with your love tonight!

Mums! Jag hade inte tackar nej till denna goda tårta som jag, storebror & lillasyster bakade till mamma på morsdag 08/07?! Detta året så får jag och valle baka tårta själva eftersom min bror är i Japan. Men denna gången, ska den bli mycket godare! Ae, längtar redan haha ♥

Förövrigt så fick jag ett mail av OLW, hahahahaha gotta love it ♥!


klassiker.

Den var på radion igår och då tänkte jag att denna låten måste jag ladda upp på bloggen. Antar att de flesta redan hört låten, en gammal klassiker ju! Så jävla bra låt...love it! Laddar också upp Ready or not :-)

Fugees - Killing me softly



Fugees - Ready or not

Det gör så ont.

Fan. Det gör så jävla ont. Att varje dag vakna utan att ha dig vid min sida, att varje dag komma hem från skolan och inte se dig. Att inte kunna krama och pussa dig när jag vill. Att inte kunna leka, springa och jaga dig. Att bli sur på dig, men genast förlåta dig. Fan. Det gör så jävla ont.

Jag tänker på dig varje dag, vart hade du varit? Vad hade du gjort? Jag saknar att bara kolla på dig medans du sover, jag saknar att känna dig mitt i natten när du ligger och sover på min säng...bredvid mig. Jag saknar att se dina fina stora bruna ögon som kunde få mig att le när som helst. Jag saknar att kunna prata med dig, min bästavän. Finns ingen som du och kommer aldrig att finnas heller. Fan. Det gör så jävla ont.

Jag skulle kunna göra allt för att få se dig igen, krama dig, gråta ut med dig, pussa dig, jaga dig, springa med dig, bli sur på dig, titta på dig. Vara med dig. Jag kan inte hålla tillbaka tårarna när jag tänker på dig, jag visste aldrig att jag hade så många tårar innuti mig...

Det är så svårt...och det blir svårare för varje liten snabb sekund som går. Nu. Nu. Nu. Svårare, jobbigare, mer ont i mitt hjärta. Hur länge ska jag orka?

Jag saknar dig så mycket, och jag älskar dig. Föralltid kommer du finnas i mitt hjärta. Fan. Det gör så jävla ont att inte ha dig här vid mig.

Love you forever ♥

Tokio Hotel in Asia!

Wiho!

Skoldagen är över. Känns kalas.

Nu till det viktiga: Tokio Hotel är snart i Asien!!!!!! Och Bill ska gå som modell igen för DSquared i Singapore den 28 april på Audi Fashion Show. Oooh, jag är så jävla excited alltså. Hoppas de lyckas bra i Asien nu, world domination ♥!


So dark and cold...

Wazaaaap!

Haha, well snoozade i typ två timmar hahaha. Jag orkade verkligen inte gå upp idag så tur att jag börjar vid 1. Matte och engelska är dem enda lektionerna idag, segt men vill bara att denna veckan och alla andra veckor ska vara över. Hoppas att alla veckor flyyyyger fram.

Idag får jag ta och plugga! Jag måste plugga matte och börja göra min läxor...det är ju inte mycket kvar. Åh vad jag längtar tills den dagen då jag kan skriva: Imorgon är det sommarlov! Mhm, jag längtar.

Aja, har inget mer vettigt att skriva så ska dra och spela spel på farmville! Oj, har totalt glömt bort mina fiskar, och djur m.m.


Desperate Housewives

Jag sitter här med brownies och ett stort glas mjölk! Yes, jag är redo att kolla på ett nytt avsnitt av DH! Wiho. Ja, jag äter mycket hahaha :-)

Sommarlov!

Uh, jag längtar så mycket till sommarlovet! Jag orkar inte med skolan längre, sitta hemma och plugga m.m. Blä! Well jag får väll stå ut ett par veckor till...jag har inte så mycket denna veckan ändå. Nationella writing & speaking har jag på torsdag...hoppas att det går bra!

Jag borde egentligen sitta och plugga matte, varför gör jag inte det?! Usch, så omotiverad. Ae, jag ska gå och plugga matte när det är mörkt ute då funkar min hjärna.

