ntnt

Hej!

Jag har inte bloggat på tusen år. Anledningen? Har haft väldigt mycket i skolan och andra grejer. Jag har varit sjukt upptagen och är hur trött som helst MEN idag ska jag åka till min bror. Jag har även skola idag och imorgon, hoppas hoppas att jag hinner göra klart filmen :(! Jag är dock stressad över att den kommer att vara för kort eftersom min låt är det haha. Damn.

Snälla rara du, låt allt vända  till det bättre! We need it.

Aja måste gå nu har massor av saker att fixa!

PEACE

GRYMMASTE EVER!!

This shit cray! Så jääääävlaaa grymt. ÅH vad jag hade önskat att jag varit där, fatta känslan! Legendary alltsååååå. 2paac! Sett det 1000 gånger, tröttnar inte.


Dangerous

Hej!

Uuuh om ni bara visste hur mycket jag lyssnar på Dangerous, inte albumet utan låten just nu. Haha älskar mina perioder :)! Anyway, idag har jag spenderat dagen med att städa mitt rum, rensa massa papper osv. Hängde även upp min MJ tavla, yeahh!! Jag älskar den, blev verkligen skit fint :)! Happy, happy! Imorgon måste jag vakna tidigt för jag måste till skolan och hämta kamera och ta med mig min låt hem så att jag kan lyssna på den och känna mig inspirerad. Ska nog också om jag hinner hitta ett stort träd jag kan klätta i, yeahh. 

Aja ska gå och prata med min storasyster nu! 

PEACE out loversss
Perfection.

Oj!

Hey! 

Hoppas att allt är bra med er :). Med mig är allt bra förutom att jag levt i min egna värld allt för länge haha. Trodde att jag hade två veckor på mig tills den experimentella filmen ska vara klar men kollade upp allt och insåg att den ska vara klar nästa vecka! Panik. Suger att jag inte ens vet vad det är jag ska filma, har ingen plan alls, får tänka ut något. Tack vare min "fina" låt hahaha. Funderar dock på att spela in några scener med min iphone bara, det är ju ändå i redigeringen vi ska spendera all tid så...Aja, det är bara att bita och fixa ihop något...önska mig lycka till för det kan behövas.

Sedan har jag en annan grej på gång men det kan jag berätta mer om när det är mer "officiellt". Hoppas att allt går som vi tänkt oss bara :). 

Aja, ska rita lite, lyssna på musik och drömma mig bort. 

Måste faktiskt erkänna lite sådär att jag saknar skolan, har ju inte haft skola på mer än en vecka!

Repeat.

För bra. Repeat hos mig.


2 years since one of the most magical nights of my life.

Wow! Jag kan inte förstå att det gått två hela år sedan jag såg TH live i Barcelona!!! Det var utan tvekan en av de mest magiska kvällarna i mitt liv hittills! Minns att Valle blev sjuk någon dag innan och jag var så orolig över att hon inte skulle bli frisk men det blev hon! Köandet var roligt också men det var kaos. Och det bästa av allt, att jag fångade Toms handduk!!! Kan fortfarande inte förstå det, att jag haft den i mitt rum och i mit ägo i två år. Helt sjukt!! Blir så glad när jag ser den varje dag :D!!! 

Jag har tyvärr inte bilderna på min laptop så kan inte lägga upp några. Två år sedan <3!

I love TH!!!

Tired.

Hej!

Är heelt slut haha. Igår hade jag skola så satt framför datorn och mixade/klippte alla ljud till en låt. Fick seriöst huvudvärk hahah. Det är mycket svårare än vad jag trodde mest för att vi inte får använda fler ljud än de vi fått och vissa ljud är svåra att jobba med och vi måste använda alla ljud. Jag har iallafall gjort en "låt" på 1 och en halv minut typ så har 30s kvar för den ska vara runt 2 minuter. Idag har jag skola igen :( Blev lite ledsen haha för jag trodde att om jag gjorde klart låten igår så skulle jag inte behöva komma till skolan idag men vi har föreläsning så måste :'(! Men jag åker hem med min storebror iallafall så det gör mig glad :D! Yeah!!!

Vi hörs senare kanske!

PEACELong day

Hey! 

Åhhh vilken lång dag det var idag! Vaknade tidigt, gick till Mani och käkade en dunder frukost! Vårt möte gick riktigt bra så det känns awesome. Efter det så gick jag och Lene till stan för att träffa våra vänninor, fikade och var redan mätt så kunde knappt äta eller dricka men min morotskaka var <333. 

Sett DH OCH JAG VILL ALDRIG ATT DET SKA SLUTA </3. Nu ska jag fixa mina gifs sedan blir det att se på Games of Thrones! Äntligen har andra säsongen börjat! 

PEACE.

They don't care about us!

Hej!

Hoppas att allt är bra med er :). Idag träffade vi Don don, it was fun like always mohahah! Imorgon har jag ett möte på morgonen och sedan ska jag träffa några från min förra klass så det ska bli trevligt. Ska försöka lägga mig rätt tidigt idag, tror dock inte att det kommer att hända då jag känner mig super pigg :'(! I wanna sleep damn it. 

Inget mer att skriva. Eller juste, gjort en ny header till bloggen men den kommer upp när jag gjort en helt ny design :)!

Lägger upp denna låt för den är bäst. Hejdå!

I miss you Mike <333


RSS 2.0