Hiphop!

Well jag kan lika gärna berätta idag istället =)!

Jag vaknade halv åtta ungefär efter knappt 3 timmars sömn, fixade allt gick sedan till bussen och tog den vid nio, mötte Pepsi och vi begav oss till konserthuset. Där mötte vi våra dans-mates haha, så vi pratade om vår dans osv. Runt halv elva började genrepet, vårt genrep sög hahahaha. Iallafall efter det så gick vi och åt mat, övade mer på vår dans så att den verkligen satt! Bete kom sedan och allt gick kalas. Kl 2 så började den första uppvisningen och den gick skit bra!!! Men fy fan vad jag var nervös haha, dog typ! Andra föreställningen började vid 5, den gick inte lika bra som första men är ändå nöjd! Jag hoppas bara att dem tog första dans uppvisningen till DVDn hahaha, men äsch tar dem andra så är det lugnt.

Och jag tror faktiskt att jag ska fortsätta med dans haha, jag kan inte hjälpa det men jag älskar det. Dock så är inte ragga riktigt min stil så jag har fått med pepsi & bete att börja på hiphop med mig! Så till hösten tror jag så blir det hiphop för vår del!!! Det kommer att vara sjukt fett & jag är redan jäkligt taggad! Hiphop, känns bara så jävla rätt för mig. Jag antar att teatern får vänta ett litet tag till =)!

Om 10 minuter så befinner sig min bror i Köpenhamn!!! Om några timmar, träffar jag honom ♥!!!!! 

Underbar dag idag! berättar mer imorgon =)!!!!


Sörri!

Förlåt för att jag inte har bloggat men har hänt en hel del + så har jag varit tvungen att göra massa saker. Igår så var jag i stan med syrran för att leta efter en present till mamma men vi hittade inget, så idag var vi tvunga att gå till stan igen och vi köpte något men fan vad jobbigt haha!

Imorgon så har jag dansuppvisning, kl 2 och 5. Jag känner mig inte nervös nu men jag kommer säkert göra det sen, första gången jag står på scen haha och framför något då. Men det kommer nog att bli sjukt kul :-D! Vid 10 ska vi mötas i konserthuset och köra genrep så jag måste vakna väldigt tidigt hahah hoppas att jag inte försover mig :P!

Och på måndag fyller Pepsi (Nevena) år!! Och min storebror kommer ÄNTLIGEN hem!!!!!!!!

Ps. fan vad jag längtar tills TH's dvd och live cd *__*!!!!

The last dance...

Sådär ja! Nu har jag precis haft min sista dans lektion. Det gick bra, och imorgon ska jag, pepsi & bete öva lite eftersom vi inte kan när hela klassen ska öva tillsammans. Så på söndag ska vi visa upp, lite nervöst kommer jag nog att bli men det gäller bara att göra det! Haha okej jag kommer nog skriva en saga nu om mina tankar så läs inte om du inte vill, inget intressant ändå höhö.

Pepsi & Bete ska fortsätta dansa till höst, men det skall inte jag. Hehe, jag har andra planer, om jag åker till EMA's så använder jag hellre pengarna till det och även så vill jag spara till TH ifall dem har konsert någon dag haha. Det är viktigare för mig än dansen haha!

Dessutom så planerar jag att börja på teater till våren 2011, får se hur det blir med det...men jag tänker varför inte? Jag har i princip hela mitt liv älskat och fascinerats av teater, film, skådespeleri m.m. Lika bra att jag provar på det nu, då kan jag se och känna ifall teater verkligen är något för mig eller inte. Man lever ju bara en gång så varför inte prova på nya saker? Jag har provat på dans nu och det var jätte roligt men jag känner ändå att street kanske hade varit något för mig men inte ragga riktigt. Så nu vill jag testa på teater, vem vet? Det kanske inte är så roligt och fantastiskt som jag tror att det är, eller så är det bättre än vad jag tror! Well jag får väll reda på det när jag väl börjar det är ju lång tid kvar tills det. Jag kanske börjar i höst istället, who knows?

