...

Morphine.

♥ Love You ♥



Wey. Duktig jag varit då haha! Ne, men kände för att rätta mina fel jag hade på projektarbetet så nu känns ett "kapitel" helt klart eftersom det är rättat. Vilket är väldigt skönt. Hade jag inte haft så mycket i skolan som jag har nu så hade jag nog skrivit klart hela arbetet på några dagar. Jag ska iallafall börja med undersökningen nästa vecka har jag tänkt mig samt jobba på som en galning under påsken. Igår skrev jag även klart hela hans biografi (det jag hade kvar sedan sist) men i kortadrag bara så jag måste skriva klart (och bli nöjd med det) till nästa vecka.

Well, detta blir mitt sista tidsinställda inlägg och så hörs vi imorgon!

Peace and Love


13 days

Något roligt att tänka på är att jag om 13 dagar kommer att befinna mig i LONDON! Shit, längtar så otroligt mycket...första gången jag besöker London. Jag tror att jag kommer gilla det skit mycket men vi får se =D. Kul kommer det att bli och jag längtar SÅ tills jag får träffa min kära storebror igen. Jag saknar honom så mycket men det känns grymt bra att vi ska åka och hälsa på honom. I 6 dagar stannar vi där ♥! LÄNGTAR :D


Happy Birthday Hagen ♥!!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Georgs födelsedag =D! Woooot ♥. Hoppas att han får en toppen dag, shit vad tiden flyger. Gammal håller han på att bli hehe...


Everything about you...

Hej!

Eftersom jag har en hel del att göra idag så kommer jag inte att ha möjlighet till att blogga. Därför kommer det upp ett par tidsinställda inlägg, till och med detta är tidsinställt. Jag har som sagt för mycket att göra i skolan och om jag ska hinna lämna in allt i tid måste jag plugga :(. Det jobbigaste känner jag är samhällen och svenskan, mest samhäll. Inget slår det.

Nepp, ni kan ju gärna slänga iväg en röst här:
http://newsroom.mtv.com/2011/03/30/march-madness-paramore-tokio-hotel/

peacee.

fam

Dileo...<3


Who said?

- Filosofi B redovisning + inlämning
- Svenska C uppsats
- Samhäll C uppsats
- Samhäll C redovisning
- Religion B bok + uppsats

Ja, vem sa att trean var lätt? Detta har jag till nästa vecka.


My baby is my freedom /Katalina


..

fryser.trött.i'm.outta.here

peace

This is for you -DON hehe :-)


Oh la la la

Förlåt för att bloggen får lida lite denna veckan, kommer att uppdatera och ska försöka med några tidsinställda inlägg men inget är säkert. Ifall det är några dagar/dag jag inte bloggat så är det pga. all plugg jag måste hinna med!

Well gotta go now, dags för lite plugg! Läsa igenom 15185461568 sidor till samhällen för att kunna börja skriva. SAMT känner jag för lite Mike -projektarbete :)!

PEACE!

All in Your name

Hey!

Dagen började med filosofi, så jävla chill haha. Filosofi A då. Sedan svenska så jobbade vi själva, måste erkänna att jag inte jobbade så bra hehe. Men men hamburgare blev det sedan och så umgicks jag lite med Eggi & Leonita :D. Åkte hem och var SÅ trött, höll på att somna på bussen...jag lovar att det är pga. skolan. Igår hände samma sak :S.

Måste börja plugga nu och börja med samhälls skiten, samt kolla lite om Rousseau. Till nästa vecka har jag fyra stora grejer som ska vara inne, jävla lärare som inte vet vad planering betyder.

aja, är dock glad idag för mamma är världens bästa! Så fin, så söt, så jävla bäst :D ♥

London and counting

Hey!

Dagen har varit väldigt bra faktiskt. Den har varit väldigt händelserik må jag säga! Skickade in filosofi uppsatsen och det måste vara något av det sämsta jag skrivit! Haha, fy. Aja, skönt att få det gjort iallafall. Måste ta tag i samhällen imorgon...

PLUGG.PLUGG.INGETLIV.

PEACE

...

Ångest. Orkar inte.

u rock my world ♥

har världens bästa & finaste pappa

Another Part Of Me!

Hey!

Idag är det lite mulet men men hehe. Igår så var det en stört skön dag! Jag & lillasyster tog som sagt en mysig promenad och vi såg massvis med söta ankor :'). Och även en hare! Kallt var det vid vattnet och när vi kom hem var våra händer heelt frusna hehe. Det var super fint att se solnedgången och ankorna så det var värt det. När vi kom hem var det födelsedagsfirande + Earth Hour. Väldigt myspysigt! Pratade även med pappa igår, åh han är så bäst ♥!!!

Idag är mitt mål att skriva filosofin, måste bli klar! Sedan ska jag bara ta det lite lugnt hehe, kommer nog få sitta här i 100 timmar innan jag blir klar med filosofin :(.

PEACE!

Morphine

Nice! Efter att ha suttit här i några timmar så är jag äntligen klar med filosofi uppsatsen! Riktigt bra blev den också :). Haha skämtar! Efter att ha suttit här i ett par timmar, tagit för många pauser så är jag inte äns halvvägs. Kul. Eller inte. Jag känner mig förvirrad och vet inte vad jag skriver om haha. Eller jag vet vad jag skriver om men det känns som att jag missuppfattat heela uppgiften. Aja, som tur är lär jag inte bli den enda. Ska fortsätta mer i natt och imorgon!

Ska snart ut på en promenad, riktigt trevligt. Solen lyser men det är inte så varmt. Sedan blir det födelsedags firande + Earth Hour med Chips woot!

Nepp, nu måste jag kila iväg.

Vi hörs.
PEACE

Earth Hour - IDAG! 20.30 - 21.30

GLÖM INTE!!!


Filosofi

Blä, fulaste uppgiften. Jobbigaste rättare sagt. Så sjukt mycket man måste läsa, jag vet inte om jag bara inte har lust eller motivation men när jag läser så förstår jag inte ett skit. Måste läsa samma mening 10 gånger för att förstå vad det är jag läser haha. Jag är nog otroligt trött och seg. Jag måste göra uppsatsen idag vill inte sitta hela natten imorgon och ha ångest. Måste, även om det är en svår uppgift så har jag inget val. Ge mig G, that's enough for me.

Idag blir det födelsedagsfirande, vilket innebär TÅRTA. Mums. Funderar även på att ta en promenad ute senare...få se :).

PEACE!


