Grattis till världens goaste Pepsi <3<3<3<3<3

Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa pepsis födelsedag ♥!!!!! Jag vet att hon fått en underbar dag och den kommer fortsätta lika bra om inte bättre! Önskar dig det bästa i världen. Jag och Lene var ju tvugna att fortsätta vår tradition. (Vi bakar alltid tårtor och överaskar varandra). Så idag gick jag upp vid sju, tog bussen och var hos Lene runt 8. Vi gick och handlade sedan var vi igång, lika kul att baka tårta med Lenebajz. Detta blev nog vår finaste och godaste tårta hittills!!! Man blir ju bättre med åren ;-)! Vi gick till Pepsi och sjöng, överaskade henne och hon blev så glad :D!!! Vi skrev även en dikt till henne, haha världens bästa alltså! Så idag är jag jäkligt glad.

Sedan om ca 1 timme så ska vi åka iväg och hämta min storasyster som kommer idag!!! Jag är så himla överlycklig, kan inte ens beskriva det med ord. Jag är så så så glad!!!

:D Love this day ♥ ♥ ♥

Nu skall jag kila iväg!

Vi hörs. PUSS!
PEACE
LOVE


Fina pepsi, lenebajz och imaney på liserberg ♥!


Michael, I love you!


Såhär känner jag mig :D:D:D:D:D!!!!!!!

För det första liseberg igår var sååå grymt :D! berättar mer om det i ett annat inlägg:D men idag, är jag så GLAD för det första, det är morsdag! Grattis till världens bästa och finaste mamma ♥. SEDAN, jag fick ett mail av min handledare (projektarbetet) och gissa vad jag fick? JAG FICK MVG!!!! :D:D:D JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD. Mest för att det är ett arbete om Michael, och att jag sedan får ett MVG på just det arbetet betyder mer än alla andra ♥.

WOOHO :D fan vad det känns bra!!!! Aja, ska gå o äta lite chips nu för att fira :DDDD.

LOVE ♥


LISE-BERG

Imorgon eller ja, idag är det Liseberg som gäller! På tisdag kommer förhoppningsvis världens bästa storasyster hit och dagen efter kommer världens bästa bror ♥!!!

Ne, ska snart gå o lägga mig! spela lite nintendo, behöver sömn för imorgon.

Puss!


tre bokstäver yao!

Åh Gud!

Denna dag är legendarisk, och så jäkla bra. Well jag gjorde mitt sista prov idag! SISTA. Sjuuuukt. Det sjukaste är nog att jag kommer att sakna att känna ångest varje natt haha men det ska bli skönt att äntligen få sova ut :-D! Provet gick inte så bra, det var svårt som fan, precis som alla andra naturprov! Jag fick iallafall reda på en super bra nyhet, jag får mvg i spanska steg 5! Blev så otroligt glad :D! YAAY. Good day, hell yes.

Efter provet hade vi gympa och det måste nog ha varit ett av de roligaste :)! Först kollade vi på rytmiken och jag DÖR. Hahaha fy fan vad fult! Det var dock jäkligt härligt att skratta sönder med hela klassen. Jag tror nog att vi alla fick magmuskler, haha säger bara: LENebajs, så rolig! Efter det så körde vi roliga lekar typ som hökens vingar kom och sedan dansade vi o när musiken pausades så skulle man stå still och om man rörde på sig åkte man ut! Jag kom trea iallafall ;D. Sjukt kul var det iallafall!

Jag har softat med chips, dipp och cola! Känner mig sjukt mätt och trött, men imorgon blir det LISEBERG. Och vi ska ha det så kul, hoppas att det regnar med =D

PEAaace

nk

AAAJ, vad naturkunskap ska vara äckligt och komplicerat. Snälla, låt det gå bra. Fan gör jag här? Borde plugga nu. SISTA DAGEN! bye bye.

:D

Naturplugg

Hey!

