damn

Noooooooo, satt och rit/målade och förstörde min bild, varför hahaha. Aja whatevs. Sånt händer...



Could You be Loved

Heey :)! 

Sorry för att jag inte har bloggat. Kan väll berätta om lite grejer jag gjort hehe. I måndags kom bästa Don Angie Franco och hälsade på. Det var såååå kul och underbart som alltid :D Haha ler bara jag tänker på oss. Hon gav mig bland annat ett skiss/ritblock! Riktigt stort med så det ska bli riktigt kul att rita och måla :)! Blev så glad, tack tack igen finaste Don <3!!!

Juste, tog mitt pass igår! Woot hahah, ne men jag har varit väldigt lat och har inte riktigt behövt det förrens nu men det känns skönt att ha tagit det iallafall. Igår åkte jag & Valle till vår storebror och sov över. Det var otroligt mysigt och så lekte vi lite med hans PSvita!!! Riktigt snygg var den. När jag och Valle kom hem la vi oss direkt och sov i några timmar och nu har jag ÄNTLIGEN hängt upp mina tavlor i rummet, fattas bara en tavla som jag ska hänga upp imorgon eller något. Sedan är det inte  så mycket kvar jag har kvar att fixa! Funfunfun. 

Imorgon blir det att träffa mani & bajs!!! Längtar, leos lekland here we comeeee, oh yeah oh yeah oh yeah!!!

Ska titta lite på The Office och kanske rita något senare :)!

Menage

Uuuuuuuuuuuuuh :D! I'm so happy hehe...just wanted to say that yeah. 

Peaceee

Lycka!!!!

Uuuuh vilken total lycka jag känner!!! Igår satt jag och skrev tills klockan blev lite över 5. Ville verkligen skriva klart men min rygg sa emot. Skrev dock nästan klart det så hade bara några få meningar kvar att skriva idag! Har fixat alla källor så nu är jag KLAR!!!! Jag är tyvärr inte nöjd med den (men det är jag nästan aldrig) så det är inget nytt. Hatar dock att nästan aldrig bli nöjd med något jag skriver för får alltid ångest när jag skickar in det. Jag har inte skickat in den än men ska göra det snart. 

Det känns så overkligt och SKÖNT att äntligen ha gjort klart det! Jag kan seriöst inte förstå hur jag lyckades. Om jag inte hade haft dokumentären att göra klart så hade jag nog klarat av att jobba med uppsatsen bättre. Dokumentären var ett helvete. Ett helvete eftersom vi alltid fick massa krångel, klipp som inte ville in eller fungerade, för lite plats på datorn m.m. Och det värsta var ju att vi inte fick någon hjälp så vi fick klura ut allt själva och det var inte det roligaste eller lättaste. Men när vi väll satt och klippte så var det otroligt kul! Vi hade så sjuuukt mycket material att gå igenom, klippa och fixa. Vi fick ner flera timmars material till 3 minuter. Om jag får tag på den så slänger jag upp den här :) Ska försöka fixa den till min dator nästa vecka. Vi lyckades göra klart den, vi satt seriöst från morgon till kväll från tisdag till fredag. I ca 10 timmar per dag. Och på tisdag har vi redovisning så vi får se hur det går! Ska bli kul att se vad de andra hittat på :).

Nope, nu ska jag skicka in uppsatsen och njuta av mina syskon. 

PEACE!

Hur orkar jag?

Efter att ha suttit i flera timmar och pluggat är min rygg totalt död. Har så otroligt ont i ryggen, vilket inte är bra då jag redan har problem med den. Ackak. Men men efter slit och ångest är jag äntligen på den sista frågan och jag har snart skrivit en sida på den. Så jag har bestämt mig att jag ska skriva klart allt innan jag lägger mig och sedan när jag vaknar läsa igenom den, förbättra den, fixa källorna och skicka in!!! Hoppas och ber att jag får godkänt. Sitter dock i myset och hör hur regnet droppar ner samt lyssnar på underbara Whitney! Much love.

Nope, nu ska jag fortsätta och skriva klart det. Förstår förövrigt inte hur jag orkar vara positiv hahahah. 

:)

Gotta finish this shit

Japp, ska göra klart det nu. Blev inte klar igår så jag ska bli klar idag. Inte slösa mer tid nu. Peace! 

Sett Whitneys begravning...otroligt sorligt. Skriver om den imorgon när jag har mer tid! 



tenta

Jag har haft ångest hela dagen...fick i princip inte något gjort. Så nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på psycho soundtracket med min dator, böcker, anteckningar och min MJ mugg för nu ska det skrivas! Jag vill helst göra klart det nu men tror inte att jag hinner men får fortsätta imorgon men jag ska iallafall skriva så mycket som möjligt nu. Måste påpeka att soundtracket till psycho är så sjukt att man bara måste älska det! 

Ingen mer tid att förlora, dags att plugga! Vi hörs. Önska mig lycka till, oh yeah oh yeah oh yeah.


Känn ironin...