I know

Jag vet vart jag har dig. Oavsett vad. Sedan den sekunden du sa det ordet, visste jag vart jag hade dig. Sedan dess har inget förändrats. Du gjorde misstaget, misstaget som fick kosta dig mitt förtroende. Jag vet vart jag har dig. Du tror att du är så smart och så perfekt, men ack så fel du kan ha. Jag vet exakt vart jag har dig. Exakt. På pricken. Jag vet exakt vart detta kommer att leda till. Du låtsas som ingenting, men tro mig. Detta glömmer jag inte. Det är mycket jag inte glömt, bland annat det där ordet du så fint sa det. Det ordet som förändrade allt. Allt. Ja, du som är så smart har ännu inte märkt det. Det är allt för mycket du inte vet. Aldrig kommer du få reda på det heller, kanske? Eller så vet du redan. Det spelar tyvärr ingen roll.

Jag vet exakt, exakt vart jag har dig. Tack!


...




Love this tune!

Hehe eftersom jag älskar filmerna så älskar jag denna låt! Så härlig :D!! Massa minnen också.


Here comes the men in black

En av de jobbigaste uppsatserna någonsin. Vi ska skriva en uppsats (filosofi b) om vad vetenskap är, och Poppers filosofi m.m. Det är inte så jätte kul men ska sätta mig ner och läsa riktigt mycket och noga(!!!) senare under natten (det är då jag pluggar som bäst) så att jag kan sitta och skriva imorgon istället. Ingen motivation idag hehe.

Tänkte förövrigt tipsa om en awesome film som visas idag vid 20.00 på tv4+, nämligen Men in Black! Älskar filmerna hehe, idag är det ettan och imorgon tvåan (Mike :D!!) *woot* :D.


Some people...

...just don't give a.


Karl popper

Hej.

Blev inget bloggande igår har så mycket att göra och det har hänt en del också. Idag ska jag iallafall börja på en jobbig filosofi B uppsats som ska vara inne på måndag och göra klart den imorgon eller söndag. Måste även rätta lite småsaker på projektarbetet + skicka in det jag hittills skrivit (är nästan klar med Mikes biografi ska bara skriva klart om this is it). Det är mycket jag måste hinna göra och juste, maila samhälls läraren också. Får göra det senare.

PEACE

You and Mike, together ♥


:'( ♥

Chockad och ledsen. Skriver mer imorgon.

Now you and Mike can be together ♥...Rest in Peace Liz <3!!!


Berlin 2011!

AWESOME. Jag & Iman planerar lite vad vi ska hitta på för roligheter när vi är där och en grej hoppas jag att vi ska göra nämligen att besöka the zoo!!! Och läste förövrigt att lille Knut är död :( Blev SÅ ledsen igår...usch. Men iallafall jag hoppas att jag och Iman hittar dig för där ska vi spendera en dag :)! Längtar verkligen, kommer nog att bli skit kul. WAH, London och Berlin! Längtar såååå mycket :D:D:D


Some ppl be trippin'!

Hey!

Idag har det varit en betydligt bättre dag. Vill helst glömma bort igår hehe. Tur att man har en fin familj och grym musik som gör en på bätte humör =D. Idag har det iallafall varit en awesome dag rent ut sagt! Idag ska jag även plugga religion woot! Hade möte med min projektledare och jag är så glad :D:D! Han gillade allt super mycket och gav mig komplimanger för att jag kan så mycket hehe, blev skit glad! Nu ska jag skicka in det sista i Mikes biografi :D!

Ja, känner mig jäkligt stressad av någon anledning haha...nepp nu ska jag dra o äta!

Vi hörs kanske sen :)

PEACE OUT!
LOVE



MISS YOU! hahaha


Hate this day

Hey!

Hatar denna dag, den började dåligt och har hittills inte varit så bra heller. Det beror mest på skolan och tyvärr så tror jag att bloggen kommer att få lida lite, har sjukt mycket att göra. Redan på torsdag har jag religionsprov och måste göra klart en filosofi b uppsats som vi fick idag men ska vara inne på måndag, måste även börja med samhällen och läsa relgionsboken. Jag kommer med andra ord att explodera i vilken sekund som helst. I'm outta here!

Ska försöka blogga mer imorgon kanske men just nu mår jag inte alls bra så vi hörs när allt känns bättre.

Tackar HIStory albumet så mycket just nu för att den finns ♥

PEACE.

Free my mind

Heey!

Damn, kollade nyss datumet och är det seriöst redan 20:e mars?! Sjuuukt. Kändes som om mars började igår och det är redan 20...så snabbt tiden går. Läskigt och samtidigt rätt stressigt. Eftersom jag låtsas som att jag inte har skola och rent ut sagt "skiter" i prov, uppsatser m.m. som måste göras ska jag kolla på film. Varför undviker jag detta? Kommer sitta dagen innan och känna ångest, blö. Aja, får väll skylla mig själv, jag som idag t.ex. skulle plugga lite religion m.m. NOT GONNA HAPPEN.

Äsch, men nu ska jag se på film!

Vi hörs imorgon. blir inget mer bloggande idag :)

PEACE!

Temptations

Warrap!

Rätt tidigt vaknade jag idag hehe. Solen lyser fast snön är kvar :D! Idag ska jag försöka läsa lite på religionsboken eftersom vi ska skriva en uppsats om den, tror den ska vara inne inte denna vecka som kommer men nästa. Usch, kommer ha fullt upp från och med imorgon framåt! Jag har slappat för mycket så får skylla mig själv faktiskt haha. Dum är jag! Borde börjat med grejerna innan men men...

Aja, måste dra nu! Men vi hörs.

PEACE

My Girl



Jag såg denna igår :)! Jag älskade denna film när jag var liten och det var år sedan sist jag såg den. Den är så vacker! Om ni inte sett den så måste ni se den, haha vet skriver typ alltid så men denna film är verkligen ett måste. Fick tillbaka så många minnen från barndomen hehe, love this movie.


Ratatouille



Denna film såg jag hehe, dem visade den på kanal fem 17.45. Hade inget bättre för mig så tog fram chipsen & colan och tittade. Jag gillar filmen mycket, den är underbar hehe :)! Jag såg filmen för första gången på bio i Spanien när den nyss kom ut. En film man kan se flera gånger helt enkelt. Har ni inte sett den så se den =D. En riktigt mysfilm hehe.


MJ & SLASH



Åh snap. Hehe glömde bort att det var klassfest idag hahaha, snacka om att man är seg idag då! Men jag hoppas att de som är där har det roligt :). Själv har jag suttit och skrivit lite på mitt projektarbete, det blev inte så mycket dock men men bättre än inget. Det jobbiga med projektarbetet är att hitta bra källor. Grejen är att jag varit fan i så många år vilket betyder att jag läst/sett så otroligt mycket under tiden att jag kan mycket utantill men kommer inte ihåg vart jag läst eller sett det. Aja, får väll ta ett snack med min handledare om detta haha life is tough!

