nov

kommer faila imorgon haha, men får klara den i november istället! no biggie yeah yeah oh yeahhhhhh

snl changed my life

Igår OJ OJ! Säger jag bara. DET var så värt väntan. SÅ VÄRT!!! Hahah nu kan jag knappt fokusera mig på plugget.

Sitter här och lyssnar på chilean music, best shit ever! Haha och försöker plugga. Det går sådär, ryggen dödar mig men det är bara att bita ihop helt enkelt. Funderar på att dricka äckel kaffe så att jag kan vara vaken hela natten i princip hohohohoh.

1 hour left

Hey!! Firandet av Chiles nationaldag nr 2!!! Riktigt kul och trevligt var det som alltid :) Imorgon ska jag fan ta tag i plugget. Tvinga mig själv, det är bara att göra det lixom. Got no choice. Hoppas att jag klarar den bara, annars är det att göra omtenta haha.

Köpte min första och egna videokamera idag! Blev 1000:- billigare. Det ska bli så roligt att filma med den. LÄNGTAR! Haha, EXCITED! :D

snl om en timme, oohoh ska bli så spännande!

Chile 18!!!

Felices fiestas patriassssss!!!!! Idag firades det lite smått och ska snart äta empanadas mmmm och i helgen ska det firas stort :D! Längtar, saknar mitt vackra land <3

So much to do

Omg, har så mycket att göra. Längtar inte till nästa vecka då vi har deadline, seminarium, opponering och prov. Man kan verkligen inte ta det lugnt på uni haha.

Nepp, har inte tid till att blogga mer. Dags att fortsätta med skrivandet och plugget.

PEACE

latin music

is the beeeeeeest!!! enough said.

watch the tthronee

Hey! Hoppas att allt är bra med er. Själv mår man finemang! Skolan går jätte bra faktiskt. Det är skit kul och jag trivs. Det är mycket att plugga och göra men som tur är tycker jag att det är kul så I'm doing fine. Vet fortfarande inte om jag klarat tentan men man får hoppas på det bästa!

Lyssnar på WTT och åååååååååh konserten <3333. Den var love, love! Så jäkla bra och så kul vi hade! :D Amazing. Nu ska jag kolla på vänner avsnitt! Peaceee

bishh

Oh jag ooooorkar inte mer! Varför var jag tvungen att bli sjuk? Missade två dagar där jag kunnat pluggaaaa, det hade varit så jäkla skönt nu, om jag bara hade haft de dagarna. Fan. Nu känner jag ångest och panik över att jag inte kommer klara det på måndag. Längtar bara tills måndagen är ÖVER och att jag KLARAR av provet. Fan. Så sjukt jobbigt, inte att plugga i sig alltså det är ju intressant det jobbiga är bara att veta om jag pluggar på rätt saker. Känns som att jag pluggar på fel grejer :'( och snälla, kan klockan stanna så att jag hinner lära mig allt?

People...

...should mind their own business!

Damn u!

Hey!

Hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag skit. Igår vaknade jag med halsont och tänkte äsch, det går ändå över. I skolan mådde jag relativt bra förutom halsont men när vi hade en timma kvar ungefär började jag må skit dåligt. Började känna mig hängig. Kom hem och blev bara sämre och sämre. Jag hatar att vara förkyld!!! Mest för att man inte kan sova, sedan utöver det har jag haft feber och huvudvärk...just my luck! Jag orkar inte med något vill bara ligga i min säng och försöka sova men sådan tur som jag har så måste jag plugga eller ja försöka plugga då jag har mitt första prov redan på måndag.

Imorgon har jag skola och jag hoppasssss verkligen med allt jag har att jag mår bättre så att jag kan gå! För jag vill absolut inte missa något. :(

lahh my life is ovurr

Hey!

Imorgon är det dags för två föreläsningar! Börjar dock klockan tio så ska inte klaga hehe. Det jobbiga är väll att börja läsa allt som ska läsas...jag vill läsa, det är intressant men samtidigt vill jag göra andra grejer. Gah, aja får ta ansvar nu och läsa allt som ska läsas till imorgon. Hoppas att det går bra (: ! Vi hörs imorgon.

All Falls Down

Hej!

Idag hade jag min första riktiga skoldag. Det var en riktigt skön dag då vi bara hade en föreläsning. Det var faktiskt riktigt intressant och det blir plugg hela veckan för min del då vi redan har vår första tenta på måndag!

OCH OMG. BREAKING BAD!!! Varfööööööör? Jag kommer seriöst börja gråta nästa sommar haha. I love my walt and jesse <33!

Aja ska sova lite nu haha, peace out!

RSS 2.0