Muffins = Överaskning

Igår så bakade vi muffins då! Oj oj om ni bara visste min baktanke med allt, allt jag planerat sedan 2:a mars hehe. Kan väll börja med att säga att jag älskar att överaska människor och att skoja också för det får mig alltid att skratta. Att skratta är något av det bästa jag vet och tro mig jag fick en STOR dos av skratt igår samt idag. Love it :)!

Anyway, vi bakade och något min lillasyster inte visste var att jag skrev ett meddelande på två av muffinsarna. Alltså på sjävla bakformarna. Tänker inte avslöja än vad det var jag skrev men när muffinsen blev klara så valde jag självklart ut den hon skulle äta, tror ni att hon märkte meddelandet? Nej, såklart inte. Hon slängde pappret haha där stod jag och skrattade för mig själv. Tur att jag var smart nog och skrev ett till med exakt samma meddelande. Hon åt en till och jag valde ut denna med, denna gången märkte hon vad det stod och jag stod och skrattade såklart. Jag såg hur lycklig hon blev men det första hon sa var: DU ljuger! Kunde inte hålla mig för skratt och skrattade ännu mer. Eftersom hon anklagade mig för att jag ljög så bestämde jag mig för att fortsätta, jag lurade alltså henne att jag ljög. Förstår ni? Haha, jag är för rolig!

Det som stod på meddelandet var: "LONDON och datumen samt en söt liten smiley". Hahahahahaha, så kul. VI ska åka till London!!!!! Bokade biljetterna för ca två veckor sedan och ni anar inte HUR svårt det varit att hålla tyst om det och låtsas som ingenting. Här har jag varit överlycklig med mig själv och nu kan jag äntligen dela med mig av glädjen samt planera lite roligheter =D!!!! Ska äntligen träffa vår bästa bror som jag saknat så :(! APRIL då ses vi =D=D. Och hoppas även på att kunna träffa Sora. Vi stannar i London i 6 dagar och det ska bli riktigt kul. London har varit en stad jag alltid velat besöka och nu ska jag äntligen få göra det för första gången i mitt liv.

Juste jag lurade min lillasyster tills nyss haha. Var tvungen att visa henne bekräftelse smset jag fick om biljetterna så nu vet hon att vi ska åka och hon tror på mig haha för jag talar faktiskt sanning nu :D! Jag är så glad!!!

Jag är ändå stolt att jag lyckats hålla mig i nästan två veckor utan att säga något! Det var sååå värt det dock :D. Fast tro mig har varit SÅ nära på att avslöja det men är för bra på att dölja saker ;). Dessutom för er som inte känner mig, jag är extremt bra på att ljuga/skoja! För bra faktiskt. Hahaha låter värsta ego-trippin' men det är en talang jag har HAHAHA. Om man nu kan kalla det för talang :P! Jag älskar att göra människor glada och ge folk överaskningar :D:D Det gör mig så glad och lycklig.

Well I'M GOING TO LONDON :D!!!!!!




Kommentarer
Postat av: Dondon the master

sv: thank you my beautiful friend! <3



Åhhh så underbart det låter!!

GULLIGT AV dig :D WOOHOOO U GUYS ARE GOING TO LONDON!! ha det så kul där borta när ni åker och ta en massa bilder så jag kan få titta på sen :D filma gärna in med till dondon hehe

2011-03-15 @ 18:25:25
URL: http://eggi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0