VILL VARA HEMMA OCH KOLLA PÅ FROM G'S TO GENTS!

ORKAR INTE DRA UT IKVÄLL!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Det är min familj. Det fattas 50% just nu. Min pappa, min storasyster och min storebror. Jag vill ha dem här mest av allt just nu. Love u ♥!


Internationella Relationer

Hey hey hey!

Innan kom en konstig stil och jag skrev super mycket, när jag skulle publicera försvann ALLT. Kul. Får väll börja om då. Let's do eet.

Jaha, vaknade tidigt idag för började 8!! Var relativt trött eftersom jag inte är van att vakna tidigt på måndagar, men dagen började med filosofi b! Fett jävla rolig kurs!!! Absolut en av mina favorit kurser, hittills iallafall :-)! Kom hem för en timma sedan ungefär...har en jäkligt lång håltimma och kan ju lika gärna jobba med samhällen hemma istället.

Just nu roar jag mig med att lura Iman, haha hon är så söt! Jag måste väll börja med att berätta att jag är jätte stolt över mig själv, fick MVG på Internationella i slutbetyg!!!! Är jäkligt glad faktiskt, så jag lurar Iman att jag fick G! Hahaha hon är så rolig...men aja ska berätta sanningen nu annars går det för långt :P!

Idag då, studentfest! Igen. Wooho. Taggad...eller inte alls. Jag orkar faktiskt inte och om jag inte köpt biljett hade jag varit hemma och kollat på From G's to Gents! Men men temat är K! Haha kan ju vara mig själv ifall jag inte orkar leta efter något :-) Tur att man börjar på K!!

Nae, nu ska jag gå och blogga på LMG sedan kolla på From a G to a Geeeent *tänker på låten*

PEACE OUT !


Gissa vad jag har gjort? Hähä

Eftersom jag är emo idag så har jag kollat på "From G's to Gents" haha hel skön serie! Hade redan sett första säsongen men visste inte att det fanns säsong två så blev über glad när jag såg att det fanns säsong två! Nu tittar jag för fullt, dock ska jag se Blood Diamond idag. Den visas klockan 21.00 på tv3, ni som inte sett den förr SE DEN!

FÅR DAMP. kan inte lägga in några bilder :S!!!!! Aja, ni får lida tills jag kommit fram till orsaken.

Imorgon skola kl. 8! Kommer jag att klara av det? :-) I think sooo

Aja ska gå o kolla på sista G's to gents för dagen!

PEACE!


Michael Jackson - Michael (Album)

En av de få låtar jag hört från albumet. Dock är detta en av mina favorit låtar! Enjoy, Hollywood Tonight.


Master Chef is in da town!

Hey hey, hälsa alla på The Master Chef - ME! Hahaha ne då, har hackat potatis o lök vågar inte göra potatisgratängen haha rädd ifall jag häller i för lite peppar o så, bättre o vänta på mamma istället :-)! Anyway, det är iallafall as kul att laga mat! Ska nog laga något gott till mamma i helgen :D.

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska ta det lugnt iallafall. Jag vet! Jag ska tvinga Valle att kolla på Boyzzzz in daa hoood! En av mina favorit filmer & hon har inte sett den än! Blir perfa.

Måste ju visa er bild på världens finaste skivställ och sedan på Eggis fina present! =D

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Svår fråga...för att besvara den så hade det egentligen tagit en hel bok. Jag har så många mål, drömmar och önskningar. De tre sakerna är egentligen olika grejer. Well ska försöka att göra detta så kort som möjligt, let's start!

Mina mål, mina mål är just nu att klara av skolan! Jag vill plugga något jag brinner för och sedan kunna ha ett jobb jag älskar. Det är också något som är väldigt svårt men det är mitt mål iallafall.

Mina drömmar, det är allt för många. Drömmar och önskningar är lite av samma grej. Mina drömmar gillar jag att hålla för mig själv eller dela med mig till min familj och vänner. Jag vet inte varför men jag tycker inte om att skriva ner mina drömmar eller önskningar, det känns som att de inte kommer att gå i uppfyllelse då. Önskningar är inte direkt lika "personligt" eller "känsligt" men mina önskningar är att jag önskar verkligen att det ska bli fred på jorden. Att alla människor ska kunna ha mat och vatten, att människor ska slippa bli dödade, att oskyldiga barn ska lida och mycket mer. En önskning som jag önskar kunde gå i uppfyllelse...

Haha töntig är jag alltså =D.

Empty...

Tomt! Det är så tomt utan min bror och syster. När min bror åkte hann vi aldrig riktigt känna av hur tomt det skulle bli eftersom min storasyster kom dagen efter men nu när båda är borta så känner man bara hur tomt det är. Saknar ju 50% av mig själv. Jag har iallafall haft det super kul & mysigt med min fina syster! Hon är världens bästa storasyster ♥! Och min käre storebror som jag saknar otroligt mycket, men hoppas att vi kan åka till London och hälsa på åtminstone en helg! Han är världens bästa bror ♥! Fina syskon har jag, och utan dem är jag inte hel.


Miss and love you ♥!

Empty...