Känslan man får när allt man gjort på uppsatsen känns fel...när det känns som att man missuppfattat hela uppgiften och har panik. 

Älskar den känslan...

It's not right but it's okay

En av mina favoritlåtar när jag växte upp! Älskar den än idag! Miss you <3



Dead tired x10000000

Ååh är så otroligt trött! Jag sov innan för jag ville vara pigg så jag kan plugga men tydligen så funkade det inte. Ska nog gå och lägga mig snart för kan knappt hålla ögonen öppna och jag måste upp tidigt imorgon. Vi ska nämligen börja klippa på dokumentären i några timmar och resten får vi göra på onsdag. 

Imorgon när jag kommer hem får jag ta rejäla tag och plugga på hemtentan. Jag har varit lite lat i två dagar nu så får kämpa på...längtar verkligen tills jag är klar med den. Åååh vad jag längtar.

Nope, nu ska jag skicka iväg ett mail och sedan lägga mig! 

Hörs imorgon :)

Grattis pappa & Prince <3!!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min pappas & Prince's födelsedag :)! Börjar med Prince och vill säga att jag är otroligt stolt över honom och att jag önskar honom all lycka i världen. 

Och ett stort grattis till världens bästa pappa <3! Jag kan seriöst inte beskriva i ord vilken underbar människa han är. Jag är så otroligt glad och stolt över att ha honom som pappa och vara hans dotter. Känner mig riktigt lyckligt lottad. Han är världsbäst. Finns ingen bättre pappa i hela världen. Te quiero mucho. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar och ser upp till honom. Jag hade inte varit den jag är idag om det inte vore för honom. I love you daddy <3

Bjuder på en bild på the King & Prince :) <3




Grammys 2012

Sitter och kollar på Grammys nu. Jag är väldigt trött men detta kan jag bara inte missa. Det kommer att bli känslomässigt när de gör Whitneys tribute. Jag måste även säga att jag är väldigt tacksam över att min tribute till henne & michael gick bra på tumblr. Gör mig väldigt stolt och glad för det var det minsta jag kunde göra för att visa min respekt och kärlek. 

Jag hoppas att Bobbi Kristina känner sig bättre snart! 

Ska fortsätta att kolla nu. 

Peace & love

We Miss Michael Jackson #TT

Det gör mig så ledsen :( Ena sekunden är man här och ena inte. Nu slipper hon iallafall folk som försökte förstöra henne, hon har det bättre nu. Där uppe with the greatest. Så hemskt, är så ledsen :(...Whit, you will always be remembered and loved <3. Forever. 



Rest in Peace Whitney!!!

Oh...är så himla chockad. Kan knappt tro att det är sant :( Så otroligt sorgligt! Jag såg det på facebook att Lenny Kravitz skrev Rest in Peace Whitney...och det var henne jag tänkte på direkt. Loggade in på twitter och där fick jag det bekräftat. Så sorligt :(!!! Det sjukaste är ändå att jag lyssnat på henne i flera dagar nu, så sjukt. Jag är väldigt chockad. Rest in Peace Whitney! You'll be missed <3! Alla mina tankar går till hennes dotter, familj och fans. She's in a better place now...

Vad håller på att hända? Seriöst, vad händer? Det känns som att alla legender/ikoner m.m. bara dör en efter en...försvinner från vår värld :'(...



Filma

Hej!

Hoppas att allt är bra med er :). Själv mår jag bra men är trött! Idag ska jag iallafall iväg och filma vår dokumentär...vet inte riktigt hur det kommer att gå men hoppas att det går bra iallafall. Det kommer att kännas skönt att ha filmat klart all material vi behöver för efter det så kan jag fokusera på min tenta. Behöver verkligen läsa mycket osv. Men det ska nog gå bra hoppas jag :).

Idag kommer min brotha hit <333 men jag kommer inte att kunna umgås så mycket eftersom jag ska iväg och filma och har ingen aning hur dags jag kommer att komma hem. 

Men vi hörs imorgon! Har massor att fixa med nu :)

Love & Peace

Zzzzzzzzzz

Vet inte varför jag blev så trött som jag är nu...vill sovaaaaaaaaaaa.

continuity

Hey! 

Igår fick jag besök av lene & pepsi, det var mycket trevligt skall jag säga! Och det var perfekt att träffa dem nu innan jag börjar plugga for real hehe. Jag kommer inte att kunna träffa någon förrens efter den 19. No life 'til then. Jag har iallafall börjat läsa boken lite för tentan och sjukt var många begrepp det är, man blir confused! Jag hatar när jag inte vet vad jag ska skriva för då tycker jag att det känns tråkigt även om själva ämnet är intressant. Det problemet har jag nu. Det finns så mycket att skriva men ändå inte, vet inte vart jag ska börja...så jobbigt. Aja, ska inte tråka ut er med mitt plugg :-) Men det är det mitt liv består av nu! 

Nepp, nu måste jag fortsätta :)! 

Peace oout

When you believe...

Hej! 