Jao, jag hoppas på att jag kan åka till Spanien i sommar. Det är så sjukt kul där borta med mina syskon och pappa. Härligt! "Snart" kommer min bror hem från Japan, gissa vem som är glad? Inte han iallafall hahaha...

No, nu ska jag sluta tråka ut er! :-)


Hard Rock Café in Madrid!

För er som inte vet så är det en restaurang som finns i massa länder och städer. Iallafall jag har alltid velat åka dit för de hade haft en Michael Jackson staty utanför restaurangen i Madrid (tyvärr fanns den inte kvar där men ändå).

Iaf, vi tog bara några drinkar orkade inte äta något. Men gud, valde världens godaste som hette Mango Tango den var såååå god!!! Det som är bra är att man får jäkligt stora glas, så man blir typ mätt av det haha. Men jag ska säga er, Mango Tango var gudomligt god.

Efter att ha suttit, snackat och lyssnat på grym musik så gick vi runt och kollade på de olika kläderna, gittarerna, skorna och allt möjligt från kändisar. Det bästa jag tyckte var självklart Slash's gitarr och Michael's skor!!!! Det var så himla coolt!!! De hade andra Michael saker, massa bilder, skivor och en hel ram med inbjudning till AMA, kuvertet där det står att Michael vann awarden m.m. (tyvärr blev dem bilderna rätt så suddiga, men kan ändå ladda upp dem någon annan dag kanske). Det var riktigt häftigt, och det kändes mäktigt!

Jag tog bilder, men det var många bilder som blev sjukt dåliga hahaa...men om vi åker tillbaka till Madrid i sommar så lovar jag att ta bättre bilder ;-)! Här kommer några iallafall:

Slash's gitarr!


Michael's skor ♥!!



Tom Hamilton's bas (Aerosmith's bassist!)




Nae...

Uh, jag är så ledsen över mina chips. Varför valde jag OLW?! Jag borde ha lyssnat på mitt hjärta. Iallafall jag har ingen lust att blogga nu, haha ja jag är så ledsen...får blogga mer imorgon eller kanske senare om jag blir glad.

Jackson's ♥

Hur svårt kan det vara?

Nice. Hur svårt kan det vara att hitta chokladbollar? Jag har varit sugen på det i dagar nu, tänkte köpa igår men tänkte: Äh väntar till imorgon då det ändå är fredag. Men går till tre olika affärer och ingen hade?! Blev så ledsen...haha så ja, imorgon får jag väll ta och baka mina egna, tur det! Mina egna chokladbollar är ändå godare än dem köpta. Haha, jag köpte iallafall choklad, chips och läsk så jag är rätt så nöjd =)!

Jag ska skicka in mitt arbete nu och sedan ska jag och valle börja vårt lilla fredagsmys! Mot kvällen ska jag också beställa hem mina grejer haha, fick världens fulaste svar på mailet!

Woh, har skrivit mycket onödigt nu känner jag! Men ja, haha ska väll berätta om Hard Rock Café senare, oops råkade skriva fel innan så tackar Stephie att hon är uppmärksam! ;-)

Laaater ♥

Awe-some!

Wow. Jag är klar! Jag ska dock skicka in arbetet imorgon, så imorgon ska jag läsa om allt jag skrivit och ändra något/lägga till något. Det känns faktiskt rätt bra, jag tycker att detta var väldigt intressant och lärorikt. Jag har alltid varit intresserad av Shakespeare så att få möjligheten till att forska och gå in lite djupare var fantastiskt.

Imorgon ska jag och min lillasyster ha våra fredags kvällar haha! Som alltid ;-)! Och så måste jag maila cdon -.-'! Jag hade beställt hem några grejer men det verkar som om det inte funkat för det har inte kommit än och det tar oftast bara 1/2 dagar för sakerna att komma. Well, jag får väll beställa om det då...

Så skönt att det äntligen är fredag imorgon, jag längtar oehört mycket till helgen då jag kan göra roliga saker haha, dessutom är det inte så mycket kvar till sommarlovet! Och något som jag längtar till mer än sommarlovet är att min bror kommer hem om ungefär 1 månad! Som jag saknat honom och behöver honom, inte mycket kvar nu wiho ♥!

