No, I don't want to...

Warrap!

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte haft tid till det. I förrigår så kollade vi på den nya Karate Kid filmen med Jaden Smith, väldigt bra var den! Och igår så kollade vi på Shutter Island som var riktigt grym!!! En film som jag längtar till att få se är Inception, den verkar ju helt jävla grym!

Just nu är ju TH i Malaysia och ska spela på MTV world stage imorgon :D!!!! Längtar! Det kommer bli så grymt :D! Well just nu har jag inget mer att skriva, ska gå och busa lite med hunden hehe.

Bye!

yes, yes...okej det kommer typ bli 2011 men ändå <3!!! :DDDD

What's next for Tokio Hotel after MTV World Stage 2010?

Bill: Erm,
we are going on a short trip to South America, AND AFTER THAT WE GO BACK TO EUROPE TO DO MORE PROMO TOURS, followed by the studio to write new songs. Hopefully we get a vacation and some time off. It was a long year
... for us!

South America, my home <3 meeehe :D. Oki, jag är glad yesbox! Nu hoppas till nov *prays*

Don't you mess with my heart...

Warrap!

Jag sitter här & lyssnar på Humanoid live CDn, fy fan vad den är bra! Jag älskar den <3! Igår så gick vi på bio och kollade på Toy Story 3 i 3D, så himla bra *__*! Får berätta om den senare.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, vi kanske ska åka till alicante & checka läget. Då kan jag se ifall jag hittar en grön militär jacka som jag letat efter i typ hmm..1 år?! Fy vad tiden går snabbt hahaa. Men anyway, jag ska se ifall jag hittar någon, inte hittat någon jag älskat bara gillat så ja kanske bättre tur här : D!

Nu ska jag äta frukost -choklad donut & coke :D!


Bjuder på en bild på mig bara för att jag är en real G ;-)


Min skrivbok i nian! Haha gammal bild, men så fina minnen <3


TH is the best fucking band!

OOOOOOOOMG!!!!!! *_* Varning. Detta kommer va fan girl inlägg till max.

OOOOOOOOOOH GOD. FY FAN. Alltså. Så himla jäkla underbart fin DVD. Jag fick gåshud, dog, ögonen fylldes med tårar. Oh gud. Vilka minnen som kom upp, konserterna, första gången man såg dem, när jag fångade Toms handduk, Shadow, alla vänner man fått, allt man gjort och gått igenom som TH fan och fan vad det har varit underbart! Detta är sånt jag kommer berätta så länge jag lever!!!! Åh vad jag älskar dem och vad jag älskar att vara ett fan av dem! Stolt som FAN också!

Fan vad TH betyder mycket för mig och det kommer dem alltid att göra. Jag SKITER fan om jag blir 49 år, 64 eller är död. Jag kommer alltid att älska dem & lyssna på dem no matter what!

Denna DVDn var fan awesome! Jag kommer lätt se den minst 1000 gånger till. Älskar den, och jag älskar TH. Alltså ni som inte är fan av någon eller något missar något stort. Det är fan underbart men samtidigt så jäkla jobbigt!

You never let me down, thank you.


Ich bin...HUMANOID!

Äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOGhdoheoform omf : DDDD!! Äntligen så håller jag Humanoid City live DVDn & CDn i mina händer : D! Fy fan vad det känns bra!!!! Ikväll blir det DVDn, åååh längtar <3!

Vaknade rätt tidigt idag för att åka till Alicante för att kolla om de hade DVDn där. Vi gick in och letade & så hittade min lillasyster CDn bara, vi blev sjuukt glada. Men vi var ju tvugna att ha DVDn också, så vi letade & letade och tillslut så frågade min pappa en som jobbade där & så sa han att de bara hade två kvar, så ena gick för att leta efter den och så kom han tillbaka & ba den finns inte. Ni måste gå till en annan corte ingles, men den är stängd idag, så då blev jag ledsen hahah. Och så sa jag till Valle att jag skulle gå & se ifall jag hittade den och så hittade jag den : DDD! Vi dog, fanns bara två DVD:er & CD skivor kvar O__o! Tur att vi hann få tag på dem iallafall.

Now I'm officially a humanoid :D!
Tog ju självklart på mig Humanoid-tröjan ;-)!!


Mmmmmmmm, fina <3 Åh, jag kommer säkert dö när jag ser DVDn! Fan vad man kommer längta tillbaka till konserterna :(. Aja, fina minnen <3333!

