Happy birtdhay !!!


Fullt upp!

Berättar mer imorgon! Måste lägga mig tidigt för måste upp vid 05.00 imorgon :)

Tackar

För att jag har världens bästa och finaste pappa!

oh duck it.

Warrap peeeps!!

Ber om ursäkt för typ 10000e gången. Men jag har massor av saker jag måste lösa. När det är löst är jag tillbaka 100% till dess får ni några inlägg då och då. Typ som det varit hittills...

Aaliyah, 10 years ago <3!

Idag är det 10 år sedan Aaliyah lämnade oss. Minns den dagen än idag. Riktigt bra artist och en av mina favoriter. We miss you Aaliyah <3!!!

Rest in Peace Frank DiLeo

Vila i frid. Alla mina tankar går till hans familj & vänner <3!!!

screwed

Fel. Fel. Det jag ville höra fick jag inte göra. Ingen aning hur jag ska lösa detta. I'm pretty screwed.

Masterpiece, hela albumet.


<3

älskar min familj mest i världen.

Bara för att han är the king!


P.Y.T

Warrap homies!

Sitter i min ensamhet...och filosoferar. Just kidding. Rätt kallt och grått idag, men skönt att man har sommarlov i några dagar till :(:) hahaha...anyhoe, stör mig lite på att de bygger om lägenheten framför vår för det låter så jäkla högt! Kan knappt höra min grymma musik. Aja, varför klaga över en skit sak egentligen? Jag vet inte vad jag ska skriva då jag faktiskt inte har något intressant att berätta haha.

See yah laterr.

Even you brutus?

Hey peeps!

Ber verkligen om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Anledningarna är för att jag haft världens värsta migrän och det andra är att jag varit upptagen med massor av saker...men det kommer att bli bättre med tiden. 

Sitter här och lyssnar på awesome musik och måste tyvärr ner till tvätten om en stund. Solen skiner och det har faktiskt varit fint väder dessa dagar, nice! Baby sis har redan börjat skolan så här sitter jag i min ensamhet, haha I kid. Nepp, måste kolla upp en grej nu, ska göra mitt bästa för att blogga sedan! 

PEACE
LOVE

SAKNAR DET!!


Welcome to emoclew

Warrap!

Oj låång dag idag! Började med att man vaknade tidigt sedan mötte vi upp världens goaste Don och gick till ÖoB! Köpte lite grejer sedan gick vi till stan i regnet. Sjukt jobbigt but we made it! Vi käkade i stan sedan gick vi runt & shoppade hehe. Runt halv fem eller något så gick vi till tatueringstudion och chillade. Rätt länge faktiskt haha, men Eggi tatuerade sig och det blev riktigt fint :D!! Sedan när hon blev klar tog vi alla våra femhundra kassar och gick hem till henne i ovädret! Väl där hade vi det super mysigt. Kom hem för någon timme sedan och måste lägga mig tidigt för vi ska åka till Ikea imorgon! Wohoo, länge sedan jag var där så det ska bli kul :)!

Igår så ritade jag klart min första Mandala (från min nya bok). Jag älskar mandalas, man blir så otroligt avslappnad! Jag ska nog måla lite (testa färgerna & penslarna jag köpte). 


frommetou


Just a thought

Ibland måste man våga att ta chansen. Ge det en chans. Vem vet? Det kanske blir värt det...

THREE FAVS!

Det var en dag då jag & baby sis bestämde oss för att se på filmer. Det blev tre stycken. Älskar att kolla på film, jag tröttnar ALDRIG. Vi kollade iallafall på tre filmer som vi älskade när vi var små =)! Älskar dem fortfarande hehe...Oliver & Gänget, Ett småkryps liv och Änglahund! Tre riktigt bra filmer.


Signs

Warrap peeps!

Idag har det varit en intressant dag! Var hos vår bästa Eggi, James Francos wifey. Det var intressant och kul som alltid :-)! Imorgon ska vi spendera en hel dag, hon ska tatuera sig sedan ska vi hitta på lite mys! 

