Tokio Hotel in Chile

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


1:a Advent

Idag är det första advent wiho! God mat stod på bordet idag så jag är nöjd. Var i stan och samarkand så jäkla mycket folk & snö men mysigt var det! Jag har spelat MJ spelet så jävla kul :D ska spela det vid sju igen, ska försöka plugga lite snabbt nu :)

Peace out!


Smooth Criminal <3

Hej!

Anledningen till varför jag inte har bloggat är för att jag har spelat Michael Jackson spelet hela tiden haha! Förstår inte hur jag orkar egentligen men det är så jävla roligt!!! Lite synd dock för de hade kunnat göra SÅ mycket mer med spelet men ändå det är sjukt roligt. Och igår hade jag ryggvärk när jag vaknade det varade hela dagen men idag när jag vaknade så var det borta! Spelet alltså haha.

Så jävla kul :D!!!!!!! På jullovet ska jag spela sönder det haha. Smooth Criminal är den första låten jag fick 5 stjärnor på!

Heeh. Imorgon är det första advent också, wiho! Och imorgon spelar TH i Chile, de är redan där nu :D! Ska bli så kul.

Peace out!


Michael Jackson, The Experience



Bäst!!!!
Spelat det sedan jag kom hem från skolan, har så jävla ont i ryggen kan knappt röra mig men inte ens det stoppar mig från att spela & dansa! Ska fortsätta nu! Peace

Aj...

Blö mina fingrar gör så ont :( eller ja, bara mitt pekfinger egentligen hoho. Längtar till imorgon då det äntligen är fredag och ännu en vecka är över! På söndag spelar ju TH i Chile, yaaay! Så jäkla glad är jag :DDDD. Imorgon blir det chips, hell yes.

Ne, nu ska jag gå och spela lite nintento. Det är bra med hjärnövningar haha.

Peace out!


Frankie Valli

Wazzap.

Dagen idag började med att jag inte ville vakna, jag var så trött och seg men tog mig upp ändå! Skolan gick bra vi gjorde inte så mycket (utom i småföretagande) så det kändes skönt. Vi fick glass idag också! Jag & Betelene käkade pizza igen wiho!!!

Ska snart spela lite wii och juste min bror fick praktik i London! Så dit ska han flytta nästa år, jag ska göra allt jag kan för att kunna åka o hälsa på honom åtminstone ett par dagar! Jag är så stolt över honom <3!!!! Och glad för hans skull såklart! My bro is the best!!!

Ne, nu ska jag gå och spela lite spel hoho.

Addicted, indeed.

Peace ooUt.


Do something if you can...


Avundsjuk. Jag är det just nu på min kusin som åker till Kenya! Åååhå jag vill också. En av mina drömmar är att åka till ett fattigt land och hjälpa till. Ge mat, leka med barn osv. Jag har gjort sådana grejer innan när jag varit i Chile och vill göra mer. Jag älskar att ge och få människor att le, det är nog ett av de finaste man kan göra. Jag har alltid drömt om att hjälpa människor sedan jag var liten och det ska jag göra.

Jag försöker göra så mycket jag kan och jag tycker att om man kan så ska man hjälpa varandra! Och även djuren, skänka pengar, det finns så många djur som är utrotningshotade och vi som kan måste försöka få ett stopp på detta! Glöm inte bort djuren eller människorna i vår planet. We are the world.

Help if you can!


Miss you ♥

Me (my arm) and the dogs! Saknar dem, när vi var där insåg jag verkligen att jag måste ha minst två hundar när jag blir äldre! Hundar är bäst!!!!!!!!!

I say a little prayer for you...

GAH. Längtar till jullovet så mycket!!! Iallafall funderar på att klippa mig hoho :-) om jag klipper mig så kommer det bli annorlunda till hur jag klippt det förr så det ska bli spännande. Om jag vågar, eller alltså jag vågar ju men vad fan händer om man inte passar i det? Vad gör man då? Haha, men fan jag tror jag göre ändå. Vi får se :D.