Johni johni

WaZsup.

Igår var det väldigt trevligt :D Heeh, det var så kul!!! Idag så ska vi alla ha en grillkväll, yes älskar grilladmat <3! Så jag kommer nog inte blogga idag, isf bloggar jag på natten typ 1 eller något haha men ah, då är det ju ändå imorgon. Okej, ska nog sluta babbla så mycket schizzle nu!

Och idag är vädret perfekt!!! Första gången på femtusen år. Det är sååå skönt, vinden och allt mmm <3.

Aja, ska se ifall jag hinner blogga något mer sen.

Toodles!


Solomon's Key...

...är nog ett av de mest underhållande spelen någonsin! Så jäkla bra, det är jobbigt men ändå roligt! Det är ett spel från 80-talet för er som inte vet. Jag har klarat för många banor i rad så nu är det lillasyrrans tur att klara av banan vi är på haha. Jag hoppas att vi kan klara hela spelet, men känns nästan omöjligt eftersom de senaste har varit sjukt jobbiga att klura ut. Men vi ska allt vara positiva :-)

Aja nu ska jag ta o njuta av familjen!

Vi hörs. fan blogg.se publicera mina inlägg nu då!


Såhär är en bana, tro mig det är inte så lätt som det ser ut :P!

Movies

Har sett en del filmer här, vissa har jag redan sett t.ex Disney filmerna och andra inte t.ex Kick Ass. Iallafall bara för att jag har tråkigt så ska jag göra en lista av alla filmer heehe. Sedan ska jag försöka skriva lite om varje film, bara för att.

  • Peter Pan - Return to neverland
  • Pocahontas
  • Predator
  • Terminator
  • Kick Ass
  • Toy Story 2
  • New Moon
  • Our Family Wedding
  • Alive
  • Män som hatar kvinnor
  • Flickan som lekte med elden
  • Luftslottet som sprängdes
Hmm, jag har säkert glömt någon så om jag kommer på en film så uppdaterar jag bara denna fina lista.

Don't Jump

Hej!

Idag så vaknade jag vid nio, det kändes ändå bra för jag var pigg så! Anyway, idag är det äckligt varmt men det bästa är att det finns vind WOHO!!! Thank you God! Idag så ska min kusin och hennes pojkvän komma så det ska bli roligt :-)


Här är två bilder på mig, mirakel! Men kände att jag skulle va lite snäll mot stephie och visa henne. Hoppas att du blir glad nu, annars!!!
Här är jag cool



Vanlig, tråkigt.


Never can say goodbye

Tjenare!

Här är jag moahah. Vi fick internet mycket tidigare än väntat, nice! Just nu befinner jag mig på terassen och njuter av grannarnas musik! Just nu spelar dem Never can say goodbye och innan spelade dem Got to be there, nooo NCSG tog precis slut...äsch jag får väll sätta på min egna musik istället :-)!

Ooops, glömde totalt att jag inte skrivit klart detta inlägg. Heehe, jag skyller på stephie!

Idag har jag drogat TH, snälla DVD kom till mig. I need you. NOW! Anyway, idag har jag typ inte överlevt värmen. Så äckligt!!! Men jag såg filmen Alive som jag velat se jätte länge. Riktigt bra, får berätta om den typ imorgon för nu är det för varmt och min hjärna funkar inte riktigt.

Wops, det var ngt jag skulle säga men jag har glömt det! Typiskt. Jag ska iallafall gå och blöta ner håret och sedan sova.

BAJ<3


Äcklinga bin.

Blä, det är SÅ varmt! Det kliar SÅ mycket! Jag orkar INTE. Euwh, hoppas att mitt kliande slutar & att det slutar göra ont så fort jag rör det. Äckliga bin & getingar!!!

Well idag flyttar vi haah, så idag blir det massa jobb! Kul, eller inte. Så ja, jag kommer förmodligen inte ha internet på typ 10-15 dagar!!! Fett mycket, hoppas att dem fixar det innan annars äre ändå lugnt! Men ja, så bli inte förvånade om jag inte bloggar på flera dagar. Men så fort vi får internet så bloggar jag :D!!!

Ville bara säga det och jag hoppas att ni alla njuter av ledigheten.