Om jag börjar på teater så lär jag ändå tvinga med Valle. Inte att hon ska börja men hon får följa med mig på min första dag isf! Haha jag behöver lite support men jag måste lära mig att vara själv ändå och inte alltid ta den lätta och säkra vägen. Jag menar, tänk sen när man ska välja universitet och grejer då kan jag inte välja något bara för någon av mina vänner väljer det. Då måste jag gå min egna väg och våga vara själv så teater blir nog jätte bra. Jag får nog ta och leta runt lite efter "skolor" eller vad man ska kalla det snart så att jag vet ungefär vad som väntar mig =)! Detta är verkligen något jag alltid velat göra, jag har alltid velat prova på detta och älskar verkligen film, skådespeleri & teater och det har jag gjort sedan jag var omkring 3 år så jag borde nog ta tag i det nu! 
Oj oj oj, nu blev det väldigt långt känns det som. Men jag hade kunnat skriva mycket mer så var tacksamma till att jag avslutar här haha!

Vid 21.00 gäller - Desperate Housewives, Cougartown och Christine ♥!


Candy is a part of who I am today


Gammal bild, men förtjänar att visas upp. Ja, jag vet jag har världens bästa godis smak! Jag är expert på godis hahaha och chips såklart. Fan, det var en fin dag den dagen då jag köpte dessa godisar, chips och dipp! Fint. Väldigt!

Nice, sitter här och lyssnar på gamla godingar =)!


Audi

Warrap!

Skolan gick väll bra som alltid hehe. Inte så mycket kvar nu!!! Kan inte fatta det dock, tänk er om 6 dagar kommer min kära bror hem från Japan!!! Gud, vad jag längtar.

Imorgon blir det en skön dag, har ingen foto eftersom det är rugby i skolan & då är alla lektioner inställda så det är awesome :-)!

Idag blir det dans för sista gången innan dansuppvisningen som är på söndag. Fy fan! Jag vill egentligen inte visa upp haha, men lika bra att jag lär mig ifall jag tänker börja på teater nästa år eller något =)!


Uppenbarelse

Tjo! Dagen i skolan var MYCKET onödig haha. På matten lämnade vi bara in våra grejer och snackade lite med läraren höhö, min lärare var super stolt över mig =)! på engelskan fick vi tillbaka våra nationella sedan gick vi hem! Skön dag...imorgon har jag spanska prov så det är chill!

Jag ska spela lite keyboard strax, får se vilken låt jag lär mig nu haha...på fredag när jag & valle köper present till mamma ska jag också passa på att köpa några plektrum så att jag kan spela på min fina Tom ♥!

Tokio Hotel ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

nu vet jag huhu

Home

Hej!

Kom hem igår från Malmö, resan gick bra även om jag var sjuuukt trött! Men jag hade det jätte roligt där som alltid! Det var väldigt roligt att träffa min faster & mina kusiner också. Och vi får inte glömma hunden Buster! Sååå jävla söt! Kändes awesome att hunden väckte mig, längesedan det hände.

Juste, vi kanske åker till Spanien den 10:e juni istället :D! Men vi får se, i veckan kanske jag vet 100% när vi åker - LÄNGTAR! Spanien är bäst med mina syskon & nu att pappa bor så jävla bra är awesome haha...tänk er: Gå ut med hunden när solen skiner, plocka lite apelsiner och skratta. Fan, vad jag längtar!!!!

Ae, nu måste jag fixa det sista inför skolan. Börjar ju vid 1, lite segt att man måste gå på matte lektionen bara för att hon ska snacka med oss...men men.

Tom

Warrap

Ska snart åka till stationen för att ta tåget ner till Malmö! Längtar. Jag vet inte om jag kommer blogga där nere, men annars så hörs vi på måndag för jag kommer hem sent imorgon så kommer inte att hinna blogga.

Tänk på måndag är det bara 1 vecka kvar tills min storebror kommer hem från Japan *lycka*


Warrap

Ska snart åka till stationen för att ta tåget ner till Malmö! Längtar. Jag vet inte om jag kommer blogga där nere, men annars så hörs vi på måndag för jag kommer hem sent imorgon så kommer inte att hinna blogga.

