Warrap with the bitches?

Tjo!

Idag är jag trött men jäkligt glad. Gissa vad vi gjorde idag? VI BESTÄLLDE VÅRA STUDENTMÖSSOR :D:D:D:! Nu har det börjat...har iofs redan varit första studentfesten men nästa är 28:e oktober, yaaay :D! Funfunfuuuun.

Idag så måste jag läsa klart min bok haha, sedan ska jag nog spela advokat spelet som jag blivit helt beroende av! Skolan idag gick super bra, känner bara att fan jag behöver köpa en almanacka för att hålla reda på allt...

Well vi hörs imorgon nu måste jag kila iväg & läsa min bok :D

Peejz till alla förutom jobbiga bitches ;-)


Ooooooooh snap!

Aj aj...känner mig redan lite stressad. Jag kommer fan aldrig läsa ut svenska boken till torsdag...jag som trodde det var till fredag. Jag hoppas & ber att han ändrar datumet till fredag but I doubt it.

Idag så har jag iallafall läst så mycket jag orkat, fick huvudvärk så ja...gick inte så bra med pluggandet. Imorgon ska jag dock plugga hos Bete så det lär väll gå bra :D! Well jag kommer att bli off frams till torsdag då jag gjort provet och förhoppningsvis läst klart boken!

Tills dess, have a great life!

Hörs på torsdag om jag inte lyckas smita från pluggandet heeeh.


27:e September 2010!

Hej!

Hehe jag minns att för 1 år sedan exakt så släpptes bio biljetterna till This is it ♥! Idag har jag endast en lektion men jag när decka när jag kommer hem för är sjukt trött. Efter det så måste jag plugga, plugga & plugga :D!!!! Är fett motiverad just nu & hoppas att det håller sig tills jag kommer hem haha annars är det rätt kört för min del.

Lär inte bli fler blogg inlägg idag men om jag hinner så ska jag skriva in något lite snabbt. Måste kila iväg nu & ta bussen till skolan.

Peeejzzzzzzzzz!

Toni Braxton

Hej!

Detta blir mitt enda blogg inlägg idag eftersom jag måste plugga :-) Idag har jag varit och köpt skor & nagellack. Sedan har jag städat och snart blir det god mat :D!

Medans jag & valle städade så lyssnade vi på gamla skivor och så kom Toni Braxton - He wasn't man enough på och jag dog lite för det var sååå länge sedan jag hörde den & så ÄLSKADE jag denna låten när jag var liten och videon med hahahaha, jag var för rolig. Men iallafall denna låten är skön som fan :D still luvz it ♥!!! Och bara för att jag inte vill glömma bort denna låten igen så lägger jag in den på min blogg. SÅ GRYM är den :D!!!!!

Toni Braxton - He wasn't man enough


Peace and I'm out.


I don't understand how you can live with yourself.

Hej!

Åh skön dag idag :D! Ne men jag måste faktiskt ta & plugga!! Jag ska iallafall försöka läsa lite ur den jäkla svenska boken haha, imorgon får det bli plugg-dag istället. Jag vill njuta av min helg D: !

Igår så spelade jag massa piano, kändes superduper fun :D! Jag spelade tills jag fick ont i fingrarna, känns skönt :-).

Jag ska försöka visa er jävla månzz bilderna HAHA. Jag är så lat men men...

see ya !

Outta my system

Hej!

Idag var det suuuuper skön skoldag! Jag hade ju bara en lektion ;-) Efter det så gick jag till stan för att ta en fika, det var ju vår läxa så haha. Blev lite besviken eftersom min chokladboll inte var så god :(. Men colan smakade bra! Jag kom precis hem från samarkand också, skulle kolla några skor men de var inte så fina som jag trodde haha. Fan känns som om jag aldrig kommer hitta några jag gillar...

Just nu är jag & syrran hemma själva, jag ska snart kolla på idol! Hoppas att mina favoriter kommer vidare annars blir jag fan förbannad & besviken på juryn! Efter det så tänkte jag spela lite piano, jag får se vilken låt jag ska lära mig nu hehe...

Well jag ska försöka blogga senare!