Imorgon är det naturprov som gäller 8.30 -> TÄNK på mig då haha. Ne men skall snart gå plugga! Det är så sjukt svårt fattar inget, men hoppas att jag klarar det =)!! Det är det sista jag gör så nu fan får jag ge allt jag har!!! Bokade nyss biljetter för nya pirates filmen, ska se den med lillasyster på måndag! Det ska bli skoj hehe. Jag har ju sett de tre andra filmerna på bio så måste ju se den fjärde också som en tradition ;-)!

Nepp nu ska jag vila lite sedan blir det plugg!


Riri

Snällaaa, orkar verkligen inte mer. ORKAR INTE. Vill bara kunna sova en natt utan att få ångest. En natt. Aja, spanska imorgon och jag kommer faila. Hoppas iallafall att hörövningen går som jag vill för min redovisning kommer att gå SKIT. Fy fan. Skit. Denna gång kan jag faktiskt inte skylla på att jag gör allt i sista sekund, grejen är att jag inte haft något val eftersom jag haft en miljon andra grejer jag vart tvungen o göra. GAH. Äga dig alltså, det vill jag göra.

Åh, pallar inte. Nu drar jag fan o lägger mig. Får väll hoppas att ett mirakel händer imorgon och att jag klarar mig. Det suger dock.

Ne, nu drar jag.

Be with me

PEACE


Imorgon blir det nog inget bloggande, får se isf. Måste hardcore plugga imon, det gäller typ liv eller död. For realz.

Hej woop spanska.

Hey mina friends!

Igår var det pubrunda och faan vad det var kul :D! Hehe var så jäkla slut efteråt. Dagen började med stress på hög nivå, tog fem år för mig & lene att hitta till Sandra osv. But it was worth it :-D! Det var hur trevligt och kul som helst :-)! På lördag blir det liseberg och fan vad jag längtar :D:D:D!!!! för det första kommer allt som har med skola att göra vara OVER. Då jag har mitt sista prov på fredag (natur också, kill me). Men det ska bli jäkligt skoj faktiskt =)!!!! Och finns ju inget bättre än liseberg typ? :D

Idag har jag latat mig hehe, allt för seg. Jag kan dock säga att jag är KLAR med mitt projektarbete!! Det känns så bra :D Och jag är faktiskt grymt stolt över vad jag åstadkommit. Helt bra. Har lite panik dock, spanskan imorgon. Måste redovisa om en författare i fem minuter, det känns som åtta år. Jag valde Isabel Allende tillslut, men ångrar mig lite smått...jag har typ skrivit klart, och det är max tre minuter vilket betyder att jag måste skriva mer men vet inte vad!!! Damn, help me...och sedan hoppas jag att hördelen också går bra så blir jag nöjd o gla'! Imorgon blir det ju massa naturplugg med. Kul. Eller inte. Bah, I'm just gonna do it, damn it.

Aja, ska skriva nu måste ju hinna lära mig det utantill också.

PEACE

We are the world

Warrap homiez.

Svenskan har jag börjat med men är inte alls säker om jag ska prata om det. Jag får se helt enkelt. Samhällen måste jag fixa men kom nyss på att jag inte kan skriva något på vår blogg haha. Hur skall jag göre? Nice. Allt går som planerat. Spanskan, vill jag inte ens tänka på. Varför var hon så elak och ber mig att prata om en författare i fem minuter? Kunde jag inte få välja ett ämne själv, typ snacka om Mike! Då hade det ju varit as lätt men nu ska jag prata om någon jag inte ens vet något om egentligen. Eller jag vet! Kan ju snacka om Pablo Neruda kanske, yeahyeah. Får se. Hoppas att det går bra iallafall. Nu skall jag sluta prata om skolan.

I fredags så hade vi ju chillkväll! Det var riktigt kul faktiskt :D! Aoh aoh, ni ska bara se Sandras BMW alltså. Cruisaa i den hell yeah.

Nä fan, nu ska jag gå chilla till MJ ♥


jobbig men grym vecka!

Hej vänner!