Imorgon så har jag förhoppningsvis THs nya DVD&CD. Mmmmmmmmmmmwihihijhdiohehofhe. Pepp. Steph måste va med i DVDn, så att jag kan bli en proud mama!


Ska gå & kolla på ART ATTACK nu heeh. Okey blogg.se SUGER, låter mig inte ladda upp bilder så ni får tyvärr lida lite D:!

Äckliga getingar.

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggade igår men hade inte tid. Dessutom så blev jag stucken av en jävla geting igår när jag var i poolen. Fy fan vad det gjorde ont! Andra gången jag blivit stucken nu, men fan jag mindes inte att det gjorde så ont, usch. Nu är det iallafall bättre, inte lika ont längre...

Igår var det THTV, ååh så länge sedan. Dock så kommer det inte komma ett nytt avsnitt på ett tag D:. Jag saknar iallafall Georg & Gustav :(.

Känns som att jag glömt berätta något...men aja om jag kommer på det så får jag ta & skriva igen =)!!!

Nu ska jag gå och mysa med hunden lite <3.

Ok, det gick inte att ladda upp en bild...typiskt! Får försöka lite senare då.



Usch.

Aj mina knän gör sååå ont D:!!! Usch, räcker med att jag har problem med ryggen, vill inte ha problem med knäna heller. Fan, innan (i juni) var det bara ett knä som jag hade ont i och nu är det båda, gaah. Aja, ska sluta vara emo nu haha, hoppas bara att det går över snart för det är inte roligt.

Innan så satt iallafall jag, pappa, lillasyster & storebror ute och chillade. Vi var väldigt djupa i det vi snackade om! Aja, jag sitter här nu och har hopp om att Stephania ska logga in på msn, tror inte hon kommer göra det dock. Aja baja, jag som hade något att berätta, äärsch jag får väll skriva henne ett PM imorgon istället :-)!




//EMA


Mmmmm

Hej!

Idag är ju tvillingarna i Catania, mmm önskar att jag hade en båt så hade jag åkt dit HAHA. Tänk att det är lite nära nu :P! Aja, det var iallafall nice att se dem igen och intervjun var trevlig, även om jag tycker att den var lite kort hehe. Men ja, dem såg fantastiska ut <3! Bill har septum nu också, hatade ryktet i början haha för jag gillar inte septum D: men fan, man kan inte neka att han ser amazing ut i det...MUMS<3! Hehe, tror mest dock att det är öronhängerna som gör det än septumet, för jag ÄLSKAR att han har öronhängen så jävla snyggt :D:D! Mmm Bill <3, passar i allt & är alltid perfekt. Precis som Tom <3 Okej nu ska jag sluta vara så kärleksfull haha!

Åh idag åt vi jätte god kinesisk mat, det var nice :D
Får se nu om det funkar att ladda upp en bild...segar ju som in i h.

Gotta go, min kusin & hennes pojkvän kom nu. Baj! Ha det awesome!!!






I'll be there

WASABII

Wazevah. Nu ska jag duscha & ta på mig sedan så ska vi ut och käka, mums! Aj, det är sååå varmt, orkar inte mer D:.

ajaa, snart kommer TH's DVD ut wiiiiiiiiiho :D:D:D:D:D:D:D! Hoppas att jag ser min vackra Stephie, annars blir jag besviken D:

Tjing, gotta go!

Hehe vilken dröm.

Tjenareee.

Idag har jag sovit super skönt dock så hade jag en rolig dröm haha. Igår så badade jag i poolen mmm det var så skönt. Skönast var när vi gick 11 på kvällen för att bada för det var såå sjukt varmt, och vattnet var SÅ brutalt skönt, ville fan sova där inne hahaha. Idag så ska jag & min bror göra en grej om vi hinner, hoppas för det hade varit super roligt :D!

Aja, nu ska jag sätta på lite skön musik och spela spel. Jag är fortfarande lite trött, fattar inte varför dock hehe.

och Steph, jag ska försöka lägga in lite bilder haha det är bara det att jag e för lat D:..

give 'em love.

BU!

Usch vad jag dör av värmen, önskar att det kunde regna...det hade varit SÅ skönt då. Iallefall, idag har jag badat i poolen som jag gör varje dag haha. Men fasiken vad det är skönt!!! Random: Och Stephie, jag tänkte lite igår och jag hade faktiskt hellre varit en fisk än vatten, för jag tänkte ju: vatten kan ju bli varmt när man kokar, inte så bra då!!!

