The Dark Knight Rises

Hey!

Jag kan inte förstå att det fortfarande är folk som klickar sig in här men man tackar så! Och jag ber om ursäkt för mitt sega bloggande, det är bara mycket på gång ya dig.

Igår eller tja, i torsdags såg jag The Dark Knight Rises med lillasyster och storebror. Lite tradition då vi även såg The Dark Knight på bio tillsammans. Anyway, DEN VAR BÄST!!! Oj oj. Jag som har hypat och längtat efter den hur länge som helst...kunde knappt tro att dagen var kommen i torsdags hehe. Jag hade hööga förväntingar på den men trots det var den mycket bättre än vad jag trodde. Jag ska lätt, lätt köpa den när den kommer ut på DVD. Uh uh. Kommer säker se den lika många gånger jag sett TDK, Blu-ray that's all I gotta say...Filmen var verkligen hur grym som helst, inte bara själva storyn utan klippningen, skådespelarna, allt. Fantastisk film. Vill se den igen haha. Ooh! Filmen bevisar även varför Christian Bale och Joseph Gordon-Levitt är två av mina favoritskådespelare. They are too damn good. One day.

Oh, finns så mycket att skriva men jag funderar STARKT på att låsa bloggen. Vet inte ens om jag vill ha kvar den längre men I'll let ya'll know :)

Tack för att ni fortfarande kikar in :-) LOVE.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0