Haha ja, nu är denna helvetes vecka ÖVER. Det har varit jobbigt men det är över. Längtar INTE till nästa då jag har något varje jäkla dag. Igår hade jag religionsprov och jag fick mvg :D! Så jävla bra känns det. Är verkligen skiiiit glad! Sedan idag när jag och lene skulle till gympan så stoppar en av våra lärare oss båda och säger: tjejer, era uppsatser. Det var bland det vackraste jag någonsin läst. och sa massa annat! HAN blev tårögd till och med när han sa det!!! Det känns så jävla bra och jag o lene DOG av skratt haha, så sköna!


Idag kan man säga att vi ska fira lite hahah, nej men ska på en chillkväll kan jag väll kalla det hos en kompis :-D! Så det skall bli skoj. Yeah. I helgen är det: Samhäll, Svenska och Spanska som gäller. Jag kallar det de tre S:en.

Fick förövrigt min balklänning nyss hohoho FETT stor. Hehee får sy in den, men jääklar var lång och stor azå.

PEACE.


Nu ska jag käka lite peezza o glo på gleee!

hurting

detta är något av det jobbigaste jag någonsin behövt göra.

i miss you...


naturkunskap

Hej mina vänner!

Det känns som att dagen endast var chillday alltså. I alla fall så fick vi tillbaka våra naturprov och jag var ett poäng ifrån max!!! HUR SJUKT? Alltså det värsta är ju att jag för det första inte fattade någonting alls dagen innan när vi gick igenom och Jete och Sandra hjälpte mig och sedan när jag skulle plugga hemma så hittade jag inte mina häften förrens typ 8 och pluggade tills jag somnade sedan får jag ett poäng mindre än max?! Det är så sjukt men jag är jävligt glad och stolt som fan!!! Det som suger är dock att vi ska göra ett till naturprov, måste klara skiten. Sista jag gör.

Imorgon så har jag religionsprov och snälla PRAY FOR ME. Jag hoppas att jag och lene kickar assss! Vi skall klara av det. Så snart ska jag laga mat och sätta igång pluggandet.

Nu drar jag i don't have time for this.

PEACE.
LOVE

Desperata

GAAAH! SÅ BRA. SÅ SÅ BRA. Ah ah ah. Säger bara, I KNEW IT hehe. Men gryyyymmaste avsnittet av Desperata denna säsong och det värsta är att det är säsongsslut :-(. Men så himlaaa bra. Dubbel avsnitt! Ah. GRYMT hehe.

Nu måste jag skriva SOMS!

PEACE
:*

Little Susie

Hey mina vänner!

Hoppas att er dag varit bra. Min har varit onödig men bra haha. Ska snart tillbaka till skolan för ett möte som är obligatoriskt. Jag har varit hemma i någon timme och passade på att äta lite samt skriva på mitt projektarbete. Rättade det jag skulle ha rättat och har skrivit om mina intervjuer samt skrivit om mästerverket "Little Susie". Gaah, älskar den låten och det är så svårt att hålla tillbaka tårarna. När jag kommer hem förutom tvätt så ska jag fortsätta med att skriva. Jag hoppas att jag kan bli klar så fort som möjligt. Jag måste ju bränna en skiva med!

Nä, nu hinner jag inte skriva mer. Måste ringa mamma snabbt och sedan ta bussen.

Vi hörs pysslingar
PEACE

:D:D:D:D

Måste bara säga: SJUKT att min pappa kan göra mig såhär glad!!!!!!!!!

Ni förstår inte hur trött och seg jag var innan. Jag ville bara lägga mig och sova, sova och sova. Ville bort. Ville inte skriva på min svenska, hade ingen motivation alls. Sedan ringer telefonen och jag svarar, på andra sidan hör jag världens finaste och vackraste röst. Min pappas. Glädjen jag känner är obeskrivlig. Saknar honom så mycket att det är sjukt. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Men snart träffas vi igen och jag ska ta vara på varje liten sekund. Varje sekund jag tillbringar med honom är värd mer än alla pengar i världen. I sommar ska jag dock vara med honom så länge som möjligt. Älskar honom och jag är hur GLAD som helst just nu :D:D:D:D:!!!!!