Jag är egentligen helt slut efter skolan idag hehe. Om jag fick välja hade jag lagt mig och sovt nu haha men ska plugga i en timme & sedan lägga mig för måste vara pigg imorgon då jag ska träffa mina vänninor :)! Sitter just nu och lyssnar på when you believe, älskar den låten!!! Intressant info eller hur :P. Skolan idag gick iallafall väldigt bra, vi klippte ihop vår första film som vi gjorde när vi hade labb. Vi kommer att ha labb några gånger där läraren ger oss olika uppgifter och då får vi typ 20 minuter eller något för att komma på ett "manus" och filma allt osv. Och vi hade problem förra gången så vi fick inte in våra klipp haha! Och idag hade vi annat problem, vår dator laggade...typiskt oss. Som tur var så fixade det sig ganska snabbt så vi hann göra det och även planera lite inför helgen samt låna allt vi behöver för filmningen! Jag hoppas verkligen att det går riktigt bra för oss, för vår idé är iallafall sjukt bra! Men oavsett vad så kommer det att bli roligt och jag längtar :). Men jag skriver mer om det senare ;)! 

Aja, ska fixa te och dricka ur min fina nya kopp och plugga :D! 

Peace out, and do not forget the LOVE.


School

Hej!

Hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig lite stressad men får se hur det går i skolan idag...hoppas att det fixar sig på något sätt! Dagen ska bestå av plugg och skola. Jag kommer hem runt 10 och då blir det nog mer plugg eftersom jag inte kommer kunna plugga något imorgon. 

Phew, längtar till näst- nästa vecka då jag kan börja från 0 igen. Aja, gotta go & study!

Peaceee

Last

Sååå nu är jag tillbaka från skolan och har varit det i någon timme. Hade iallafall min sista lektion i en av mina kurser och det känns skönt men ändå inte. Skönt eftersom jag endast kommer att gå i skolan på onsdagar och ibland tisdagar istället för 3 dagar i veckan. Och sedan var kursen rolig också. Jobbigt eftersom vi fick tentan och ja, vad ska man säga? Verkar sjukt jobbigt och svårt. Vi ska svara på några stora frågor och svaren till varje fråga ska vara mellan 3-4 sidor. 3-4 sidor för ett svar. It's sick. Dags att börja plugga for real! Och det jobbiga är att jag har den andra kursen som kommer att ta sjukt mycket tid pga. filmningen, klippningen osv. Det kommer att bli 2 jobbiga veckor och jag längtar tills de är över. Ska sitta och börja plugga lite nu tills min syster kommer hem för då ska vi kolla på några serier och sedan är det back to work. 

Well har inte något roligt att skriva haha, sörry för det! Men gotta go :)

Peaaace

update; awwww yeahhhhhhh! Tentan är till nästa söndag, i'll make it ;)

yehh

Hej!

Bloggar lite snabbt bara. Ska snart iväg på min sista lektion i ena av mina kurser! Kan inte förstå att det redan är slut! Det var har varit sjukt roligt dock. Nu väntar bara tentan och sedan har jag en av tre kurser avklarade :) Ska bli skönt att slippa åka till campus tidigt på morgonen då det är som kallast hehe. Känner hur kyligt det är ute och längtar inte tills jag går ut för att ta bussen but hey, you gotta do what you gotta do. 

Aja, borde börja fixa det sista nu! Holla at you later.

PEACE

Blood on the dancefloor

Sorry att jag inte bloggat/berättat om min förra helg m.m. Ska verkligen ta tag i det! Det är bara det att jag vill lägga upp en bild men har inte kunnat ta bild på den än haha, men ska nog göra det med webcamen istället! Eller så skriver jag inlägget utan att lägga upp bild...

Efter att min kära bror åkte hem idag så åkte jag och Valle till jysk eftersom jag behövde köpa lite grejer. Ska visa er senare ;)! Har även lärt mig att göra GIFs, detta är mitt tredje försök. Experimenterade lite haha så be nice :P! Ska lägga upp den på tumblr sedan när jag fixa några till. Aja här är ett smakprov iallafall! 


Keep it in the closet

Hej hej! Ber verkligen om ursäkt. Har haft fullt upp! Men jag lovar ska blogga imorgon och berätta om min förra helg m.m. :)! Uuh, måste bara säga detta; I hate when I have to depend on someone else...

PEACE!

-.- ZZzzz

Hej!

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat men har varit överdrivet trött! Vill bara sova och sova men snart är det dags att dra sig till skolan. Inte så lång dag idag dock så det känns skönt iallafall. Ska försöka blogga ikväll men vi får se. Skulle egentligen träffa Lene & Nevena men kan inte idag, tråkigt! Men hoppas att vi kan ses snart iallafall :D Uhh känns som att jag har så mycket att göra inför skolan och imorgon ska jag ha lämnat in min första synopsis men har inte ens pratat/planerat något :( (PANIK!)

Aja måste fixa det sista nu men vi hörs säkert senare :)

Peace!

RSS 2.0