Idag är detta det enda inlägget.

HEHE. Som sagt jag känner mig själv för bra ;). Det är söndag idag och imorgon har jag prov :-)...MÅSTE alltså plugga idag hela dagen. Har fett mycket ångest och jag vill fly från staden så att jag slipper göra det. AJA. bara jag får världens finaste G så blir jag glad, får väll satsa på uppsatserna istället :D.

Okej, detta är mitt enda fina inlägg för idag. Sakna inte mig för mycket...men jag kommer att sakna er.

Alltså det känns som att jag kommer somna och sedan vakna vid typ elva och va uppe hela natten lång o plugga.

Den fula klassen jag går med (det är inte min klass)...allt är deras fel.

Hejdå :D

PEACE!

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Jag kan stolt säga att jag käkade kebabtallrik! Det var så GOTT. Älskar kebabsås...mmm. Jag har alltid ett dilemma när jag ska käka på pizzeria, det är alltid: ska jag välja kebabpizza eller kebabtallrik? Men idag kom jag fram till en lösning: Ska köra på varannan, nästa gång jag ska äta på en pizzeria blir det kebabpizza, gången efter det blir det kebabtallrik osv. Smart är jag!! Haha skojar :-) Men ja, det åt jag idag -and it was AWESOME.


Stand By Me

Jag och lillasyster såg filmen Stand by Me. Den är baserad på Stephen Kings bok The Body. Stephen King är en fantastisk författare och han är känd för sina skräck historier men denna filmen var faktiskt annorlunda. Den handlar om fyra pojkars vänskap under en sommar. Vill inte berätta mer vad den handlar om men den är så bra!!! Absolut en av de bästa filmerna jag sett faktiskt. Filmen är från 1982 men det är en fantastisk film! Både jag och valle älskade den och jag ska lätt se den fler gånger. Den väckte många känslor.

Ni som inte sett den, SE DEN! Underbar film...


?!?!?!?!

Ååh så skönt hehe. Efter att vi vart o handlade + käkade kebabtallrik kom jag hem väldigt trött och mätt! Vaknade av Valles fula larm!!! Blev så arg haha men det gick över snabbt :-). Vi ska snart kolla på en film och äta massa chips, mmm längtar ♥!

Söndag imorgon vilket innebär filosofi prov. Alltså jag orkar typ inte bry mig, känner ingen motivation alls, vilket är lite tråkigt men men. Jag får ta en dag i taget!

Peace


Ben E. King - Stand By Me

Låter låten att tala för sig själv.


♥ Chile ♥

Saknar Chile så mycket och mest saknar jag min fina släkt. Det gör så ont att kolla på bilder och prata med dem när man är så långt borta. Längtar verkligen till den dagen då jag är där igen och får njuta av varje sekund och av mina fina släktingar. Det är inte bara havet, maten eller folket jag saknar utan jag saknar framförallt familjen. Jag saknar att vakna tidigt på morgonen och höra folk i köket som skrattar. Jag saknar att ta mormors lilla "vagn" och promenera till "la feria". Köpa massor med färsk mat och titta bland onödiga grejer. Saknar att gå ut och titta på den fina utsikten av havet och Viña/Valpo. Jag saknar att bara sitta där och prata med dem. Skratta och göra roliga saker. GRILLA på kvällarna och bara njuta. Jag saknar att hjälpa människorna där. Jag saknar att gå till affären och klappa, leka med hundarna som springer runt. Jag saknar allt.







JAG SAKNAR CHILE

 


Mike makes me so happy :'D

Idag då så gick jag & lillasyster till stan. Vi gick först på en konstutställning där de bland annat hade Freddie Mercurys bakdörr, en bänk tillägnad till Kurt Cobain, Alexander McQueens självmords brev m.m. Det var riktigt fantastiskt och grymt att se det! Att gå på konst utställning/museum är något jag älskar, det är så vackert och man lär sig oftast väldigt mycket också.

Efter det fina besöket gick vi till en skivbutik eftersom de ska gå i konkurs, där fanns det massa rea :D. Nice, de hade inte så mycket kvar dock men jag fick med mig det sista HIStory albumet och Michael Jacksons Vision. Vilken tur att jag inte hade köpt vision än! Fick båda för billig peng och det kändes nästan som ett rån haha. Köpte även ett silvrigt nagellack även om jag redan har ett haha. Jag kom hem mycket nöjd! Mamma älskade vision boxen :)!



Förlåt för de ruttna bilderna men tog bilderna väldigt snabbt :P!



People are not like you think they are.

Även fast man har så många människor runt omkring en är det inte många man kan räkna med. Det är rätt sjukt faktiskt. Jag antar att människor bara är sånna, eller ja, det flesta iallafall. Det är ändå synd på ett sätt hur mycket människor pratar och lovar varandra saker men inget händer. Jag blir trött på det. Om du inte menar det du säger, säg det inte. Om du inte kommer att hålla det du lovar, lova inget. Bara var tyst så gör du alla en tjänst. Människor alltså...komplicerade varelser.


05.00

Hey!

Hoppas att ni mår bra. Själv är jag super duper trött haha. Gick och la mig runt ett för att läsa på Moonwalk och efter att jag gjort det ett tag kollade jag på DVDn Eggi gav mig :). Sedan fick jag lust att kolla på Thriller så jag satte på min Number Ones Dvd och kollade på den. FAN vad jag älskar den, verkligen en av de bästa videosarna! Thriller är fortfarande en favorit video hos mig tillsammans med andra MJ videos. Finns verkligen ingen annan som vet hur man gör grymma videos! No kidding. Michael är i en kategori för sig. Sjukt ändå att jag sett Thriller i flera år och fortfarande skrämmer den mig hahaha. Det är typ den enda filmen som jag blir rädd för. Det var SÅ mysigt att kolla igår :). Sedan kollade jag även på Blood on the dancefloor och You rock my world. Kollade på klockan och den var halv fem så fick stänga av och försöka sova. Somnade någon gång runt fem. Det var så svårt att somna mina tankar gick inte att stänga av hehe.

Nepp nu ska jag kolla på en grej sedan stan! Vi hörs sen.



Hoppas...

Hey!

Yaaay! Liten happy moment here hehe :D. Irina som är med i Project Runway vann!!!! Är så glad för jag ville att hon skulle vinna, hennes kläder var grymma och hon var grym :)! Dessutom var hennes modell stunning. Loved it. Hehe älskar när de man vill ska vinna, vinner! Känns så jäkla bra.