Love my dad, he's the best ♥♥♥♥

PEACE
:D
LOVE!!!!

Cinema Paradiso

Told you hehe.

Pepsi skulle se filmen och jag sa till henne att den var vacker. Hon var skeptisk eftersom jag tyckte att "boken med insekten" var bra hahaha. Men jag fick ett samtal av henne nyss och hon tyckte också att filmen var bra! Nu ska hon sitta och skriva sitt filosofi arbete och jag är typ klar med den. Detta är nog en av de jobbigaste uppsatserna jag någonsin behövt skriva (tillsammans med alla samhälls skiten).

Jag är inte nöjd med den för fem öre men känns ändå skönt att jag snart skrivit klart det. Ska skriva ett avslut sedan skiter jag i den. Ska inte ens läsa om den för då får jag mer ångest haha. Jag är ändå rätt chockad att jag ens fått ihop en uppsats. Satt igår och var avundsjuk på Pauline som redan var klar...och nu är jag snart klar woop!

Ska även börja med svenskan lite senare, måste välja ut en recension till sedan är det bara att sätta igång.

Igår så kollade jag och Valle på Everybody Hates Chris igen. Hah dör bara jag tänker på den. Så jäkla rolig att det är sjukt. Den handlar typ om mitt liv hahahahaha.

Ne, nu ska jag gå och skriva klart skiten sedan måla min brors rum, yeahyeah. Stackarn.

PEACE OUT ♥

Snart får jag mitt liv tillbaka :D!!!

Vad är konst?

Damn. it.

Igår stack jag iallafall till ica för att köpa en cola så passade på att träffa Iman och vi var ute och pratade till typ kl. 23 sedan gick jag hem och kollade på några serier.

Har läst ett häfte om vad konst är och det är verkligen något av det svåraste jag läst!!! Fattar inte ett skit och det gör mig förbannad. Har två uppsatser som ska vara inne på måndag och jag har inte ens börjat med en. Snacka om att något är  screwed.

Aja, inte tid med att blogga måste plugga.

Men vi hörs när jag har ett liv.

PEACE

Ohhh halllll naaaa

DAMN. GLÖMDE KÖPA CHIPS. Glömde klockan :-(((((. DAMNDAMNDAMN. Imorgon.

Måste plugga. Ingen motivation. Savee me. PALLAR VERKLIGEN INTE. bababababa

ne måste dra nu, ain't feeling okaay

PEACE

Do it! Sign it!

HJÄLP TILL!
http://www.avaaz.org/en/uganda_stop_homophobia_petition?fp

snälla!!!!

Yeessss

FUN :D.

ONE LOVE
PEACE


Jah-mming heheheh

Yeah, kommer på nya ord och grejer.

Ne men, religionsuppgiften går väll sådär hehe. Jag tar allt för många pauser men jag är ändå nöjd att jag valde rastafari (främst för att jag redan vet en del om det) men också för att det är intressant och jag älskar reggae! För att på bästa sätt kunna skriva om det så har jag lyssnat på Bob Marley, aae vilken röst ♥. Nu är det time för lite Gondwana (som är ett chilenskt reggae band, riktigt grymma och ett av mina favoritband).

WOOT.

Nu ska jag fortsätta att vara en duktig elev.

One Love!

/ett av flera grymma uttryck inom rastafari.

Rastafariii

Hej!

Hoppas att allt är bra med er! Själv är det chill men har fet ångest heheh. Som alltid typ. Anywayzz, igår så skulle jag skriva mitt religionsarbete om Rastafari men tror ni att jag gör det eller? NEJ. Såklart inte. Så nu sitter jag här och läser om det men skriver inget eftersom jag är för lat. USCH. Aeee, vad ska man ta sig till? Efter maten så ska jag sitta här tills jag i princip blir helt klar! Imorgon kan jag ju ta egna tankar osv. Men men, life is hard haha.

