Kort update

En liten kort update, har tagit allt för många pauser mumsat i mig chips och annat gott. Har skrivit kanske lite mer än en halv sida, fått massa motgångar men nu skriver jag det jag tror man ska skriva. Är det fel, så är det fel. Hittills går det bra iallafall haha (om vi säger att jag gör rätt). Ska senare mot kvällen spela lite MJ experience för att få bort en del av min energi hehe. Åh vad jag längtar tills denna uppsats är klar och inskickad. Att man får ett bra betyg och kan andas ut. Jag kommer seriöst att skriva ut en kopia och bränna upp det hahaha.

Well nu måste jag fortsätta med arbetet och hoppas på att maten snart är klar (så att jag kan ta en till paus utan att känna ångest).

Juste, kan ni tänka er- det är redan april! Hur sjukt?! Massa roligheter sker denna månad, först ut: LONDON. Sedan blir det MJ experience till Playstation 3 + Kinect (men det har vi ej.). Längtar tills den kommer ut på PS3 för det sägs att det kommer att innehålla nya låtar =D. Super fuun. Tredje roligheten: BERLIN. Awesomeness. Kan väll ta upp som fjärde grej, två veckors ledighet hehe pga. påsklovet och sen Berlin.

Nepp, nu måste jag gå!



Kommentarer
Postat av: Dondon the master

Fan vad nice allt låter!! :D hoppas att du får sdet skitkul i London och Berlin <3

2011-04-03 @ 11:45:08
URL: http://eggi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0