Juste, imorgon kan jag berätta om när jag besökte Hard Rock Café i Madrid!!!!!

ps. hahaha danke Stephie! XD


Shakespeare

Jag håller just nu på att skriva om Shakespeare tidigare Shakspere eller Shakespear (onödigt), väldigt intressant dock lite segt att skriva om vissa saker men men detta ska jag nog klara av. Jag har fått lite Shakespeare feber känner jag haha, därför bör jag sluta skriva detta inlägget nu. Vilken man har var dock, väldigt djup, väldigt smart. Fantastiskt.

Jag återkommer när jag är klar eller när jag tagit en paus t.ex som jag gör just nu haha, jag tar en paus...hmm, hade jätte gärnat velat ha några chokladbollar här men icke! Okej, nu ska jag sluta babbla och försöka smita ifrån uppsatsen haha...

To be, or not to be, that is the question


Spy

Ångest. Hatar skolan.

Ciao.

Trött.

Åh vad skönt. Jag sov och vaknade för inte så länge sedan...jag är såååå trött. Iallafall fick en bra nyhet om att vi har friluftsdag den 5:e maj, gissa vad? Det är en onsdag...på eftermiddagen, vilket betyder att jag missar Foto igen! Hahaha, damn I am so happy. Vilket betyder att jag inte kommer gå på Foto förens den 12:e maj! Yesyesyesyesyes. Det kan inte bli bättre.

Aja, time att söka upp lite fakta på google!

Oh man, I love to be freeee : D

Åh såå skönt, länge sedan jag kunde sova hur länge jag ville och aldrig behöva vakna haha. Dock så vaknade jag rätt tidigt. Iallafall idag hade jag världens konstigaste dröm men samtidigt världens bästa! Drömde om TH! Aaaah den var så bra haha konstig men så bra : D Så jag vaknade med ett leende på läpparna.

Jag ska nog börja skriva lite på min Shakespeare uppsats idag haha, jag vet jag har sagt samma sak typ 50 gånger. Men det är så himla svårt för mig att börja med något men när jag väl är igång så går det snabbt!

Och juste! Igår så kollade jag på tv och så säger mamma: Det snöar! Och ja, det snöade! :O så jävla sjukt haha, tur att all snö är borta idag iallafall! Det sägs att helgen ska bli fin och det hoppas jag verkligen! :-)

Juste, vad fan har Facebook gjort?! Vadå gilla?!!!!! Jag är Fan av saker, jag "gillar" dem inte bara. Uf.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ALBA!!!!

Idag är det ingen vanlig dag för världens bästa Alba fyller år idag ♥!!!! Wihooo, hoppas att du får en underbar dag idag 'cuz hell yes, you deserve it! : DDDDDD


(Oh titta, spöket Alba haha ;-) )

Oh...

Jag hoppas att helgen blir fin. Jag skulle vilja grilla haha, älskar grillad mat! Onödigt info men whatever. Jag är iallafall ledig imorgon så då ska jag ta tag och skriva min Shakespeare uppsats!

Well jag har faktiskt inget bättre att skriva, eller jo.
Alla ni som läser min blogg, lägg en röst på Tokio Hotel här:
http://www.viva.tv/Events/ArticleDetail/id/2237855

They deserve it ♥!

I know you are all in a better place ♥

Begravning idag. Hemskt, jobbigt men väldigt fint. Vi håller ihop ♥


53

Jag har varit lat idag. Visst jag jobbade med matte men inte tillräckligt mycket ha-ha. Jag och syrran gick och tog ut lite pengar sedan köpte vi nudlar, m m m älskar nudlar!

Imorgon har jag dans, längtar faktiskt lite hehe dock så tror jag inte att jag ska börja med dansen till höst eftersom jag vill ha pengarna till TH istället. Haha jag vet, jag är beroende...men jag älskar TH och jag vill se dem igen så ja ;-)!

Woho, imorgon slutar jag kl: 13.00! Så himla skönt, ska komma hem och ska försöka börja med Shakespeare uppsatsen och så är jag ledig på onsdag. Niiiice!

Aja nu ska jag gå! Hörs imorgon ♥


You and me Tom Kaulitz! ♥

Syftar dock på min gitarr här ;-)! Haha. Nae, jag saknar verkligen att spela på min gitarr, spelade varje dag innan men nu har jag knappt tid till att andas. Ser ni, det är en av anledningarna till att jag hatar skolan, jag kan inte göra det jag älskar. Aja nu ska jag iallafall börja spela gitarr minst en gång per helg. Och på sommaren, yesyesyesyes!