Tänk på måndag är det bara 1 vecka kvar tills min storebror kommer hem från Japan *lycka*


Wiho

Solen lyser, det känns great. Det bästa idag blir Malmö!!! Läängtar som in i ;-)! Haha, kommer hem rätt sent imorgon, men det skall bli super kul! Hoppas bara att det inte blir för varmt, orkar inte hahaha...

Och wtf? Varför publicerar inte blogg.se mina fina listor? :( Usch, jaja.

COOOMET ♥

I brist på annat...

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Min klass i Danmark.

Vad gjorde du kl 08 imorse:
Var hemma och väntade på att bussen skulle åka

Vad gjorde du för 15 min sedan:
Tittade på TH bilder ♥

Det sista du sa högt:
Minns inte ;o

Det senaste någon sa till dig:
Oj, jag minns inte hahaha

Vad har du druckit idag:
Saft

Vad var det senaste du åt:
Chips, mmmm

Vad var det senaste du köpte:
Chips, skyller på Stephie! Men samtidigt så är jag tacksam.

Vad är det för färg på din ytterdörr:
Brun

Vad är det för väder hos dig nu:
Kvavt

Godaste glassmaken:
Oj så svårt...finns så många goda glassar! Kan inte välja.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet
Jag tror att man kan få en "connection" med någon på första ögonkastet

Sover du tungt:
Det händer, men inte ofta...tyvärr!

Drömmer du mardrömmar:
Inte ofta

Trivs du med ditt jobb:
Jag har inget jobb haha

Favoritlåt just nu:
Knarkar: Michael Jackson - Break of Dawn/Tokio Hotel - Forever Now/Lady Gaga - Alejandro

Vad ser du om du tittar till höger:
Inget för jag har inte mina linser på mig, haha jag skojar! Jag ser en dörr.

Vad gör dig glad just nu:
TH och StepH

Vad ska du göra härnäst:
Ska kanske kolla på Top Model :P!

Höger eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu:
Glad! TH vann ju Comet & jag åker till Malmö imorgon.

Favoritgodis:
Surt godis och choklad

Kläder just nu:
Tights, MJ tröja och en svart hood

Sommarplaner:?
Spain Baby! ;-)

Hur många kuddar sover du med:
Jag har två men gillar inte att sova med kuddar, ja jag är konstig.

Spelar du något instrument:
Ja, jag spelar gitarr och keyboard

Morgon eller nattmänniska:
NATT, utan tvekan.

Vad är viktigast för dig:
Min familj

Är du kittlig:
Ja :P!

Snarkar du:
NEJ!

Stjärntecken:
Världens bästa såklart -Stenbock!

Äckligaste insekten:
Hmm, typ kackerlackor!

Längtar du mest efter just nu:
MaaaaaaaaalmöÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Ja

2. Är du lycklig?: Ja

3. Är du uttråkad?:
Lite

4. Är du ledsen?: Nope

5. Är du italienare?: Nej

6. Är du cool?: Nej, jag är coolast.

7. Är du från Irland?: Nej haha

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Se vad jag svarat där uppe.

2. Har du någon gång blivit sårad?: Nej

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Nej

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Nej

6. Har du haft en hemlig beundrare?: Hade jag vetat hade det inte varit en hemlig beundrare längre

7. Är du kär?: Ja, i Bill. Haha skojar, nej!

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Kanske, tkr inte man måste gifta sig för att visa sin kärlek dock

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: LUNAR! skojar, inget av det. Skit båda två.

2. Hår eller ögon?: Ögon

3. Katter eller hundar?: Hundar

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästavänner såklart.

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Coke, lätt!

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Romatisk hemmakväll

7. Pengar eller lycka?: Lycka no doubt.

8. Dag eller natt?: Natt

9. Msn eller mobil?: Mobil

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?
Njaa...