Såg även en film kommer ett inlägg om den senare. Hehe en "gammal" tecknadfilm :).


Butterflies

Hey!

Oj så trött jag var igår, somnade direkt när jag la mig och det händer sällan. Jag vaknade först vid 7, sedan runt 10 sov vidare och vaknade tillslut vid 2. Skönt att sova :)! Dagen har varit chill! Vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt, men jag ska iallafall njuta av varje sekund.

PEACE.

Amazing Pics.




PAY IT FORWARD.



Såg nyss filmen "Pay it Forward" eller "Skicka Vidare" som den heter på svenska. Filmen är riktigt bra och man blir väldigt känslosam också. Mycket fin film med ett underbart budskap. Rekommenderar filmen till er alla! Jag gillar inte så mycket att berätta om filmer eftersom jag själv älskar när filmer blir som en överaskning. Jag gillar därför heller inte att se på trailers då dem oftast avslöjar allt för mycket.

Jag tycker iallafall att ni ska se den! Underbart fin film!!!


If you Don't know me by now

Hey!

Förlåt för min bloggtorka men har varit så otroligt seg dessa dagar. Idag hade jag naturkunskap och det gick jätte bra! Sedan hade vi gympa och då håller vi på med rytmiken, shit alltså vi ska visa upp allt på ONSDAG. Hoppas att det går bra iallafall :)! Idag blir med massa gottigott som varje fredag hehe :D. Imorgon så blir det kanske klassfest får se på vilket humör jag är på hehe, men ja det blir iaf trevligt om jag går hehe.

Lene Bajz ♥ Hohohoh.

Nepp, nu ska jag kolla på ANTM och American Idol!

PEACE.

Rest in peace ♥!


Rest in peace, Nate Dogg :( ♥!!!!



Så jäkla sorgligt :(! Älskar hans röst so smooth. Han var så ung också...But legends live on forever! REST IN PEACE ♥!

Tatuering :)

Vill inte jinxa något och hatar därför att berätta haha -men nej jag ska inte tatuera mig! än! Grejen är bara den att jag nu vet "exakt" vilken tatuering jag ska göra först av alla mina idéer. Egentligen ville jag göra en annan först men eftersom jag inte bestämt mig vart jag ska tatuera den så väljer jag att göra denna istället :). Jag är inte helt klar med designen men just nu vet jag hur den ska se ut samt vart den ska ligga = betyder att det är 99% att jag gör den först :). Om jag inte hade åkt till London så hade jag bokat tid direkt för att tatuera in det! Men tyvärr så åker jag även till Berlin så det lutar sig mer åt att det kan bli någon gång i juni kanske i slutet av maj. Vi får se hur ekonomin är hehe...men ja, ville skriva detta inlägg som en reminder till mig själv så att jag tar tag i det! Känns jäkligt nice iaf och tatueringen kommer att betyda obeskrivligt mycket.

PEaaaace!


:D ♥ I love children.



Hey!

Jag är överlycklig. Överlycklig. Min kusin är gravid. Alltså gravid!!! Jag är så jävlaaaaa glad att jag inte äns kan beskriva det :D Ni förstår inte alltså. En liten bebis är påväg till vår värld :D Gah, kan månaderna flyga fram eller? Hehe, ja, vad blir man om ens kusin är gravid? Äsch, jag säger att jag blir moster eftersom jag står min kusin så nära :D!!! YEAH! Är så jääääkla lycklig och jag önskar henne & mannen all lycka i världen. Åh :D:D:D:D:D. Barn är bäst!!!!

Kan väll fortsätta med att berätta kort om min fina dag, började med filosofi lektion chill som alltid hehe och sedan kollade vi på film på svenskan. Jag har endast två lektioner på tisdagar och slutar 10.50, skönare schema för man leta efter ;-). Vid halv ett hade vi sedan rytmik och sedan gick jag hem. Hjälpte mamma med tvätten och gick sedan & la mig. Jag sov, vaknade, åt och satte mig framför datorn! Skön dag och det har gått så snabbt!!!

Jag fortsatte även på mitt projektarbete och har skrivit klart om HIStory så nu är det inte alls mycket kvar :(. Men sedan börjar undersökningen :). Ska försöka bli klar i veckan iallafall med att skriva klart hela Mikes biografi.
Tja, imorgon ska vi endast till St. Sigfrid och prata lite med folket som går där. Vi skulle ju egentligen till Bokelund men det blev tyvärr lite strul :/.

Aja, jag längtar som in i H till LONDON och BERLIN.

Awesomeness.

PEACE.

WWF.SE

Som ni ser vid sidan av min blogg så stödjer jag WWF. Jag tycker att det är viktigt att hjälpa människor och framförallt djuren! När jag får jobb och då får en inkomst varje månad ska jag bli fadder åt djur och människor. Jag vill bli fadder åt så många djur och människor om man ändå vore rik? Någon dag så ska den drömmen slå in. Eftersom jag inte har en fast inkomst kan jag inte bli fadder, jag vet inte om jag får pengar över efter att månaden är slut. Vissa månader kan jag ha mycket pengar kvar, andra kan jag inte ha något alls. Allt varierar och det är mycket utgifter man har speciellt när man närmar sig studenten.

Dock finns det en annan utväg om man vill skänka pengar när man har vilket jag tycker är jätte bra! Man får dessutom själv bestämma belopp men det måste vara minst 25kr. Man kan även skänka 50kr genom sms och få en bild på sitt favoritdjur eller ringsignal eller så donerar man endast pengar -man väljer själv!

Klicka här för att skänka en valfri summa.
Klicka här för att skicka 50kr via SMS.

Glöm inte bort djuren som behöver vår hjälp! We are the World.




DH...

STÖR MIG. Jävla desperata. Snart bojkottar jag hela serien -.-'.


Muffins = Överaskning

Igår så bakade vi muffins då! Oj oj om ni bara visste min baktanke med allt, allt jag planerat sedan 2:a mars hehe. Kan väll börja med att säga att jag älskar att överaska människor och att skoja också för det får mig alltid att skratta. Att skratta är något av det bästa jag vet och tro mig jag fick en STOR dos av skratt igår samt idag. Love it :)!