Tomt! Det är så tomt utan min bror och syster. När min bror åkte hann vi aldrig riktigt känna av hur tomt det skulle bli eftersom min storasyster kom dagen efter men nu när båda är borta så känner man bara hur tomt det är. Saknar ju 50% av mig själv. Jag har iallafall haft det super kul & mysigt med min fina syster! Hon är världens bästa storasyster ♥! Och min käre storebror som jag saknar otroligt mycket, men hoppas att vi kan åka till London och hälsa på åtminstone en helg! Han är världens bästa bror ♥! Fina syskon har jag, och utan dem är jag inte hel.


Miss and love you ♥!

Onsdag...

Biig daaay! Hehe, på onsdag har jag möte med min projekt ledare. Anledningen är att jag vill och ska byta projekt arbete, jag skulle ju skriva om chiles militärkupp och inrikta mig på Sveriges roll i det, men ville inte haha. Jag ville bara skriva om militärkuppen och inget mer men eftersom jag även skulle skriva om Sverige så blev jag inte lika motiverad.

Jag säger inte vad jag ska skriva för vill inte jinx it men men ni får reda på det då hoho :)


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Åh svår fråga men lätt för andra. Jag gillar faktiskt alla årstider, men skulle nog säga att sommar och vinter är det jag gillar mest. Sommar eftersom då är alla andra människor glada! Men mest för att man inte har skola och jag alltid brukar åka till Spanien för att träffa pappa och syster! Finns inget bättre än det.

Vintern för att jag äääälskar julafton! Det är min favorit högtid för då samlas familjen och har det mysigt. Jag älskar snön, det är så vackert...speciellt när det har snöat non-stop och träden blir alldeles vita...så vackert! Jag älskar när allt är vitt och himlen är blå, det är så magiskt.

Så ja, sommar och vinter är mina favorit årstider =D

Åååh vet inte vad som hänt men jag kan inte ladda upp någon bild :(!!!!!

Feliz cumpleaños!!!!!!!

Idag fyller världens bästa morbror år! Om ni bara visste hur jävla fantastisk han är. Jag är så lyckligt lottad över att jag har honom som morbror. Du är den bästa, och jag älskar dig! Fuerte ♥ :*

Saknar honom och hela släkten i Chile så mycket, ni förstår inte. Jag hoppas och ber på att vi ska kunna träffas snart ♥

LOVE YOU, have the best day ever!

Some people...

Jag förstår mig inte på vissa människor. Ibland när jag försöker hjälpa vissa så är dem för stolta för att ta emot min hjälp. Jag förstår faktiskt inte riktigt varför? Om jag finns där för er, om jag säger att jag finns här, kom om du behöver något, spelar ingen roll om det bara är att prata ut så menar jag det verkligen. 

Därför förstår jag inte att dessa människor sedan klagar på att de är ensamma eller ledsna osv. Jag påstår inte att man inte kan känna sig ensam eller ledsen för självklart kan man göra det men när någon erbjuder er hjälp så förstår jag inte varför man inte tar emot den? Man vill väll må bättre? Eller?

Jag blir själv ledsen när jag gör allt för att hjälpa människor som jag vet kanske inte mår så bra. Okej om du inte vill ha min hjälp, säg det åtminstone men jag förstår fortfarande inte logiken i att klaga och sedan bli erbjuden hjälp men att man ändå inte vill ha hjälp? Då kan man väll sluta klaga? Eller?

Jag tycker att det är så komplicerat, men oavsett om folk inte tar emot hjälp så ska jag inte sluta att erbjuda den. Men tro mig, säger jag att jag kommer att ställa upp så kommer jag att göra det. Jag är inte en person som säger saker jag inte menar, allt jag säger menar jag från hjärtat. Därför blir jag också ledsen när folk inte tar emot hjälpen man erbjuder dem. De kanske bara är rädda?

Pizzaa is awesome!

Hey!

Förlåt för att jag inte har bloggat, har haft otrolig huvudvärk, knarkat master chef, umgåts med världens bästa storasyster, gjort en äcklig hemtenta osv. Har med andra ord varit väldigt upptagen! Men detta ska bättras från och med nästa vecka. Hoppas att ni förstår att jag hellre umgås med min syster än av sitta vid datorn, nu sitter jag bara för att hon snackar i telefon så jag passar på :-)! Dessutom har jag haft huvudvärk så matten kan ni göra själva :-)!

Anywayz, idag i skolan var det PIZZZA. Fett gott, åkte direkt till stan för min fina syster bjöd på PIZZAA, obeskrivligt gott! Imorgon ska vi till stan o ha lite fun! Även på en big partey, 18 års fest!!!

Vi hörs


PEACE!!!

Huvudvärk!

Hej!

Skit skön dag idag heelt underbar! Men men har migrän och det dödar mig :(!!!! Så det får bli detta ruttna inlägg idag för jag har för ont i huvudet!

Peace out!


Michael Jackson - Behind The Mask

Bästa låten från Michael. Har ju inte hört alla än eftersom jag inte varit redo men hörde denna när jag var i en skivbutik i början av januari och fastnade direkt.


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


Tack, Merci, Thanks y Gracias!