Peeejzzz, <3

Piaaano

Ååh jag vill spela piano men känns som att min bror kommer komma hem när som...blä borde frågat honom innan haha. Jag kan ju spela nu men vill helst spela i hans rum då jag kan va i lugn & ro :D

Aja är taggad inför idol ikväll iallafall! :D

btw, fan vad jobbigt ljud facebook chatten har D:!

Warrap G!

Hej!

Idag hade jag ju prov i svenska...jag tror att det gick bra hah även om jag var lite förvirrad så gick det nog helt okej iallafall! Småföretagande var verkligen jätte kul idag :D och aj aj vår samhälls lärare är verkligen över ambitiös. Han sa att vi skulle ha långsammare tempo nu efter valet, men fan det känns ju nästan värre. Han gav så äckligt mycket information idag att jag blev arg så jag orkade inte ens lyssna. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra men äsch jag tar det som det kommer. Och idag fick jag även reda på att jag har religions prov nästa vecka? Dags att börja plugga lite i helgen antar jag.

Imorgon så har jag bara en enda lektion! Jag börjar tio i ett & slutar tio över två! Direkt efter skolan så ska jag & några vänner ner till stan för att ta vår läxa-fika ;-)!

Jag bjuder på en bild som käraste Don tog på mig igår när vi gick en mysig promenad!


Te amo

Oh no, jag ska gå & spela spelet nu sedan ska jag plugga! Fan alltså...måste klara provet imorgon :P! Igår så såg jag det nya How I met your mother avsnittet, haha sååå glad är jag att det har börjat nu :D! Idag börjar även Modern Family i USA woho, så imorgon ska jag se det. Och snaaart så börjar världens bästa serie -Dexter!!! Awesome.

Naae, nu får jag inte slösa mer dit på datorn. Dags att spela lite spel & sedan plugga! Detta får bli mitt sista blogginlägg så vi hörs imorgon.

Peace!


Ginuwine

Hej!!

Förlåt för att jag inte bloggat men vår dator var lite fucked. Men den är fixad nu, tackar att man har en bror som är grym på datorer ;-)

Idag har vi ju studiedag!!! Så jävla skönt, kunde inte varit en bättre dag faktiskt. Idag får det bli plugg eftersom jag har mitt första prov imorgon, jag hoppas att det går bra iallafall. Ååh jag har börjat spela värsta intressanta spelet, man är en advokat sedan så får man massa fall & måste bevisa att klienten är oskyldig osv, skit intressant & kul!! Jag spelade det igår i flera timmar haha, fast jag skulle pluggat...inte bra.

Anywayz, idag känner jag mig otroligt pigg & glad!!! Något jag inte gjort på över en vecka, så nu får det bli nya tag :-D! På fredag så har jag bara en enda lektion...man, jag längtar redan haha.

Jaha, och Bill & Tom ska flytta till Los Angeles för att bo där ett tag iaf!


Wtf?

HAH. Fan vad folk ska vara bitchiga nu då? Fan skrattretande...

FY FAN!!!

Alltså fy fan för igår!! Vadå Sverigedemokraterna i riksdagen?! Alltså vad fan tänker folk med egentligen? Vart är detta landet påväg? Jävla idioter. Jag är jävligt besviken & arg! Och orka med Alliansen i fyra år till? Alltså...?

Jag orkar inte ens skriva något, får ta upp detta när jag känner mig lite lugnare.

Nu ska jag gå och lägga mig!


Valvaka

Nu ska jag dra till Iman sedan ska vi gå tillsammans till folketspark för valvaka! Jag hoppas att de rödgröna vinner och att inte äcklarna kommer in i riksdagen...hoppas kan man ju alltid göra?

Hörs imorgon!


Miss u <3

Jag snackade med min storasyster för en stund sedan och fan vad jag saknar henne :(! Hon är verkligen världens bästa storasyster ♥!!!! Och jag saknar min pappa så jävla mycket...fan. Jag blev ju så van under sommarlovet att alltid ha honom där. Ibland räcker det inte bara att man pratar i telefon osv. Ååh, jag hoppas verkligen att jag får träffa dem snart. Det kanske blir i november om jag lyckas spara pengar till en biljett ner till Spanien, det hade ju varit kul! Men vi får se helt enkelt, jag hoppas bara att det blir snart.



