Happy new year!!!

HAPPY NEW YEAR FOLKS!!!!

Önskar er all lycka i världen ♥

I love you ♥


Something wrong...

Kan ni tänka er att det är nyår imorgon?! Helt jäkla sjukt. Jag var iallafall i Samarkand idag, köpte skjortan jag var ute efter så I'm happü =D! Träffade även Elena där av en ren slump så det var trevligt, längesedan jag såg henne!

Funderar på att titta på någon film men vet inte vilken dock...mm imorgon väntar iallafall GOD GOD mat! Jag är så kass hah jag som "lovade" er att visa mer bilder på bloggen gör inte det hohoh. Ursäkta mig. Här får ni en bild på en fantastisk man!


Rest in Peace Bobby Farrell!


Bsss

God middag!

Igår var det en awesome dag. Idag, dagen innan nyår blir det lite stressigt...men hoppas att det blir lugnt! Ska iallafall ta mig en runda till Samarkand idag, måste egentligen men vet inte om jag orkar haha. Är så otroligt seg idag faktiskt.

Well vi hörs sen!


One day...


What's love got to do with it

Hej!

Idag så vaknade jag rätt sent haha men skönt var det att sova. Stack till stan med lillasyrran hittade inte det jag ville ha men fick med mig en ny jacka så är super glad! Hade provat den jackan för någon dag sedan men då fanns den inte i min storlek så blev lite ledsen men nu hittade jag den i min storlek så nu är jackan min! Woho. Imorgon ska jag dock till samarkand och kolla om jag hittar det jag var ute efter :-)

Ska snart till affären och köpa lite grejer sedan ska jag hem och spela på min keyboard! Väääldigt längesen jag spelade på den så nu är det dags! Efter det så blir det film =)!!!

hmm..


Det är jag på bilden haha, när jag var jokern. Man ser inte bilden så bra men men :-)

I love you ♥

Thank you.


he...

understood me better than you ever will.

Just because I'm losing doesn't mean I'm lost

Det är en sak jag har funderat på väldigt länge faktiskt...och det är: varför behöver vi människor alltid bekräftelse? Alltid bekräftelse på att vi är bra? Varför strävar vi efter att någon annan ska säga till oss att vi duger? Kan vi inte ta det beslutet själva? Det borde inte vara så, jag tycker att man själv ska få bestämma om man duger och inte behöva någon som alltid säger till en att man är bra. Jag syftar inte på att vi inte ska säga till varandra hur bra vi är för det tycker jag verkligen att vi ska göra. Däremot tycker jag bara att det är synd när personen i fråga kräver bekräftelse från andra. När den kräver att folk ska säga att det är bra det man gör eller dåligt, det beslutet ska man ändå göra själv. Jag menar om jag gör något som jag tycker är bra blir det då automatiskt dåligt för att andra säger det? Absolut inte, jag tycker att så länge man är nöjd med det man gör eller säger själv så är det bra. Alla vi har olika åsikter och vi bör därför inte heller söka efter bekräftelse.

Det gör mig ledsen att folk tycker att dem är fula eller inte är bra på något för att dem aldrig fått höra att de är vackra eller gör bra saker. Det är synd att vi behöver bekräftelse för att må bra, bekräftelse för att känna att vi duger. Bekräftelser som formar oss som människor och styr vårt liv. Du behöver inte bekräftelse, du är vacker och du är bra på mycket. Sedan om folk inte uppskattar det eller säger det betyder det absolut inte att du inte är vacker eller inte är bra på något.

Låt inte människor styra ditt liv, du ska ha kontrollen över det.

Jag vill även säga så att ni inte misstolkar mig att man ska säga till varandra hur bra och vackra vi är. Det är viktigt att berätta för folket runt omkring oss att de är duktiga och visa att vi är stolta över dem. Det gör människor glada. Jag säger oftast mycket till personer runt omkring mig för jag vill att de ska må bra, jag vill att de ska förstå att de är underbara människor. Om en av mina kompisar till exempel klarar ett prov så känner jag mig så glad! Jag ger dem alltid en kram och säger att det var duktigt av dem. Vi ska finnas där för varandra och kärlek är det finaste som finns. Det är också viktigt att berätta för varandra hur mycket vi betyder för varandra för man vet aldrig när det är försent...