Hej!

Först: Tack så mycket för era kommentarer! Även om inte alla kommenterade men vad kan man förvänta sig? Haha men tack så jätte mycket för era synpunkter =D! Ja, vad har hänt nu? Kan väll börja med att berätta om lördagen.

Jag vaknade rätt tidigt eftersom Eggi (Don/Angie) skulle komma förbi lite snabbt innan 3, så hon kom runt 2 och gissa vad underbaringen hade med sig? Well hon tog in mig & valle till vårt rum bad oss blunda sedan la hon något i våra händer och sa: öppna! Vi öppnade och där var det finaste + största kortet jag sett! Det var rött med chilesflagga sedan stod det: Feliz Cumpleaños!!!! HUR SÖT?!! Men det bästa var där inne, där fanns MJ bilder, TH/Bill bilder, Jackson 5 bild! Thriller text och en hälsning från sötisen! DET var så fint och jag blev så RÖRD. Du är så så så fin och underbar Eggi, och TACK är inte tillräckligt. I love you and I hope you know how AMAZING you are ♥!!!!!

Blev så glad och hon är så mysig! Runt 7 så fick vi besök av världens bästa storasyster!!!! Hon är här nu och vi har haft det underbart hittils. Igår så gjorde vi vår mission ;-)! Vi visade henne MJ experience haha och hon blev beroende efter 1 låt! Idag ska vi alltså spela vidare och ha kul :D Just nu känner jag mig SÅ lycklig!!!!

PEACE :D!


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig

(Uppdaterar detta inlägg med en bild senare har inte tid nu)

1. Jag heter Katalina
2. Jag har bott i Chile
3. Jag älskar film, musik och konst
4. Jag är ett stort fan av Michael Jackson & Tokio Hotel
5. Jag anser att skratt är något av de bästa & finaste som finns
6. Jag älskar djur
7. Jag gillar att hjälpa människor & djur -vill rädda världen haha
8. Jag drömmer mycket
9. Jag fyller år den 16 januari, en dag efter min lillasyster
10. Jag är bäst! Jag skojar haha, ne men jag älskar att ha kul och få folk att bli glada :D!

Sådär ja! Vi hörs imorgon :-)

Beautiful


Bilden tagen av mamma när hon var påväg till jobbet.


Tidsinställt inlägg!

Snart är min kära bästa storasyster här!!! Jag är så jäkla glad att hon kommer :D:D:D!!!!! ska bli så kul. Jag ska försöka blogga mer imorgon men idag får bloggen lida lite men har gjort något tidsinställt inlägg som detta!

Peace ♥!

VIKTIG BILD nr: 2!

Okej...denna bilden då. Jag ber er att SNÄLLA kommentera vad ni tycker om den. Jag ber aldrig om kommentarer då jag själv är lite dålig på att kommentera andra men nu ber jag er endast denna gång! Jag tänker ge bort denna (till en väldigt viktig person) och undrar om ni tycker att den är tillräckligt fin att ge bort. Jag ska dock köpa en svart ram för att rama in den så att det ser snyggt ut! Så vad tycker ni? Och snälla var ärliga, jag blir inte ledsen ifall någon tycker att den är ful :)! Bilden är inte heeelt klar än men det är bara lite detaljer som fattas men såhär långt har jag kommit nu iallafall!

 


Tomorrow!

Oj har helt glömt bort en grej jag ska visa er! Men det får bli imorgon eftersom jag inte kommer att kunna blogga så mycket så det får bli några tidsinställda inlägg istället. Iallafall snart om någon timme kommer en annan bild upp som jag målat, jag ber er att snälla vara ärliga med vad ni tycker om den :)! VÄLDIGT viktigt för mig att veta så skulle uppskatta det hur mycket som helst om ni kunde ge en kommentar oavsett vad ni tycker!

Vi hörs sen!

Peace

Day without my brother :(

Hej!

Skolan idag då, vi började med rytmik showen! Kul faktiskt =D Svenska gick väll som vanligt hade även filosofi b för första gången det var DOPE! Fett jävla kul :D:D:D:D fast vill ha litteratur för de ska fan till danmark hahaa får snacka med min lene :-))...idag träffar hon maggan förövrigt.

Aja, ska kolla på Modern FamilY snart och äta lite.

Hur rutten är jag? - saknar redan min bror! Och han åkte idag, han är inte ens framme än.

NY ROLIG LISTA - vi glömmer bort den andra =D! eller inte hahah

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Dag 7 - I min handväska.

Listan är sjukt tråkigt så jag gör två idag för att bli klar snabbare...varför började jag äns?!

I min handväska har jag detta...inget! Jag använder inte handväskor tycker att det är för jobbigt hähä.

Hade typ gjort allt för att få äta detta:

Bilden är förövrigt tagen av mig, vad lycklig jag måste ha varit den dagen!!! (SERIÖST, min mun vattnas!!!)


Drawing number one...