Sedan funderar jag på tatueringar, har flera stycken jag vill göra men måste bestämma mig för vilken jag ska göra först och vart den ska sitta osv. Men det blir inte förens 2011, kommer nog inte hinna tänka klart innan det haha.

Ska snart kolla på lite tv, ska bara svara på lite mail osv...plugga lite kanske mot kvällen? Jag är lite konstig, jag kan inte plugga på dagen, det tidigaste jag lyckats plugga är typ vid 7/8 men jag gillar mer att plugga runt 10. Haha så jäkla konstigt men det är bara då jag kan koncentrera mig på riktigt.

Aja, nu har jag skrivit för mycket onödigt. Kände bara för att skriva av mig lite :-)



24 november, is a day to remember!

Vilken härlig dag det har varit idag! Började med att jag vaknade super pigg och försov mig inte, hämtade pepsi hade naturkunskap och det gick jätte bra! Jag & Sandra jobbar tillsammans och vi var så grymma ;-) haha. När jag & pepsi gick förbi matsalen så kände vi lukt av pizza och kunde inte tro att det var sant, men jo det blev pizza idag! Och inte nog med det, vi fick GLASS också. GLASS! Så jäkla gott och vi var så glada, vi satt och åt med fint sällskap och ja, vad händer då?! Jo, ni kommer aldrig tro på detta haha men någon friade till en tjej! Vet inte om det var på skoj eller inte men sjukt kul och random iallafall :P!

Sedan på människan socialt & kulturellt så kollade vi på jalla, jalla! Haha så nice att bara chilla framför en film. Sedan slutade vi och nu är jag hemma, jag och min bror gjorde nyss pizzor!

Fin dag idag alltså!

It's snowing!!!

Eller ja, det snöade igår heeh. Jag är super glad för jag gillar snö! Bara det inte stannar till typ mars då blir jag lite trött på det. Anywayz, idag har jag två lektioner som varje onsdag, börjar med en äckel lektion (naturkunskap) och sedan med en underbar lektion människan socialt & kulturellt! Igår gick mitt idrottsprov skit haha, så dåligt. Men aja, det är bara idrott så bryr mig inte så mycket.

Idag åker StePH till CHILE! Woooho, nu ska vi alla önska henne en trevlig resa och på söndag ser hon TH!! Yaaay :D.

Aja, vi hörs väll senare när jag kommer hem! Om jag inte sover bort hela dagen vill säga.

OCH warrap med att Desperata är on BREAK?! Pallaaaaa. Bäst för Dexter & The Walking Dead att de inte går på break heller för då jävlar...

peace!


I'm gonna stop trying

Fan vad jag stör mig på människor ibland. Så jävla omogna. Varför bryr jag mig egentligen?! Snälla, som att du bryr dig om mig. Aja, you made your choice, stand by it now. Stör mig bara för det är så jävla fult efter all skitsnack, hej bästavän typ. Fake shit.

That's it.

Idag/Imorgon börjar Sydamerika turnén, fan vad jag är glad!!!! My home ♥


Hurricanes and Suns!

Heeej!

Jag är så sjukt seg efter festen igår. Det var KALAS roligt!!!!! Älskar folket alltså, det var as kul iallafall. Kom hem runt fem/halv sex igår efter massa skratt och dans! Baaah, är så utmattad men SÅ värt det, dock måste jag plugga till ett idrottsprov, säg mig...vem har det?! Jag går samhäll inte idrott forhelvedE. Hatar prov, så jävla onödigt. Aja, hoppas bara jag får G! Orkar inte lägga så mkt energi på det, ser inte det som wow viktigt haha.

Maskerad fest är nog något av det bästa som finns :D!

Michael Jackson - One More Chance

Idag hade Michaels video till One More Chance premiär ♥. Jag älskar låten och videon är super fin! Enkel men fantastisk. Det går inte att hitta en bra youtube video än så klickar ni här så kan ni se videon :-)!


Världens bästa Michael, we miss you!




Ooops

Oj då!