Bilden tagen av: mig
Plats: underbara Spanien


chile <3

Hej!

Damn vad jag är trött! Vi kom hem någon gång vid 4, men fan vad kul det var :D Och maten var ju sååå god ♥! Ja, så ni kan bara tänka er hur trött jag är idag. Idag är dagen då vårt samhälle kan förändras...vi får hoppas att det blir till det bättre!!!

Idag så ska jag kanske på valvaka men jag får se om jag har ork till det. Just nu känner jag mig för seg & orkar inte med något. Äsch jag får nog ta & vila upp mig lite!


:D

Oj oj! Om en timme då bär det av! Jag måste fortfarande hinna fixa håret, måla naglarna osv. Aja whatever! Detta blir mitt sista inlägg för idag, jag kommer inte att hinna blogga senare.

Jag hoppas bara att ni alla får en fin fin lördagskväll! För jag kommer att ha en awesome kväll med mycket empanadas, mmmm ♥!

Vi hörs!!!

VIVA CHILE <33333333


Babyliss iCurl

Åååh TRÖTT är jag. Iallafall vi stack till media markt för jag ville köpa babyliss icurl, platt-tång/locktång för bara 99:-!!!!! Det var priset mellan 16.00-17.00 så vi kom dit vid tre haha, gjorde ingenting sedan typ halv fyra hör jag en snubbe fråga någon som jobbar där vart tången kommer att vara så sa hon: Där borta är kön och den var ju rätt lång så jag och valle ställde oss där och sedan kom det AS mycket folk! Alltså helt sjuuukt hur mycket folk det var, men vi fick en iallafall :D

måste kila iväg nu!

vi hörs!! stress.com


18 september 2010

CHILE 200 år!!!! Idag blir det fest! Massa god mat, sköna människor & underbar musik!

Jag ska strax klä på mig för att åka till samarkand...så jobbigt att man måste ta två bussar hoppas att det inte blir krånligt med tider osv. Men aja jag ska inte jinx it haaha. När jag kommer hem så måste jag duscha osv. Sedan måste vi till restaurangen för att fixa resten av dekorationen sedan hem igen & fixa sig! Jag känner redan att jag kommer att bli stressad but that's how I roll.

Jag håller ju på att lägga in bilderna på Månzz zelmerlöv(?) (Ja, så seg är jag haha) Men ni lär väll få se dem snart då inte för att dem är så fina men ändå haha!

Peace!


Chile en mi ♥

Hej vänner!

Jag känner mig väldigt trött fastän det är såhär tidigt! Men igår så gjorde vi empanadas och kom hem lite över 23! Men fy fan vad dem blev gooooda! Längtar till imorgon då jag kan äta fler ;-). Idag så gick skolan bra haha, jag, pepsi, jeta, sandra & linn vi är allt för roliga :P!

När jag kom hem åt jag god mat! Sedan så umgicks jag med min storebror & råkade somna medans han spelade på gitarren. Vaknade gick till affären för att köpa chips, kan ju inte gå en fredag utan chips?! Hahaa, efter det så gick jag & mamma till restaurangen där vi ska ha Chile festen imorgon för att hjälpa till att dekorera! Det blev verkligen jätte fint :D!!! Imorgon måste vi dock tillbaka för att fixa resten. Jag längtar, det kommer att vara så himla roligt. Detta firandet är liiite speciellare än vanligt eftersom det är 200 år! Jag är så stolt över att vara chilenare <3!



16:e september 2010

Hej!

Idag var skolan rätt skön iallafall på morgonen :D Kl 8 gick jag, pepsi, jeta & oscar till aulan för vi skulle sitta som valförrättare. Det var faktiskt skit roligt hoho! Hände ju något med en jävel som var sverigedemokrat, men vänta han bara om jag ser honom i korridoren! Vid 10 så stängde vi så vi gick upp till klassrummet för att räkna rösterna haha, gissa vilka som vann? :D:D:D:D DE RÖDGRÖNA!!!! Bäst skola går jag på <333333

Anywayzzz, jag ska vila lite sedan vid kvart i sex så ska vi iväg för idag ska det göras måååånga empanadas :D!!!

Toodels, hörs kanske sen


CHIMA ROCKS!