Här har ni en bild som jag gjort på Michael väldigt snabbt ville bara testa de ruttna färgerna. Bilden är jag inte nöjd med jag gjorde den snabbt på ca en kvart för att som sagt testa färgerna. Färgerna är väll okej men penseln SUGER. Så sjukt dålig haha, måste köpa en ny och flera penslar för hittar inte mina gamla men man får väll använda det man har :-). Jag brukar inte att måla utan jag ritar oftast, men jag gillar att testa nya grejer. På fredag ska jag visa er en bild och då ber jag er att SNÄLLA kommentera vad ni tycker om bilden även om ni tycker att den är ful eller fin! Väldigt viktigt för mig att veta så snälla kommentera på den bilden då :)!

Oj, onödigt långt inlägg! Men iaf här har ni min ruttna bild haha.

 


Dag 6 - Tio låtar från min spotify-lista.

Okej, jag har faktiskt inget eget konto så jag lyssnar alltid från min lillasysters men lägger ändå in låtar i olika listor framförallt på vår 60-, 70- och 80-tals lista!

10 låtar från olika listor (väljer ut högst en låt per artist):
1. Michael Jackson - Remember The Time
2. Prince - I Wanna Be Your Lover
3. The Fugees - Ready or Not
4. Tokio Hotel - Forever Now
5. Diana Ross - I'm Coming Out
6. Janet Jackson - Rhythm Nation
7. Earth, Wind & Fire - Let's Groove
8. Marvin Gaye - Let's Get It On
9. Stevie Wonder & Paul McCartney - Ebony & Ivory
10. David Bowie - Life On Mars?


Ready or not?

Förlåt för att jag inte har bloggat, när jag skulle städa bestämde jag mig för att lyssna på musik så jag somnade och sov i en timme ungefär. Städade och det var stökigare än vad jag trodde haha, men rummet är fint nu! Har sedan kollat på tv och käkat chips. Måste göra en annons nu med så hinner inte blogga, förlåt för att jag säger att jag ska visa bilder osv men inte gör det.

Imorgon kommer ni att få tidsinställda inlägg då det är den sista dagen jag kan umgås med min storebror för sedan flyttar han till London! ♥

Men vi hörs imorgon då :)!

Come togetheeeer

Hej!

Dagen började nice, tog bussen som alltid och både pepz och lenz försov sig så fick gå själv :'(! Hahah men iallafall hade naturkunskap och gissa vad? Jag förstod ALLT, tack vare Sandra en riktig pärla! Anywayzz efter lektionen så gick jag och Sandra hem till Pepsi för att göra småföretagande projektet och medan vi höll på där så lagade Pepsi mat åt oss, riktigt VIP! Skit gott blev det. Efter att vi käkat oss feta så gick vi på vår SOMS lektion och jag och Iman gick till stan för att göra klart vår uppgift! Känns fett jävla skönt. Har ingen läxa till imorgon så idag ska jag städa rummet, spela MJ experience, ta bilder på min målning samt det som gjorde mig super happü! Så bilder får ni se sen :)!

ska gå och äta nu, jag & valle har varit duktiga på att laga mat =D!

Vi hörs sen då! :D

PEACE OUT ♥

DAMN CDON, hurry!!!!

KLAR BETCH!

Wuuuuho, nu är jag klar! Fattar inte hur jag lyckades men tack vare att jag hade storlek 11 istället för 12 gjorde en hel del! Aja hoppas att uppsatsen blir godkänd haha! Nu ska jag sova ihjäl mig och drömma bort mig =D!

bloggar idag senare ;-)!


you rock my world

Okej, jag är fett jäkla screwed! Men får väll skylla mig själv som gör arbetet dagen innan den ska in haha är jag inte för rolig? Eller inte, well jag får helt enkelt blogga mer imorgon ska försöka visa bild på det jag hållt på att måla och det som gjorde mig über LYCKLIG :D!!!

Well vi hörs imorgon då!

Peace out ♥


Dream on, boy!

Heey folks!

Jag hinner egentligen inte blogga men jag gör det ändå hoho. Tvingar mig själv till en paus fastän jag haft för många redan, försöker smita men det går inte. Okej jag har knappt skrivit en och en halv sida och jag har redan svarat på alla frågor som ska svaras. Jag måste minst skriva 3...hur ska går detta ihop? Right, det gör det inte.

Aja...jag ville bara uppdatera er lite. Oj oj, har ju glömt att skriva vad jag skriver om. Det är iallafall en uppgift till SOMS. När jag är klar bloggar jag mer, även om uppgiften är jobbig haha så är jag OTROLIGT lycklig idag!

LATER

Tomorrow - big dAy!

Imorgon big day hoho! Mer säger jag icke, som sagt vill inte jinx it men får hoppas på det bästa :-)! Nu ska jag strax kolla på Desperata och sedan äta mer av den awesome goda tårtan :D!