Anyway, vi bakade och något min lillasyster inte visste var att jag skrev ett meddelande på två av muffinsarna. Alltså på sjävla bakformarna. Tänker inte avslöja än vad det var jag skrev men när muffinsen blev klara så valde jag självklart ut den hon skulle äta, tror ni att hon märkte meddelandet? Nej, såklart inte. Hon slängde pappret haha där stod jag och skrattade för mig själv. Tur att jag var smart nog och skrev ett till med exakt samma meddelande. Hon åt en till och jag valde ut denna med, denna gången märkte hon vad det stod och jag stod och skrattade såklart. Jag såg hur lycklig hon blev men det första hon sa var: DU ljuger! Kunde inte hålla mig för skratt och skrattade ännu mer. Eftersom hon anklagade mig för att jag ljög så bestämde jag mig för att fortsätta, jag lurade alltså henne att jag ljög. Förstår ni? Haha, jag är för rolig!

Det som stod på meddelandet var: "LONDON och datumen samt en söt liten smiley". Hahahahahaha, så kul. VI ska åka till London!!!!! Bokade biljetterna för ca två veckor sedan och ni anar inte HUR svårt det varit att hålla tyst om det och låtsas som ingenting. Här har jag varit överlycklig med mig själv och nu kan jag äntligen dela med mig av glädjen samt planera lite roligheter =D!!!! Ska äntligen träffa vår bästa bror som jag saknat så :(! APRIL då ses vi =D=D. Och hoppas även på att kunna träffa Sora. Vi stannar i London i 6 dagar och det ska bli riktigt kul. London har varit en stad jag alltid velat besöka och nu ska jag äntligen få göra det för första gången i mitt liv.

Juste jag lurade min lillasyster tills nyss haha. Var tvungen att visa henne bekräftelse smset jag fick om biljetterna så nu vet hon att vi ska åka och hon tror på mig haha för jag talar faktiskt sanning nu :D! Jag är så glad!!!

Jag är ändå stolt att jag lyckats hålla mig i nästan två veckor utan att säga något! Det var sååå värt det dock :D. Fast tro mig har varit SÅ nära på att avslöja det men är för bra på att dölja saker ;). Dessutom för er som inte känner mig, jag är extremt bra på att ljuga/skoja! För bra faktiskt. Hahaha låter värsta ego-trippin' men det är en talang jag har HAHAHA. Om man nu kan kalla det för talang :P! Jag älskar att göra människor glada och ge folk överaskningar :D:D Det gör mig så glad och lycklig.

Well I'M GOING TO LONDON :D!!!!!!




Help Japan!

Eftersom vi alla läst och hört om Japan och vet hur jobbigt de har de just nu så tycker jag att om man kan så ska man försöka hjälpa till och skänka pengar. Det behöver inte vara 1000 spänn eller 100, 10kr räcker! Läste på aftonbladet olika sätt man kan stödja japan och andra katastrof områden, jag kopierar inlägget så att ni själva kan läsa och välja ut det som passar er bäst! We are the world, och vi måste finnas där för varandra ♥!

  Rädda barnen:

  Så kan du hjälpa japanska offer genom Rädda barnen:

Har en katastroffond. Inget beslut i helgen om direktinsamling till Japan. Tar måndag formellt beslut om att använda pengar ur fonden dit, enligt katastrofchef Mari Mörth.

Kan jag vara säker på att mina pengar går till Japan?
Nej. Det går till katastroffonden och sedan tas pengar därifrån till olika katastrof. Pengarna är inte öronmärkta till Japan.
– Vi har stor kontroll på att pengar kommer fram, just för att vi har japanska Rädda barnen på plats, säger Mari Mörth.

Hit kan du skicka din gåva:
Du kan stödja Rädda Barnens katastrofarbete runt om i världen genom att stödja katastroffonden:
https://www.rb.se/geengava/katastroffond/pages/geengavakatastroffond.aspx
Eller sms:a: 10KATASTROF (10 kr) eller KATASTROF (50 kr) till 72950
Eller via plus/bankgiro: 902003-3. Ange "katastrof".

  Frälsningsarmén:

  Så kan du hjälpa japanska offer genom Frälsningsarmén:
– Frälsningsarmén har en ständig insamling till katastrofer. Vi skickar pengar direkt när det händer en katastrof och kommer under måndagen bestämma vad som händer med den här fonden, hur stor summa vi kommer skicka, uppger informationschef Bert Åberg.

Kan jag vara säker på att mina pengar går till Japan?
Parallellt går det att skicka pengar genom att själv ge ett aktivt bidrag och då går det bidraget direkt Japan, lovar Bert Åberg.

SMS:a HJÄLP till 72950 så skänker du 50:- till Frälsningsarméns katastrofarbete

Det går också att skänka pengar direkt online via hemsidan www.fralsningsarmen.se. I raden "Jag vill att pengar går till" ska man välja "Katastrofhjälp". Du kan skänka 100-300 kronor eller valfritt belopp och betala via kontokort eller internetbanken.
– När man gör det via internetbank kan man skriva Japan men när man gör det via hemsidan kan man inte skriva japan men just nu går det till Japan, lovar Bert Åberg.

Gåva till katastroffonden: Görs med inbetalningskort eller egen internetbank till Postgiro: 90 04 80-5 eller bankgiro: 900-4805 Märk inbetalningen "Japan".

Röda Korset:

  Så kan du hjälpa japanska offer genom Röda Korset:

Röda korset i Sverige tar emot kontantstöd. Beslutade i fredags att öppna "katastrofreserven" och ge stöd till jordbävningsoffer i Stillahavsområdet. Om Röda korset i Japan begär kommer det göras större insamlingsinsatser här. Beslut kan komma måndag.

Kan jag vara säker på att mina pengar går till Japan?
– De som har skänkt pengar till katastrofhjälpskontot under helgen, de pengarna kommer gå till Japan eller andra länder i område som drabbats, säger RK:s katastrofrådgivare Nina Paulsen.
Röda korset räknar också med att skicka insamlingsmedel till Kurily-regionen i Ryssland där 11 000 evakuerades från tsunamihot, behov av lakan och hygienartiklar. Och Papua Nya Guinea.

Hit kan du skicka din gåva:
Röda korsets Katastrofhjälpskonto nås direkt online via hemsidan: www.redcross.se/teman/tsunami-japan/
Här
kan du själv välja hur mycket du vill skänka (200 kronor räcker till 6 vattendunkar) och om du vill betala via internetbank, hemskickad avi eller betalkort.
SMS:a AKUT JAPAN till 72900 för att skänka 100 kronor.

Plus: Röda korset har öppnat en särskild jourtelefon för den som är oroliga för anhöriga eller återupplever traumatiska minnen med anledning av katastrofen i Japan: tel 040-32 65 35.