2. Brutit nåt?: Nope, jag är bäst.

3. Gjort nåt du ångrar?: Ja

4. Hoppat Bungee Jump?: Nej

5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja, men på skoj såklart!

6. Ätit en hel tårta?: Nej faktiskt inte!!! Men det kommer.

7. Gjort bort dig offentligt?: Hm, ja haha

8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Skojar du eller?! Klart som fan att jag har. Dött typ.

10. Velat försvinna?: Ja, för att göra något roligt haha syftar nu på att bli osynlig ;-)!

 

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde:
Jadu...bra fråga!

2. Telefonsamtalet du fick: Pappa ♥

3. Personen du var med: Valle

4. Roligaste grejen som hänt: Tom!!!

5. Personen du smsade: Pappa ♥

6. Personen du tänkte på: Bill

7. Du skrev till på myspace: HAHA ja..ingen aning.

8. Du kommenterade: Hm, Steph kanske?

9. Du tillbringade natten med: Det vill ni veta va? Well, han börjar på B och slutar på L ;-)

10. Du kramade: Mamma


Don't call my name

Juuuuuste, har ju glömt att skriva om mitt matte prov!!! Jag fick VG!!!!!!!!!!! Gud, kan inte fatta det alltså. På måndag ska jag snacka med läraren så då vet jag säkert vad jag får som slutbetyg! Jag blev verkligen sjukt chockad när jag såg det, haha trodde fan att jag skulle få IG, men icke! Och ja, det är chipsen och musiken som gör att jag får VG. Jag skojar inte.

Iallafall så åker jag & syrran till Malmö imorgon, vid 2 ungefär! Ska bli super fun =)! Längesedan jag träffade min faster & mina kusiner och pappa! + så har min faster adopterat en ny hund! En boxer som är 6 år =)!!!!!!!!!!! Jag älskar hundar och det ska bli så roligt att träffa den! :D läängtar ♥


COMEEEET 2010!

Red Carpet 2010


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! VI VANN, VI VANN!!!!!!! Oh, jag var så nervös hahaha typ dog! Men aaah jag är så himla glad =D =D =D!!!!!!!!!!! Vi är bäst. Och då menar jag TH fans och TH ♥

Wiiiiho, I am so happy!Sörri

Sörri för uppdateringen. Men jag har inte hunnit eftersom jag var i Danmark igår med klassen =D! Det var riktigt nice även om det var sjukt varmt där ;o! Det var väldigt trevligt iallafall, hade inte med mig kamera men om jag får tag på någon bild så lägger jag in =)!

ska gå nu och snacka med valle lite, återkommer!


Comet 2010!!!

COMET 2008 - underbar dag ♥!Hallå!

Idag är det comet, comet, comet!!!! *lyssnar på Tom* hahaha, ååh så spännande! Jag sitter här och har röstat sedan jag kom hem från skolan, TH måste vinna! Usch, får fett mycket ångest att jag inte åkte detta året :( men åker kanske nästa ;D! Ska inte sitta här och vara nere, heehe.

Rösta ni med:
http://www.viva.tv/index.php/Events/ArticleDetail/id/2237855


OMG :O!!

OMG :O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zimmer 483 ;-)


Mitt rum, gammal bild!
Fina posters som gör att jag får fina drömmar :-)!


O'boy daim!

Holla!

Hoppas att ni mår bra. Efter att ha varit nervös inför matte provet så är det äntligen över! Jag trodde aldrig att jag skulle klara mig levande ur det, men vips det gjorde jag allt! Well jag vet inte hur det gick...det var ju absolut inte lätt! Åh, vill bara få godkänt så att jag kan gråta av lycka!

Det sköna med dagen var att vi fick sluta direkt efter att vi gjort provet så det var ett stort plus, dessutom så kom solen på besök så det gjorde allt bättre! Åkte sedan hem från skolan, till stan och mötte valle & leonita gick runt, snackade och så (VALLE-HHAHAHA)...sedan bar det av till skolan igen och möta bete för att göra vårt arbete (fan, har naturredovisning imorgon!!!) och sedan till stan köpte en present till mamma, strumpbyxor och O'boy daim! Nice, har inte smakat det än men jag inviger den med Desperata hemmafruar vid 21.00 ;-)! Jag måste snart gå för har dans, näst sista gånge nu innan dansuppvisningen, HAHA!

