cuz this is thrillerrrr

Warrap!

Blir mycket bloggande idag haha. Hänger för det mesta på tumblr känns roligare på något sätt. Ibland är det skönt att skriva och därför har jag kvar bloggen men jag älskar att lägga upp bilder osv. och skriva små saker ibland vilket tumblr är perfekt för! :D

Idag slog jag nog rekord på att skrämma min lillasyster! Hon har aldrig blivit så skrämd som idag, nice! Bästa hittills...ska se om jag någon dag kan slå det ;-) (vilket jag faktiskt tror!)

Well ska snart äta sedan till affären, baka godsaker åka till min bror :D! Ska sova där idag så vi hörs inte förrens imorgon ;)!

PEACE PEEPS!
LOVE

MURRAY 4 ÅR!

Igår var det dagen, dagen då Murray fick sitt straff! Har väntat på denna dagen i tre veckor!!! Och igår kom den. Kan väll säga att jag var rätt lugn innan rättegången började och det höll sig ett tag! Walgrens tal var fantastiskt! Han tog upp allt som behövdes och gav ett grymt intryck. Brevet från familjen var underbart, sorligt men kort och starkt! Riktigt bra jobb. När Walgren pratade började nerverna komma lite...men jag var ändå relativt lugn! Sedan skulle Jerkoff (Chernoff egentligen) prata och som vanligt försöker han få Murray att framstå som en ängel som "aldrig" gjort något fel och annat skit snack. Han var dålig, som han varit från början. Förstår inte ens att han kan vara advokat om jag ska vara ärlig, han fick ändå 3 veckor på sig att förbereda sista talet och det var inte värt det. Lät som att han skrivit ihop det på en halv timma. Han använde sig inte av fakta utan gick på att prata om "Poor Conrad Murray", stackars honom. Och försöka att smutskasta Michael för en sista gång, vilket han misslyckades med. 

Jag blev väldigt nervös och mitt hjärta slog så fort så när Judge Pastor skulle tala. För även om jag var rätt säker på att han skulle fatta rätt beslut fanns det något litet inom mig som sa att han skulle falla för det Jerkoff sagt. Som tur var hade jag rätt! Judge Pastor såg sanningen, han förstod att Murray ljugit gång på gång, inte känt någon ånger, dödat Michael! Judge Pastor var så arg och jag älskade att se det. Murrays skit "dokumentär" kostade honom hårt! Så går det Murray när man säljer sin själ to the devil. Tackar Walgren att han tog upp det. Sedan Murrays iphone inspelning. Tackar Judge Pastor så mycket för att han såg sanningen i det hela! Han gav därför Murray maxstraffet: 4 år!!! 

Jag tyckte från början att det skulle ha varit second-degree murder men det blev Involuntary Manslaughter istället och då är 4 (TYVÄRR!) år maxstraffet. Vilket han fick. Jag är inte glad att han fick 4 år, det är alldeles för lite, jag önskar att han fått livstid, ruttnat där inne. Men jag är glad att han fick maxstraffet. Och inget, inget kommer att ge oss Michael tillbaka så 4 år är bättre en inget. Och nu ska jag njuta av tiden han sitter inne. Hoppas också att de drar hans läkarlicens!!!

Ett av mina favorit stunder från igår var detta:
"Judge talks about Murray’s words in the documentary about how he felt betrayed by Michael Jackson: “Yikes! Talk about blaming the victim!”."

Har spelat in allt, så det ska jag lyssna på flera gånger för jag totalt älskade hur Pastor Judge ägde Murray och hans team. 

!!!JUSTICE4MJ!!!



29 år!

Idag för 29 år sedan släpptes THRILLER! The best-selling album of ALL TIME. YEAH! 


1:a advent

Hey!

Sorry för att jag inte bloggat dessa dagar men har umgåtts med min käre bror varje sekund! Han kom sent i fredags och då umgicks vi massor och spelade wii. Sedan låg vi och pratade till typ 7 på morgonen haha, det var underbart :). Men ni kan ju bara föreställa er hur trötta vi var dagen efter...I lördags käkade vi godsaker och kollade på Indiana Jones 2 sedan kollade vi på massa roliga klipp och igår direkt när vi vaknade åkte vi för att handla. Jag köpte mig en julstjärna (lampa)! Suuuuper mysig. 

