<3

Hej!!

Sorry för att jag inte bloggat på ett tag men haft fullt upp. I söndags umgicks vi med fina Don Angie Franco! Haha kul att hennes namn bara blir längre och längre :-)! Vi hade det iallafall hur mysigt som helst, alltid lika kul att vara med henne :D. 

I måndags kom min bror hit och han åkte hem idag så vi har umgåtts mycket!!! Saknar honom redan faktiskt...men vi ses nog snart igen :D <3!

Juste...i tisdags tror jag så räddade jag & Valle en katt. Den var så söt! Det var så att jag & Valle slängde soporna och när vi kom ut från miljöhuset kom en katt emot oss så vi började klappa den osv, gav den något att dricka & ringde ägaren. Måste dock säga att katten var mer bekväm i mina armar än i ägarens...just sayin'. Iallafall det var kul hehe.

Ska kolla på Glee och Desperate ikväll! YAY! Glee är äntligen tillbaka efter ett par veckors uppehåll. Måste snart till affären och köpa saker för mamma vill att jag ska baka. I don't mind, älskar att baka och äta godsaker :D...

Man märker att rättegången nästan tar all min tid och energi. Trodde att det var rättegång idag men icke. Glömde att det inte är förrens imorgon. Well känns lite skönt med en ledig dag. Hoppas att det blir grymt för oss imorgon. WALGREN <3.

Aja, gotta go. Vi hörs sen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0