And I'm out!

Hej hej!

Hoppas att allt är bra med er, själv mår jag bra! Idag far jag på semester!!! Jag längtar så otroligt mycket, yeahyeah! Träffa pappa och kusinen samt my looove för första gången. Det kommer att bli sååå spännande. Jag tar inte med mig min dator för jag vill verkligen ha lov, njuta och inte tänka på något. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, att bara umgås with the family.

Aja, nu ska jag fortsätta att packa och fixa. Måste till affären och köpa Snickers innan resan, gotta have my snickers haha.

Men vi hörs när vi hörs! Kanske när jag är där nere eller när jag kommit hem igen, we'll see :-) Peace out!

Heartbroken...

Miss you :'(

you're always...

...in my heart.

:'( <3333 I will forever love you. I miss you. I am so proud to be your fan. Thank you so everything. I just wish I could bring you back but I know you're in a better place <3!

Happy birtdhay Don Angie!!!


Grattis Grattis till min finaste Don Angie <3! Jag önskar henne all lycka i livet. Hon är bäst! Jag hoppas att hon haft en underbart fin dag och att alla hennes önskningar går i uppfyllelse. Och att hon fyller mycket mycket mer!!! Hon förtjänar det bästa. I love you <3!

thatshitkray

Sverige ute ur EM, Holland likaså. Varför?! Hahaha. Fett kasst. Fotboll gör mig galen...haha aja Tyskland och Portugal är vidare från deras grupp iallafall så det gillas! Woop.

Yeah...jag har så mycket att skriva egentligen kanske borde göra det. Inte just nu dock, orkar inte. Hahah. Hoppas innerligt att min hosta försvinner snart ! ! ! 

Ne, nu ska jag fortsätta med min mysiga musik. 

Groooovee

Tyrese

This shit is sooo gooood!!! Älskar denna låt, rösten mmm! Älskar när jag hittar gamla låtar jag brukade lyssna på innan. LOVE.


Let it start

Idag far jag på äventyr. Jag kommer hem den 17e juni typ så då hörs vi! Önska mig lycka till...Har varit så sjuukt trött hela dagen och kommer vara det imorgon med ackak!

And I'm Out! 1love

Roses for my hero <3Juni är en hemsk månad för mig...Jag köpte dock mina rosor till Michael nyss <3! Jag är så tacksam över att hans fans är så underbara och gör detta möjligt för oss alla som inte kan vara där i juni. Det ska bli spännande att se hur många rosor vi får ihop detta år :)! I love you Michael <3

Don't Be Messin' 'Round

Hej!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det finemang :). I onsdags hade jag min sista skoldag. Vi fick redovisa våra filmer och så vidare. Det gick bra! Känns ändå rätt sjukt att det redan är slut och jag har blandade känslor. Det har varit riktigt kul att gå den kursen och jag har lärt mig väldigt mycket men samtidigt känns det också skönt att det är över. Det har varit riktigt roligt men också väldigt svårt och jobbigt. Jag är nöjd med mig själv att jag testade något nytt! Nu får vi se vad som händer i höst. Det ska i alla fall bli riktigt skönt att få sommarlov! Men först blir det att jobba, jobba. Åker förmodligen på måndag och börjar jobba men mer om det sen. 

Idag har jag chillat, ska snart se någon film och äta Ben & Jerrys. Aja, nu ska jag fortsätta att redigera bilder på my husband, göra några gifs och fortsätta att lyssna på hans vackra röst <3 :)!

1LOVE

RSS 2.0