Bloggar mer imorgon


♥ Pepsi & Lene ♥

Två underbara vänninor, som faktiskt kan känna sig jäkligt stolta över att de lurade mig!!! Jag var i samarkand med mamma & syster när jag får sms av mitt bajs (lene) och hon ber mig att logga in på msn för hon behöver hjälp med en grej så jag smsar henne när jag är hemma och hon är på toa så jag får vänta tills hon loggar in på msn sedan sitter jag och valle och pratar om allt o inget när någon plingar. Jag tror såklart att det är min brors kompisar men han öppnar inte så jag får damp och öppnar dörren OCH där står PEPSI och LENE!!! De håller en tårta och sjunger för mig!!! Så jääävla söta :D:D:D:D!!! Blev fett överaskad och överlycklig :D!! Så himla goa och fina ♥. Hahaha "tårtan är den fulaste men den godaste"!!! Tårtan är verkligen mig! choklad och kladdkaka med banan och massa = GUDOMLIG!!! Den är fett jävla god!!!! :D:D:D:DD

TACK så mycket min fina pepsi och mitt fina bajs ♥ UNDERBARA :D!

Dag 3 - Något jag tycker om

Oj svårt! Det finns för mycket som jag tycker om...Jag får väll ta något av det. Vi tar väll något enkelt! Något jag tycker om eller snarare älskar är djur!

:D

Happy birthday to me!!!

Idag fyller jag 19 :D!!!!! Firades igår och det var kalas roligt, underbar familj har jag ♥!

Bild när jag var liten :-)


We are the world


Spain 2010 (Mars & April)Dag 2 - Därför bloggar jag

Well jag bloggar för att jag vill haha. Ne men jag bloggar för min egna skull, jag vill kunna titta tillbaka i bloggen och läsa vad jag gjort/tänkte osv. Jag bloggar helt enkelt för min egna skull :-)! Enkel och lätt anlednig haha.

Peace bros!

(Ps. Kommer att komma en del tidsinställda inlägg!)

Gondwana - Felicidad

Chilensk reaggae, skönast!


Grattis till världens bästa lillasyster ♥!

Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa lillasysters födelsedag ♥!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kan inte förstå att hon redan fyller 17! Så stor och gammal, hehe. Nu ska jag inte bli för känslosam...men vill önska henne all lycka i världen för det är hon värd. Jag älskar henne obeskrivligt mycket och det vet hon :-). Alla våra fina stunder tillsammans, fina och lite sämre men vi har iallafall alltid varit tillsammans. Hon är inte bara min lillasyster utan hon är även min bästavän. Folk ser oss som en eftersom vi alltid är tillsammans och gör allt tillsammans. Vi är så lika men ändå så olika. Hon gör mig så glad och stolt!!! Jag hoppas att du får en UNDERBAR födelsedag imorgon! Det finns sååå mycket roligt vi har gjort och fler saker kommer det att bli. Tack för att du är du! Finns ingen bättre lillasyster än dig. Du är perfekt.


I love you

Målat hoho

Fan vad jag älskar att måla/rita! Det är så avslappnande, helt sjukt. Min hjärna mår mycket bättre nu än vad den gjorde innan, dessutom så försvann min huvudvärk! Vet inte vad jag tycker om bilden än vilket är synd eftersom jag vill ge bort den, men vill ju inte ge bort en ful bild haha...Bilden är inte klar än men känner att jag måste plugga lite på religionen nu. Hinner ju verkligen inte imorgon då jag och valle ska firas :-)!

Ska sedan kolla på Love Don't Cost A Thing haha dör åt den filmen. Den ger mig så många minnen :P!
DAMN!

Oooh snap! Glömde helt och hållet!!!! Måste ju rita klart min bild, fan när ska jag hinna med det?! Den måste va klar om 8 dagar och jag har massa plugg. Shooooot, aja får väll måla idag då! :D varför finns det så lite tid? :-)

Ne, nu skall jag gå och kolla på Modern Family!

ttyl!


Day 1 - Det här är jag

(Kan ni fatta att jag gör listan haha, lovar kommer glömma massa dagar but that's me!)

Ja, vad ska man säga? Jag är en människa som älskar musik och film. Jag älskar Tokio Hotel och Michael Jackson, och andra med som till exempel Red Hot Chili Peppers, Janet Jackson & Tchaikovsky. Jag är 18 haha, älskar disney! Vad mer? Jag är en glad person som älskar att få andra att le och bli glada. Jag vill även hjälpa vår planet både djuren och människorna som inte har det så bra. Jag är en drömmare, drömmer alltid och älskar det. Det viktigaste för mig i livet är min familj som jag inte hade klarat mig utan. Jag skrattar hellre än att gråta, jag tycker att det är VÄLDIGT viktigt i livet att skratta så mycket som möjligt.

Jag älskar chips :D! Jag älskar att ha kul och umgås med fina vänner. Jag älskar min hund som även är min bästavän. Jag gillar inte falska människor, det är svårt för mig att lita på folk...Ja, vad mer? Finns egentligen hur mycket som helst jag kan skriva men vi stoppar här. Är det något ni undrar över så är det bara att fråga :-)!
We're awesome

Gissa vad vi gjorde idag?! Jag, pepsi och lene vi tränade!!! Haha mirakel fan, dock var jag lite seg men men it was good! Var precis i affären och köpte chips, chokladbollar och läsk, skall strax mumsa ihjäl mig! Måste även försöka tvinga mig själv att plugga religion då jag inte kan imorgon för då fyller världens bästa lillasyster år ♥!