Oj oj, mycket text...men så blir det när jag är speedad av redbull och coca cola :-)!

Orkar inte !!!!!!!!!!!!

Vi hörs om jag lever imorgon.


Huuuumanooid

Efter att ha sovit, varit och köpt två chips påsar och läsk så ska jag vara duktig och plugga matte. Vi får se om min gamla tradition fortfarande hjälper *håller tummarna*. Sedan ska jag och syrran nog se på någon film och äta :-)!

Jag bloggar senare ♥

Snälla be för mig!


Well just pray...

Hello!

Igår kom jag endast hem med ett nagellack och en ring. Finns verkligen ingenting fint på stan! Jag och valle måste tillbaka dit snart igen för att leta efter present till mamma, kanske bättre lycka då! :-) Idag måste jag plugga matte, fan jag har inte pluggat något dessa dagar...kommer få ig :(!

Iallafall det enda positiva nästa vecka är att min pappa kommer, att min klass åker till Köpenhamn och att det är Comet!

Gotta go ♥

Michael Jackson - Break of Dawn

Som min bror alltid sagt: Invicible är nog det mest underskattade albumet någonsin.

Michael Jackson - Break of Dawn


...skulle lägga in fler låtar men går inte så får göra det imorgon eller någon annan dag.

Miss you bb ♥


Orka...

Haha jag är fan trög. Jag förstår inte varför jag alltid förlåter dig och alltid låtsas som om allt är bra. Efter allt jag har gjort för dig så skiter du i mig, bryr dig inte helt enkelt. Här sitter jag och tänker på dig och undrar hur du mår och vad som hänt i ditt liv.

Att allt fick ett slut för att jag bestämde mig för att sluta gå efter dig och alltid vara den som höll kontakten. Där ser man hur viktig jag var för dig. När alla vände dig ryggen, vem fan var det som fortfarande var vid din sida? Vem fan var det som kom till dig så fort du ville? Vem fan var det som alltid lyssnade på allt du hade att säga? Jag vet att jag inte har gjort något fel, jag har alltid varit en bra vän mot dig tills jag förstod att du inte var det mot mig. Lyssnade du på mig när jag ville berätta något? Hade du någonsin tid för mig? Jag märker nu att du bara var med mig när du inte hade någon annan. Alltid fanns jag för dig, men fanns du någon gång för mig?

I'm just going to sit back and watch karma getting your ass.


Bu

Åh orka vakna tidigt när man har lov ;o! Aja ska ändå till stan idag så lika bra det, får sova lite när jag kommer hem sedan får jag fan ta och sluta att vara så jävla lat och börja plugga matte! Jag måste få G, orkar inte ha IG i något...

Aja nu ska jag gå och spela lite farmville haha : D


Awe-some

Hahahaha ni måste kolla!


And we go on and on and on...

Åh, efter att min dag börjat dåligt så kom ängeln Steph och räddade den! Sedan kom min lillasyster och sa att hon ville baka, mirakel säger jag bara! Dock så var villkoret att jag var tvungen och va med henne tills hon bakat klart, jag tackade självklart ja till erbjudandet hahahaha fy fan vad vi hade kul. Först så kan hon inte läsa recept och hon smälter smöret fast man inte ska det så jag mobbade henne, haha sedan så såg kakdegen ut som Georg's bajs hahaha såg rätt gott ut ändå ;-)! Och medans vi väntade på att kakorna skulle bli klara så var vi i min brors rum och lyssnade på Humanoid skivan så tog jag fram kameran och tog några bilder på oss medans vi sjöng: HAHAHAHAHAHAHAHAHA alltså fyfan länge sedan jag skrattade och grät så mycket. Jag skämtar inte vi fick magrutor båda två. Haha, gud så underbart ♥

Haha skrattar bara jag tänker på en speciell bild x'''DDD!!