LOVE


Wazaaa

Hej!

Förlåt för min bloggtorka, men jag har inte suttit på datorn på ett bra tag. Igår så skulle vi egentligen vara med leo (och kanske eggi) men det gick inte, vilket sucks! Så jag och valle var ensamma hemma och spelade Michael spelet, haha vi äger alltså :D mådde fett dåligt med men fortsatte att spela ändå, nothing can stop me :-)) Det var super kul. Sedan när vår bror kom hem så kollade vi på tillbaka till framtiden 3, såg 2 förra gången så vi kollade på trean igår! Fan vad jag älskar dem filmerna, haha så kul med att Flea och Mike va med haha :D:D. Efter det så såg vi American Psycho, redan sett den men fett grym ändå!

Idag tänkte jag dra till stan men har inte tid så det får kanske bli imorgon istället...

PEACE!

Fina dagar det har varit! Julafton var super mysig och rolig, I'm so happy! Efter allt firade, maten, skratt och klapparna så kollade jag, min storebror & lillasyster på moonwalker eftersom jag fick den i blu-ray av min bror!!! Aah, vi älskar den filmen och vi har sett den minst en miljon gånger men lika bra och fantastisk varje gång ♥!

Idag har vi bara tagit det lugnt och mysat! Vi kollade på American History X innan i blu-ray och så kollade jag på Sweeney Todd (super bra!!) och Mr. & Mrs. Smith

Myspys, önskar livet kunda vara såhär bra alltid.

Be strong ♥

What a man...♥


God Jul!!!!



Merry Christmas, Feliz Navidad, God Jul!!!! Hoppas att ni får en riktigt fin kväll tillsammans med era nära & kära. Jag ska iallafall njuta och mysa med min familj. Julafton är verkligen min favorit holiday! Bästa!!!!



 


bästa ♥

Hahaha åh detta är exakt vad jag behövt de senaste dagarna!! Love 'em!!


1 day left

Hej!

Förlåt för att jag inte har bloggat, har hänt en del saker. Men anyway, vi har JULLOV nu!!!!! Så jäkla skönt men har ändå massa arbeten som måste göras :(! Ja, igår då haha. Gissa vad? Av alla dagar så försover jag mig hahahaha så jag vaknade typ halv tio eller något och då hade min klass redan haft julavslutningen, så jag missade det. Igår så såg jag filmen Devil, den var bra! Såg nyss This Christmas med Chris Brown, bra film passar nu när det bara är EN dag kvar till julafton, wooho ♥!!!!

Ne, nu ska jag gå och göra andra grejer.

Vi hörs och jag svarar på kommentarerna senare!

Peace out.


From me, to you.

Jag säger till er, som en vän, som en främling, som en människa. Ta hand om era nära och kära. Ge dem kärlek, älska dem, uppskatta dem. Ni anar inte vilken tur ni har om ni har er familj nära er. Ni är lyckligt lottade och utnyttja er lycka innan det är för sent.


Love and family is all we need to be happy.

I love you!

Oh snap!

...someone needs love.

:D

Warrap everybody!

Igår...ja vart ska man börja? Haha, kalaset här hemma var iaf jätte kul :D! God mat, mamma lagade typ mat för 1000 pers haha. Vid halv två tiden så bestämde jag och iman oss för att gå på vår väns kalas, så vi möttes och stack dit. Trevligt var det :D träffade massa man inte sett på länge så det var kul =D. Haha jag och imaney är bäst!

Idag så ska jag äntligen kolla på The Terminal, yay!

Ne, nu skall jag dra och göra lite nytta!

Peace!


See the Halo

Hej!

La mig sent igår, rätt förbannad haha. Ne men var lite arg för det är 2:a gången något stör mig så att jag inte kan kolla på The Terminal så var lite arg haha. Men nu mår jag bätte & på bättre humör, säkert för att jag ser all god mat moahaha :D

Idag blir det 2 kalas! fun fun, but busy day!

Nepp, nu har jag inte mer tid för att skriva hörs sen!

Peace ouTttt



...bara för att jag väntar på V.

Höger- eller vänsterhänt: Höger

Är det nåt du absolut inte äter: Kokta grönsaker och svamp.