Jag vet en låt jag vill lära mig spela, uuhuh! : D får se hur det går haha om jag håller det jag säger nu...


(bilden tagen av mig)


Hemma!

Woho! Måndagens skoldag är redan över! En enda lektion som gick väldigt snabbt. Dock har jag matte läxa till imorgon som jag vill göra, haha min andra matteläxa jag lämnar in på två år :-P!!! Om jag lämnar in den vill säga, haha jo men det ska jag! Måste skärpa mig. Sedan har vi svenska redovisning imorgon och jag har redan skrivit min del, inte så mycket att säga så det ska nog gå bra!

Just nu sitter jag på facebook såklart haha, efter att jag ätit så ska jag göra matteläxan. Jag har faktiskt inget mer vettigt att skriva!

Är det inte sagolikt vackert?

(bilden tog jag när vi åkte hem till Sverige från Spanien)


School'

Zup!

Haha jag förstår inte att jag kan vara såhär trött, seriöst hur mycket måste jag sova förens jag ska känna mig pigg? Iallafall så är detta en skön vecka. Idag börjar jag 1 och slutar 2, har engelska men vi ska bara öva inför nationella, och jag tycker inte att man kan öva till det...så ja, jag ska gå hem. Imorgon så har jag ingen gympa, så jag slutar 1 sedan på onsdag är vi lediga! Så skönt, jag hatar onsdagarna pga foto och jag kom på att jag missar två foto lektioner!!! På onsdag och sedan nästa vecka för då har jag tandläkare haha! : D


I am here with you ♥

Jag längtar tills sommarlovet så mycket! Hur många veckor är det kvar nu? Iallafall, jag hoppas att tiden flyger fram, jag vill ha sommarlov, åka till Spanien (förhoppningsvis), sova hur länge jag vill, aldrig tänka på skolan, leva livet, göra det jag älskar.

Åh, kommer jag att orka? Nationella i engelska B och matte B, prov, inlämningar, redovisningar och massa annat. Det känns som att vi har sjukt mycket att göra men så lite tid. Det enda jag längtar till just nu är till den 20:e maj då min klass åker till Köpenhamn! Det kommer nog att bli super kul hehe.

Jag ska se Tokio Hotel igen, vet inte när, men jag ska! :-D


trött

Åh jag är såååå trött, skulle kunna sova för all framtid tror jag haha. Jag ska försöka blogga mer sen, men har typ ingen tid...blä, det bästa med denna veckan är att vi är lediga på onsdag, woho!

Aja, vi hörs sen ♥

Wow.

Jag är skit trött, måste dock till stan och köpa ett nytt piercingsmycke till min lillasyster (jag vet, jag är så snäll haha!) och se om jag hittar en ram så att jag kan hänga upp Tom's handduk.

Aja, ska gå nu bloggar mer senare, ska försöka skriva review också om konserterna! Lovar inget, men ska försöka!

♥ L O V E ♥

Sörri!

Hej!

Förlåt för att jag inte har bloggat och för att jag inte har skrivit om konserterna, men jag har haft jätte mycket i skolan eftersom jag missat en hel del. Nu har jag iallafall gjort allt, har bara kvar att skriva en uppsats om Shakespeare som kommer vara väldigt intressant att skriva! :-)

Idag fyller Iman år!!!! 18 år, shit vad stora vi är nu! Hehe, så idag ska jag & Jeta åka hem till henne och ja ;-) Ska äta snart (spaghetti ♥), sedan åker jag hem till Jeta och får se hennes nya lya! Haha spännande, och sedan åker vi till Iman! Niice.

Aja, jag ska försöka blogga när jag kommer hem!

Peace out! btw så gick min och jeta Michael Jackson presentation jätte bra! I am proud of us ♥!

Dvd shoot today!

Nae, jag får inte bli deppad nu. Jag måste tänka positivt, hur bra dessa konserter var och vad jag fick hem ♥! Måste ju vara glad! Tokio Hotel spelar in sin DVD idag & Stephie är där (yo, hoppas du viftar extra med flaggan åt mig!), hon är nog redan inne i arenan woho!