Nepp, ska dra o lägga mig för att läsa Moonwalk nu =)! Måste även vakna tidigt imorgon. Ni kommer nog inte få några updates förrens jag kommer hem runt 18.00! Men vi hörs sen.




Drömmer mig bort...



Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Wow! Svår fråga...men samtidigt rolig. Let's think...jag skulle nog vilja byta liv med en skådespelare typ Natalie Portman eller någon. För det första måste ju vara hur kul som helst att spela in film och skulle själv vilja testa det. Sedan har hon pengar också hahaha, jag skulle köpt biljetter till Chile för hela familj direkt. Ja, jag skulle väll byta liv med Natalie Portman eller en annan skådespelare, spelar ingen roll så länge de gör bra filmer och har pengar hahaha eller varför inte Leonardo Dicaprio? Kille och skådis, OCH han har pengar hahahah.


Projekt Runway

Hey!

Hoppas att ni mår bra :)! Redan torsdag, snart skola. Damn, jag orkar inte det kommer verkligen bli hell innan påsklovet!! Men aja, då har jag iallafall två veckors ledigt så det är bara att hålla ut med alla äckel prov och inlämngar + redovisningar som kommer att komma innan påsken usch :(. Ska inte tänka mer på skolan och leva för dagarna, vilket jag faktiskt har gjort hittills haha.

Har förövrigt börjat läsa om Moonwalk igen, älskar den boken ♥! Men denna gången skriver jag ner saker jag kan ha med på mitt projekt arbete så det ska  bli kul. Imorgon blir det lite stressigt ska först kolla på en sak sedan blir det stan. Älskar fredagar!

Ska snart kolla vidare på Projekt Runway säsong 6 :-) Älskar Projekt Runway, det är så kul hehe bättre än ANTM. Well har inte mer att skriva hoho, men det kommer upp några tidsinställda inlägg senare ;).

Peaceee

Leonitas B-day

Good old days! Hahahahaa minns ni ;)?



Dag 16 – Innehållet i min väska

Ja haha för det första så använder jag inte väska förutom till skolan för att jag måste :(. Jag brukade inte ens använda plånbok innan!!! Ni förstår inte jag hade ALLT i mina fickor haha, fattar inte hur jag fick plats med allt egentligen. Jag tycker att det är jobbigt att ha plånbok om inte min mamma tjatat på mig hade jag fortfarande haft mina pengar i mina fickor men men...Det jag alltid har med mig iallafall är: pengar, busskort, mobil, hörlurar! That's all I need hehe, intressant inlägg. Egentligen vem bryr sig vad jag har i min väska? Fett onödig info men aja, om man skall göra listan får man väll göra den "rätt".
 
:-)

Random låt jag vet haha, men skön :-) Var tvungen att piffa upp inlägget lite höhö. (Okej, egentligen inte så random men de sjöng den i Glee så fick den i huvudet hahaha dör åt mig själv.)

Jamie Foxx feat. T-pain - Blame it


Glee äntligen :D

Hej!

Hoppas att ni mår bra :)! Själv ska jag titta på Glee snart, som jag längtat =D Kommer att längta efter varje onsdag nu, awesomeness. När man har bra serier att se fram emot så går veckorna alltid så snabbt. Jag saknar fortfarande Dexter och The walking dead men de börjar nog till hösten igen :'(. Damn, hehe måste plugga på filosofin imorgon tror jag...annars!

Juste måste göra min lista jag glömt göra hahah, men fortsätter sen ska kolla på Glee nu :D

Peace out!



American Idol

American Idol är tusen gånger bättre än den svenska idol! Jag har aldrig följt en hel säsong haha, följer bara auditions sedan typ ett avsnitt efter. American Idol är dock en annan femma, fan vad folket är grymma! Har flera favoriter redan :)! Längtar till nästa avsnitt haha, riktigt grymma! Världens sötaste 15 åring är med och han sjunger så fint! Det är riktigt bra och juryn är awesome haha, så mycket skratt jag fått!

En side note: Snöade idag såååå vackert :D! Jag måste typ vara den enda i hela staden som var glad över snön hahaha :D. Det kommer nog att smälta snart...

Peace

Bruno Mars ft. Damian Marley - Liquor Store Blues ♥

Mmm skönare låt får man nästan leta efter! Älskar Bruno Mars och Damian Marley, awesomeeeness tillsammans! Sjukt :D Njut av denna underbara låt!


New York





Förutom att jag alltid drömt som liten att åka till Los Angeles/besöka Hollywood så är min dröm att åka och uppleva NY! Min dröm är att få se en broadway show (eller flera om jag ska vara ärlig hehe), det måste vara något av de roligaste och mest fantasiska upplevelser ever! Jag hoppas verkligen med allt jag har att jag ska få uppleva den drömmen. Jag skulle känna mig så himla glad och lycklig, ni fattar inte. Please, make this dream come true!

 

 

 

 


You're amazing

Hey folks!

Grym dag idag hehe. Har tagit det lugn och så, riktigt skönt :-)! Jag & Valle bakade idag, fett gott och vi kollade nyss klart på en film Due Date, hahahaha fett rolig :D!! Ååh Desperata idag var hur bra som helst, längtar redan till nästa vecka (även om det är skola)! Jahapp, har inte mycket mer intressant att berätta så ska dra mig nu! Ska kolla på American Idol, fy vad Steven Tyler är rolig :D!!!!!


Happy birthday!!!

Grattis till söta Blanket som fyller år idag ♥!

Kanye West ft. Rihanna, Kid Cudi - All of the Lights

Wooooho! Äntligen! Musik videon jag längtat efter hehe, min personliga favorit låt från Kanyes grymma album! :D!!!!! Love it ♥! 
Rihanna är så vacker!!!


Ellen är bäst ♥!

Om ni är lite nere eller bara vill ha ett gott skratt titta på Ellen :D! Hehe kolla på detta klippet så kul!!! Älskar henne, bästa talkshowen e-v-e-r!!!! :D:D:D:D Så jävla kul hahaha.




Hahaha vet inte hur många gånger jag sett detta men så roligt! Barn är bäst!


Tangled



Tangled såg vi :)! Super bra!!! Om ni inte sett den, SE DEN. Haha sjukt rolig med...fin film! Älskar tecknade filmer...♥


Bruno Mars - Grenade

Gammal låt men jag har lust att lägga in den så därför lägger jag in den hoho :-) Njut! Underbar röst.