Det är så konstigt egentligen, det finns så mycket jag vill skriva men jag vet inte vart jag ska börja. Har inte haft tid dessa dagar att bloggar men ska försöka bättra mig. Well ska iaf rekomendera tre favvo filmer!

Save me

Jag älskar grym musik, lyssnar på det nu och älskar det! :D Ska snart chilla & kolla på serie innan det blir för sent! Dessutom så har jag ont i ryggen så det är nice om jag kan lägga mig och vila lite hehe...jag lovar att blogga mer imorgon! Det är bara det att jag haft fullt upp..! 

Ps. är det inte sjukt att man ibland tror att man vet hur en person är men plötsligt visar personen en helt ny sida av sig själv. Då blir man bara så besviken...Människor alltså.

YEAH! BARCAAAAAAAAA

WOOOOOOOH! Grym grym match :D:D:D BARCA VANN!! Såååååå grymt! Messi <3!!!

Skriver senare

Hej!

Har inte haft tid att blogga och nu är det match! Bloggar senare...peace out!

♥ :-)


Movies

Hej!
Sorry för det sega uppdateringen, har varit upptagen. Lagar lite mat och sedan ska jag lägga mig och kolla på tre filmer! Woho, tre filmer som jag älskar!!! Är så glad :D Så det ska bli super mysigt. Bloggar senare!

PEACE

6 years! Thank you, I Love you <3


Ladiez and gentlemen!

Warrap!

Damn, it's hot! Haha ne, men det är faktiskt soligt ute! Anyhoe, gick nyss till affären för att köpa dipp & kakor som jag ska mumsa på senare. Vid åtta visar de The Hangover på TV igen så ska kolla på det =D sedan är det dags för världens bästa serie hehe. OH NEJ! Daaaaaaamn, haha ackak..glömde köpa juice den är ju typ slut :-(!! 

Well, laterr dudes! 



Whipping my hurr

Sommaren är snart slut och jag måste ta vara på varje sekund som är kvar! Det var längesedan jag spelade keyboard och jag älskar det. Blir så avslappnad och åker till en annan värld. Imorgon ska jag ta min brors keyboard (för det är hans, inte min) och spela! Det blir mitt mål imorgon, eller ja...idag för klockan är över tolv hoho.

Nepp, ska ringa min bror nu! Hörs senare idag ;-)

Singin' in the rain, Precious & Hangover

Har sett lite filmer som jag redan sett innan. Singin' in the Rain & Precious såg jag igår på TV och idag på morgonen såg jag the Hangover som också var på tv =)! Älskar att titta på film hehe. Men detta är tre filmer som jag rekomenderar =)!

Movies

Hej sockertoppar!

Hoppas att allt är bra med er, med mig är det rätt bra! Tycker inte ni att augusti flyger fram? Anyhoe snart kommer Eggi hit så det ska bli mysps som alltid :-)! Igår såg jag flera filmer, skriver vilka senare så att de får sitt egna inlägg hoho.

Aja ska dra nu! Laterr, ha en bra dag =)

PEACE

Jay-z & Kanye West - Watch the Throne!

Det efterlängtade albumet släpptes igår! Lyssnade på det idag och det är så (ursäkta språket) jäkla bra!!! Kanye & Jay-z misslyckas aldrig, att de båda valde att collab med varandra är guld för albumet är riktigt riktigt bra! Albumet kommer att spelas ofta hos mig. Älskar det. Great Job! 

Lyssna på det, ni kommer inte att bli besvikna!

:)

Gaah finns så mycket jag vill skriva men jag vet inte vart jag ska börja. Blir nästan tokig eftersom det finns allt för många tankar inom mig. Well, ville bara säga till er alla som läser min blogg, försök att le och sprid glädje & kärlek :)! Love


No Church In The Wild

Hej!

Hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra men är otroligt trött. Har precis tvättat klart och ska strax diska. Igår så kom Eggi, aka. Don Angie hit och vi hade det hur roligt som helst hahaha, som alltid! Franco, Depp & DiCaprio haha! 

Idag ska jag chilla och ta det lugnt. Kolla på någon dokumentär och film kanske. We'll see. Chillar just nu till GRYM musik! Skriver om det senare, så så så bra. 

Peace!


Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Är det nåt du absolut inte äter: För mycket haha.
Musik just nu: Billy Joel - Tell Her About It (love this song!!)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Lätt 70- och 80-talet!!
Hur många kuddar sover du med: Har en men sover inte med den haha. 
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska, no doubt!
Sparare eller slösare: Sparare för det mesta.
Vem är viktigast för dig: Vem? Vilka annars, min familj!
Bästa film: Omöjligt att svara på!
Tror på liv på andra planeter: Absolut!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja!
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, verkligen inte!
Hur många barn har du, vill du ha: Hmm, vet inte. Minst 3 tror jag!
Bio eller promenad: Det beror på hehe...
Stjärntecken? Stenbock ;-)
Äckligaste insekten: Kackerlacka!! 
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlighet & att kunna flyga!
Vad vill du jobba som? Det finns mycket!
Chips, morötter eller godis? Chips, my number one.
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag har redan piercing i öron & tunga och jag är hur nöjd som helst, så fler piercingar (kanske bara i örat) blir det inte. Tatuera mig vill jag och det ska jag i framtiden!
Gungar du på stolen? Ja ibland hehe
Hur många syskon har du? 3, världens bästa <3!
Är du rädd för blod? Nej
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhäll-samhäll, för att det är ett brett program.
Brukar du sola? Nej, hate it.
Röker du? Nein.
Kaffe, te eller inget? Te!
Har du en besatthet? Hahaha, that's all I'm going to say :-)

Tell her about it! Katsudon

Hej peeps!

Förlåt för min sega uppdatering hehe. Har varit upptagen! Igår så fick vi besök av min brors kompisar, två av dem var från Japan och de skulla laga mat åt oss. Det var SÅ sjuuuukt gott!!! MMMM. Det var verkligen hur gott som helst, riset, var out of this world! :D Måste tacka dem för den goda maten <3! Chillade i princip hela dagen, kollade på The Pursuit of Happyness för typ 100:e gången. Älskar Will och Jaden. Sedan hade vi lite syskontime =)! Kollade även på Teen Choice Awards! ELLEN VANN, woho!!!! Det var trevligt haha. Idag så ska Eggi komma hit så det blir nog skojskoj :D! 

PEACE
Det var detta vi åt! SÅ GOTT.


:''D

Är överlycklig just nu! Ville bara säga det haha. Fortsätt såhär bb <3

madonna

Heej peps!!!

Hoppas att allt är bra med er :-). Jag vaknade vid åtta och är sjuuukt trött!!! Gick till stan med lillasyster och det var sjukt mycket folk, så allt blev jobbigare haha. Fanns inte så mycket fint i stan vilket var synd haha, men jag fick iallafall med mig två LP-skivor och en liten tröja till min fina lilla älskling =)! Vill egentligen sova men ska strax prata med min storasyster så jag får väll hålla mig vaken haha. 

Jag och Valle köpte med oss pizza hem och så kollade vi på Fresh Prince, kunde inte bli bättre =)! Aja nu ska jag vila lite sedan prata med min storasyster, vi hörs senare!

Peace!
Love!

Mina nya LP-skivor, woot! Ursäkta den dåliga bild kvalitén hahah


YAY!

YAY! Hittade min MJ bild jag letat efter :)))))! Nu kan jag äntligen rita klart den!! Ligger och lyssnar på TH, just nu är det By your side <333. Ska fortsätta med mitt lyssnande och göra klart bilden =)! 