Tackar min fina röda ängel ♥

TAAAAAAACK STEPHANIE! Hur hade min värld varit utan dig?!

haha ♥

Oh please, you gotta be kidding me!

FUCK! Jag blir så jävla arg på att det äckliga kärnhuset inte funkar!!!!! Kan inte logga in och kan inte skicka arbetet som måste vara inne idag. Efter att ha suttit vid datorn med huvudvärk, skrivit essän så går det inte att skicka in den nu...ae, jag orkar inte mer.


:(

Zup!

Igår vad det en förjävlig dag, fy fan länge sedan jag mådde så dåligt. Så äcklig känsla, jag skulle egentligen inte gått till skolan igår men gick ändå eftersom jag hade geografi redovisning, gick på historian även om jag mådde skit sedan orkade jag inte mer så jag gick hem. När jag kom hem la jag mig i sängen och frös ihjäl sedan kokade jag av värme...ville spy och massa. Usch, riktigt jobbigt.

+ så skulle jag har varit med Leonita & Eggi men kunde inte eftersom jag var sjuk, fan ville verkligen va med dem för vi har inte varit på länge...sån otur.

Iallafall så gjorde mamma te till mig och sjukt att det kan hjälpa! Jag låg i min säng hela dagen igår, läste Dancing the dream och drack te medans jag hörde regndropparnas musik och fåglarna.

Jag hade dock världens sjukaste dröm idag...Nae, nu måste jag gå och skriva en essä om Candide!
Oh nice...

Idag vaknade jag på strålande humör eftersom solen lyste in! Det kändes väldigt bra att vakna och inte se allt grått ute...dock varade det inte länge. Men iallafall spanska nationella gick bra tror jag, känns bra iallafall! Och jag går inte steg 3 jag går steg 4 just nu men jag gjorde nationella i spanska bara för att tenta av spanska steg 3 så att jag slipper ha 2 ivä i trean =)!

Jag måste även börja med min svenska essä idag och imorgon så har jag geografi redovisning! Sååå skönt att vi bara har skola till imorgon sedan lediga!!!

Dock är jag väldigt nervös inför matte provet om exakt en vecka :/!

Juste! Idag så blev jag intervjuad av en tjej som studerade i universitetet och hon har praktiserat hos oss i några veckor haha, intervjun handlade mest om böcker och jag läser ju inte böcker hahaha, så det var lite svårt att svara på vissa frågor. Men iallafall så frågade hon mig vilken min favoritbok var så sa jag Moonwalk av Michael Jackson och hon ba: Jaha, gillar du Michael Jackson? Och jag ba: Ja :D och hon ba: Jag med! Och så började vi snacka om honom hahahaha, riktigt roligt faktiskt! synd dock att detta var hennes sista vecka haha.


I'm ready to fall...

Sitter här och lyssnar på WBMW Emmas Park remix, ni vet den som spelas innan konserterna?! Fyyyyy fan, man blir så jäkla taggad av den. Varje gång jag lyssnar på den så får jag den nervösa, lyckliga, konsert känslan igen. Åååhå, kan inte vänta tills jag får se dem igen ♥!

Iallafall idag när jag kollade på TV så såg jag en kinder reklam, haha believe me...den reklamen får en att bli sååå sugen att jag gick och köpte, det var så gott!!!!!

Ae, snart måste jag plugga matte. Imorgon har jag spanska nationella prov, hoppas att det går bra =)!

Taaake me theeeeeeeere ♥

Tokio Hotel i Asien ♥

10 maj 2010

Hello!

Jag hoppas att ni mår bra =)! Min dag började vädligt segt, jag ville inte gå upp ur sängen...men jag lyckades tillslut. Jag trodde att jag skulle ha engelska idag men det hade vi inte så slutade vid 2, riktigt skönt! När jag kom hem så hade min bok kommit woho! Äntligen.