U got to be kidding me dude. Grenade.

Jävlar. Äckligt. Varför? Haha. Jag bloggade ett fint inlägg till er och sedan hände nägot med sidan så allt försvann så kul. Orkar inte skriva om allt för det stör mig hahaha, iallafall ska snart kolla på en film med Valle skriver senare vilken :). Måste plugga filosofi och ska försöka att inte plugga sista dagen som alltid. Önskar att jag kunde ha lov föralltid. Vill ha mer Glee, nu! Får väll ett nytt avsnitt om ett par dagar :D.



warrap med 89...

Cater 2 U

Heej!

Igår så kom Eggi & Leonita :D! Fick en MJ dvd av världens bästa Don :D:D:D!!! Thank u my darling :* ♥!!!!!! Vi tjockade oss, de visade mig & valle lite albanska videosar hahaah och så såg vi på en film :D Easy A, rätt bra faktiskt =)!!! Det var iallafall super mysigt att umgås med dem som alltid :)!!!!

Idag har jag latat mig och det har varit så skönt!! Jag vaknade först väldigt tidigt så tvingade mig själv att sova vidare och det gjorde jag. Har kollat på Glee sedan dess haha älskar den serien! Har bara 2-3 avsnitt kvar :( sedan måste jag vänta varje vecka för ett nytt. Ska kolla på How I met your mother, Modern Family och Desperata snart :D! Sedan ska jag kolla på Michael Jackson avsnittet de har i Glee :D:D:D Längtar ska bli så kul och spännande att se :D.

Aja bloggar mer sen kanske


3 years ago yesterday...♥

Pga. min tand var jag inte på datorn igår men igår var det en speciell och sorgsen dag för mig och min familj. Vill därför skriva om det idag även om det var igår...fortfarande jobbigt idag.

För tre år sedan var det en av de värsta dagarna i mitt liv. En dag och dagar efteråt jag aldrig kommer att glömma. I tre år har vi varit utan vår fina ängel, i tre år har jag inte kunnat höra ängelns fina röst, i tre år har jag varit utan min vackra mormor. I tre år. Igår var det tre år sedan exakt hon lämnade oss för en bättre plats ♥. Jag tror starkt på att min mormor lever vidare, jag känner det i mitt hjärta. Jag vet att hon vakar över oss alla, jag vet det. Saknaden är så stor och jag saknar henne så mycket...finns många dagar då jag bara kan gråta när jag tänker på henne men samtidigt är jag glad för jag vet att hon inte behöver lida längre. Min mormor är den bästa man kan önska sig! Det är fortfarande svårt för mig att inse att hon inte finns där hemma i Chile längre, att de lever utan henne. Jag vet att när jag åker dit så kommer jag att bli deprimerad, jag kommer kanske då att förstå att hon inte är med oss längre men bara kanske. Jag saknar dig älskade mormor och du kommer alltid att leva vidare i oss och våra hjärtan. Du är bäst och du förtjänade inte allt lidande du behövde gå igenom. Jag älskar dig och det går inte en dag utan att du finns i mina tankar. Min mormor är en av de starkaste kvinnorna jag någonsin kommer att få lära känna, hon har visat mig och lärt mig så oehört mycket. Hon är bäst och vackrast, saknaden efter henne blir värre varje sekund. Te amo

Aj betch

Hej!

Prövning idag då, det gick inte så bra faktiskt hahaha. Iaf ang. min tandvärk, drog ut tanden nyss! Känns så jävla konstigt...men skönt! Hahaha skojar! Drog inte ut den :-), var hos tandläkaren idag pga. min värk (tack leonita!) men han sa att det bara hade blivit inflammerat av bakterier och så la han typ någon vätska och gele efteråt! Det ska gå bort om några dagar sa han men annars så växer min tand bra så jag ska inte oroa mig sa han :D! Känns skit bra hehe, nu gör det lite ont men inte alls lika ont som innan eller igår. Idag ska jag förhoppningsvis vara med Leonita och Eggi =)!!!!

NU ÄR DET JU SPORTLOV WOOOHO :D!!!


Äckel tand.

Heey!

Har så jävla ont i min käke :(. Ni som inte fått era visdomständer än, NJUT! Fy fan det gör så jävla ont. Alltid samma sida med :( Svullet är det också...och imorgon ska jag sitta och skriva prov i 4 timmar. Hoppas att det går över snart orkar inte, det gör så ont :'(! Well I'm strong!!!! hahaha.

Måste till netto sedan och köpa snickers och cola för imorgon :-). Ska nog titta på Glee snart så att jag blir på bättre humör, å andra sidan vill jag bara sova så att jag slipper leva med denna tandäckelverk!

BLÖ. orkar inte, hejdå!

Peace

Miss you...

:'(


Tired.

Hej!

YES!!! Vi ska åka till Berlin :D!!!! Hoppas att det blir fett kul längtar redan hehehe...aja när jag kom hem så käkade jag lite mat sedan somnade jag och vaknade nyss haha. Är skit trött imorgon sista skoldagen sedan på fredag prov i fyra timmar. kul! Ne, nu ska jag kolla på Glee, börjar på säsong 2 nu woot!

=D

PEace ♥

Brandy feat. Monica - The boy is mine

Awesome gammal låt! Hahaha minns fan hur mycket jag älskade videon! Hittade ingen bra kvalité på den så hittade en med bra ljud istället :)! Ååh älskar sånna här låtar, fett grymma! Hahaha, men sjukt ändå hur en låt kan ge en så många minnen! The magic of music...


Mmm skönt att sova!

Oj oj, vid ungefär ett så somnade jag på soffan och vaknade nyss hahahaha. Sjukt ändå då jag inte alls kände mig trött, men skönt var det :)!

Måste strax ner och hämta tvätten mindre kul men men...sedan blir det Glee woho! :)

OJ, har totalt glömt bort listan jag hållit med hahaha får börja med den igen...

Förlåt har verkligen inget vettigt att blogga om...tragic.

Day after yesterday

Hello!

Nu är man hemkommen :)! Min grupp hade muntlig redovisning idag och det gick faktiskt skit bra för alla, så jag är super glad & nöjd! Nu känner jag mig lite fri från skolan då jag inte har fler arbeten osv. som måste lämnas in. Det enda jag har kvar är då spanska provet på fredag, det kommer att bli tufft och jag hoppas att det går bra!