Jag saknar honom redan men längtar tills han får jullov så att han kan vara här länge :D! Pysslade även med min lillasyster idag haha, fick verkligen en härlig julkänsla. Love it so much. Första advent, uhuhuh snart får man börja äta ur julkalendern! Apropå det så letade jag efter en toy story julkalender men hittade aldrig så fick nöja mig med en klassiker hoho...

Aja, skall sova nu är ovanligt trött!

Peace out!

1 månad kvar

Hej!

YEAH!!! En månad kvar till årets magiska dag -julafton! Jag längtar så mycket!!! Speciellt efter mammas gudomliga mat, kalle anka och umgås med världens bästa och roligaste syskon! Är det inte fett skumt att det inte snöat än? Att det fortfarande är + grader? Hoppas verkligen att det börjar snöa snart, vill åka pulka och bygga snögubbar!!! 

Älskar att känna kylan och få ont i ansiktet för det är så kallt samtidigt som solens strålar reflekteras i den vackra snön. Magical, magical I tell ya!! 

Well, nu ska jag börja på nästa säsong av en ny serie jag börjat se! Så sjukt bra, love it. Berättar om den när jag sett klart alla avsnitt och säsonger :).


Queen B!

Hey!

Oh snap, har ej orkat blogga om jag ska vara ärlig hoho. Men ska bli bättre på det nu! Igår hjälpte jag mamma att baka lussebullar, mums så gott!!! Lite ledsen är jag dock att det inte kom någon Desperate i måndags :(! Aah, vill inte ens tänka på hur det kommer att vara när det slutar :(

Ligger nu och lyssnar på Queen B! Väntar på att min storasyster ska komma hem så att vi kan höras lite. På fredag kommer världens bästa bror hit!!! Längtar överdrivet mycket :D! 

Aja, ska kolla på lite serier nu!

Juste, de 3 sista How I Met Your Mother avsnitten har varit HUR BRA SOM HELST!!! Love it so damn much. Yeah!



Rat!

Jag vill ha två råttor! En till mig och en till min syster. But I can keep on dreaming...

F. C <3 we love you!!!

Det har gått över 2 månader sedan du lämnade vår planet. Sitter just nu och kollar på begravningen. It breaks my heart :'( </3!!! Han har alltid varit en av mina favorit programledare (tillsammans med Ellen D.) och är van att han alltid ska finnas i tvrutan med sina skämt. Han är en otrolig inspiration för mig. Han var alltid så otrolig snäll och hjälpte andra människor och djur. Han hade ett fantastiskt liv och sista intervjun han gjorde (samma dag då han dog) sa han att han var lycklig och kände att han hade allt i livet. Det gjorde mig så glad och gjorde det lite lättare. Men det känns som om man kände honom eftersom han funnits i mitt hem varje dag genom TVn. Tufft och jobbigt att vi mist 21 fantastiska människor som reste för att hjälpa människor som har det svårt. Han är en hjälte tillsammans med de andra 20.

! Q.E.P.D !

Chile vs. Paraguay

YEAH!!!!!!!!!! Chile vann 2-0!!!! Så jäääkla awesome :D:D:D:D. Var tvungen och leta efter en stream som funkade hittade en som la av innan första halvleken var över hittade sedan en annan (i panik) som funkade perfekt! Det var riktigt intensivt. Var tvungen att hålla mig från att skrika när de satte målen (för syrran sover i mitt rum). Men shit vad glad jag är nu! Kommer att sova riktigt nice hehe. Det är underbart att höra publiken, chilenare är alltid grymma på att sjunga! Det var så mäktigt att de vid slutet började sjunga nationalsången! Love it!! Har varit på flera matcher där Chile spelar och det är något av de roligaste som jag fått uppleva! 

Aaaah, det känns så bra alltså! Synd att jag tittade själv dock men men. Måste säga att Campos är en riktig hjälte! Räddade ett mål och satte det andra målet! Amazing. Nepp, nu måste jag sova eftersom jag har tvätt på morgonen imorgon! 

Talk 2 you later!

bro <3

Umgås med världens bästa bro :D därav bloggtorkan! 

Hörs kanske imorgon mot kvällen :)!!!

yeah.