Hehe, glömt att blogga...well, vart ska jag börja? Vi låtsas att det är fredag fortfarande och struntar i att klockan är över tolv. Inatt så blev min lillsyster sjuk så vi var uppe jätte länge tills hon kände sig liiiite bättre, vet inte hur dags vi somnade men sent var det. Jag hade ju sovmorgon till 12, men ja ändå lyckas jag försova mig?! Alltså fail, eller vad? Hahaha, för go. Tack vare Pepsi så vaknade jag, annars hade jag antagligen aldrig vaknat. Hade iaf en lektion idag eftersom jag missade svenskan och det var ju kul, även om min migrän dödade mig för varje steg jag tog.

Och juste, det har börjat snöa! Fatta vad jag glad jag blev!!! Haha :-D känns som om jag är den enda som gillar snö meheh.

Har vartit väldigt upptagen idag, men mys ändå!



Oh snaaP.

Random gammal bild moaha.


What's my name?


Forever Young

Hej!

Jag är så jäkla trött, om ni bara visste haha. Ne, men idag gick det muntliga bra så jag är skit nöjd!!! Dessutom så klarade jag av naturkunskaps "läxförhöret", jag är bara så jävla lycklig att jag gjorde det.

Tja, idag då fick jag reda på att vi ska på maskerad fest i helgen, well alltså jag visste ju det men har hela tiden trott att det skulle vara nästa helg men icke sa nicke! Jag fick värsta chocken idag, buhu. Jag får se vad jag klär ut mig tillslut, önska mig lycka till haha.

Saknar pappa sjukt mycket :(


Dead.tired.

Jag är oehörttrött, tog bussen tio över sju kom till skolan, gick in i aulan satt och funderade i någon timme för att sedan börja skriva. Hemma, tänker och skriver på min muntliga redovisning. Sedan säger jag: hej sängen! :-)

Vet ni känslan...

...När man tror att man vet hur någon är eller man tror att man gör det, men sedan hör man personen säga saker som gör en besviken.

Sorgligt.

Hold my hand

WaZzzzza!

Trors allt pluggande så har jag haft en underbar helg! Igår släpptes Michaels nya singel, loove it :D Hade redan hört den läckta versionen för läänge sedan men nu är det den officiella versionen som Akon fixade till ♥!

Imorgon är det dags för skriftliga nationella, bara jag som tycker att vårt ämne är lite sämst? Hahah, aja men det ska nog gå att fixa! På torsdag har jag muntliga nationella, ah fan. Det gör mig stressad eftersom jag inte ens vet vad jag ska snacka om. Jag ska dock försöka fixa det idag!

Förlåt för min blogg torka haha men skolan går faktiskt före! Jag har SJUKT mycket. Gah, ber att vårterminen blir lättare.

Aja ska skriva lite på lifestylemusicgroup nu :)! Sedan ska jag försöka fixa svenskan.

Jag fattar inte mig själv, trots allt plugg känner jag mig sjukt jävla glad. Kanske för Spanien? Eller för Michaels nya singel? Hehe :D Vet inte vad, men känner mig glad iallafall!

Oj låångt inlägg mohaha.


Miss you <3

Jag saknar pappa.

Umgås lite med Phil & Sofie

Halloj!

Vaknade för inte så länge sedan, skönt att sova! Idag måste jag plugga lite på filosofi och imorgon också. Bah, jag orkar egentligen inte but gotta do it! Jag ska även spela lite wii tänkte jag, haha älskar vintern jag blir alltid så spel sugen då :-D!

Jag har inte lagt in bilder från Spanien än men det är bara för att jag väntar på att min storasyster ska skicka bilderna.


Grease

Jag och Valle kollade på den igår! Jag har redan sett den typ en miljon gånger man älskar den varje gång =)!!!


Listen baby...

Hej!