Ska snart sätta mig och äta godsaker som mamma köpte igår, för söt ♥! Och kolla vidare på Glee :)! Spännande nu hehe, de sjöng smile för något avsnitt sedan tänkte såklart på Mike! Fint var det :).

Nepp nu ska jag blogga lite på LMG sedan blir det Glee. Btw. vissa av mina inlägg är tidsinställda vilka som är det eller inte får nu själva klura ut haha ;).

Peace!

Glee

Förutom att jag måste göra massa läxor så ska jag kolla vidare på Glee :)! Jag hade sett ca: 3 avsnitt innan när den gick på fyran men jag missade alltid resten och nu sänder dem inte den längre vilket är synd, den är så himla bra och rolig! Jag valde att kolla på hela så började från avsnitt 1 i lördags, är på 12 nu så ska kolla vidare :)!

För er som inte sett den: kolla på den! Den är hur bra som helst och de sjunger grymma låtar!!! Dessutom finns det bara 2 säsonger, inte alls mycket ;-)!


♥ Alla hjärtans dag ♥!



Grattis på alla hjärtans dag :)!!!

Skall nu ta mig friheten och berätta om den bästa alla hjärtans dag -ever!  Läs om ni orkar.

Det var 2005! Shit redan 6 år sedan?!!!! Fy fan vad tiden går snabbt. Aja, det är iallafall en dag jag sent om någonsin kommer att glömma :). Vi gick till skolan, det var en helt vanlig dag. Dagen innan hade jag varit ute med två kompisar på natten och pratat om allt & inget som vi alltid gjorde på den tiden. Vi kom bland annat in på vad vi hade gjort om det blev strömavbrott överallt och mörkt, vi planerade att ta tv apparater m.m.

Iallafall dagen efter var det skola. När vi väl kom in såg vi hur mörkt det var i korridorerna, ute också men men vi tog våra grejer och jag minns att jag inte kunde se in till mitt skåp (ja, det var så mörkt) så jag minns att min kompis fick hålla sin mobil så att jag kunde ta ut mina grejer. När vi väl satt i klassrummet pratade läraren om att det var strömavbrott i hela staden och så kommer en annan elev in och säger: Vi får gå hem! alla lektioner är inställda! (Fatta bara vilken glädje vi fick!) och läraren sa: nej nej, jag ska gå och prata med rektorn. Han pratade med rektorn och kom in efter ca: en kvart/halvtimma och sa: Ja, ni får gå hem eftersom det inte går att ha lektioner utan el. Haha alltså det var KAOS i korridorerna, alla tog sina jackor! Jag fick ett telefon samtal av min kompis som var sen till skolan och jag berättade att i fått sluta så säger hon: SPRING UT! Strömmen är tillbaka i vissa ställen! Vi var påväg ut ur skolan och jag ser en lampa tändas -ALLA, verkligen ALLA sprang ut för livet!!! Hahaha alltså det går inte att beskriva hur roligt det var! Jag skrattar med mig själv bara jag tänker på det hahaha. Obeskrivligt, lärarna försökte stoppa några och fick faktiskt tag på vissa men andra sprang. Jag minns att jag höll på att halka haha men jag klarade mig. Vägen hem var bara SKRATT och mer skratt, så härligt! Påväg hem bestämde vi (jag + några kompisar) oss för att dra hem till en kompis och vi hade det SÅ roligt! Vi umgicks från ca 09.00 till typ 21/22.00! Det var en av de roligaste dagarna och vi skrattade, dansade massa grejer. Absolut en dag jag alltid kommer att minnas.

En annan rolig grej som hände innan vi gick hem till denna kompisen vi skulle va hos, var att Jeta & Agge följde med mig hem jag skulle lämna min väska osv. Så står jag uppe vi trappan och Jeta nere, så kommer någon in till trapphuset så frågar jag: vem är det? hon ba: din pappa! Och jag: hahaha men sluta nu, vem är det? jeta: din pappa! jag: men sluta va jobbig, säg bara vem det är. Så ser jag min pappa och jag blev sååå lycklig och glad =D! Ni fattar inte. Hela den dagen var så sjuk och rolig samtidigt :). Underbara dagar!

Lång historia men så jävla rolig. Alltså när man skriver ner allt låter det inte lika kul men om ni varit med hade ni vetat och förstått hur jävla kul vi hade det!!!

 


Hey du!

Hej!

Förlåt för så seg uppdatering men det har hänt en del grejer. Iallafall skola idag, det var inte så lätt att komma ur sängen idag, hade konstiga drömmar osv. Men men filosofin gick bra, har en cp klass dock hahaha. Ibland förstår jag mig inte på vissa människor, hur kan man vilja ha ett test direkt efter sportlovet?! På rasten gick jag och Sandra runt i skolan för att hitta cupcakes lappar haha, alltså vi hittade EN. Och jag var nära på att ta en annan men då kom en kille springandes och tog den. Cupcakesen smakade inte äns bra haha så jag bryr mig inte :P. Religionen var faktiskt rolig, jag gillar det haha :P! Fast jag tycker inte om religion egentligen, men som ämne är det roligt :)! Samhällen säger bara såhär: Jag och betelene är GRYMMA! Vi är helt klara med uppgifterna vi fick ;-)! LegendzZzz.

Är fett hungrig så käkade massa godisar nyss och nu gör tänderna ont hahahahaha =D.

PEACE!

Feliz cumpleaños papito ♥!!!!

Idag är det ingen vanlig dag för världens bästa pappa fyller år :) ♥!!!!!

Saknar honom så mycket :( önskar att jag kunde vara med honom på sin speciella dag för att skämma bort honom. Ni vet inte hur mycket jag hade kunnat göra för att kunna fira honom på sin dag. Ni som har era föräldrar nära, ta hand om dem och njut av varje sekund ni har med dem. Om ni inte redan gör det så börja med det, för ni är lyckligtlottade att ni har dem nära! Jag är ju såklart lyckligt lottad över att mina föräldrar är dem bästa i världen! Min pappa är den bästa och jag känner mig så lycklig över att vara hans dotter, finns ingen bättre! Love u papi, and I miss you :'( ♥ Hoppas att din dag blir bäst :*!!! ♥


Grattis till Prince också :) som blir 14 idag ♥!!!!!