Just nu väntar jag på att min lillasyster ska komma hem så att vi kan äta completo ♥!!!! Idag ska jag även försöka plugga lite matte. Solen lyser just nu, men imorgon blir det säkert tråkigt väder igen...
Pappa ♥

Fick besök idag av världens bästa pappa, ser honom snart igen ♥! Saknar honom så fort jag är 1 sekund utan honom och jag skojar inte. Jag hoppas verkligen att jag kan åka till Spanien i sommar så att jag kan vara med honom i några veckor, varje dag ♥

Iallafall, sitter här nu och lyssnar på gegen meinen willen...shit vad många minnen det är som väcks upp. Jag ska snart dra och kolla på You got served, haha jag har ingen aning om hur många gånger jag redan sett den! But who cares? I love that movie.

Något som inte varit så bra idag är att jag inte har kunnat logga in på jävla facebook! Hatar när det händer, står typ att profilen inte är tillgänglig, alltså vad fan gör dem med min profil egentligen?! Förra gången det hände så kunde jag inte logga in på dagar!!! Även om det står att profilen ska bli tillgänglig inom ett par timmar, yeah right! You better work tomorrow...

Aja, ska dra nu. Baj baj! Hoppas Stephie hade det kul på Gaga konserten!

This is all I have to say...

♥ I love Tokio Hotel ♥

OH HAPPY DAY : DDD!!!!

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!!! Pappa ringde nyss och sa att han och min faster kommer idag :D:D:D:D! Sa jag att jag känner mig överlycklig just nu?! Naj, men nu säger jag det!!! Ååååh :D:D:D:D:D! Jag är såååå glad vill bara skrika och längtar som fan tills han & min faster kommer. Saknat honom så mycket att det inte går att beskriva, ååhå vad jag ska krama honom! I am sooo happy :D:D:D:D::D:DDDDDDDDD

Love yoou ♥

Engelska nationella...

Usch, haha jag vaknade på morgonen och började att äta min snickers så ja, dagen började väll bra ;-)! Läsförståelsen tror jag gick bra men inte hör, haha fan alltså...men men vi får se och vänta på resultaten. Jao, slutade kvart i tolv idag så jag klagar inte =)!


Off

Jag har inte varit vid datorn idag för har för mycket att göra. Jag ska snart plugga matte också så vi hörs imorgon!


Seg.

Jag är så seg, så trött...vill bara lägga mig och sova men kan inte eftersom jag måste läsa en bok. Åh, jag orkar inte. Dessutom måste jag försöka plugga matte, orkar verkligen inte. Vill bara få allt överstökat och att jag får G i matte.

Det brann även på en lägenhet här, tur att han som bor där var oskadd. Det var dock lite intressant att titta på brandmännen & polisen. Ae, ska nog gå och sova lite runt 7...orkar inte ha ögonen öppna och så fryser jag super mycket. Come on Sverige, det är maj...låt solen lysa på oss lite!


(bild tagen i september någon gång. En del av TH collectionen =)!)


Oh no- oh

Holla!

Måste börja med att Stephanie's hår är vääldigt fint! Jag ska snart gå och dansa, ska hinna med att spela lite piano innan! Jag måste även plugga matte idag...Dansen, så jävla bra för vi har fått tillbaka vår gamla lärare, jag säger bara det här: Karma got her ass ;-)! Iallafall ska gå nu så att jag hinner spela lite, känner att mina fingrar är lite spralliga hahaha.

Men vi hörs senare eller imorgon ♥


Grattis till världens bästa bror ♥ ♥ ♥ ♥

Grattis världens bästa bror ♥! Jag saknar honom så mycket att det inte ens går att beskriva i ord, men jag älskar honom ännu mer. Inte mycket kvar tills han kommer hem dock så jag längtar super mycket. Jag är så stolt och glad över att han är min bror, han är världens bästa bror. Jag har alltid sett upp till honom, han är världens bästa bror utan tvekan. Finns alltid där för mig och det är något. Bäst!