Måste även säga att jag fått min första stundentpresent :D! Fick det av Don Angie (Eggi för er som inte vet, bäst är hon!!!). SÅ jävla glad och lycklig blev jag. Epic moment ♥ THANK U, DARLING. Berättar mer om det senare! Nu ska jag äta.


Remember the time

Hej!

Fin dag idag :) Ska snart till stan med lillasyster för att käka glass och checka in någon skivaffär hehe. Ska bli lite myspys. Igår var vi som sagt med Don Angie och det var hur kul som helst!!! Vi kollade på MJ's Vision box! Loveee it hehe.

Idag blir det förutom glass och några serier att kolla på massa plugg. Måste börja med religionen! GAH, jag har så sjukt mycket att göra dessa veckor. Måste typ skippa en skoldag minst för att hinna med allt.

PEACE

Heaven is the price

Yeeeah, är så utmattad :D! Men så jäkla glad hehe. FÖRST: GRATTIS TILL ALBA SOM FICK KÖRKORT IDAG!!!! Jag är så jäkla stolt över henne, så duktig ♥! Snart skall vi cruisa in da car azå. Hehehehe :D GRATTIS GUNNIS :* <3!!!!

Don Angie är här hehe, love her!!! Vi har spelat MJ experience och nu gör vi mat. Samtidigt lyssnar vi på HÖG MJ musik och njuter av sällskapet.

Ne, nu ska jag gå o va social...

PEACE


I can't help it...dör.


Yes, I am who I am!


I'm Into You

Zarrap.

EGGI KOMMER. JAG ÄR GLAD :D.

Okej, time to play nintendo!

YES. Är klar. Har ont i nacken av mina hörlurar och nu ska jag lägga mig och spela nintendo DSi. Bäst är det hoho. Anywayz, är typ klar har bara källorna kvar som jag ska fixa men det gör jag imorgon när jag kommer hem från skolan. Jag är jävligt glad att jag nådde mitt mål för dagen! Det suger dock att jag inte alls känner mig nöjd med mina egna tankar. Fan, aja får väll hoppas på ett VG iallafall *håller tummarna*! Det stör mig dock eftersom jag hatar att lämna in grejer jag inte är nöjd med, men det gör jag i princip varje gång haha. Man får väll hoppas att lärarna gillar det iallafall!

Ne fan, nu orkar jag inte leva med nacken längre så ska gå o lägga mig.

Vi hörs imorgon.
PEACE

Filosofi

Shit alltså. Jag blir typ psykad av mina egna filosofiska tankar hahaha. Nerå. Jobbigt läge alltså...är "TYP" klar haha. Jag har skrivit klart i princip men vill skriva mer i mina egna tankar så ska sätta mig och funderna jäkligt mycket nu! Jag blir iallafall klar idag så jag har uppnått mitt mål and it feels good som fan. Imorgon ska jag smått börja med religionsuppsatsen! YEAH.

Aja, ville bara uppdatera er om läget lite haha.

PEACE mina flingor :*

Svenska

Hey!

Hoppas att er dag varit bra. Min har varit jäkligt bra faktiskt haha. Skönast var ju samhäll och när vi sedan satt i matsalen och en random dude lägger sig i konversationen! Mycket klok människa det där :-). Well, fick ett chockad besked idag haha, gjorde mig så jäkla glad :D!

Aja, tjat om skolan. Nu har jag sovit ut hoppas jag och är ready steady till att skriva klart filosofin. Fram med cola glaset och chokladen! Här ska jag sitta tills jag skriver klart, skiter i om klockan är två på morgonen (been there, done that) ska skriva klart skiten! Imorgon vill jag ha en ledig dag. Anledningen är ju för att jag vill träffa Eggi haha.

Ne, men vi hörs imorgon för idag blir det plugg för min del!

PEACE

YEAH!

PART ONE!


PART TWO!



memorieeesss!