Godmorgon!

Hej!

Vaknade av att solen lyste in till rummet, länge sedan det hände hehe :). Rätt trevligt faktiskt men snön är kvar och det ser så fint ut!!! Måste skriva en liten hälsning till Leonita: Jag kollade på Project Runway igår och gissa vem som var gästen? ;-) Alba!!! Tänkte på dig hela tiden hehehe.

Idag ska jag nog försöka börja lite med projekt arbetet =D samt göra några läxor. Och såklart titta klart på Project Runway inte mycket kvar nu, spännande!

Nepp vi hörs sen

Peace


Project Runway



Mmm, gotta love that show! Älskar Heidi hon verkar så över snäll och god :-)! Har suttit och kollat på massa gamla musik videos på youtube också. Minns de dagar då det enda jag och valle visste med datorn var hur man laddade ner musik videos hahaha. Minns inte hur gamla vi var, men vi var skit små! Jag var lätt under 10 iallafall. Vi brukade ladda ner videos på Destiny's Child, Michael Jackson, Beyoncé, Ginuwine, Usher m.m. Det var det bästa vi visste =D Misss the ol' days!!!! Nu har vi ju knappt en jävla musik kanal, MTV visar ju mer shower än musik. VH1 är typ den enda kanalen jag fortfarande älskar!

Mmm..those old days ♥

Beautiful!




The beautiful and inspiring Mila Kunis.


Please no photos

Hey!

Hehe har varit hemma rätt länge, hunnit kolla på både Ellen, spelat baking life samt kollat på en av de sorgligaste dokumentärerna någonsin. Hade redan sett den innan men ville se den igen :'(. Så sorglig. Mår alltid så dåligt efteråt. Nu ska vi inte vara ledsna.

Skolan idag var chill! Jag tänke fel igår med bussen så jag fick ta en senare buss men kom bara några minuter sent, vi övade på rytmikshowen så det var riktigt kul =)! Vi har med they don't care about us! =D My idea hoho! Sedan hade vi lång rast och ja på svenskan så hade vi kul :D. Sedan åkte jag hem lite tidigare.

Väntar tills valle kommer hem så att vi kan gå och köpa chips haha :D. Juste, ska även börja på mitt Projekt arbete i helgen =). Måste ju vara duktig haha.

Pejzz.



Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Jadu, det finns väll mycket man ångrar men det är framförallt små saker. Det finns faktiskt inget jag ångrar om jag ska vara ärlig, ingen stor grej iallafall :)! Dessutom så brukar man oftast lära sig av sina misstag så det är egentligen inget man ska ångra direkt.

ALLTSÅ. Ni kommer inte tro mig

Guess what?! Jag hittade låten hahahaha =D Grym är jag alltså. Den är såååååååå skön :))!! Memoriesss.

Outkast - So fresh and so clean!

Aj aj aj

Damn, letar efter en låt! Måste hitta den. Mitt mål för dagen, jag brukar ju faktiskt vara rätt grym på att hitta låtar och denna låt varar i typ fem sek :(. PLUS hör man inte vad de sjunger. Dampdampdampdamp...gotta find u!

:-)

Nomomomomomom :DDD.


Dang

Oj oj, händelserik dag hahaha. Är fett jävla seg, sov när jag kom hem och vaknade nyss. Rätt skönt att sova ut, funderar på att fortsätta kolla på Project! baaah, men får göra det om en timme då mina kakor är klara, fan alltså måste släga massa kakor nu bara för att andra kakor blir klara om en timme och har ingen plats att lägga de :'(

Aja, imorgon är det fredag! Yaaaaay =D

Peaace

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Fett rutten bild hahahaahah

Madonna - Vogue


Fantastisk!


Horoskop

Heeyo!

Sjukt. Läste mitt horoskop igår, gör alltid det eftersom jag läser tidningen och sjukt att allt stämde idag! Livet är magiskt. Iallefall, jag sitter här med huvudvärk men men det går nog över snart hähäh. Ska dra o kolla på Project Runway om en stund samt käka chips...mm längtar!

Sitter och lyssnar på Madonna nu, damn that girl is awesome! Ni kan ju checka in LMG om ni inte vet vad ni ska lyssna på ;-)! Finns massa bra musik, speciellt 70- och 80-tals hehe just sayin'.

Bitch, we better be going to Berlin or I'll be pissed.

Ajaaa, skall gå nu =)! Peace out!

btw, mina inlägg ang. listan som jag gör är alltid eller nästan alltid tidsinställda.




Ooooooohhh yeaah

Sitter här och lyssnar George Michael & MJB - As. Hehe hörde låten på radion och så många minnen kom upp! Älskade den låten innan!!! Hade den i huvudet hela dagen så kom hem och boom had to listen. Nu när jag sett videon så minns jag den SÅ tydligt hahaha love minnen. Kunde tyvärr inte lägga in videon då det inte gick att bädda in den, snålis...just sayin'! Men ska dock hitta en annan version imorgon och lägga in den. Måste ju in hit så att jag inte glömmer bort denna låt.

Baking life är nice, bakar kakor och all business is going good! TH är i Japan igen, awesomeeeee!!!!

Nepp, nu säger huvudvärken ifrån. Ska gå och se på How I met your mother samt äta massa chips, hell yes jag är beroende av det. Och fy vad jag stör mig på Desperata som aldrig börjar -.-'.

Pejzz.


Ted är en riktig af alltså.

Från min exmobil

Ja, ni kanske vet att jag älskar himlen, solen, månen m.m? Iallafall när jag får syn på fina grejer, nu syftar jag på naturen. Typ när himlen är sådär speciellt vacker som tar andan ur en? Då tar jag alltid fram min mobil och fotar, kan bli hur fula bilder som helst men när jag tittar på bilderna så minns jag och ser framför mig hur det exakt såg ut och hur magiskt det var. Bilder säger faktiskt mer än 1000 ord.

Nu ska ni få se några bilder ur mitt natur arkiv hahaha. Börjar med denna bild idag, minns den dagen som om det vore igår. Jag promenerade hem från tandläkaren och lyssnade på Tokio Hotel - In your shadow I can shine då jag fick syn på detta. SÅ vackert, det gjorde hela min dag ska ni veta :)! Haha fan låter som en jävla nörd, men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte och ja, skratta åt mig om ni vill :D!!!