  Läkare utan gränser

  Så kan du hjälpa japanska offer genom Läkare utan gränser:

Gåvor går inte att öronmärka till Japan. Läkare utan gränser samlar numera allt i en akutfond.
– Det startade efter tsunamin 2004 då det samlades in så mycket pengar, som sedan inte kunde användas. Vi startade akutfonden och de människor som hade öronmärkt pengar ringde vi upp en och en och frågade om det var okej att använda dem där behoven är som störst, förklarar pressekreterare Malin Lager.

Kan jag vara säker på att mina pengar går till Japan?
Nej. Inget sådant beslut ännu. Läkare utan gränser uppmanar istället folk att skänka till akutfonden.

Hit kan du skicka din gåva:
Det går att ge en gåva direkt online på hemsidan: www.lakareutangranser.se/gava/
Fungerar också att göra en insättning:
Plusgiro: 90 06 03-2
Bankgiro: 900-6032
Eller SMS:a genom att skicka ordet LIV till 72990 (50 kr)


Jackson 5 - Who's Loving You

En av mina favoritlåtar, känslan Michael har när han sjunger är så magisk. Trots att han endast var ett barn! Denna låt ska jag lätt ha med på mitt projektarbete =D. M m m m. Jag får rysningar av denna låten, speciellt live versionen och acapella -SJUKT.


Hey =D

Hej mina vänner!

Hehe hoppas att ni alla mår bra :). Väldigt lång dag idag men det gick bra iallafall. En liten side-note, don't mess with me :-). Jag ska strax kolla på det nya Desperata avsnittet och skriva vidare på mitt projektarbete. Skickade in första delen nu och allt + bilder blev 7 sidor :O. Förstår inte riktigt hur då det innan var runt fem hehe, eller juste var ju tvungen att ändra storlek hehe. Det ska bli spännande att höra vad min handledare tycker om det jag skrivit hittills :)!

Ett otroligt roligt inlägg kommer upp någon gång runt åtta :D. Eller ja, det är roligt för mig iallafall =).

PEACE OUT
♥ LOVE.

DU är vacker.

Mhm.

Haha, okej förstörde bilden totalt nu! Aja, får väll göra en ny bild och inte göra misstaget jag gjorde på denna. Hoppas på lite bättre väder snart för måste göra en grej och då behövs solen. Ska strax gå och köpa lite grejer vi behöver för muffinsen ;)! Någon kommer att bli glad idag hehe...aja ska gå nu! Vi hörs kanske senare.

Peace Out!

Haha damn it.

Neeeeeeeeeeeeej!!!! Hahahaha åh så trög jag är!!! Damn it. Nu är min bild helt förstörd :D haha damn alltså. Få se ifall jag hittar en utväg...hmm....

DUMT av mig :)

Break of Dawn

Woh, känner mig så inspirerad idag alltså. Jag ska därför få ner min vision på papper nu och hoppas att det blir som jag ser det framför mig hehe :)! Ska förövrigt kanske skicka in del 1 på mitt projektarbete till min handledare men grejen är att jag är perfektionist och hatar att lämna in arbeten för jag blir aldrig nöjd. Jaja, får väll tvinga Valle läsa den och sedan får jag skicka in den BLÄ. Nepp nu ska jag hämta papper och mina målarfärger. Vi hörs :)

PRAY FOR JAPAN ♥

Grattis till världens bästa storasyster ♥!

Idag fyller världens bästa och finaste storasyster år ♥! Jag hoppas att hon får en underbar dag som hon förtjänar och att alla hennes önskningar går i uppfyllelse ♥! I love you, you rock my world! Idag ska jag & valle baka muffins med hehe :-)...SAKNAR HENNE :( ♥

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!

Love, love, love, love ♥

Miss you :''''( <///3


Tabloid Junkies

Hate you!

♥ Inspiration ♥


Human Nature

Hey!

Well har inte gjort så jätte mycket idag även om mycket står på schemat...eller inte. Jag har ont i hela kroppen och vet inte varför men men det går nog över snart! Jag har suttit och skrivit lite på mitt projekt arbete är så förvirrad! Haha, det är omöjligt att skriva om Michael typ det finns ju så mycket han gjort och lyckats med!!! Jag har skrivit klart om Thriller-eran nu och ska snart börja med Bad fast måste läsa klart boken men det gör jag idag så att jag kan skriva om Bad imorgon :). Man kan väll säga att jag typ är halvvägs och tänk detta är typ bara 1/3 av hela mitt projektarbete. Jag kan ju inte ta upp alla hans rekord osv. nu eftersom jag sedan kommer rikta mig in på t.ex musik videorna och då måste jag ju ta upp rekorden hehe :D. Aja, jag får göra mitt bästa! Jag ska nog skicka in första delen till min handledare även om jag bara kommit till Bad så att han kan rätta lite. Jag har lagt in bilder med så att det blir lite roligare hehe. Men vet inte om jag ska ha dem på en sida (alla bilder) eller några bilder under några sidor haha. Alltså som att ni förstår vad jag menar D:. GAH. Aja, jag ska iallafall skicka in något imorgon :-)! Nepp nu ska jag forsätta skriva.

Ska kanske, eller nä jag väntar med det till imorgon istället. Se på film haha. Idag ska jag iallafall måla, längesedan nu och vill börja med något nytt. Jag har bilden i huvudet men vi får se om jag lyckas få ned det på papper! Naj, nu ska jag fortsätta skriva och lyssna på världens bästa Mike!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Michael Jackson - Heal the World ♥

Let the music speak.


Gah

Åh, så jäkla jobbigt. Tittar på TVchile hela tiden och ska vara uppe ikväll. Keep the faith....

Rytmik

Hey!

Berättar lite om dagen idag då :). Började med att jag faktiskt försov mig men hann med bussen. Jag är faktiskt en hemlig hjälte hehe. Anywayz, kom till skolan och då var det typ inga där haha. Blev lite orolig men men sedan kom folket. Vi övade lite på rytmiken igen :D Så jävla kul!!! Vi visade även upp för varandra och måste faktiskt säga att den dansen min grupp kom på är bäst. Den är så jävla fet. Men alla andra danser är med grymma, verkligen bra! Det känns skit bra att vi är igång nu =). Efter det så hade vi svenska och vi har börjar kolla på en film så det är chill pill. Åkte hem och satt framför tvn och kollade på hemskheterna :(. Gör mig så ledsen bara jag tänker på det. Åkte sedan tillbaka till skolan för att öva mer på rytmiken och alla var inte där. Vi var ca 11 stycken men det var riktigt kul och nu kan jag alla danser iallafall =)! Vi var där i typ två timmar hehe.

Kom hem och somnade vaknade nyss. Eller ja, för ett litet tag sedan. Har även varit och handlat lite godsaker - chips, läsk och chokladbollar. Så det ska ses på film snart.