:D

:-)

- Religion
- SOMS
måste göras i helgen eller ja, SOMS kan jag ju göra på måndag & tisdag istället.

bloggar sen...!

Lista haha

Ska testa denna listan men ja, missar jag någon så gör jag det :D! Haha tänker inte följa den 100% för det är inte jag helt enkelt. Börjar med den första imorgon då.


Dag 1 - Det här är jag.
Dag 2 - Därför bloggar jag.
Dag 3 - Något jag tycker om.
Dag 4 - Ett intresse jag har.
Dag 5 - Foton som betyder mycket.
Dag 6 - Tio låtar från min spotify-lista.
Dag 7 - I min handväska.
Dag 8 - Något jag brukar göra på måndagar.
Dag 9 - Det här får mig att må bra.
Dag 10 - Min musiksmak.
Dag 11 - Någon jag vill byta liv med för en dag, och varför.
Dag 12 - Min önskelista.
Dag 13 - Den här boken läser jag just nu.
Dag 14 - Mitt första husdjur.
Dag 15 - En favoritfilm.
Dag 16 - Så här var jag som barn.
Dag 17 - Det här drömmer jag om.
Dag 18 - Min första kyss.
Dag 19 - Mitt favoritminne.
Dag 20 - En plats jag tycker om.
Dag 21 - Jag skulle inte klara mig utan.
Dag 22 - Det här är ett problem.
Dag 23 - Vad kärlek är.
Dag 24 - Min tro.
Dag 25 - Det här saknar jag.
Dag 26 - Det här ångrar jag.
Dag 27 - Det här är jag rädd för.
Dag 28 - Tre saker ni inte visste om mig.
Dag 29 - Ett ögonblick.
Dag 30 - Månaden som gått i bilder.

Who is it?

Hej!

Har haft huvudvärk sedan jag kom hem sovit till och med men den är ändå kvar! Inte alls roligt. Imorgon är det äntligen fredag! Känns ändå som att veckan varit bra, hänt en hel del ju hehe :D. Hoppas att det fortsätter såhär. Har en läxa till imorgon, skriva 10 rader om vad jag tänker på när jag ska lägga mig HAHA vill folk ens veta det?! Så fult men aja, en läxa skall göras. Men gör den när jag går o lägger mig...

Ska ta och göra lite viktiga grejer, blogga & skicka mail.

Imorgon blir det fan chips hela vägen :D

Happy day 2!!!

RÄTTEGÅNG, YES!!!!!!!!!

PLUS ATT VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER KOMMER :D:D:D:D:D:D <3<3<3<3<3<3<3

so damn happy.

I'm outta here, LATER!


Mamma- Come together

Hahahahaha dör åt min mamma! Hon är så jävla skön :D! Hennes mobil var vid mig och började ringa...så hör jag MJ - come together och ba: vaa?! vart kommer låten ifrån? (fattar inte att det var hennes mobil) Haha, stört skön mamma har MJ som ringsingal =D!!! I am so proud! Haha


Aaah

Skickat in uppsatsen nu! Fasen vad mycket man vart tvungen och göra dessa dagar. Well är inte alls nöjd med den, så sjukt dålig! Men men får jag G blir jag mer än överlycklig!!!!

Ska strax gå och lägga mig, hoppas att jag inte vaknar mitt i natten. Sovmorgon imorgon då, hell yes!

PEaaaace :)


Meningen med livet...

Hej och hå! :D

Här har ni världens gladaste Katta! Kan väll säga att natten inte alls var bra, somnade lite innan 12 och var så lycklig för att jag kände mig trött. Vaknade mitt i natten och var hur PIGG som helst, blev så glad! Men när jag kollar klockan så står det: 03.02. SNÄLLA. 03?! Blev så sjuuuuuuukt irriterad, låg i sängen och försökte göra allt för att somna och lyckades 10 över 6 och var tvungen och vakna halv sju? Är inte livet underbart ibland? Haha, var ändå relativt pigg men nu börjar jag känna mig lite trött...

Kom till skolan och då var det dags för att skriva en svensk-filosofisk uppsats "Meningen med livet" valde jag. Haha sjukt djup är jag =D!!! Ska iallafall efter detta blogg-inlägg skriva klart det. Justeee!!! Jag är så himla stolt över mig själv =)!!!! fick mvg på min svenska uppsats om kvinnor på 1800-talet, kände mig inte alls nöjd med den och så när jag fick tillbaka arbetet FATTA vilket chock jag fick. Är suuuuper glad och stolt över mig själv!!!!!!

+ så fick jag ett UNDERBART besked idag, men vill inte skriva vad för vill inte jinxa det :-) Nästa vecka så får ni veta =)...

AJA, nu ska den glada___tjejen_menar_gladast92 gå och skriva på sin fina djupa uppsats!

Peace ooout ♥

Desperata hemmafruar!