Ååååh vad skönt! Jag sov i ca 13 timmar idag and gurl Imma tell ya somethin', it felt awesome. Mamma gjorde fantastisk mat m m m! Och nu spelar jag och Valle wii men det är hennes tur så jag passar på att blogga lite snabbt =)! Längtar till den 23:e november då The Michael Jackson Experience kommer ut :D:D:D:D!!!!! Jag kommer att spela det everyday haha.

Jag ska försöka plugga på filosofi från och med imorgon! Måste klara detta provet.

Well talk to ya lateRR.



Miss you :(

Is it scary?

Wazza!

Nu är samhälls uppsatsen klar även om den var dålig haha. Men känns skönt iallafall. Ska försöka plugga på filosofin i helgen, samt fixa min muntliga nationella. Damn it, måste hitta ett nytt ämne. Annars tja, så flyter skolan på, prov varje vecka :):):). Åh, hoppas verkligen att det blir mindre jobbigt till våren. Jag hade bara en lektion idag så det var chill!

Idag ska jag titta på massa serier som jag missat när jag var i Spanien, äta massa chips, dipp och dricka cola! Det blir en myspys fredag! Passar perfekt när det regnar ute wiho =)!

Peace ouT


Damn you, school!

Fan. Aja, jag har iallafall gjort svenskan. Imorgon blir det att sitta framför datorn till klockan 23.59. Uppsatsen kommer bli så jävla dålig att jag nästan skäms. Sedan stör jag mig på att syven inte svarat på mitt mail, får väll skicka ett till! Hej ångest, saknat dig...eller inte. Borde nästan tagit Latin A. DUMT val.

Denna helgen blir det pluggbajshelg. Längtar inte. Well, man får väll bara hoppas att pluggandet ger resultat och att det är värt det i slutändan. Annars, synd om mina lärare. Skojar, ne men nu ska jag ta o lägga mig! Är överdrivet trött och måste få i mig sömn annars lär jag inte orka mer morgondagen.

Peaceo out!

Hemma

Hej!

Kom hem igår, är så jävla utmattad! Det är fan sjukt, ska strax gå och sova men tänkte uppdatera lite fort. Det var så jävla kul i Spanien, att träffa pappa och syster var det bästa! Jag såg även Katy Perry & Linkin Park live!!! Linkin Park var så sjuuukt jävla bra!!!! Awesome.

Denna + nästa vecka är helvetes veckor. Fan vad jag hatar skolan! Imorgon måste min samhälls uppsats bli klar och jag orkar verkligen inte skriva den. Jag måste även skriva en sammanfattning + svara på frågor till svenskan imorgon. Nästa vecka är det filosofi prov, nationella i svenska både muntligt och skriftligt. Snälla, döda mig. Men okej, jag får fan ta tag i detta! Ååh orkar inte. Hejdå, ska gå o sova nu!

Vi hörs senare!


4-11/07<3!!!!

Idag för exakt tre år sedan såg jag Tokio Hotel live för första gången! Helt jävla sjukt hur snabbt tiden går! Glömmer aldrig den dagen, eller de andra dagarna jag sett dem. Underbart hur lycklig man känner sig. Tre år sedan jag såg dem live för första gången, sista konserten på Zimmer 483 tour. Överlycklig att jag fick chansen att uppleva det <3! Bäst är dem!



Madrid <3

Hej!

Tänkte skriva något lite snabbt! Först fy fan vad roligt jag och valle har haft det hittils!!! Jag saknar dock pappa men är såklart överlycklig att jag fick träffa honom!

Just nu befinner jag mig i Madrid, fan vad jag älskar denna staden! Skulle nästan kunna bo här om det inte var så att jag just nu ogillar människorna här haha. Fast ändå, staden är magisk! Vi har haft det jätte kul och på fredag får vi finbesök, woho :D!

Det är förövrigt UNDERBART väder!!! November och solen lyser, så jävla fantastiskt. Ska försöka ta fler bilder, är så dålig på det...

Ne, nu ska jag pressa lite apelsin juice, åh kan inte livet alltid vara såhär härligt?

Peace out folks!

Får se om jag kan klämma in ett till en inlägg!

RSS 2.0