Please, don't let the people suffer more.

Japan ♥

Bild källa: Google

Shit alltså. Först ringde mamma och fick även sms av Steph! Jordbävning och tsunami i Japan, det är även tsunami varning i Chile :(. Det är så hemskt! Jag tänker verkligen på alla drabbade och anhöriga ♥. Hoppas att det inte blir värre och att så många som möjligt klarat sig. Det är så läskigt med tsunamis att det verkligen för med sig allt. Det är så hemskt verkligen. De olika videor man kan se när tsunamin drog in är så hemsk, fick verkligen en klump i magen och gjorde allt för att hålla tillbaka tårarna. Man ska ha respekt för naturen för den är starkare än oss människor. Vi borde ta hand om vår planet ♥. Det är bara att vänta och hoppas på det bästa!

Peace and we have to stay strong together. AND be there for eachother ♥!!!

Step Brothers

Step Brothers idag på TV6! Den börjar 21.00 och om ni inte sett den se den! Skit rolig haha. Jag älskar Will Ferrell :D ♥!


Träd



Nu till anledningen varför jag var eller är när jag tänker på det förbannad. Jag älskar träd. Verkligen älskar dem. Jag vet det låter så fult och kanske konstigt men det är sant. Träd inspirerar mig så otroligt mycket och de är så vackra. Alla dess grenar, stammen, bladen/barren, knopparna. Allt är så otroligt fantastiskt.

Utanför där jag bor finns det massa granar och tallar. Jag älskar dem! Sitter oftast och kollar på dem, beundrar träden oehört mycket. Nu till det som gör mig förbannad. Okej, visst bra om ni bygger om här lite och vill göra det bättre. MEN, att hugga ner onödigt många träd är fan inte okej! Jag tycker inte att det är okej någonstans, vi borde ta hand om våra träd istället för att hugga ner onödigt många. OKEJ, kanske ett litet okej om det var ett par träd, men nu har de huggt ner otroligt många. Varför?! Jo, för att de ska bygga en ny tvättstuga. SNÄLLA, det finns fler ställen där ni inte behövt hugga ner så många träd där ni kunde byggt er tvättstuga. Nej, såklart ska ni välja där ni kan hugga ner flest träd. Jag blir fan förbannad.

Fan för den människan som tog detta beslut. Förstår inte hur du tänker eller ni. Fy! Jag blir jätte arg när jag tänker på det. Varför är vi människor så tröga?! Varför uppskattar vi inte vår fina natur mer? Varför förstör vi den för att kunna bygga?! Utan träd hade vi inte ens funnits. Tänk på det nästa gång!!!


Michael Jackson - Hollywood Tonight

Vill ni läsa mer om musik videon kan ni gå in här.

WE LOVE YOU MICHAEL


:D

Hey!

Ibland överträffar man sig själv och då känns det jävligt bra!

Dagen började med att jag vaknade med extrem huvudvärk. Värsta på länge, det dunkade så mycket att jag helt enkelt inte klarade av att gå upp. Annars brukar jag alltid gå till skolan även om jag har huvudvärk men denna gången var det för brutalt. Jag menar, jag gick till skolan med 40 graders feber én gång hahaha, klarade dock inte av sista lektionen så fick gå hem men ändå! Well jag sov ett par timmar och nu känns det mycket bättre. Valde att gå på naturkunskapen för det är verkligen en kurs jag inte kan missa något av. Så det fick bli två lektioner idag - naturkunskap och svenska.

Är hemkommen nu och är så jäkla förbannad (tar upp det i ett annat inlägg). Nu ska jag dock lugna ner mig och skriva vidare på mitt projekt arbete! Träffade även Don som jag inte sett på länge så jag blev SUPER glad!!!

Vi hörs!
PEACE

28:e maj ♥!!!!!

YEAH YEAH! Nu har jag en till grej att längta till. 28:e maj! Detta var det jag pratade om när jag skrev att vi planerade något och jag hoppades att det blev av - well det BLIR av! Den 28:e som sagt drar jag + 7 andra vänner till Göteborg! Vi ska dra till LISEBERG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså, jag är så glad :D. Jag ÄLSKAR nöjesparker och har inte varit i Liseberg på år :(! Längtar så mycket, helt sjukt. Det kommer nog att bli awesome. Den här dagen kan inte bli så mycket bättre! Aaaah liseberg here we come :D. FAN vad jag känner mig lycklig just nu. Sjukt vad Liseberg kan göra människor glada :D:D!!! 

 

+ ska jag göra en grej hoh. 

Muffins



Hmm okej, jag vet att det är lång tid kvar till helgen (läs söndag) MEN funderar redan nu vilka muffins jag ska baka. Min storasyster fyller år på söndag, ack så mycket jag vill vara där med henne för att skämma bort henne men någon dag så :). Anyway, eftersom hon inte är här så ska jag baka extra goda muffins för att fira henne haha, så mobbat men jag bryr mig inte...that's how I roll ;-)! Kanske dessa här oppe? Hehe aldrig. Ne men vi får se GODA kommer dem iallafall att bli. Ja, var avundsjuka.

LMG

Sitter och lyssnar på sköna låtar! Just nu är det Bee Gees låt Night Fever. Älskar The Bee Gees, så jäkla grymma :D! Ni kan lyssna på låten här. Woot woot. Awesomenessss. HOLLA. Gotta go!

Kladdkaka

Hey dudes!

Dagen började med naturkunskap, gick rätt snabbt faktiskt så det var nice :)! Sedan hade vi lång håltimma så några från min grupp gick till gympan och spegelsalen för att öva/göra klart vår dans till They Don't Care About Us. Vi lärde Jeta dansen och vi blev även klara med den!!! Grym blev den hehe :D Så nu ska vi fortsätta på en annan dans och låt. Sedan hade vi SOMS och där fick vi planera för v. 12 och 13 då vi ska till bokelund och prata med barnen :)! Veckorna kommer bara att flyga fram...

Bah, är SÅ hungrig hehe. När jag kom hem gjorde jag kladdkaka direkt! Den blev klar för ett tag sedan men vi ska äta snart så ska äta kladdisen efteråt samt kolla på ett nytt Glee avsnitt! Det var break förra gången så.

Peace out!

Cirkus

Tänkte berätta en rolig grej hehe. Eller ja, för mig var det iallafall roligt. När vi var små (när jag skriver vi syftar jag på mina förra grannar -vi alla var bestfriends i gården) så brukade det finnas en circus typ tio minuter/en kvart från där vi bor. Jag tror att det fortfarande kommer varje år, ingen aning.