Musik just nu: Alicia Keys

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 70 och 80 talet, no doubt!

Hur många kuddar sover du med: 2 men använder ingen av dem haha

Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska

Sparare eller slösare: Både och

Vem är viktigast för dig: Min familj ♥

Bästa film: Kan jag omöjligt svara på

Tror på liv på andra planeter: Självklart!

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut

Ser du på kärleken som ett misstag: Haha nej

Hur många barn har du, vill du ha: Jag vet inte

Bio eller promenad: Det beror på

Stjärntecken? Stenbock ftw!!

Äckligaste insekten: Kackerlackor.

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlig och flyga

Vad vill du jobba som? Det vet jag inte än

Chips, morötter eller godis? Daaah chips såklart!

Pizza eller hamburgare? Pizza

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag har en piercing i tungan men vill pierca ett till hål i mitt öra sedan vill jag tatuera mig :)

Gungar du på stolen? Ja, ibland

Hur många syskon har du? 3 st och världens bästa!

Är du rädd för blod? Nej

Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhäll-samhäll, för jag är bäst

Brukar du sola? Nej, hatar att sola

Röker du? Nej.

Kaffe, te eller inget? Te

Har du en besatthet? Ja hahahaha :-)

New York

Hehe har varit lite lat idag. Jag har packat in julklappar, fan vad jag önskar att jag hade pengar så att jag hade kunnat köpa presenter till heeela världen. Eller åtminstone till måånga! Jag tittade sedan på Elf, haha älskar den filmen & Will Ferrell. Håller på att skriva klart min svenska och ska sedan kolla på The Terminal, woho! Ska leta reda på en rolig lista som jag kan göra så länge :-)


Awesome day.

Började tio i tolv, slutade halv ett. Hem och har tagit det lugnt! Idag blir det chips och mysigheter i min ensamhet :-). Måste även eller ja, jag vill skriva klart min svenska idag! Men det gör jag ikväll.

Ja, så nu är det endast måndag och tisdag kvar i skolan! Dock så har vi så jääävla mycket till efter lovet, så längtar inte för mycket.

Peace!

Kanye West

Okej, jag kommer inte att hinna skriva klart analysen idag. Är relativt klar men måste läsa igenom och ändra + fixa en trevlig avslutning. Får fixa det imorgon för nu känner jag mig super trött så ska nog gå och lägga mig!

Knarkat Kanyes nya album medan jag pluggat, love it så jävla bra! Ne, nu sätter jag på lite NAS!

Talk to ya laterr när jag kommer hem från skolan imorgon :-)

Sista skol fredagen 2010, say woot!

:D

Runaway

Hej

Skriver lite snabbt här bara, idag pyntade vi skåpen =vi fick en tjurig kärring efter oss. Sitter och skriver på min otroligt jobbiga svenska uppgift, får lite smått panik. Gaah, frågorna går in i varandra och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna strukturera upp skiten. Aja, hoppas bara att jag hinner klart idag (vilket jag tror att jag gör, är ändå halv vägs) but who knows?

Idag var det iallafall -den sista torsdags skoldagen för 2010! Yeah betch.

Peace out!

När skolan är över kan jag nästan lova er att ni får roligare inlägg. Nu när skolan tar över ens liv är det inte så lätt!




i know you've been missing me

...my dear keyboard!

Längtar till helgen spec. fredag:
- Film
- Chips
- Keyboard

= awesomeness.


Something wrong

Vaknade för inte så länge sedan efter konstiga drömmar. Igen. Aja, sitter här och försöker skriva på min svenska uppsats som egentligen skulle in igår men vi har en underbar lärare som förstår när man är stressad så ska försöka skriva ca halva idag och resten på torsdag! Vill få in den imorgon iallafall.

Fy fan, såg en jävligt hemsk video. Fan. fan. fan. Jävla äckel för människor det finns! Kunde inte ens se hela :(. Fy fan, nu kommer jag inte kunna göra något annat än att tänka på videon...jävla äckel människor det finns alltså!!!!!! Jag blir så jävla arg.

Discipline

Hej!