Talk to you laterr

the Fresh Prince of Bel-air!

En av mina favoritserier of all time! The Fresh Prince Of Bel-Air! Det är så så så bra!!! Vet inte hur många gånger jag sett det men det är lika bra- om inte bättre för varje gång man ser den. En serie som aldrig blir tråkig bara bättre! Önskar att de fortfarande visade den på TV. Har iallafall börjat kolla från början och I'm loving iiit! :D Den påminner mig så mycket om min barndom :D! 

BU. det går inte att hitta intro låten + videon som tillåter bädda in -.-'! SNÅLA människor haha. Aja, får väll lägga in den med endast låten då. Detta måste nog vara den bästa introlåten ever!

Inspiration! x2

the pics are edited by me.

Human Rights

Dokumentären var så bra! Jag tycker att man borde lära sig mer om homosexuellas historia om deras kamp, i skolan. Det är sjukt att homosexuella inte har samma rättigheter, rättigheter alla människor förtjänar att ha. Att de i vissa länder inte får gifta sig eller adoptera barn är sjukt. Jag hoppas att de någon vacker dag ska få samma rättigheter som alla andra. Jag är verkligen hur stolt som helst över varenda människa som deltog i Stonewallupproret. De kämpade för sina rättigheter och de lyckades! 

Det är fantastiskt att läsa om när ett nytt land eller stat i USA tillåter äktenskap för homosexuella. De är människor precis som vi. En av mina idoler är Ellen DeGeneres! En fantastisk kvinna som förändrat världen till en bättre plats. 

Jag har på senaste tiden läst och kollat på många dokumentärer/intervjuer om mobbning. Ungdomar som begått självmord för att de blivit mobbade. Det är så sorgligt att vi lever i en värld där människor kan vara så otroligt elaka mot varandra. Varför kan inte folk vara snälla mot varandra istället? Jag ska skriva ett inlägg om mobbning någon annan dag. Dock läste jag om en homosexuell pojke som ständigt blev utsatt för mobbning för att han just var homosexuell. Varför? Det är INTE fel att vara homosexuell. När jag hör barn eller ungdomar använda ord som till exempel: bög som skällsord blir jag irriterad. Det är inget dåligt att vara bög, det är inte fel att vara bög. Sluta att använda ordet som att det vore något dåligt och hemskt, för det är det inte! Vi kan alla göra något litet för att förändra världen till en bättre plats, ett exempel är att sluta använda sådana ord som "bög" som skällsord. Vi måste också lära den yngre generationen att det inte är fel att vara homosexuell. Vi kan förändra världen om vi vill. Du kan börja med ett litet steg. Vi är alla människor.

Kolla bara och lyssna på Ellens kloka ord!!!

Stonewallupproret

Hej!

Tänkte tipsa om dokumentären som visas idag. Det handlar om hur homosexuella behandlades i USA på 60-talet och även om Stonewallupproret. Denna dokumentär verkar hur intressant som helst. De visar den på en av mina favoritkanaler: Kunskapskanalen. Idag kl. 21.00! Vill ni se en bra dokumentär, missa inte denna!!!

Oh oh oh

Hej mina pärlor!

Åt världens godaste mat idag så nu känner jag mig mätt. Ska blogga mer men inläggen blir senare för jag är lite upptagen nu men inläggen kommer upp senare :)! Hann inte skriva om dokumentären de visade igår men ingen fara eftersom de har repris så skriver om det! För ni vill inte missa det. 

Ska gå nu men vi hörs senare =)!

PEACE!

Austin Brown - Slow Down

Austin Brown, vill höra ditt album nu! Jag tycker att han är skit bra. Eftersom han inspirerats av artister som jag älskar, älskar jag hans sound. Riktigt bra röst och riktigt bra musik. Denna live version är GULD!!! Har lyssnat på repeat i några dagar nu, älskar den. Sedan en liten sidenote, är inte hans skratt hur gulligt som helst? :D



You're all I need

Greetings aliens!