Yay! Jag gillade idol idag det fanns många grymma! Diggar Chima som fan, rösten var så jäkla bra! Skönare snubbe får man ju leta efter?!! Visst gitarren var ostämd men va fan en röst som han har är inte lätt att hitta! Detta är vad jag kallar talang och verkligen unikt speciellt i Sverige. Jag hoppas verkligen att han ska komma långt, looooved him! Så skön. CHIMA!!!


15:e september

Hej!

Skolan idag var chill! Vi fick ju jobba med valet idag haha, ettorna var så himla söta och goa! Den bästa var: Men jag har mitt busskort XD!! Så jäkla skön ♥ haha. Well jag har inte gjort så mycket idag. Oj oj jag säger bara Människan socialt & kulturellt är det bästa ämnet, vår läxa: Ta en fika och kolla om vi ses typ olika stereotyper. Mmm fika <3.

Ååååh idag åt jag värsta goda choklad fudgen! Dog lite lätt...mmm!

Aja snart är det idol! Först ska jag bara svara på ett mail!

See ya <333

Gym class HEROES, we like it.

Fan vad jobbigt med huvudvärk! AnywayzZz, imorgon är det onsdag! Wiiho, sovmorgon, människan socialt och kulturellt! Kan nog inte bli bättre ;-) Dessutom så håller vi i skolvalet imorgon så det ska nog bli lite roligt hoppas jag iallafall.

Fan vad jag längtar till helgen!!!

Well I got nuttin' mo' to tell yah!

Loooovvvvvve♥

I wouldn't say no.

Åh vad jag är sugen på något gott...antigen choklad, chips eller vad som helst! Om jag inte vore så lat så hade jag gått och köpt något men jag är allt för lat haha så tyvärr får jag lida lite. Nooo, jag börjar få huvudvärk också. Fan, det är typ det värsta...att ha huvudvärk och inget hjälpet mot det, så är det när jag har huvudvärk...det måste gå bort av sig självt vilket brukar ta ca tre dagar :D härligt va?

Oooh yay! Jag känner lukten av rosquitas!!! (Ååh tack mami för att du känner mig så väl!)

Bild tagen av google. Så ser dem ut för er som inte vet :-)

14:e september 2010

Hej!

Först vill jag säga: Grattis till Stephie's mama :D!

Skolan idag gick bra som vanligt haha, dock hade vi sjukt lång håltimma men det var ju trevligt. Jag har ätit mat och sedan har jag faktiskt gjort något jag aldrig gjort förut! Jag har röstat!!! Fy fan känns rätt coolt ändå haha, ne men jag tyckte att det var svårt att bestämma sig men nu har jag gjort mina val så no turning back! Jag tänker inte säga på vilket parti jag röstade på men jag säger bara: Rödgröna all the way!!! 

Ååh jag saknar Entourage haha, slutet var så sorgligt :(

Det sköna med denna veckan är att jag knappt har något plugg att göra :D!

Aja vi hörS!

TooodelS.


Entourage

Hej!

Skolan gick super bra, gjorde ingenting typ haha eftersom vi höll i debatten idag. De rödgröna ägde sååå mycket!!! Det var iallafall sjukt íntressant. Jag har inte gjort så mycket idag förutom att jag har pluggat och sedan kollat på Entourage, fan nu är det slut :(!!!! Så jäkla bra var det! 10 avsnitt är allt för lite tycker jag.

Aja på onsdag så håller vi i skolvalet haha det ska nog vara trevligt ;-) well jag har inte så mycket mer att skriva. Nu ska jag gå och göra annat!

Vi hörs. Toooodels!


Keyboard!

Skööööönt!!! Det var ett tag sedan jag spelade på keyboarden så idag kände jag att det var dags igen! Så jäkla skönt känns det nu :D! Mmm, måste börja spela allt oftare alltså. Skit roligt. Jag funderar även på att köpa en ny acoustic gitarr, skulle sitta fint det! Meen först måste jag spara mina pengar till andra grejer hehe.

Aja ska gå och kolla på film med min storebror nu & kanske lillasyster sedan ska jag nog försöka läsa lite på svenska boken så att jag får något gjort denna helgen haha.

lat.com


Dime

Hej!

