Where you are

Hey! 

Idag gick skolan bra. Först hade vi föreläsning och pratade lite musikteori, kände mig lite vilsen haha. Det ska ändå bli kul och intressant att göra och mixa sin egna låt. Eftersom jag fick dela dator med en i min klass så fick vi inte mycket gjort så jag gick hem tidigare, blev så glad för det var typ första gången jag hann med bussen så att jag slipper vänta i 20 minuter på stationen. Imorgon ska jag dit igen för att lämna mikrofonen samt mixa lite med min låt så att jag åtminstone har en grund eller början, hoppas att det blir bra bara! 

Sedan kommer Don och jag ska hjälpa henne med en uppgift. Får offra mig lite haha...uuh, hoppas att allt fixar sig med skolan! Ska även se om jag hinner att byta tema på min blogg, vill ha lite ändring men vi får se hur det blir! Får jag tid över så ska jag lätt fixa det :)

Love to all of you <333! 


bläh

Hej!

Hoppas att allt är bra med er :). Idag så var det sjukt roligt! Vi åt aaas god kina mat, loved it. Vi hade det riktigt mysigt i solen och vi spelade även tecken! Jag & Lene ägde, så bra var vi hahaha. Sedan gick vi och kollade på fotboll men efter ett tag stack vi hem. Jag var såå trött. Är det fortfarande så ska snart lägga mig, har skola imorgon och måste nog till biblioteket tidigare för att plugga :( eller så gör jag det på fredag. Tvingar med syrran :P! 

Den nya kursen verkar riktigt jobbig. Jag känner mig inte så säker längre :/ Letade böcker och den första boken jag behöver finns ingenstans. Just my luck huh?! Vi får se vad som händer dock...

Nope, nu ska jag lida mer av ångest sedan sova om jag kan!

4

Hej!

Hoppas att allt är bra med er. Idag tänkte jag egentligen plugga får kanske göra det senare...får se hur jag känner. Jag vet dock att denna distanskurs som började idag kommer att bli jobbig för mig, pga. jag är en mästareee på att skjuta fram saker hahaha! Får hoppas att jag tar tag i grejer nu. 

Idag måste jag spela in 4 olika ljud till mina klassmates. Vissa har så svåra teman att jag inte vet vad jag ska spela in. Smått panik, ohyes! Imorgon ska jag iallafall ha picknick med Lene & Mani!!! Ska bli så mysigt :D Längtar! Aja, nu ska jag uppdatera min tumblr lite. 

Vi hörs!


Warrap

Hey!

I fredags så kom Don Angie på besök! Hade inte träffat henne på länge så blev suuper glad att vi äntligen kunde ses :D! Det var kalas roligt. Imorgon börjar jag en ny filmkurs så det kommer att bli mer plugg men jag hoppas att jag klarar av det! Så länge jag gör allt i tid så ska det gå :). På min andra filmkurs ska vi spela in massa ljud och sedan mixa det till en låt, det låter svårt men det kommer att bli interssant! Det är mycket i skolan nu men jag får kämpa på tills sommarlovet.

Håller på att tvätta nu och sedan ska jag och mamma baka något gudomligt! YEAH.

Aja, gotta go! Vi hörs :)

1 year ago <3


We love and miss you forever <3

Gårdagen kan sammanfattas såhär:


Butterflies

Hey! Hoppas att allt är bra med er :) 

Uh uh hoppas att jag klarar mig och inte blir för grillad. I'm unbreakable.

me today

-__________-'

Coca Cola

Hej!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det bra :) Måste börja med att säga TACK till världens finaste vänner som ställde upp för mig :)! Det var sååå roligt och mycket skratt! Hoppas bara att jag gör bra ifrån mig och klipper bra. Imorgon får jag inte glömma att ta med mig låten till skolan. Ska även till affären och köpa mig lite snickers! Jag tror att jag ska sova hos min bror imorgon så att jag kan sitta och klippa i lugn o ro utan att behöva stressa pga. bussen :)! 

Det ska bli grymt kul imorgon och ni får önska mig lycka till med klippningen. Nu ska jag rita lite sedan lägga mig för behöver vara pigg imorgon! 

Peace out & Love! 



Scream

Mitt internet försvann för ca. 1 timme sedan så jag satte på Scream (Mike & Jan) videon på repeat och började rita/måla på mitt storaaa awesome block som jag fick av Don Angie i födelsedagspresent :)! Är inte klar än hoho, väntar på att färgen ska torka...uuh sjukt vad snabbt tiden går när man har roligt! 

Ne, nu ska jag läsa lite och sedan lägga mig. Får rita/måla klart bilden imorgon om jag hinner! 

PEACE



need luck

Hey!

Hoppas att allt är bra med er :) Med mig är det okej! Vill bara bli klar med vår uppgift i skolan så att jag kan andas lite haha. Hoppas dock att vi kan filma imorgon eftersom vi fått skjuta upp det flera gånger. Måste i princip vara imorgon då jag behöver resten av veckan till att klippa! Så wish me luck att allt går som planerat imorgon :)! 

Or else i'll loose it.

Please

Hoppas på det bästa nu! Hoppas att inget kan stoppa mig. Och att allt flyter på. Skriver mer senare och hoppas att allt gått bra :)! Nu ska jag pumpa musik & diska! 

PEACE

Miss theeeeem!!!

Den här bilden gjorde mitt liv! Döööör av skratt :D För rolig, för söt, för bra! Ååååååååh saknar dem!!!!!


You ain't nothin'

Wazzup ya'll! 

Hoppas att allt är bra med er! Ska försöka bli bättre med bloggandet...tack för att ni fortfarande läser trots att jag inte bloggar så mycket hehe. Imorgon kommer min bror hit så det ska bli roligt :)! Igår (fredags) så hölls det ett Street Fighter & Tekken event så jag & syrran gick för att visa support! Vi testade även spelet och det var riktigt roligt :D Inte för att skryta men jag var grym. Blev faktiskt stolt hahaha, nej då. Nästa gång jag är hos min bror så ska jag lätt spela, sjukt kul med stickan! 

Jag vet inte om jag ska lägga mig, måla eller spela the sims haha. Vi får se! Jag har faktiskt inget mer att skriva så...talk to ya later!

PEACE!!!


Gondwana

Sitter och lyssnar & ser på Gondwana live från Argentina!!! Så gryyymt bra, just nu kör de en cover på Could you be loved som är en av mina favoritlåtar :)! Woah, önskar att man var där. Riktigt nice :D

CC

Uuuuh jag har så mycket att skriva! Vet knappt vart jag ska börja. Vår nya uppgift i skolan är att göra en reklamfilm. Hade problem med att komma på vad då jag inte hade någon idé alls och ingen inspiration eller motivation. Fick dock hjälp av fina människor och kom tillslut på en idé! Rätt bra faktiskt och i mitt huvud hade jag allt. Verkligen allt. Hur fint solen lös och allt men nu krossades min dröm :'(. Eller rättare sagt min vision. Så om inte vädret är snällt nog måste jag komma på en B-plan. Måste göra det nu! Be för mig haha, be att jag ska komma på en bra idé som jag tycker om! Vill bara ha planen klar så att jag kan leva mitt liv hahaha. 

Aja, ska gå nu! Vi hörs :)

RSS 2.0