Haha! Vaknade för inte så jätte länge sedan, sköönt att sova! Idag ska jag som sagt försöka återskapa en av mina favoritdrinkar. Hoppas att jag lyckas haha, det är perfect väder för att dricka den! Det kommer upp några inlägg idag då jag faktiskt har något att skriva haha.

PEACE
LOVE


Slow Down

Sitter just nu och chillar till grymgrymgrym musik! Älskar att se/höra på live framträdanden. Sitter och lyssnar på ett nu, älskar det! Jag visar er imorgon ;)! Ska även tipsa er (imorgon) om ett intressant program de visar! Trust me, det vill ni inte missa. Jag ska nog ta fram chipsen och kolla på det sista Entourage avsnittet. Hatar att varje avsnitt är så kort :(. Aja ska dra nu, vi hörs! 

Peace!

Äventyret

Hahahahahaha jag dör av skratt! Jag var och letade efter en bild jag ritat på Michael som jag inte ritat klart. Ville ha den för ville göra klart den. Medan jag letade igenom så hittade jag något annat, nämligen en "bok" jag gjorde när jag var mindre hahaha. En saga med bilder, så fult och roligt! "Äventyret med Ruben" hahahahahah. Jag hittade tyvärr inte Michael bilden (hoppas jag hittar den) men hittade ändå något roligt. Hahaha, ah härlig fantasi man har!

Rio de Janeiro

Warrap peeps! Hoppas att allt är bra med er =) Har tvättat i princip hela dagen så har inte hunnit göra något roligt haha. Ne, men ska kolla på de två sista avsnittet jag har kvar på Entourage säsong 7. Sedan får jag se vad jag hittar på, kanske kolla på någon film. Imorgon så ska jag iallafall återskapa en av mina favoritdrinkar. För flera år sedan lyckades jag återskapa den, riktigt gott blev det. Så nu ska jag försöka på nytt och hoppas verkligen att jag lyckas :D!!! 

Nu ska jag pyssla med en grej innan jag kollar på Entourage. Vi hörs sedan!

Peace

Empire

Eftersom jag haft problem med att få radavstånd när jag publicerar mina inlägg så ska jag testa om det funkar med ett tips jag läste om. Därför är detta endast ett test inlägg. *håller tummarna att det ska funka*

Peace & Love

update: WOW, det funkade!!!

Stan

Idag var det en myspys dag! Stack till stan med Eggi & Valle. Vi gick runt i affärer och så, köpte fika, satte oss vid sjön och chillade. Det var riktigt mysigt och roligt. Sedan bestämde vi oss för att gå till ankorna och ge dem lite chips hahaha. Så vi gick och alla ankor kom till oss! Vi matade dem väldigt länge och det var hur kul som helst. Sedan hände det roligaste HAHAAHHA. Eggi fick bajs på sig hahahaha skrattar fortfarande bara jag tänker på det!! Efter det lekte vi lite i parken sedan promenerade vi hem, riktigt roligt var det :D

Gabriel, I love you so much <3

Wooh! Jag är så jäkla glad just nu. Fick se bilder på min bebis. Han är så fin, vackraste jag sett <3! Längtar tills jag får träffa, krama och pussa honom. Keep on fighting our little miracle. I know you can make it, we love you!!!!!!!

Usher

Wow. Känt mig otroligt inspirerad idag eller ja, inatt. Ligger och lyssnar på Usher - Nice & Slow. Borde egentligen sova då jag måste vakna tidigt imorgon eller ja, idag. Det är snart ljust ute. Ska spela lite spel nu sedan sova.. VI hörs. Puss.

Austin Brown - All I Need

Riktigt bra låt. Älskar den :D! Så jävla bra, det är såhär musik ska vara. Grym röst, grym musik! Han har verkligen talang =)! I'm already a fan!

RSS 2.0