Ikväll ska vi kanske ut & ta en runda down town yah know.

Hm, ngt intressant. Jag vill pierca mig :):):):) äntligen är jag mogen nog för att våga moaahah.

Aja, HOLLA ska dra!


broken.

EGZONA <3.

Felicidad

Wazzap!

Idag då, tja vi chillade väll mest men sen dog jag & pappa av värme så vi bestämde oss för att doppa i poolen, efter en stund så joinade min faster & min storebror oss och så hade vi massa kul :D! Efter att vi badat i fem år så åkte vi down town och vi kom nyss hem! Det var najs. Oj, jag är så glad eftersom himlen var så gudomligt vacker och jag hade kameran med mig denna gången wiho :D! Najs.

Okej, nu ska jag fortsätta att dö av värme mmmm. Jag har faktiskt inget intressant att skriva haha, fattar inte ens varför jag skriver men jaaaja.

BAJ!


Chile <3

Idag så har det varit sådär överdrivet varmt! Så sjukt jobbigt, usch. Speciellt för mig som hatar solen haha. Efter att vi kollat på en dokumentär om La Roja, deras väg till Sydafrika m.m. (sjukt jävla bra dokumentär var det) så gick jag, pappa & bror till poolen för att svalka oss, så himla skönt :-)!!! Efter det så kom min kusin & hennes pojkvän, och så var det VM för hela slanten!

Tja, imorgon eller ja idag vet jag inte vad som händer. Förmodligen bada, bada, bada i poolen!

Jao, just nu ligger jag på sängen och dör av värme. Snackar med StepHie och lyssnar på Gondwana (chilenskt reaggeband) som är överdrivet sköna! Älskar dem.



small world we live in...

Grattis Spanien!!! Det som gör mig glad är 1. Villa sköt inte i mål. 2. Detta var ju Spaniens första VM guld. Iallafall Forlán blev ju utsedd till den bästa spelaren i VM, väl förtjänat!!! Han var riktigt grym and I like him :)! Go bro!


Never can say goodbye...

Sitter här och dör av värme!!! så jäkla jobbigt, önskar att jag var en fisk som levde i vattnet, hade aldrig blivit varm då! Vilket underbart liv haha skämt åsido. Fast det är sjukt varmt, iaf jag sitter här och lyssnar på Mike, får rysningar. Hmm, vad har jag gjort idag då? Well inte mycket, jag har mest chillat och badat in da pool! Imorgon drar vi nog till stranden ska bli skönt :-).

Juste! Jag har också börjat läsa -Scar Tissue! Den är hittils skit bra :D.

Nae fan, nu ska jag inte slösa bort ert liv mer.

LOVE

Maaannnen

Usch, jag orkar inte blogga. Det händer för mycket nu! En sak är säker: Jag vill inte åka tillbaka till Sverige, never! Så jag måste njuta så mycket som möjligt.

LA, wait for me please? :)

Buffé

Mums! Igår så åt vi världens godaste buffé! Fy fan vad gott det var! Speciellt efterrätterna, älskade deras chokladmousse! Det var jäklans gott ska jag säga er!

Jag ska snart ut med Buster, väntar på att Valle ska kolla klart på en grej sen ska vi ut! När vi kommer hem så ska vi äta sedan ska vi dra till stranden och bada wiho : D! Ska bada heeela tiden!!! Sedan ska vi hem och kolla på matchen, tänker inte skriva vem jag hejjar på för då kommer dem bara förlora säkert D:! Så vi får vänta med det efter matchen, snälla gör mig inte besviken nu!!!

Jag har huvudvärk också, som är jäkligt jobbigt men får hoppas att det går över snart.

Aja skall dra nu!

Make love, not war!

<3

I am here for you.

Snabbt

Hej!

bloggar lite snabbt, ska ut med hunden nu väntar bara på att Valle ska bli klar, sedan så ska vi alla ut och käka : D! bloggar mer sen om jag hinner!

Pejz.

Vattenballonger <3

Hej!

Ni får ursäkta min sega uppdatering men ni fattar nog varför :)! Igår så hade jag sjukt kul, jag, min bror, min lillasyster vaknade nio på morgonen (mirakel) för att fixa vattenballonger och så haha, sedan gick vi ut till balkongen väntade där i fem år innan Eve & Peter skulle komma. Men efter fem år så fick min bror syn på pappas bil så vi gömde oss och så när vi hörde dem utanför grinden så gick vi upp och kastade på dem hahahah det var så kul :D!

