4 weeks <3

Imorgon är det redan augusti! Snabbt tiden går men måste även erkänna att jag njutit och latat mig denna sommar. Haha varför skriver jag som att sommarlovet är slut när det inte är det? Haha aja, nu ska jag iallafall njuta de sista veckorna innan skolan.

Igår tittade vi på Sista Harry Potter del 1. Och såg även Mean Girls, den var på TV. Haha dör, alltid lika rolig. Sitter och lyssnar på skön "gammal musik". Love it. Fan vad musik var BRA!! Haha, aja ska nog lata mig ännu mer och se på några Entourage avsnitt. Är på sjunde säsongen. Så bra. Kan dock inte fatta att denna (åttonde) säsong blir den sista :-(! Men hellre att en serie slutar på topp än när dem slutar för att de måste. Eller typ att de förlänger serien bara för att tjäna pengar som (How I met your mother). HIMYM har enligt mig blivit ganska tråkig, den är kul att kolla på men inte alls lika rolig som den var innan, hoppas den blir roligare till hösten. Min favorit komedi är lätt Modern Family just nu. Längtar tills den börjar igen :D!
Aja ska lata mig nu, later!

Tee

Säger bara en sak; oh snap!

Say you never let me go

Oh borde gå o lägga mig snart för att kunna drömma :-)! Ska titta på ett Entourage avsnitt sedan lägger jag mig, måste nämligen vakna tidigt imorgon eftersom jag ska fika med några vänner! Det ska nog bli myspys sedan kommer Eggi och vi ska ha fun all night long (Lionel Richie hehe). Aja gotta go. Holla at ya 2morrow! PEACE

Queen B!

Hennes nya album är riktigt grymt!! Love it. Detta är en annan favorit från albumet. Anledningen till varför jag lägger upp en live version är för att hon är en av de få artister idag som verkligen kan underhålla och sjunga som en riktig artist ska göra <3!

Säg HEJ till Barcas nya no. 1 fan!

Ja! That's me!!! Hahaha eftersom en brotha, Alexis Sanchez ska börja spela för Barcelona så måste man självklart supporta och bli fan. Så nu ska jag följa dem och jag hoppas att han gör GRYMT bra ifrån sig, vilket jag tror :D! Även fast jag fortfarande hatar Villa så...haha. GO ALEXIS <3!

3 w <3<3<3 i love u!!!


URUGUAY!!!!!!!

HELL YEAH!!! Uruguay vann :D:D:D var dock ganska säker på det haha ;D! Men glad är jag iallafall :D:D!!! 2015 är nästa gång! OH OH.

Harry Potter

Skulle egentligen kolla på Harry Potter med min bror & syster men vill inte missa något från finalen idag så får skippa det. Nästa film hoppas jag på :-)! Imorgon är det dags för Entourage!
I miss you <3

Pray for Norway <3!

Hemskt och sjukt det som hänt. Att en människa kan göra så är helt sjukt. Fy fan! Mitt hjärta går till alla familjer, vänner som förlorat någon och offren <3.
LOVE

Amy Winehouse - Back to Black

Älskar den här låten. Fantastisk. Underbar röst! Rest in Peace Amy!

Rest in peace. 27 Club

Rest in Peace Amy Winehouse. Så himla ung! Hon hittades död i sin lägenhet idag. 
Vila i frid <3.

ENTOURAGE

Snart, på söndag börjar Entourage igen!!! YES. Längtar :D:D:D:D Ari <3<3<3<3 världsbäst! Jag ska iallafall sätta mig och titta på första säsongen av Entourage bara för att det är så jäkla bra. Ni som inte sett det, missar något! Se den, ni kommer inte att ångra er ;-)

Inspiration <3


Thank you!

Friday

Hey!
Juste har ni hört Rebecca Blacks nya låt? This is my moment, my moooment! Aja, vet inte ens varför jag skrev det. Solen lyser idag. Chill dag. Vet inte varför jag känt mig så otroligt trött...vill bara sova och sova. Känner mig utmattad och vet inte varför. Jag ska nog se på någon film idag, såg tre filmer igår, ÄLSKAR DET. Jag ska nog rita idag också, inte måla som jag gjort på sista tiden utan rita. Det var längesedan jag ritade så det ska jag nog göra idag för att rymma från denna värld en stund.
Btw. jag önskar att ni kunde se mig nu haha. Mitt ansikte är så fläckigt att det inte ens är kul. Haha eller jo det är kul.

Rain

Älskar när det ösregnar, blixtrar och åskar. Så fint. Det har slutat nu så ska lägga mig och se på en film som jag ääääääääälskar!! hittade den nyss så det skall bli myspys.
tjb<3

Beyoncé - Countdown

Älskar denna låt!!! så brabrabra. Grym!! Beyoncé is the Queen. Detta är en av mina favoritlåtar från hennes nya album "4".

Hell yessss, Chili Peppers nya låt! GRYM.


Berg o dalbana

Hej! I'm back on track.
Wow, intensiv tid det har varit. Hänt mycket grejer. Woah. Jag känner att jag måste skriva av mig så ja, jag börjar med bloggen igen. Kommer upp två grymma låtar senare. Så, that's it. Fint inlägg. Vi hörs sedan, ville bara holla at ya lite snabbt.
Peace and Love
Wow. blogg.se fortfarande fucked up. Kul.

-

önskar att jag kunde ta mitt pickopack o dra till LA.

Eexperience.


Idag har jag umgåtts med Don Angie! :D Det var funfun som alltid. Först chillade vi lite, sedan promenerade vi till affären och köpte gottis saker. När vi kom hem chillade vi ännu mer sedan var det time för MJ the Experience! Faaan vad vi blev varma. Det är riktig träning alltså, no joke! Dansade sönder och svettades ihjäl! Första gången jag kan säga att "träning" är roligt hehe :D Älskar att dansa experience, så kul! Vi hade det iallafall as rolig och det blev mycket skratt. Sedan blev det sent så vi följde henne hem.

Jag håller på att värma lite mat sedan ska jag sätta mig och kolla klart på säsong tre av TBBT :D! Gotta love Sheldon. Just nu lyssnar jag på G-musik, alltså Gangster music hahahaa.

PEACE
LOVE
ps. måste skriva med tjocka bokstäver för att enter ska funka annars ser allt ut som om det håller ihop typ. Svårt att förklara men aja.

RHCP <3


Hejhejhejhej

Hej!

Idag hade jag tänkt dra en snabbsväng till stan, vaknade vid elva men kände mig för trött så fortsatte sova haha. Stan får jag ta en annan dag och att sova var sååå skönt! Igår såg jag en film och kollade på goaste Sheldon :D haha. Idag så ska vi kanske träffa Don Angie! Hoppas =D! Så det är planerna...

Hade egentligen tänkt att dra på en ja, vad ska man kalla det? Hmm..en liten fest? Well chilenska föreningen fyller år haha så varje år grillar dem osv. Skulle egentligen dit för ville paddla kanot men ah, orkade inte :P! Fast nu ångrar jag mig lite faktiskt...but oh well. Next year, kanske!

Nepp nu ska jag fortsätta att kolla på Sheldon!

Pastel de choclo <3<3<3<3<3<33

YEAH. Måste först säga ETT STORT GRATTIS till världens bästa bror som fått examen! Jag är så otroligt stolt över honom. Bästbäst. Sedan tackar jag min mamma för att hon lagar Pastel de Choclo idag. YESS. kan inte bli bättre. Känner lukten och vill bara ätaätaäta. Köttet under majset o allt är BRUTALT GOTT. Så gott och så saftigt! YEAH. :D

RSS 2.0