Hey hey it's a beautiful day. 

Yeah, i'm rockin' out to my new song. Haha skojar :-)! Spelat Experience igen, woot woot! Gah, har sån jäkla träningsverk alltså hah, fett mobbat! Men men, ska spela Martio Kart snart, väntar på att Valle ska komma bara. Det var sjukt länge sedan jag spelade det, brukar ju bara spela Experience på wii typ och ibland Sport Resort hoho. Där jag äger på bowling, yeah! 

Igår såg jag två filmer berättar om de senare. Jag är snart klart med ett av mina brev, hoppas jag blir klar idag så att jag bara har en kvar :). Well, nothing more to say peeps.

Later! 

(((♥ Love ♥)))

experienceee

Hej sockertoppar!

Kom på att jag inte käkade chips förra veckan. Ack vilken skam! Men ska nog köpa det idag eller imorgon får se :D. Har spelat experience, skit kul som alltid! Men skrattade åt mig själv för de som bygger ser mig säkert hahah, måste se hilarious ut :'D men men, om någon skrattar åt mig blir jag bara glad! Har även varit o handlat, sitter nu och vart lite stalker men fått fram den informationen jag behöver *evil skratt*.
Sorry för att mitt inlägg om måndagen inte kommit upp än men har inte hunnit skriva klart då det kommit saker i vägen. Jag vet inte när jag hinner skriva klart det men ska försöka så fort som möjligt! Har två extremt viktiga brev jag måste skriva och skicka iväg helst innan måndag. Jag berättar till vem breven är till när de är skickade :). Men de är väldigt viktiga! En av dem måste jag dessutom skriva med formell engelska och måste gå igenom steg för steg hur man skriver ett brev för personen är viktig! Ska fixa det i helgen för det kommer att ta tid.

:D:D

YEAH!!!!!!!!!!!!! Min favorit sedan audition vann!! yesyesyes :D älskar när sånt händer hehe. 

Ville bara säga det, i'm out.

Beautiful girl

Gjorde mig precis en god sallad (ja, såhär dags chillax) och är ready steady för att kolla på finalen på Project Runway! Finalen var för några veckor sedan men har skjutit upp det för vill inte att det ska vara slut haha. Men eftersom jag har fullt med serier att kolla på nu tänkte jag att det var dags idag. Ska lägga mig tidigt idag för ska upp imorgon och dansa MJ experience i fleraa timmar sedan gå o handla osv. Fullt upp imorgon hehe.

Aja, ska dra mig nu! Vi hörs nog imorgon :)

my love bb.

Ååh kan inte beskriva vilken kärlek och glädje jag känner just nu! Fick nyss se min älskade prins via skypa och ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom. Kan inte vänta tills jag får träffa honom, hålla honom och pussa honom! Kan inte väntaaaaaaa. Han är den finaste jag någonsin sett. 

I love you my prince! Thank you for giving me happiness and love <3 :)

Rest in Peace Heavy D!

Igår dog Heavy D! Riktig grym rappare, en legend. Han är den som rappar i MJs låt Jam! Som förövrigt är en av mina favoritlåtar, omöjligt att sitta still till denna låt! Masterpiece.

Rest in Peace <3!!! You'll be missed.



7

Hej!

Har varit väldigt upptagen så har därför inte hunnit att varken skriva klart eller lägga upp inlägget om måndagen. Den kommer att komma upp, inte imorgon men på fredag förmodlingen. 

Nu måste jag fortsätta med "lite" grejer! 

Peace & Love

Hej!

Oh, idag, är det en bra dag :D! Är så himla glad!!!! Jag håller på att skriva ett inlägg om gårdagen, säger bara en sak det blir LÅÅÅÅNGT! Är typ på halva så måste skriva klart det senare. Det ska iallafall komma upp idag :)! Åh...Michael, som jag saknar dig :(

Hoppas ni alla får en underbar dag!

LOVE

GUILTY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oh, jag är så glad. Jag är så glad. Jag visste det, kan inte ens beskriva hur jag känner mig just nu!!! Skriver ett inlägg senare när jag lugnat ner mig lite, oh...kan inte beskriva vad jag känner. Äntligen, efter två år.

TACK WALGREN & BRAZIL <3 <3 <3!!!