Men iallafall, när den kom till stan så var det en big deal! När den kom till stan så brukade vi alla gå dit tillsammans och krypa under tältet! Haha alltså vi gick in gratis, utan att de som jobbade där märkte något. Vi återvände dit varje dag så länge det höll på. Vi brukade göra det i flera år, det enda vi hade pengar för var sockervadd! Jag köpte alltid med det och jag minns även hur glad och lycklig jag blev när jag fick klappa en av elefanterna!!! Jag tyckte aldrig att clownerna var särskillt roliga utan vi gick dit för att kolla och eventuellt kunna få klappa på djuren. Det var ett stort äventyr för oss att äns gå utanför vår gård och det kändes mycket längre än tio min/en kvart. Det var alltid lika spännande när man skulle krypa in under tältet. Jag undrar hur vi eller vem det var som kom på att krypa under tältet. Smart barn iallafall och vi hade grymt kul! Detta är iallafall ett minne jag aldrig kommer att glömma. Att gå på äventyr och krypa under ett tält för att se en cicurs gratis! Det kan nog inte bli bättre än så, fina minnen, fina stunder. Så mycket annat sjukt vi hittade på :)!


Yeyeee

Åh najz. Kom hem från rytmiken och det var riktigt kul :)! Min grupp var ju tvugna att komma på en helt ny dans för det blev lite missförstånd men vi kom en bit idag iallafall. Vi fick även se de andra grupperna hur långt de hade kommit så det var faktiskt skit kul :D!

Käkade nyss pizza också och ska läsa Moonwalk om någon timme :) Hmm, det var något jag skulle säga till er men har glömt så det var nog inte så jätte viktigt.

PEACE.

Who do you love?

Oj oj, har jobbat på riktigt bra hehe. Nu har legenderna Michael och Quincy mötts, The Wiz is done. Off the Wall har släppts, nice!!! Hehe, har inte läst mer på Moonwalk nu eftersom jag blev trött igår men när jag är hemma från rytmiken så ska jag fortsätta läsa. Vill helst bli klar fram till Thriller idag =) Shiet alltså, tänk ändå att jag hoppar över jävligt mycket och är på typ fyra sidor...hmm hur ska detta gå? Hehe har dessutom för liten storlek just nu, dang it. Sjukt roligt har jag iallafall :D.


Damn.

It would mean the world to me.

Sköna tisdagar!

Hey folks!

Oj oj vilken härlig dag :)! Jag känner mig på topp hehe, antagligen för att jag lever för dagen :-). Well dagen började med filosofi lika intressant som alltid. Nu har jag och Rebecca även kommit på vad vi ska redovisa och skriva om så det känns skit skönt. Efter det så hade vi svenska haha, vår redovisning var så jävla bra!!! Vi ägde och det var hur kul som helst. Riktigt nice! Så kanske därför jag är på bra humör hehe, ska dock tillbaka till skolan vid tre för att göra rytmiken. Ska sätta på skön musik nu och skriva på mitt projekt arbete. Wow, äntligen har jag kommit till när Jackson 5 lämnar Motown hehe.

Nepp, nu ska jag skriva tills fingrarna blöder!

Peace!

Hmm...

Hmm, jag undrar verkligen hur det kommer att gå imorgon! Det känns ju jävligt bra just nu iallafall och vår presentation är verkligen unik! Hahahaha, vanlig redovisning + små filmer + tävling & pris! Tss, önskar att det var en annan grupp som gjorde det vi gjort för det kommer vara så KUL att se på hahaha. Alltså det kommer att bli svårt att hålla sig för skratt men det känns awesome. Imorgon har jag bara två lektioner som vanligt sedan blir det hem och skriva på mitt projekt arbete :). Dagen börjar med filosofi och avslutas med vår legendariska redovisning! Juste, måste dock tillbaka till skolan vid tre för att öva på rytmiken.

Naj, vi hörs imorgon dudes

Peace out ♥


God bless the child

Oh snap, mama come home! Hehe...liten påminnelse till mig själv :).

Well väntar fortfarande på min sega syster så att vi kan kolla på våra serier. Damn gurl. Jag vill ju fortsätta skriva på mitt projekt arbete! Hey, är glad att jag bytte projektarbete hehe. Hade jag haft kvar det jag hade innan hade jag ALDRIG börjat. Tur det! Åh, vill bara att morgondagen ska vara över av någon anledning hehe. Juste! Något som är värt att nämnas, när jag vaknade idag var det ljus ute!!! Inte hänt på väldigt länge alltså, kändes rätt konstigt faktiskt but I like it. Nu är klockan över fem och det är ljus ute som om klockan vore typ två-tre. Hur coolt som helst hur det förändras...


Oh man

Hey!

Dagen började med filosofi och vi fick tillbaka våra prov! Fick VG :D. Det var det högsta man kunde få så jag är skit stolt eftersom jag inte pluggade något men ska börja skärpa mig nu. Sedan hade vi religion och slutade efter det men vi var kvar i skolan för att fixa svenska redovisningen, jag dör av skratt bara jag tänker på hur det kommer att vara imorgon alltså hahaha.

Shit, om ni bara visste hur mycket jag har att göra innan påsklovet. LÄNGTAR tills jag står där och tänker, yes äntligen lov! Då börjar även roligheterna på allvar :).

Ska snart äta något och sedan kolla på Desperata och Modern Family som jag inte hann kolla på i helgen. Stör mig sååå mycket att Desperata har varit på break i typ tusen år. Varannan gång verkar det som, nu får det vara SLUT på det hoppas jag hehe.

Nepp, vi hörs sen!


Nyår ->2011

Bilden tagen på nyår :)! Lägger in bilden för att jag just nu känner mig som fyrverkerier hehe, känner mig rätt stolt just nu att vara igång med projekt arbetet! Verkar som att jag kan hålla mitt mål iallafall, woot :D!


Who's Bad?!

Chacha!

Kom hem från Nevena för ett tag sedan, hahhaha alltså vi är så jävla roliga. Vår klass kommer få underhållning på hög nivå på tisdag, film + tävling! Sedan planerade vi även något annat och jag hoppas verkligen att det blir av, hade varit så jäkla kul och det är något av det jag älskar mest att göra! Så håller tummarna =).

Jag försöker även tänka ut något men men...we can all just dream.

Nepp, nu ska jag sätta mig och skriva på mitt MJ projektarbete, bästa jag gjort hehe. Sedan blir der film med lillasyster =D. Woho, känner mig jäkligt glad just nu, love THIS feeling.

DONDON, lystring! Har glömt ditt lösenord :( Smsa mig det eller skriv på msn. Love ♥

Peace out!!