Ps. min ex mobil hade världens ruttnaste kamera men men...haha bilden är iaf tagen av mig förra året.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.


Hmm...Okej, OM jag nu gifter mig vilket jag tvivlar på men chansen finns ju. Så vill jag absolut ha ett bröllop utomhus, typ vid stranden precis som i bilden. Har alltid drömt om att gifta mig på en strand sedan jag var liten. Dels för att stränder är så himla vackra, fint vatten, sanden och palmerna runt omkring och dels för att jag har stor respekt för naturen och fascineras av den. Så mitt drömbröllop är i en strand. Sedan ska mina nära & kära vara med såklart!!! Plus att jag ska ha världens godaste tårta...eller nej, tårtor! Hehe. Och min man ska va världens bästa med såklart hahaha.


Maular

Hmm...mina kakor blir som tidigast klara om ca 3-4 timmar. Jag har renoverat mitt café och nu är det inte mycket jag kan göra. Idag tvättar jag dock :-). Hatar det! Hahahaha, ne men ska nog sätta mig och måla klart bilden jag håller på att måla. Kan tyvärr inte skriva vad jag målar än men det är en kändis iaf, mer säger jag inte! Men ni får nog reda på det snart för har bara ögonen kvar! Köpte även nya färger haha för 10 spänn! Awesome fynd, så ja mina penslar eller färger är inga pro färger osv. Vill ju bli bättre innan jag köper dyra grejor.




Woah

Hey!

Massa krångel igår när jag skulle skriva uppsats. Ville bara ge upp och skita i allt. Kunde nästan inte få mer otur igår alltså...men men det fixade sig tillslut! Uppsatsen blev även inskickad så det känns skönt.

Fick ett mail av min förra spanska lärare, ska ha henne istället som "ledare" inför tentan i spanska steg 5 :)! Hon är skit schysst och snäll så blev faktiskt super glad. Ska ha typ tusen delar känns det som. Nästa fredag har jag vokabulär/grammatik, läsdel och uppsats del där jag får välja mellan vissa ämen. Känner mig faktiskt lite nervös nu eftersom jag inte alls vet hur nivå 5 är. Är det som steg 4 så klarar jag mig fint men annars...iaf ska även ha en muntlig redovisning (hoppas BARA för henne annars vägrar jag fan haha) i 5 minuter om en spansk/latinamerikan författare, Pablo Neruda all the way ;)! Men ah, prövningen känns faktiskt rätt tung! Hoppas bara att det går bra, minst ett VG så blir jag överlycklig!

Ja, skönt att sluta tidigt idag :)! Mmm, att byta ut filosofi till måndagarna istället var ett bra val känner jag. Nepp, nu ska jag fortsätta spela Baking Life! Hehe jag och Lene har fått flera att spela nu woot!

PEACE!

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

La Manga, var där i somras! Det ligger i Spanien :) Skit fint är det! Man ser lite på bilden hur det är, det finns alltså hav på båda sidorna. Ena sidan är det vågor och verkligen havet ni vet ;-) medan det på andra sidan fortfarande är havet men vattnet är lugnt som en simbassäng typ och det är inte djupt så man kan typ gå in hur långt som helst :D! Riktigt nice och vackert är det, vill åka tillbaka dit någon dag!


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

La Manga, var där i somras! Det ligger i Spanien :) Skit fint är det! Man ser lite på bilden hur det är, det finns alltså hav på båda sidorna. Ena sidan är det vågor och verkligen havet ni vet ;-) medan det på andra sidan fortfarande är havet men vattnet är lugnt som en simbassäng typ och det är inte djupt så man kan typ gå in hur långt som helst :D! Riktigt nice och vackert är det, vill åka tillbaka dit någon dag!


Orkar inte

Åh kan någon vänlig själ göra mitt arbete? Orkar verkligen inte. Denna gången är det ändå kul handlar om barn och jag älskar barn men det som gör det jobbigt är att han kräver så mycket. Att man ska undersöka massa grejer gör att jag inte känner någon motivation. Seriöst om det var en annan lärare är jag säker på att det hade varit roligare men nu känns allt så jobbigt & jag har bara lust att skita i det och sova. Bla, längtar till lovet SÅ mycket. Skynda på nu!!! Neeee, nu får jag sätta på lite groove musik så att mitt humör går uppåt! Hehe, hmm vilken låt...det får bli you rock my world =D!!!


bilden tagen av mig en dag när vi väntade på bussen

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Åh det är mycket det! Det är för mycket för att skriva här. Haha för att göra det kortare: jag oroar mig för nästan allt som har med livet och jorden att göra med. Tragiskt med sant.

Peace out!

I know that this is love

Hey! Eller god morgon!

Hehe, vaknade faktiskt tidigt av mig själv idag! Solen lyser och det är +grader :)! Rätt nice ändå hehe men men vem bryr sig? Idag ska dagen bestå av baking life (som jag och lene började spela igår) och skriva lite på samhällen! Vill och ja måste iallafall komma halvvägs idag och sedan kan jag göra resten imorgon =).

Wow. imorgon första dagen jag går i skola från 8-4!! Sjukt haha undra hur trött jag kommer vara sen? Men men allt blir mycket bättre om man är på topp humör så det måste jag vara :)!

Aja nu ska jag baka vidare!

Peace out!!

Michael Jackson - Seeing voices + you rock my world (remix)

Skit skön remix mellan Seeing Voices och You Rock My World! Remixen är gjord av: Emanuel Menta. Riktigt skön, det enda negativa är att den är så kort :(. Önskar att den var längre...love it ♥


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Haha fult, men tog bilden igår och glömde posta det :)! Kände mig fett rutten att ta en sån här bild haha.


Bete & Batte = bajs lenorna :))))))) love u <3


This is it idag kl. 21.30 på TV6!!!

För er som inte har sett This is it än! Den visas idag kl. 21.30 på tv6 :D. Ska se den även fall jag redan sett den flera gånger =).


Min bild, tagen för ett år sedan.

Test Your Haiti Hunger IQ – Feed a Child in Haiti



Nu till alla som vill göra något för människorna i vår planet, gör detta Haiti quiz! Det är endast 4 frågor ni måste svara på sedan fyller ni in ert namn, land + hotmailadress och så får ett barn i Haiti mat. Det är gratis och det tar inte äns 1 minut. Gör det så bidrar du till något bra. We are the world!

-> Klicka här för att komma till frågorna.