JUSTICE FOR MICHAEL!!!!

7

please, let it me the magic number.

soul to squeeze

Hej mina vänninor! 

Aaah, är så himla varm/trött. Vi tar allt från början! Något som varit väldigt viktigt för mig var att jag idag var tvungen att vara igång hela tiden så att jag inte tänker på igår. Oj, imorgon kommer jag inte att kunna sova men men. Anyway, tänkte egentligen gå på en Halloween fest men kände att jag inte var på humör (för igår) så stannade hemma istället men sminkade mamma till zombie och tog sönder en tröja osv. Såg faktiskt riktigt nice ut hehe...sedan följde vi henne, lämnade henne, kom hem och började måla Valles rum. Shit vilket jobb! Vi målade iallafall den stora väggen sedan bakade jag medan hon fixade wii. När jag bakat klart så spelade vi Experience!! Det var väldigt länge sedan jag spelade det så det var otroligt roligt som alltid!!! Fy vilken träning alltså haha. Det är roligt och man tränar samtidigt :)! LOVE IT. 

Jag och Valle ska snart kolla på monsters inc och äta mina godsaker! Imorgon åker vi förhoppningsvis hem till vår kära bror ♥! Som förövrigt räddade oss idag ;-).

Aja, ska försöka skriva något imorgon. På måndag skriver jag ett inlägg men kommer att vara overkligt nervös :( Blir det bara jag tänker på det... 

So beautiful!!! I love you more than words can describe ♥! 


<3

Visst, ska inte ljuga att jag är besviken. Nu väntar en helg full av nervositet och ångest. Det tar jag, så länge jag får höra orden jag vill höra. Snälla, snälla. Do the right thing. Justice!

I'm still keeping the faith <3

oh...

Hade en fin dröm idag. Är så nervös...kan inte ens beskriva hur det känns nu! 

Vet inte om jag kommer kunna blogga mer idag, är för nervös...vi får se.

love my mj-fam <3


Wow...

Wow. WOW! Vilken dag. Walgren all the way. Det var så overkligt bra, känner mig så stolt över honom. Är så tacksam. Finner inga ord...I'm speechless

Är så glad att jag sett allt detta live. Detta är MJ historia. Nu gäller det bara att be och hoppas på det bästa. Snälla, snälla, snälla.

:''''''''(

I HATE YOU!
WE WANT JUSTICE!!!!!
:'( :'( :'(

23

Here we go. Closing arguments.

Hoping and wishing for the best <3!

<3 i miss you so much!

Jag saknar min storasyster så mycket :-(!!!! Men jag är glad att vi kunde prata idag, jag har verkligen världens bästa storasyster. Finns ingen bättre storasyster än henne! Är så lyckligt lottad över att hon är min syster. LOVE YOU!

<3

Hej!!

Sorry för att jag inte bloggat på ett tag men haft fullt upp. I söndags umgicks vi med fina Don Angie Franco! Haha kul att hennes namn bara blir längre och längre :-)! Vi hade det iallafall hur mysigt som helst, alltid lika kul att vara med henne :D. 

I måndags kom min bror hit och han åkte hem idag så vi har umgåtts mycket!!! Saknar honom redan faktiskt...men vi ses nog snart igen :D <3!

Juste...i tisdags tror jag så räddade jag & Valle en katt. Den var så söt! Det var så att jag & Valle slängde soporna och när vi kom ut från miljöhuset kom en katt emot oss så vi började klappa den osv, gav den något att dricka & ringde ägaren. Måste dock säga att katten var mer bekväm i mina armar än i ägarens...just sayin'. Iallafall det var kul hehe.

Ska kolla på Glee och Desperate ikväll! YAY! Glee är äntligen tillbaka efter ett par veckors uppehåll. Måste snart till affären och köpa saker för mamma vill att jag ska baka. I don't mind, älskar att baka och äta godsaker :D...

Man märker att rättegången nästan tar all min tid och energi. Trodde att det var rättegång idag men icke. Glömde att det inte är förrens imorgon. Well känns lite skönt med en ledig dag. Hoppas att det blir grymt för oss imorgon. WALGREN <3.

Aja, gotta go. Vi hörs sen :)


Happy birtdhay AK!!!


RSS 2.0