Sedan så gick jag och min bror till poolen för det var så jäkla varmt. Efter det så gick vi med pappa och köpte, jag och min bror köpte sånna vattenglasögon? XD Jag vet inte vad dem heter haha, senare kollade vi på fotbollen såklart (TYSKLAND!! Jag visste att de skulle krossa Argentina :D). Och så kom min kusin och hennes pojkvän på besök och vi hade massa skoj :D Nu orkar jag inte skriva mer.

Idag ska vi till La Manga (låter inte det som en dans eller typ en dricka? :D haha) så jag bloggar när vi kommer hem eller imorgon!

Baaj Baj!
PEACE BEYOTCH!

Hahahah hörde nyss en engelsk pojk: Shut up, your idiot! haha låter så sjukt roligt :D

Uruguay - Ghana

Oj oj oj! Vilken match -hahahahahahaha! För det första så var det två riktigt snygga mål! Och dessutom så älskar jag när de kör straffar, det är så spännande då. Men iallafall Uruguay vann!! Det roligaste var ju Suarez som räddade bollen med handen. Jag ska vara helt ärlig, han var jäkligt smart i det han gjorde! Och Ghana fick ju straff och Suarez fick rött kort, så det var ju rättvist. Men sen så hade Ghana äckligt mycket otur och missade tyvärr straffen som gjorde att det blev straffar och Uruguay vann straffarna.

Nu ska ju Uruguay och Holland mötas, kommer bli spännande! Åh, VM är snart slut D:. Imorgon är det dags för Tyskland-Argentina och Spanien-Paraguay! Spännande.

VILKEN MATCH <3<3<3<3<3<3<3

Vilken jäkla match!!!!!! Absolut ett av de bästa matcherna i detta VM. Så jävla spännande! Egentligen spelade det ingen roll vem som vann, gillar både Holland & Brazil. Men jag hejjade lite extra på Brazil eftersom de är våra bröder & systrar. Men tyvärr så gjorde de för många misstag som ledde till att Holland vann tillslut! 2-1, ett av målen var självmål av Brazil. Åååhå, vilken spännande match!!! Holland är ju grymma och jag har alltid gillat dem så :D!

Aja, ska kolla på Toy Story nu. Vi hörs väll sen.

Ni som missade matchen idag, MISSADE verkligen något fantastiskt!!!!!!!!!!!!

Oj oj :D

Det, Anthony, Gris...

WazzZzuP!

Idag så gick vi till min kusin, gick runt i staden och tog en glass! Jag valde att ta en brownie glass, fy fan vad den var god! Jag dog lite i taget varje gång jag tog ett bett. Tyvärr så glömde jag kameran idag...typiskt! När denna dagen var så händelserik hahaha.

När vi skulle hem igen så gick vi förbi, en clown! Så jäkla läskig var den, fy fan säger jag bara! Påminde mig så mycket om Det/It *rädd*. Sedan i bilen såg vi en kille som var störd haha, men han liknade Anthony Kiedis hahaha. Sedan så såg vi en människa med en ENORM gris!!! Haha det var så random. Från och med nu ska jag alltid ta med mig kameran haha jag ska iallafall försöka att inte glömma den igen...

Just nu sitter jag, valle & giaco på altanen eller vad man ska kalla det. Det är sjuuukt mysigt. Himlen är full med stjärnor, och vädret är verkligen perfekt!

imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, får se :-)



The pool

Nice, nice! Jag och min bror var nyss och badade i poolen! Väldigt skönt och roligt :D! Vi kom på en väldigt rolig idé som vi kanske ska göra ;-)! Idag ska vi nog gå ut eller något.

Igår så gick vi till ett köpcenter, tog en fika och njöt av det sköna Spanien. Efter det så åkte vi till min kusin och var hos henne, sen åkte vi hem och såg på Luftslottet som sprängdes, sista filmen i trilogin av Stieg Larsson, jag får skriva vad jag tyckte om filmerna i ett annat inlägg.

Jag sitter här och är blöt, ska snart duscha och äta mat! :D

Aja, ska dra nu.

Bloggar senare, see yah <3

Is it scary yet?

RSS 2.0