Mmmm mamma gör potatisgratäng! Längtar tills jag får ta en tugga, det är så JÄKLA gott :D!!!! Imorgon är det måndag igen inte alls pepp men men sånt är livet. Jag hoppas iallafall att veckan FLYGER fram, jag har iallafall lite grejer att göra denna veckan höhö förutom att plugga då...men på torsdag ska jag hjälpa chilenarna att göra empanadas ;-) sedan på fredag ska jag hjälpa till att dekorera lokalen och sedan på lördag är det feest :D!

Och juste fan vad jag stör mig på lärarna/rektorn på skolan, alltså fan kan de inte sköta sitt jobb eller? Haha ne men fan det är så jävla jobbigt att få 500 mail om UF när jag har bytt projektarbete för länge sedan...like please dude! Aja nu har jag skickat mail igen för att säga till att jag inte ska ha UF haha jag blev lite arg men stör mig så jobbigt...! hoppas att det är sista gången jag får ett fult mail STEN.

Aja idag ska jag väll ta och vila som vanligt hoho...

talk to ya lateR!



BUBBLES!!!!:D

piiano

Warrap!

Strax ska jag se på film med lillasyrran! Men innan det så tänkte jag skriva er ett inlägg haha. Well idag så skulle jag egentligen gå på en debatt grej men jag råkade somna haha, så ja jag gick aldrig :P. Anywayzz, vi åt completos idag så det var super duper gott :D! Aja jag bloggar mer sen eller imorgon.

Toodels!

:D

Will Smith's son & dotter Jaden och Willow är så jäkla söta!



Huvudvärk

Aj aj aj, mitt huvud! Det värker som bara den...jobbigt men ska strax gå och lägga mig. Tittade igenom några bilder från 2008 när jag var i Spanien för att jag skulle se TH, fy fan vad jag saknar det :( ♥. Jag måste nog be Matilda skicka fler bilder för vi hade så jäkla kul tillsammans med Valle, Cissi & Sandra, hahaha allt vi gjorde alltså ;-)!

Well well...vi hörs nog imorgon & juuuste måste ju lägga in bilderna på MånzZz <3333 heehe.

Pejz awt!

Jim Carrey

Jag kollade nyss på Fun with Dick & Jane med Jim Carrey, haha han är så skön :D! AnywayZz. jag blev jäkligt sugen på något med choklad och eftersom jag sov till 8 så hann jag inte gå och köpa :( men men jag tänkte göra kladdkaka för det var länge sedan jag gjorde det men vi hade inte tillräckligt många ägg så jag fick göra kladdkaka utan ägg, den ser faktiskt god ut & smeten var skit god! Så vi får hoppas att det smakar gott :D!

Nu ska jag fixa kladdkakan & kolla på nya Simpsons avsnitt!

Talk to yah lateRR.


Fredag 10/09-10

Hej!

Idag gick skolan bra som vanligt, snabbt gick det också. Synd att vädret är så kasst för då blir man så seg haha, men jaaja. Snart ska jag gå och kolla på Tyra Banks show! Hoppas att det handlar om något bra ;-). Juste, på gympan så hängde vi på sånna jäkla rep eller vad det heter, och nu har jag fått massa sår på händerna & det gör skit ont! Jag kan inte röra något med händerna för då svider det som bara den :(...

Well...jag har inte så mycket att skriva.


Torsdag 9/9-10

Wazzap!

Förlåt för min blogg-tråka men jag har inte varit på datorn så mycket. Snart är det dags för idol och chips höhö. Juste nu sitter jag här & lyssnar på B, skolan går bra så det känns skönt! Tycker inte ni att dagarna flyger förbi?! Det går ju sjukt snabbt, på ett sätt är jag glad men ändå inte haha. Imorgon så måste jag även köpa mitt studentlegg som man behöver för att komma in på alla fester :D!

Nästa torsdag så behöver den chilenska föreningen hjälp med att göra empanadas...ska nog vara snäll & hjälpa till! Men jaaa, jag får se :D!

Tom


GRATTIS GUSTAV ♥!

Idag är det ingen vanlig dag för det är den bästa Gustavs födelsedag :D!!!!!!!!!!!! Jag hoppas att han får en AWESOME dag idag :D!!!! You rock


Happy gurl!