Såg den nyss och SÅ bra!!! Längtar tills nästa veckaa, komsi komsi! Säger bara detta: I was right moahaha :D


Red Hot Chili Peppers - Midnight

Midnight finns med i albumet By The Way! Jag älskar låten och bandet såklart hoho! Seriöst låten är otroligt skön och så himla FIN. Texten är ♥!!!! Lyssna, på ett av världens bästa band. Fler låtar av dem kommer att komma upp här so bli prepared ;-)


The Prestige

Kan börja att berätta vad filmen handlar om. Den handlar om två trollkarlar (Hugh Jackman & Christian Bale). Efter att Borden (Christian Bale) råkar döda Angiers (Hugh Jackman) fru blir de fiender och tävlar om vem som är den bästa trollkarlen. Båda är bäst på sina saker.

 

 

Lite svårt att förklara handlingen eftersom man måste se den för att förstå den. Dessutom vill jag inte avslöja för mycket heller. Men jag kan säga såhär, även om jag hade höga förväntningar på filmen så var den fan BÄTTRE än vad jag trodde. Blev grymt fascinerad och detta är absolut en av de bästa filmer jag sett. Man måste hänga med mycket i filmen för att förstå och det är enligt mig bara ett stort +! Älskar filmer där man måste vara koncentrerad och tänka. Slutet är helt jävla fantastiskt och om ni inte sett filmen måste ni göra det! Ska lätt se filmen igen och även köpa den! Ska köpa den nu på cdon! =)

 

SE DEN!!!!!!!

Första skoldagen 2011!

Hej dudes!

Skön dag idag som första dag. Började 11 med en SEG religion lektion, läraren är ju inte konstig. Kul att vi ska ha prov på måndag...! Anyway förutom det så fick vi sluta tidigare från samhällen, wooho!!! Feeling lucky.

Imorgon är det uppsats i skolan samt redovisning på internationella och besök hos syv. Hoppas att det går bra :)!

Glad är jag att första dagen gick bra =)!!!!

PEACE

Happy day!

Har inte haft tid för att blogga idag, bloggar imorgon! (skriver om filmen då + RHCP låten). Idag är jag iallafall super glad, även om skolan börjar imorgon :-)! Anledningen är att jag idag pratat med min underbara morbror och pappa på telefon.

Love ♥

PEACE!

Brokeback Mountain TV+

Hej!

Damn, glömde berätta för er att Brokeback Mountain visas på TV4+ just nu! Den började 20.00, kunde varit ett bra tillfälle att se den för er som inte sett den...

Men men...klockan 21.30 (kanal 5) visas en GRYM(!!!) film The Prestige heter den. Jag har själv inte sett den men förväntar mig mycket av den. Min bror har rekommenderat filmen till mig ett flertal gånger men har aldrig "haft tid" för att se den, haha eller det har aldrig varit rätt tillfälle om man säger så. Så nu ska jag se den, kommer att skriva vad jag tyckte om den senare, samt publicera en Red Hot Chili Peppers låt.

Nu ska jag skriva vidare på min uppsats, kommer inte att bli klar idag men tur att man har imorgon på sig ;)!

PeejjZzzzz

Michael


Ps. älskar Cover:n på skivan, så fantasisk!


Hej!

Vaknade tidigt idag (stolt) och åkte till stan! Var på jakt efter en födelsedags present till mina fina lillasyster som fyller år om exakt en vecka, kan ju säga såhär: hon kommer bli sjukt glad :D! Hoppas jag iallafall haha. Efter det traskade jag runt, skönt med så lite folk i stan...och gissa vad? Gick in i en butik och de spelade hela Michael skivan haha så jag var kvar där och lyssnade på 4 låtar sedan gick jag för jag ville inte lyssna på hela albumet i en affär (har inte hört hela än, är inte redo) men blev iallafall sjuukt glad att jag hörde Mike! Sedan gick jag in i en annan affär så spelade de Kanyes nya skiva, gjorde mig super glad! Stannade kvar tills 3 låtar var slut sedan gick jag. Valde även att gå hem från stan eftersom jag kände att jag behövde rensa tankar och det funkade!

Ska snart börja skriva lite på min uppsats, vill iallafall bli relativt klar idag!

hoppas...

Black Swan


Natalie Portman
och Mila Kunis.
Jag längtar till denna film mycket.
It's going to be awesome.
Premiär i Sverige: 4:e mars 2011


Inglourious Basterds

Filmen vi såg igår var: Inglourious Basterds av Quentin Tarantino! Hade redan sett den innan men eftersom min bror köpt den på blu-ray så ville vi se den igen! Haha så jävla bra film älskar den, och Quentin är ett geni. Det är sjukt att den blir bättre för varje gång man ser den, så rolig också. Om ni inte sett filmen MÅSTE ni se den, även om den är rätt lång ca: 2½ timme så är varenda sekund värd att se.

Älskar Brad's italenska, haha så skön är han! Love him ♥, underbar skådespelare!!!


Duktig!

Idag har jag varit riktigt duktig! Haha, har gjort en hel del på uppsatsen även om jag tagit rejält många pauser hahaha. Men nu är jag iallafall igång, ska fortsätta och bli klar imorgon är mitt mål =)!!! Väntar på att en grej ska avslutas & sedan ska jag till rummet och måla vidare. Hoppas verkligen att den blir fin för planerar att ge bort den!

Mike, tack för din musik som gör att plugget blir roligare :D <3

Koreakonflikten

Hej!