Haha, något som är väldigt roligt är att jag alltid velat vara som honom, inte nu eller jo kanske lite haha men innan när jag var liten var jag störd. Jag såg upp till honom så mycket, att han var typ som min idol HAHAHAHA...jag vet, helt mobbat men jag är helt seriös. Men jag tycker ändå att det är fint nu när jag tänker efter. Jag menar innan när jag var liten och min mamma frågade typ: Katalina, vad vill du ha? Jordgubbar eller Kiwi? Så sa jag alltid: som Giaco! Vad som helst om någon frågade mig sa jag: som Giaco! Minns också att han brukade säga åt mig: kan du inte bestämma något själv? Så sa jag: nej. Haha, och min mamma brukade säga: om Giacomo åt bajs, hade du också ätit det då? Så sa jag: ja. Haha, och ni vet jag började lyssna på Michael Jackson tack vare honom ;-)! Så jag kommer alltid vara honom evigt tacksam för det ♥. Finns mycket mer jag kan skriva, kan skriva en hel bok om alla våra fina stunder och minnen, men det tar vi inte idag!

Jag hoppas bara att han haft det bäst idag och vi kunde tyvärr inte ringa honom eftersom han är på någon camping. Well well, jag är säker på att hans dag tillsammans med sina japanska vänner var awesome. En födelsedag han sent kommer glömma, om någonsin.

I miss you bro, and I love you


Tokio Hotel in Singapore ♥

HAHAHAHA! Bäst. Jag älskar TH ♥ Men iallafall haha kolla på Bill på 05.50 typ när han hosten säger något om Adam Lambert, Bill typ: hahahaha (sarkastiskt) Haha, LOVE IT! Bästbästbästbäst ♥


Awesomee

Tjo!

Mina tangenter är fixade! Haha skolan gick bra även om jag fick lite hjärtproblem hahaha...dum är jag. Iallafall skönt att vara hemma nu, spelat lite piano & det är så sjukt mina fingrar vill typ spela på tangenterna till datorn alltså, kan knappt skriva normalt. Äsch, whatever! Jag sitter och väntar tills min lillasyster ska komma hem så att vi kan äta mat, jag är vääldigt hungrig.

Idag ska jag vara duktig och plugga matte! Jag skulle egentligen gjort det i helgen, men det blev inget så denna veckan får jag plugga lite varje dag istället =)!


Oops

Fuck. Kan inte skriva, mina tangenter ar helt weird...kan inte skriva de tre sista bokstaverna och om jag ska skriva fragetecken blir det _ haha naaaj..aja, hoppas det fixar sig...


Tokio Hotel in Taiwan ♥

Hello!

Jag sitter här nyvaken & lyssnar på taiwanesiskt (?) radio haha, TH kommer ju live snart hehe...jag är egentligen sjukt trött och börjar vid ett men vad gör man inte för TH? :-) Iallafall jag är super duper excited...jag kan inte riktigt förstå att dem är i Asien, ASIEN! ♥

They're ON!♥!

Movies ♥

Som många redan vet så älskar jag att titta på film =)! Idag tittade jag på Toy Story (längtar tills trean kommer ut ! ! !), tittar på Nanny Diaries just nu och sedan ska jag baka lite chokladbollar & så ska jag kolla på Barbershop 2!TH live in Malaysia!!Oooh!!! Såååååååååååååååååå spännande!!!! Dör. Lyssnar på det live nu. Aaaaaaaaaah : D! Forever Now nu! *__*


All the right moves

Hellå!

Hoppas att ni har det bra, själv sov jag mycket så känner mig utvilad! Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, ska nog bara ta det lugnt men jag måste plugga matte idag. Det är ett måste. TH spelar ju i Malaysia idag, wiho! Jag är super excited!!!!

Shit, tänk er att det redan är maj idag! MAJ?! Fy vad tiden har gått snabbt, helt sjukt. Men jag klagar absolut inte, jag vill att maj månad ska vara över och att juni ska börja så att vi kan få sommarlov. Jag kommer ha sjukt mycket att göra de 2 sista veckorna i maj...jobbigt men det gäller bara att hålla ut!

bloggar senare ♥


RSS 2.0