:D. Vill bara skriva att jag har världens bästa familj


Good day my friend!

Åh! Dagen gick super bra faktiskt :-). Happy girl haha. Nerå, men ska strax lägga mig och sedan gå igenom en hög papper typ 100 papper, no kidding! Till Internationella relationer imorgon...får se om jag somnar eller ej haha.

droppen, också kille! HAHAHAHAH..minnen <33.

Aja, nu skall jag gå och göra mina sysslor!

I helgen skall jag köpa peanut butter, YAY ♥!

C yah G's 

Tired!

Hej!

Fy vad jag känner mig trött idag! Jag måste börja lägga mig mycket tidigare så att jag kan vakna pigg...efter religionen idag så väntar syven haha, fan hoppas att det inte är lång kö orkar inte stå & vänta i timmar...men aja detta är ett måste idag.

Åhå längtar tills jag kommer hem från skolan så att jag kan sova lite, känner mig jätte trött.

Vi hörs sen!

Toodels ♥

Happy birthday ♥


Freddie Mercury, Legend!


I met this girl when I was 3 years old

Wazzap!

Ah vilken härlig dag det har varit idag! Jag har sovit och tagit det lugnt, it feels awesome! Imorgon väntar en skön sovmorgon men en jobbig dag hos syven. Aja jag vill bara att veckorna ska gå snabbt så att lite roliga grejer kan börja.

Jag snackade nyss med världens bästa morbror, haha han är typ den roligaste människan på denna jorden! Miss him ♥. Iallafall gissa vad jag såg på facebook? Jo, världens bästa mamma hade blivit medlem på Chiles Tokio Hotel fanclub sida HAHAHAHA. Hur gullig får man va? :''D! Jag & valle dog av skratt, så skön!

Aja nu ska jag gå till min lillasyster och prata lajte med henne!

Tooodels, ♥


Igår då.

Igår eller ja det är idag för mig hahah. Så vaknade jag ganska tidigt, åkte till City gross för jag behövde köpa några böcker, köpte böckerna åkte hem och åt mammas goda mat ♥ gick och la mig sedan...skulle bara sova en timme, slutade med att jag sov i ca 2-3 timmar. Jag vaknade och sedan dess har jag städat mitt rum och fixat mina böcker osv. Nice men jobbigt! Imorgon ska jag nog ta och chilla för det behöver jag verkligen.

Ps. Fan vad jobbigt det ska vara med alla jävla ämnen, poäng osv...:):):):)):

PeejZ. ska skicka ett sms till Stephie nu!

Tooodels!

Grattis Steeephie!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Stephies födelsedag! : DDDDD Grattis bb ♥! Hon fyller 18 år! Gamling, kärring :-)!!!  Jag hoppas att du får en fin dag och att du fyller mycket mycket mycket mer!!! Happy birthday gurl!! :D:D:D

Jag uppdaterar detta inlägg med en bild på Stephie imorgon :D!


Kanye West feat Chris Martin - Homecoming

Gammal låt, men så jäkla underbar & videon är awesomeness.


Hahaha vem kunde ana?

Hello!

Jag väckte min lillasyster tillslut & vi drog till Hemmakväll! Vi glömde ju att Apple hade invigningsfest idag och Apple store ligger mitt emot Hemmakväll så när vi var inne & skulle betala så hörde vi musik och då kom vi på att Måns Zelmerlöv(?) spelade så vi gick ut och kollade. Hahahaha, jag skulle testa vår kamera med så jag stog där och tog några bilder på honom. HAHAHA alltså ni fattar inte hur kul det var för jag kan inte ens hans låtar & alla som var där var värsta fansen typ haha.

Anywayz jag & valle stannade där för att han slängde ut Ipod shuffles så vi ville fånga en men jäkeln kastade dem åt samma håll varje gång -.-'! HAHAHAHA och hans fina dans..ne vad jag känner mig elak nu! Anywayzzz efter hans "fina" uppträdande så gick vi in på Apple store för att han skulle tydligen signera, hahaha och jag ville leka lite fan för en dag så jag ställde mig på kö typ 4 pers var innan mig. Sen när jag kom så fick jag hans autograf och en bild med honom :D:D:D:D:DOMG. skoja hahah. ne men jag fick faktiskt hans autograf och tog en bild med honom. Så fuuult! men roligt. Och de som stod framför mig var värsta hardcore fansen, inte visste jag att sånna "kändisar" hade sånna crazy fans :-)). men där ser man!