Kan jag få en goodiebag?

Hey!

Skön dag idag hoppas jag. Igår då så var det skit roligt hahahaha. Först käkade vi på en thailändsk restaurang och sedan gick vi vidare till Awo! Det var skit kul :D!!! Kom hem någon gång runt 1 och kollade på Courage med Valle, så läänge sedan! Haha så jävla rolig är den, love it ♥!

Hoppas jag kan vara hemma idag, vill gärna skriva på mitt projekt arbete!


Berlin yao!

Hej!

Mamma väckte mig idag så gick vi till stan! Solen lyste och det var rätt skönt faktiskt. Betalade nyss min Berlin resa så nu är det officiellt!!! Den 25:e april då bär det av till Berlin wooho =)!!! Eftersom vi åker efter påsklovet så är det som att vi har två veckors påsklov, fett nice :D.
LÄNGTAR!!!!!!!


School man

Hey!

Kan ju berätta lite om min onödiga skoldag hahaha. Well första lektionen var gympan och då fortsatte vi med rytmiken, vi delade in oss i grupper nu för det funkade inte riktigt förra gången. Varje grupp ska komma på en dans och sedan visa den för klassen och lära ut den. Vi hade Destiny's Child I'm a survivor och vi kom på dans osv. Sedan hade tydligen en annan grupp redan tagit den :S. Så ja, vi tog They don't care about us (vi trodde dem hade tagit den) kändes faktiskt lite som ödet. Så jag, Sandra & Lene ska komma på lite på söndag =). Svenskan var det bara redovisning så det var chill!

Imorgon blir det säkert en awesome kväll! Ska som sagt fira Awo och det är alltid kul och va med dem. Vi ska först ut o käka så det blir gottgott!

Peace!

Black Swan

Helt mind-blowing!!! Jag hade extremt höga förväntningar på filmen och tro mig, filmen överträffade mina förväntningar. Den var SÅ bra, ska lätt köpa den när den kommer ut. Alltså, wow. Vet inte vad jag ska skriva förutom att alla MÅSTE se den. Helt sjuk. Nog med att jag älskar Tchaikovsky och balett men filmen kunde inte varit bättre och den var så himla vacker! Filmen var så fantastiskt...så mystisk...så magisk. Absolut en av mina favorit filmer och jag ska se lätt den fler gånger. Seriöst, ni måste se den!




Jacob Lusk

Kollade nyss på American Idol! Så jävla bra!!! Det kommer bli tufft for the american people. Shit alltså, så mycket talang! En av mina favoriter är Jacob Lusk, titta på klippet! Alltså han är helt otrolig, jag minns när jag såg det framträdandet...fångade mig och tog mig till en annan värld, måste erkänna att några tårar föll. Han är one of a kind! UNDERBAR människa, titta bara känslan, rösten, allt!!!


Black Swan

Yay! Fredag imorgon :D! Igår så bokade jag biljetter till premiären för Black Swan!!! Så jävla nice, längtar som bara den och har rätt så höga förväntingar då jag hört så mycket positivt om den. Natalie Portman vann ju även en Oscar för sin roll i filmen. Imorgon blir det alltså bio med lillasyster, längtar!

På lördag så ska vi fira Awo som fyllde år i måndags, det kommer nog att bli skoj =D.

Jag ska strax käka sedan blir det American Idol, ska även försöka plugga lite :)!


This is how I feel!

Tired of injustice
Tired of the schemes
The lies are disgusting
So what does it mean
Kicking me down
I got to get up
As jacked as it sounds
The whole system sucks

Peek in the shadow
Come into the light
You tell me I’m wrong
Then you better prove you’re right
You’re sellin’ out souls but
I care about mine
I’ve got to get stronger
And I won’t give up the fight

With such confusions don’t it make you wanna scream
Your bash abusin’ victimize within the scheme
You try to cope with every lie they scrutinize
Somebody please have mercy
’cause I just can’t take it
Stop pressurin’ me
Just stop pressurin’ me

Tired of you tellin’ the story your way
It’s causin’ confusion
You think it’s okay

You keep changin’ the rules
While I keep playin’ the game
I can’t take it much longer
I think I might go insane

With such confusion don’t it make you wanna scream
Your bash abusin’ victimize within the scheme
You find your pleasure scandalizin’ every lie
Oh father, please have mercy ’cause I just can’t take it
Stop pressurin’ me
Just stop pressurin’ me

Oh my god, can’t believe what I saw
As I turned on the tv this evening
I was disgusted by all the injustice
All the injustice


Spanien - Höstlovet (2010)

Sötnöten Sonny!


Ett av alla miljoner apelsin träd!


Min Chustarr ♥!


Flygplatsen i väntan på vårt flyg till Madrid! Det är på morgonen.


Nepp, nu ska jag se på How I met your mother!!! :D


Angelina Jolie

Vet inte om ni märkt men har ibland skrivit att jag håller på att måla en bild men skrev aldrig på vem eftersom jag skulle ge den till Don! Hon älskar Angelina så tyckte att det passade att måla henne :)! Så...här har ni bilden iaf hahaha. Stressade ihjäl med det sista eftersom jag inte hade gjort klart den och hon kom till oss innan den var klar XD. But she loved it, so I'm super happy :D ♥!!!


rätt

Japp. Glaset var sönder haahha, dog av skratt. Ringde iaf och de ska skicka ett nytt till mig. Nu ska jag gömma kartongen hahahaha. Alltså seriöst? Känns som om jag är den enda som inte riktigt vill ta studenten haha. Visst skönt o slippa skolan men ändå. Man vill ta den men ändå inte. Ah, livet.


Stranger in Moscow

Hey!

Bloggade inte igår för det var inte min dag helt enkelt. Idag känns allt lite bättre men ändå inte. Skolan var lite onödig då vi i princip inte gjorde någonting i filosofin och vi är "klara" med svenska arbetet så vi gick hem. Var hemma någon gång runt tjugo över tio och gick direkt till sängen och la mig! Det kändes så skönt och jag ville inte vakna men tvingade upp mig själv någon gång runt halv ett. Har sedan dess inte gjort särskillt mycket och det känns skönt.

Fick även ett paket idag, min studentmössa. Har inte ens öppnat det, vill inte se den haha. Jag ska gömma kartongen! Ne, men jag måste ju öppna den för att se att allt är med. Tror dock att mitt glas har spruckit för jag hör små bitar av glas...eller så är det något annat. Men äsch, fan va jobbigt isf! Aja, väntar tills mamma kommer hem för att öppna paket fulingen. 

Sörry för ett fult inlägg men känner mig inte på topp just nu. 

Peace!
 

RSS 2.0