Jag ska se TH live igen, jag bryr mig inte om jag blir tvungen att sitta längst bak i arenan...jag vill bara uppleva allt igen ♥.

Jag har varit så lycklig dessa dagar, och det var fan länge sedan jag kände mig så glad & lycklig. Jag hoppas bara med hela min själ & hjärta att jag får se dem snart igen och att det blir massa nya äventyr.

Tokio Hotel will always be a part of me.
♥ 041107270608280608050410060410 ♥

♥ Humanoid City Tour ♥

JAG VILL SE TOKIO HOTEL IGEN T___T!!!!!!!

Snällaaaa, ha second leg *plz*

Darkside of the sun ♥

Okej, aker hem imorgon. Jag vill absolut inte.

Idag har jag inte gjort sa mycket...njutit av varje sekund bara. Ah, jag vill inte aka ifran min pappa :(! Well, idag maste jag packa och grejer, orkar verkligen inte. Men men ska hoppas pa att dagarna flyger fram & att sommarlovet snart ar har. Jag menar, jag vantade pa TH i over 5 manader och titta, det ar redan over! Det ar exakt 2 manader kvar till sommarlovet, det kommer att ga snabbt!

Nar jag kommer hem imorgon ska jag forsoka skriva min review, sedan maste jag nog plugga en massa. I helgen ska jag iallafall forsoka fixa mitt rum lite med mina nya grejer hoho spannande!

C yah, gotta go ♥

In your shadow...

...I can shine ♥

I will never forget that moment.


Jag mar super bra hehe! Jag har ju inte de tre sista bokstaverna har sa jag far nog skriva mina reviews om konserterna pa mandag nar jag kommer hem till Sverige. Ah, detta har verkligen varit det basta! Jag ar sa himla lycklig och glad.

Bla, vill inte aka hem till Sverige igen. Jag kommer inte orka med skolan, jag har sa javla mycket att gora. Jag har inte pluggat ett skit, men fan klart jag inte kan plugga, kan inte ens tanka pa nagot annat an Bill, Georg, Tom & Gustav. Omojligt. Efter mandag maste jag hardcore plugga!

Torsdag har jag (vad jag vet sakert): Engelska redovisning (MJ) sedan psykologi prov, och jag forstar inte nagot pa psykologin! -.-' sedan pa fredag har jag samhalls prov och jag vet inte ens vad det handlar om. Vet bara att det ar sjukt manga sidor att lasa! Bla, maste fixa min foto uppgift ocksa. Fan. Och massa annat, jag orkar inte. Seriost, tanker inte stressa sonder. Hinner jag inte med nagot, sa ska jag saga det. Jag ar ju ingen maskin direkt...

Ae, nu ska jag inte vara negativ! Hehe, Stephie aker ju till Milan idag ♥!!!!

Bästa.Ever!

Omg...jag dör. Detta var det bästa ever...ever. Jag är sååååååååå lycklig!


Bye bye!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN!!!!!!! Jag måste fixa de sista sakerna inför resan, sedan åker vi bil till Barcelona, köar och ser TH live! Åker sedan till flygplatsen, åker till Madrid och ser TH live där igen!!!! Detta kommer bli ett äventyr, som jag längtat och snart händer det!

Hoppas att ni alla får fina dagar framför er, för det kommer jag!

Jag kommer försöka blogga när jag är i Madrid men inte säkert att jag hinner för vi ska göra massa saker, annars hörs vi på fredag! :-)

Mike, I'm praying for you <3


- min twitter KatalinaTH


ps. tack för era kommentarer : DDD

Jag är så nervös!

Omg, jag är så nervös! Kan inte ens beskriva med ord hur nervös jag är!!! Jag vill typ dö. Haha, kan inte förstå att jag ska se TH live igen, känns som om det är första gången! Underbart. Fan, måste packa klart och sånt...har inte gjort det än, svårt att veta vad man ska ta med sig, glömmer jag något?! Mina biljetter, kamerorna, pengarna, telefonen och mycket mer...är inte ens inpackade än haha! Fan, måste rappa på lite...