Oj vad mycket det blev! Men kul var detta iallafall. Men nu ska jag & syrran kolla på film och käka massa godis! :D

Jag lägger upp bilderna idag eller imorgon :)!

PEejz, jag älskar MånZ ♥♥♥♥♥ foevaah

Hmm

Jag funderar starkt på att väcka lillasyster & tvinga med henne att åka lite buss haha. Hon kan få Hemmakväll belöning, att köpa godis skulle inte skada. Jag känner mig jäkligt sugen på det just nu. Waza. Men vi får se ifall jag orkar mig upp eller inte. Det finns ju inte ens någon bra film ikv?

Åhå, jag saknar Pappa, Eve & Peter :(. Jag får nog ta och ringa pappa ikväll! Det har gått en vecka sedan jag hörde hans röst, need to hear it again!

Pejz.


Helg!

Yeaaay! Helgen är här wiho! Jag ska strax kolla på Entourage, så bra! Jag sitter just nu & lyssnar på ett av mina favoritband -Gondwana så awesome är dem! Idag ska jag nog bara chilla och ta det lugnt...kanske åker lite buss någonstans HAHA. Ne men jag gillar att åka buss, det är så himla mysigt.

Idag var skolan super skön, svenskan var väldigt rolig. Vi skulle översätta ett runskrift haha, så roligt. Torgärd i mitt ♥!

Please, don't leave me.

PejZz


Älska fredag!

Wazzup!

Igår så var dagen awesome hehe. Fett skönt att sova när jag kom hem, vaknade & kollade på SUPERBAD! Hahaha älskar den filmen, alltid lika rolig!!

Idag så har jag bara en enda lektion, börjar 12 och slutar 12.40. Alltså en lektion på 40 minuter, kan nog inte bli skönare dag =)!

Aja jag får nog gå och fixa lite thangs till skolan innan jag sätter mig på datorn igen :)

PeejZzzzzzzzz.


:(

:( fan.

x2

Vi vann igen! : D Wihhoo, för World behind my wall ♥!


Rockbjörnen!

Jaaaaaaaaaaaaaa!! Vi vann!!! Wiiiho, Tokio Hotel vann för årets konsert *stolt*!! Yaaay : DD!! Grattis ♥!! Vi TH fans äger :))). Printade lite snabbt! Nu forsätter Fångarna på fortet!


Bounty ♥ makes your life a little better...

Hej!

Idag var dagen sjukt skön som alltid haha, nerå. Men iallafall naturkunskapen gick super bra, andra gånger jag & jeta äger ;-)! Sedan hade vi en låång håltimma, den spenderade vi med Eije (vår förra mentor) haha. Så himla roliga är vi, typ bestfriends forever! Ne, men det var riktigt kul faktiskt, vi pratade om allt mellan himmel & jord haha. Anywayzz, efter vårt fina fika samtal så hade vi Människan socialt och kulturellt! Fy fan vad det verkar kuul! Det kommer nog bli mitt favorit ämne i skolan. I april så ska vi åka till Berlin, wooooho : DD! Kul kul.

Imorgon så är det min jobbigaste dag, inte så taggad men äsch det kommer att gå snabbt :)! Jag får se om jag går på matten eller inte...kan jag tenta av spanska steg 5 blir det awesome!

När jag kom hem åt jag mat sedan gick jag o la mig, jag var för trött! Nu känner jag mig pigg & belåten. Gick även och köpte chips & choklad, mmm ♥. Chipsen ska jag äta när jag kollar på fångarna på fortet, finalen idag ju!

Aja ni får ha det fint & så hörs vi senare eller imon :-)

PEjz and luuv. ♥ 


Grattis Bill, Tom & Kusin ♥!!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är tvillingarnas och min kusins födelsedag :D!!!! Jag hoppas att de alla får en fin fin dag idag ♥! Och att det blir en dag de minns =)!


RSS 2.0