God morgon!

Hey folks!

Ångesten är på besök haha. Grejen är att: jag vill byta från samhäll till latin istället. Jag vet några som har fått göra det så jag borde med få? MEN på måndag ska ett arbete vara inne på samhällen vilket betyder att jag måste göra den för tänk om jag inte får byta och måste ha kvar samhäll? Ah, orkar inte! Men aja får väll börja skriva imorgon istället och på måndag får jag gå och prata med syv! Hoppas att det kan lösa sig. Jag säger till er (som går på min skola haha) VÄLJ INTE samhäll c om ni inte älskar samhäll och en jobbig lärare haha, välj latin! Så det var mitt goda råd haha.

Idag ska jag chilla lite och så. Funderar på att kolla på en annan film hehe, btw valle älskade boyz 'n the good =D! Makes me so happy hehe.

PEACE, hörs sen ♥!

Janet Jackson - Rhytm Nation

Detta är absolut en av mina favorit videosar någonsin och låt. Älskar allt med det. Dansen är ju obeskrivligt magisk och grym! Beatet, hennes grymma röst, allt! Can you feel the rhythm?! Love Janet ♥!


Nu är jag lycklig igen! Hahaha

YAAY!!!! Nu är jag super duper happy =D Nu är det dags att sätta sig framför tvn och kolla på en av mina favorit filmer sedan jag var liten! Boyz 'n the Hood!!! Om ni inte sett den, SE DEN!!!!!!! Annars får ni ta och skämmas. Så nu är det dags för en awesome film, chips, godis och läsk! :)

Ha en fin fredagskväll!


Michael Jackson - Moonwalker (blu-ray!!!)

Julklapp som jag fick av min storebror :D! Har ju redan den vanliga i dvd och kasett men den är sjukt grym i blu-ray! Vi tittade på den efter att vi öppnat alla klappar, riktig mysig dag ♥! Moonwalker är ju även en familje favorit hehe.

 

Ps. Miss you brother...


Miss it...

Ååh. Saknar att vakna efter två grymma konserter, solen lyser och värmen nuddar huden. Saknar att promenera längs Madrids stora gator, fullt med bilar, fullt med folk. Saknar att leta efter den bästa glassbaren, hitta den och sätta sig framför arenan. Arenan, där vi dagen innan stått och sjungt till Tokio Hotel. Fan, vad lycklig känsla. Saknar den!

Bild, tagen av mig 7 april 2010.


Red Hot Chili Peppers - Can't Stop

Någon dag, jag bryr mig inte om jag står längst bak!!!


Percy Sledge - When A Man Loves A Woman

Underbar musik! Skönare får man leta efter hehe :)! Njuuuuuuut!!!


Mmm äntligen fredag!

Hej folks!

Skolan idag gick super! Även om jag inte kunnat prata med syv än, får väll ta och maila henne istället (inte för att hon kommer svara men jaja). Dagen började med gympa, vi fortsatte med rytmik showen, det var iallafall sjukt kul i min grupp! Resten kan diskuteras. I svenskan kollade vi på något program sedan bar det av hem! Har varit hemma ett tag nu :). Skönt att sluta tidigt på fredagar då man längtar hem som mest!

Idag blir det chips!!! Äntligen. Längtat efter det i dagar nu hehe, ska även se på någon film.

Wow, kan ni fatta? Två veckor kvar sedan...sportlov! Tiden flyger verkligen förbi...


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.



Saknaden gör så ont...I love you ♥

00.00

Möts vi. Då skall vi se vem härskaren är! Inte mycket kvar nu...

(till lene)

MC Hammer - U Can't Touch This

Dör åt denna kommentaren, legendariskt!:

"I just tried to press the dislike button..

Guess what?

I couldn't touch it."

 


Projekt Arbete

Hey dudes!
(detta skulle upp vid tre ungefär)

Kom hem för en stund sedan, well skolan gick bra! Började med religion b, första gången vi hade det haha hade tydligen blivit något konstig så hela klassen har missat 2 lektioner. Religion b verkar iallafall mycket roligare än a, man får läsa om andra religioner och även sekter! Fett kul haha, läraren verkar skön också :)! Sedan hade vi samhäll och jag & världens bästa lene bestämde oss för att vara lite djupa! Hon är obeskrivligt underbar, jävla bajs :D! Naturkunskap säger såhär: kaxigare lärare får man nog leta efter hoho. Svenskan...hoppar vi över =D.


Jag hade iallafall möte med min handledare angående mitt projekt arbete! Kan stolt och nöjd berätta om vad jag ska skriva om :D. Jag ska skriva om Michael!!!! Det kommer att bli super roligt, lite jobbigt men sjukt roligt! Haha nu har jag något att skylla på när jag sitter och kollar på videosar i flera timmar hoho. Ska även börja läsa om Moonwalk, bara för att =D. Det ska bli väldigt kul och ska börja skriva så fort som möjligt :D Fatta vad nice, lyssna på hans låtar, läsa hans texter, kolla på musik videosar, filmer, intervjuer! ALLT :D! Kan nästan inte vara lyckligare hehe :)!!



Janet, please!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

En dålig vana jag önskar att jag inte hade är att jag alltid ska göra allt i sista sekund. När jag till exempel har arbeten som måste in så gör jag alltid dem sista dagen eller dagen den ska vara inne. Det dåliga är att jag blir djukt stressad och får ångest, mår allmänt dåligt men ändå kan jag inte sitta en vecka innan och skriva på något som jag vet ska in om 1 vecka haha. Sjukt jobbigt faktiskt. Till och med när jag får läxor...jag gör dem aldrig typ. Eller om jag gör en läxa så gör jag det efter 22.00 för det är då jag kan plugga. Helt sjukt haha. Så ja, det är den vanan jag önskar att jag inte hade, önskar att jag kunde göra grejer när jag fick dem istället för att vänta.

:D

Tatueringar...

Jag vill verkligen tatuera mig snart eller ja, egentligen spelar det ingen roll när hehe. Jag skulle nog vilja tatuera mig efter studenten tror jag för att avsluta ett kapitel i livet. Jag har just nu 3 tatueringar jag vill göra, 2 av dem vet jag redan hur de ska se ut men problemet är att jag inte kan bestämma mig vart jag ska ha dem. Båda två är texter men vill inte ha det i nacken för jag vill kunna se tatueringarna eftersom båda betyder väldigt mycket för mig. Den 3:e är inte riktigt klar (vet inte riktigt hur den ska se ut har bara visionen) dock vet jag vart den ska vara. Haha dilemmaaaa.