Ätit mycket idag och så är jag suuuuper trött. Jag ska nog gå och lägga mig efter detta för att sova en stund, kan knappt hålla ögonen öppna.

Nu har TH spelat i Tokyo!!! WOOHO :D Så jävla awesome.

Ne, skulle egentligen skriit mer men orkar inte. Drar och lägger mig nu, vi hörs sen!

Peace out!


Feliz cumpleaños, världens bästa mamma <3

Grattis på födelesdagen! Jag älskar dig ♥. Idag fyller världens finaste och vackraste mamma år. Du är bäst <3!

Don't trust....

Hej!

Skolan idag var chill, bah orkar inte ens skriva om den. Nu gör jag en pakt, ska inte skriva om skolan under hela denna veckan!

Jag är sjukt trött och vill egentligen sova men kan inte eftersom jag väntar på att mamma ska gå och lägga sig...verkar som om hon aldrig kommer göra det. Damn woman! Haha anledningen är för att jag ska baka en tårta till henne och vill att det ska bli en överaskning då kan hon inte vara vaken annars kommer hon ju att fatta. Men hoppas att hon lägger sig snart för jag är sjukt trött!

Ne, nu ska jag gå och forsätta rita på min Janet teckning :-)))

Peaaace OUT!


2.0.1....1

hoppas!

Michael Jackson - Stranger in Moscow

Let the video and the music speak.


Painting

Gaah, måste köpa vatten färg :D! Har en perfekt bild i mitt huvud som jag måste få ner på papper. Det kommer att bli så grymt och jag lyckas få ner det i papper. Ska väl ta och fixa det när jullovet börjar :-). Var hos pepsi och hennes söta mor hade bakat en as god tårta! Väl hemma så höll världens finaste mamma på att göra lussekatter :D. Ska ta och käka nu och kolla på en dokumentär!

Har fått en del nya läsare också! Welcome dudes.

Suger på att lägga in bilder men ska försöka bättra mig :D! Promise.


Deexter

Aja, efter att folk tvingar mig så måste jag nu dra och göra hamburgare! Sedan tar jag bussen till pepsi! Talk to ya laterR.

Imorgon är det en sorlig dag...sista Dexter <//////////////3 för säsongen...

Lifestyle music group!

Gå in på LMG och checka in den nya kategorin! Min kategori hehe, 70's & 80's!!!! Bäst låtar kommer ni att få höra :-)

Peace out and check the site out! :D


Tokio in Tokyo ♥


Mario Kart

Warrap!

Har inte haft tid för att blogga eftersom jag har haft fullt upp denna helg! I fredags då så var det smaskiga för Lene en överaskningsfest :DDD!! Det blev super lyckat och kul som fan ♥! Igår så vaknade jag relativt tidigt eftersom jag och mina fina syskon åkte till stan för att köpa lite presenter :)! Bra team work alltså hehe, och så käkade vi godgod pizza! När jag väl var hemma så såg jag eftersom jag inte riktigt har vilat sedan i torsdags. Chillade och tänkte kolla på film men då ringde min storasyster och sa att vi skulle spela Mario Kart online så då gjorde vi det! Riktigt kul :D

Idag så ska jag till Nevena för att göra klart vårt arbete i småföretagande, hoppas att det inte tar för lånt tid! Jag vill gärna städa mitt rum idag...

Peace out


I can't make it another day

Tjohej!

Väntar på att min lillasyster ska komma hem så att vi kan käka. Morgonen började med att jag inte ville upp ur sängen, men tog mig upp ändå *stolt*. Kom till skolan otroligt tidigt och hade sedan gympa. Vi gymmade hahaha, sedan hade vi trevlig mat! Då Oscar berättade att han hade massa grejer med sig för att vi ska pynta skåpen, så det började vi att göra. Det kommer att bli så JÄVLA nice :D:D:D. Sedan hade vi svenska och det var chill! Skön dag helt enkelt.

Nu väntar Lene på något smaskigt hahaha :D Så detta blir mitt enda inlägg idag, men vi hörs imorgon <3

MICHAEL ♥

Jätte skalbagge/insekt

Igår satt jag på trappan, tog upp en ny bok vi ska läsa och började läsa. Satt med musik i öronen och läste, sida efter sida.