Jag & Valle satt ute i solen innan och bara snackade och vi dog. Omg, så jävla nervös och så stressad! AAaah. Försökte få mobil-bloggandet att funka men det funkar inte :/ Jag kommer dock att uppdatera min twitter (jag ska försöka iaf är inte säkert att jag kan haha). Åker om några timmar bara TAGGAR!

Åååh, jag vill aldrig att detta ska vara över men ska inte bli deprimerad nu eller något. Det kommer igen, och jag ska njuta av varje fin sekund och bara leva och njuta. Jag längtar sååååå mycket! Det ska bli så roligt : D!!!!!!

Ae, nu måste jag fixa mina saker haha, men vi hörs senare jag ska försöka slänga in ett inlägg innan jag ger mig iväg!

: D Om jag bara kunde beskriva hur lycklig jag känner mig just nu...

IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

OMG I'M DEAD:!!!!!!!!!!! kan inte skriva ngt, ar for nervos oa llt omg : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vi hors sen D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
♥ ♥ ♥ ♥

Do not let anyone take you down.

Klockan ar snart elva, vill lagga mig tidigt imorgon for vill se TH! Men iallafall, ska kolla pa nagon dokumentar...min pappa har typ 100 olika, sa spannande! Jag alskar att kolla pa dokumentarer om allt mojligt, det ar intressant och man lar sig massor.

Imorgon sa ska vi grilla, mmm sa gott! Och sedan ska vi aka runt och gora lite mysiga grejer! Jag maste aven packa och massa infor Barcelona & Madrid resan! Fy fan, fattar inte att jag ar saaa nara pa att se dem igen. Unbelievable!

Jag ska dock forsoka att ta nagra bilder till er imorgon for det ar ju sista dagen jag kan blogga innan "the big days"!

Nae, nu ska jag ga och gora lite things, vi hors ♥


In Spain

Love Spain! Har inte kunnat blogga for har gjort massa annat. Omg, kan inte fatta att det ar lordag! Inte alls mycket kvar tills jag ser TH, blir helt galen haha gaah, kan inte fatta det.

Skriver mer sen ♥

Happy birthday ♥

Happy birthday Paris ♥

Coke <3

Sitter här & lyssnar på musik, solen skiner in och jag dricker coca cola. Helt fantastiskt!!! Redan fredag idag, snabbt tiden gått! Jag har iallafall levt livet under min tid här i Spanien & det har ju bara börjat hehe. Idag kommer min kusin så det ska bli skoj, ska också ta en trip till stranden kanske :-)! Oh har helt glömt bort att jag måste plugga, damn it! Ae, gör det någon annan dag :D!

MJTH<3


Jag, just nu :-) hehe

Who´s bad?!

I´M BAD!

Sitter pa datorn som inte har de sista bokstaverna sa skriver lite konstigt haha, ni vet vall att det ar 1:a april idag? Well, jag som alskar att skoja var tvungen att skamta med nagon. Funderade lange pa vem som skulle bli offret, forst var det valle men sedan angrade jag mig och skulle lura pappa men..angrade mig och valde att lura min storasyster istallet, fick dock hjalp av min pappa haha.

Iaf jag ringde henne nyss bade hem och pa hennes mobil, hon svarar och sa sager jag att jag och valle ar hemma sjalva och hon fragar varfor och sa sager jag for att pappa ar pa sjukhuset och massor haha, jag ar sa bra pa att luras! Jag borjade till och med "grata" och ni kan bara tanka er hur orolig och panik min syster fick! Jag var elak haha, lat henne tro pa det ratt lange sedan sa jag april april haha, hon blev sa chockad men glad anda! Iallafall det var riktigt skoj! :-)

Woho, imorgon kommer min kusin pa besok =)! PS. lurade dig ocksa Stephie ;-)!

LIVE DVD in MILAN!!

hOLLA!

Hoppas att ni mår bra, jag mår super duper bra här! Har gjort en hel del idag men berättar mer om det senare. Det blev nyss officiellt att Tokio Hotel ska spela in sin kommande Live DVD i Milan!!!!! Så jävla nice, längtar!!!! Älskar Zimmer 483 DVD'n och jag är säker på att denna kommer bli minst lika bra. Längtar sönder nu hehe! : DD

Aja, ska gå nu men jag bloggar senare så vi hörs då.

:-)

RSS 2.0