Jag vill inte heller bestämma mig och göra en bara för att göra en tatuering. Jag hoppas bara att jag innan studenten bestämt mig vart jag vill ha de 2 jag vill ha eller att jag hittar/gör designen till den 3:e för jag vill verkligen ha en snart :-)! Skulle vara perfekt till efter studenten som sagt. Sedan är jag nojjig över tatueraren med haha, tönt är jag alltså men det är sanningen.

En snygg bild på vackra Angie som har grymma tatueringar! (Tillägnar även denna bild till Angies största och bästa fan - EGGI ♥!)

Homecoming

Hey!

Kom "nyss" hem från skolan! Rolig dag faktiskt hehe, som gick snabbt. Har fett mycket ångest inför morgondagen. Hmm, borde kanske dra mig till netto och köpa en chips påse hehe, då blir allt mycket bättre :-)! Idag så ska jag väll ta det lugnt fastän jag egentligen borde sitta och skriva på en samhällsuppsats. VARFÖR gör jag allt i sista sekund? Antar att jag måste känna mig stressad för att göra något, not good. Ska väll se ifall jag hittar någon intressant dokumentär eller film att kolla på :-)!

That's all folks!


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Rolig fråga!

Det första jag skulle gjort är att jag hade gett mina föräldrar och syskon pengar! Sedan hade jag skänkt en del pengar till välgörenhet men även satsat pengar på något så att jag fått någon inkomst, faktiskt.

Men något jag absolut hade gjort som jag alltid drömt om att göra är att jag hade hyrt en nöjespark för mig och min familj + vänner! Fatta vad kul! Om jag hade fått välja hade jag hyrt Disneyworld. På tal om Disneyworld så har jag aldrig varit där, det är min dröm att kunna få åka dit! Ja, jag är 19 men jag skäms inte över att ha det som en dröm. Jag hoppas att jag någon dag får uppleva det! Jag bara måste åka dit någon dag.

Visste ni att Disney slottet faktiskt är inspirerat av ett slott i Spanien? Slottet ligger utanför Madrid :).


:D!!!!

Vet inte om ni minns om en grej jag berättade...den 11:e januari fick jag ett underbart besked men kunde inte berätta vad det var eftersom jag inte ville jinxa det. Ni kommer säkert tycka att det är töntigt eller något men för mig betyder den jätte mycket och är så himla glad att den finns i mitt rum just nu!

Jag skulle egentligen berätta för er och visa vad det var men det har alltid varit saker i vägen men idag så får ni veta :-)! Det är inget stort för er haha men för mig är det...kan inte ens beskriva! Ni får dock ursäkta den dåliga bilden! Har tyvärr(!!!) inte kunnat ta en bättre eftersom kameran inte är laddad & när jag tog bilden var det ca 4 på morgonen så var hur trött som helst!

Detta är vad jag fick veckan efter 11:e januari! Den är i rummet och håller stolt upp grymma skivor! Säg hej till världens finaste skivställ!!!


En av världens mysigaste bild!

Satt och kollade på gamla bilder och så hittade jag denna underbara bild! Hur hade jag missat denna? Bilden förmedlar så mycket glädje att jag blir så lycklig och glad bara över att se den. Fin fin bild! Från vänster jag, Eggi som dödar oss med kärlek och Leonita =D! ♥


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Okej, now lemme think. Jag har ingen specifik typ av killar jag faller för. Alltså många kan ju bli snygga osv. när man lär känna deras personligheter och tvärtom. Jag älskar när killar (och faktiskt människor i allmänhet) är roliga men ändå kan vara seriösa, alltså att man kan ha kul tillsammans! Och det gäller ju även vänner. Men ah, let's see mina 3 favvisar :-) Hehe.





S&M

Well well målat lite och då menar jag verkligen lite haha typ 5 minuter men kunde inte måla mer eftersom jag inte bestämt mig över en grej. Fast...nu när jag tänker så vet jag vad jag ska göra =D! Får väll måla mer ikväll då hehe. Imorgon skulle jag egentligen ha möte med min handledare angående projekt arbetet men han kunde inte så ja...vet inte när vi ska ha möte. Hoppas det är snart bara för vill gärna börja med det så fort som möjligt...

Fan vad onödigt inlägg...

Michael C. Hall!

Idag är det ingen vanlig dag! Michael C. Hall som spelar Dexter i min favvoserie fyller år idag!!! Stort jäkla grattis till denna starka & fantastiska människa!

Come on Dex, we miss you!!!!


YAAY!

Kan nu stolt säga att jag kollat klart på From G's to Gents! Gryymt var det alltså, vinnaren blev den jag ville skulle vinna, woot! :D Happü gurl.

Jaha, klockan är typ 6! Synd jag som inte vill till skolan imorgon, eller jo det vill jag faktiskt! Vi ska ju åka iväg med SOMS och prata med lite folk. Skall nog bli kul & intressant, tur att jag är med Lene! Ska strax ner till tvättstugan och sedan ska jag nog sätta mig och måla lite. Btw. Michael bilden som ni fick se den gav jag till min storasyster & hennes pojkvän :D:D!

Lite jobbigt med skolan då jag inte vill ha samhäll längre men vet inte vad jag ska göra. Dang gurl. Aja nu ska jag ner, talk 2 ya lateR.

PEjzzz aut!

♥ Love!



BÄSTBÄSTBÄSTBÄST!!!!

London




You don't understand

Fan hur mycket måste jag göra?

The Breaks, damn it's Feb!

Warraap!

Hehe även om jag var så negativ igår angående studentfesten så var det faktiskt sjuukt kul :D! Jag & Imaney rocked the whole damn place. När de spelade våra låtar :-)!!! Så det var faktiskt kul och sedan hände lite grejer som får en att tycka synd om vissa personer hoho. + hände en awesome grej :D

Idag är vi lediga, FETT skönt! Måste dock tvätta idag...inte lika kul. Valle är hos Fevah och de ska käka pizza o grejer, sa jag avundsjuk? Äsch ska fixa lite chips och sätta mig framför datorn och kolla på from G's to Gents, har bara 2 avsnitt kvar :(! Buuuhu.

COME ON.

PEACE!





RSS 2.0