Igår kollade vi på en film, gör ett inlägg för filmen separat istället...hmm om jag inte gjort det förr? Får kolla upp det. Anyway inte gjort mycket idag förutom att jag börjat skriva på min Internationella uppsats. Skriver om Koreakonflikten, väldigt intressant! Jag har alltid tyckt det och nu är det spännande för man läser och lär sig nya saker man inte visste förr. Uppsatsen är sjukt jobbig för den finns SÅ mycket att skriva, men vi får max skriva 5 sidor :(. Jag hoppas att jag får bra betyg iaf!

Senare ska jag titta på Modern Family som börjat igen *wooho*! Och måla vidare på min målning :)

Peaace OUT.

Damn, bro, how long do I need to WAIT?

Snabb update

Tänkte uppdatera snabbt över vad jag gjort idag, sovit väldigt länge! Njöt som bara den :-). Har testat mina ruttna vattenfärger och målat en och en halv bild! Hehe ni kan få kika på dem lite senare...pratat i flera timmar med min kära storasyster ♥! Skrivit lite på mitt arbete, typ fem meningar hahaha och nu ska jag se på film!

Mysig dag.

Vi hörs imorgon lite snabbt för har en BUSY-day imorgon!

PEACE OUT

Feliz cumple primos <3

Ett stort grattis till mina 2 fina kusiner som fyller 19 idag!! Saknar dem otroligt mycket & hoppas på att vi kan ses snart ♥! LOVE YOU!!!!!

Bjuder på en liten bild på mig och mina 2 kusiner! Jag i mitten :-)

Some people

Vissa människor är så äckliga att jag undrar hur de kan leva med sig själva?

love is all we need

:D!

The Other Guys, What's Eating Gilbert Grape och Brokeback Mountain.


The Other Guys, haha hel rolig film!!! Velat se den sedan den kom ut men inte haft tid så nu har jag sett den. Finns det någon roligare än Will Ferrell?!! Hahaha alla hans filmer är så sjukt roliga, gotta love that man ♥! Och Mark också, så otroligt skön ♥! Filmen var bra och rolig! Se den :D!
What's Eating Gilbert Grape såg jag och lillasyster igår. Helt spontant hittade jag filmen och fick intresse för den så ville se den. Två av mina favvo skådisar är med -Johnny Depp & Leo Dicaprio!!! Grymt fin film, verkligen värt att se! Måste se den igen snart...otroligt fin! Och både Johnny och Leo gör ett fantastiskt jobb, speciellt Leo!!! Helt underbar film ♥Brokeback Mountain, en film jag velat se så sjukt länge och äntligen har jag sett den. En riktig klassisker. Filmen var super bra och både Heath och Jake gör ett underbart jobb. Filmen var sorglig och man blev väldigt berörd. Otrolig film, om ni inte sett den gör det nu!

Funky Monks

I måndags tittade jag, lillasyster & storebror på Red Hot Chili Peppers dokumentären Funky Monks, handlar om när de spelade in albumet Blood, Sugar, Sex, Magik. Grymt album förövrigt. Dokumentären var grym, önskar dock att den var mycket längre! Den var endast 1 timme :(. Men detta är defenetivt en dokumentär alla RHCP fans måste se!

2011, det nya året då vi äntligen får ett nytt RHCP album!!!! Längtar som en galning och så hoppas jag på turné. MÅSTE se dem. punkt hehe.


Breaking The Girl

Hej hej!

*Ska låtsas som om allt är bra haha*

Well vad har jag gjort de senaste dagarna? Vi kan ju börja med söndag då vi fick besök av två goa tjejer -eggi & leo! Mycket kul och trevligt ♥! Eggi sov över och vi var vakna till över 6 på morgonen...helt sjukt haha. Dessutom var jag och valle tvugna att tvätta vid 11 så gissa hur trötta vi var. När vi slutat tvätta somnade jag direkt och vaknade någon gång runt 8. Omvända dagar, sov på dagarna och vaken på nätterna. Tvingade dock upp mig själv idag vid halv 11 för att bli lite van haha.

Förutom det så har jag sett på massa bra film, me likey! Desperata & How I met your mother har ju börjat nu också!!! Wiiho, längtar till Dexter och The walking dead då är mitt liv nästan komplett! Haha.

Påtal om filmerna så kommer det upp i ett annat inlägg...idag ska det mysas och målas, köpte nya vattenfärger so I'm happü!!!

Peace out! schizzleee

We need and want justice!


Lost

Woopa!

skriver när jag känner mig bättre =)

peace out!


Why did I get married too?

Hej!

Nyår igår var helt awesome! Idag sov jag väldigt länge och det har jag uppskattat haha. Tittade på Why did I get married (redan sett den men såg den igen för Valle hade inte sett den) och så tittade vi på Why did I get married too? Så sjukt bra filmen, älskar dem! Och Janet är så otroligt grym ♥!!!!!

Vi ska snart spela the MJ game :D!! Wooho, så nu ska jag gå! Ha en mysig dag <3

Kan ni fatta att det är 2011 nu?! Helt sjukt...


RSS 2.0