Jag gillar egentligen inte att läsa och om jag ska läsa så ska det helst vara självbiografier, när jag var mindre så läste alltid min lilla syster böckerna åt mig och återberättade dem. Men under åren har jag börjat läsa böckerna själv. Vissa har varit tuffa att läsa igenom, andra lättare. Men den här boken, som är rätt tunn iofs. Är helt underbar! Jag har dock bara läst ett par sidor men blev helt fast. Hur bra är det inte? När huvudpersonen förvandlas till en jätte skalbagge? Kan det bli bättre? Tror nästan inte det. Så fantastiskt. Nu kanske jag uttalar mig för snabbt om boken eftersom jag inte ens läst en femte del av boken. Men hittils är den underbar, spännande och genialisk.

Jag får väll skriva om boken när jag läst klart den, kanske inte är så bra som jag tror? Kanske bättre? Vi får väll se!

Hittils underbar otrolig bok!


We've been singing Billie Jean

Hej hå!

Du i det blå, det är dig jag ska klå. Fin låt lene...Dagen idag började fint! Tråkig naturkunskap som alltid haha, elak är jag! Och jätte lång håltimma vilket betyder, hem till pepsi & käka samt filosofiera! Hon är guld ♥. Hade SOMS underbart som alltid, snackade om Berlin och planering! LÄNGTAR. Slut på en lång men fin dag, kom hem snacka lite med syrran & så kollade vi på Kalle & Chokladfabriken, uuuunderbar film! Sett den tusen gånger och LIKA bra varje gång, om inte bättre :-)

Snart fyller min bete lene år!! Wiiiiiho ♥

Peace out!

btw, hur mycket ska mitt fina land få ta?

Sorry

Förlåt för mitt dåliga bloggande! Känns bara som att det har hänt så mycket. Vilket det faktiskt har gjort, men aja! Det skall vi icke prata om idag. Well igår då, försov mig haha tackar lene som väckte mig! Idag skön dag, en enda lektion så jag ska inte klaga. Längtar till lovet, inte mycket kvar! *happy gurl*


To my other half:

I'd kill for you.

Blame Game

Hej!

Söndag idag då...inte kul alls. Jag vill inte till skolan imorgon men måste. Aja, inte så många dagar kvar till jullovet så måste stå ut! Även om det är massa arbeten som måste bli klara, tvivlar på att jag kommer hinna. Whatever.

Har ni hört Kanyes nya album?! Så jävla sjuuukt bra!!!! GeniouSssssS.

Aja idag ska vi nog städa massa, andra advent idag ju! Woooho :D

I'm out nu!

Peace out!


My beautiful dark twisted fantasy

Hej!

Träffade på en bichoe idag, you gonna regret what you did!

Strax blir det chips och film! Skulle egentligen gått & bowlat med my homies men hade lovat valle att vi skulle kolla på film idag så jag måste hålla vad jag lovat!

Sedan vill jag skicka ett ♥ till betelene!

Peace out and take care of your love ones...

Daddy

är bäst.


Thriller

Wooho! Efter att ha spelat i flera timmar & fått 5 stjärnor på vissa låtar så är jag slut! Träning på hög nivå ska jag säga er!!! Och så måste jag skryta lite hahaha, andra gången jag körde Thriller så fick jag 5 stjärnor! Pretty awesome if you ask me, stolt som fan med!

Ska försöka plugga lite nu & sedan dra till Iman för att hämta några grejer jag har hos henne. Fattar ni eller? 3 veckor kvar till jullovet!!!!! Awesome.


December!

Hej !

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag har varit tvungen att plugga till ett prov som jag hade igår och igår så var det studenfest! Well studentfesten var rolig trots att musiken SÖG. Så jävla dålig!!!! Det kom typ tre bra låtar & resten var skit. Men jag hade iman så det var kul med henne :D

När jag kom hem så skulle Eggi & Valle lura mig för de visste inte att jag visste att Eggi var hemma hos oss hahaha så fail :D.

Men det var en rolig dag :D!

Nu känner jag mig sjukt trött men tackar att det är studiedag idag wiiiho! Måste plugga lite dock men ska snart spela MJ spelet! Försöka få fler 5 stjärnor :D

Peace out!

RSS 2.0