Grattis till världens bästa bror ♥

GRATTIS GRATTIS!!!!!! Idag fyller världens bästa bror år, alltså min :-D!!! Saknar och älskar honom så mycket ♥! Ni fattar inte HUR MYCKET jag längtar tills min syster och bror är hemma. Jag älskar att ha alla mina syskon runt omkring mig samtidigt. Det är fan en av de bästa känslorna i världen. Vet inte vart eller vem jag hade varit utan dem. Ringde min bror och sjöng för honom <3. HA DET BÄST. Önskar dig all lycka i världen, för det är du värd ♥

LOVE YOU MORE!

Thiz iz what I nid.

Wazzap.

Yeye, skriver på min filosofi uppsats det går väll helt okej! Lite seg bara men aja, målet är att bli klar imorgon! Sitter och dricker massa cola medan jag käkar choklad och i bakgrunden spelas skön muzik. Just nu är det Ginuwine! Han var en av mina favoritartister som liten, hehe minns hur jag brukade sätta på en DVD skiva min bror hade med olika live uppträdanden av Ginuwine, Michael, Tyrese m.m. och kolla på repeat. GOOD TIMES. Ne, snart ska jag börja lägga in mer musik på bloggen! BRA musik :-) för jag har bäst musik smak, yes I said it!

Fan, vad babblar jag om egentligen? Come on Rousseau haha, äsch ska skriva lite egna tankar och sätta på min filosof hjärna nu ;-)!

See ya laterr, menar imorgon!


Man, ge mig medalj!

Mmm väntar på att colan ska bli kall sedan skall det drickas opp! Ska snart spela MJ experience, ge mig 5 stjärnor damn it haha. Ne men alltså, jag skriver av en annan anledning. Helt serri nu, jag borde fan få pris för världens bästa (kan hitta låtar snabbt)! Hahaha om ni förstår. Ibland letar jag eller andra efter låtar som man inte kan namnet på och jag hittar seriöst alltid låtarna så jäkla snabbt. Det borde typ bli mitt jobb! Jag & Valle letade efter en låt idag och nu direkt när jag kom hem hittade jag den på typ 10 sekunder helt seriöst. Jag förtjänar en medalj! Hahaha

Jaja, nu ska jag spela!

PEACE OUT!

112

Hey!

Fan vad jag är trött och fattar inte varför haha. Jaja, jag vaknade nyss. It felt kinda good att sova ;D. Ska snart till affären och köpa cola så jäkla sugen på det hehe. Käkade även kebabtallrik idag, FETT gott och blev FETT mätt! Hehe sitter & chillar till 112 just nu, najs najs.

Ne, nu ska jag gå o köpa!

PEACE

Rousseau, religion, Berlin & Michael Jackson

Hey hey hey!

Förlåt för det sega bloggandet men har så sjukt mycket i skolan så detta får tyvärr lida lite :-). Idag ska jag skriva lite på filosofi a uppsatsen som ska vara inne på fredag och vill bli klar så fort som möjligt för att sedan kunna börja med religionen. Måste även skriva en utvärdering om Berlin till imorgon men det gör jag för hand. Sedan måste jag rätta lite fel på mitt projektarbete och skriva mer på det! Jag har som sagt fullt upp!

Igår var det en grym dag faktiskt. Fick bra besked hela dagen så it kinda made my life hahaha. Skämt! Ne men det var en grym dag. Idag ska jag ringa min storasyster som jag saknar så ♥! men snart snart ses vi igen!

Neppp, nu måste jag fortsätta på filosofin!

Hörs sen!

Peace

baby i need you

hey!

förlåt för denna sega uppdatering men mår inte alls bra haha. Eller har bara fet ångest inför skolan, att jag typ vill rymma. Har inte alls gjort allt jag borde ha gjort och jag hatar det. Fattar inte varför jag bara inte kan sätta mig ner och skriva och göra det jag måste göra. Trög med andra ord. Ne, men måste fan fixa mitt liv haha. Åh, orkar verkligen inte, fanfanfan. Ne, nu ska jag gå och lägga mig. Behöver sömn och sova lite sedan får jag ta tag i plugget!

Kill me.

PEACE

RSS 2.0