James Franco


(Har han inte ett leende som smittar av sig? :D)

Hey!

Igår så var vi med världens goaste James Francos fru, även känd som Don Angie! Hehe vi gick o köpte lite godsaker och med det menar jag läsk och chips. Don Angies söta mamma hade bakat bullar, m m m! Vi stack iallafall till en sjö som ligger här nära och allt gick typ fel men det var så jäkla kul ändå haha. Det var några trevliga människor som spelade underbart vacker musik (känn ironin hehe). Efter att vi stått ut med musiken och ätit så bestämde vi oss för att gå hem till oss. Vi snackade, lyssnade o dansade till gamla låtar hehe sedan fixade jag och Valle så att vi kunde spela Wii! Vi ville visa Don Angie det bästa spelet, nämligen MJ Experience! Vi spelade och det var riktigt roligt :D! Det ska vi lätt göra fler gånger. Efter det så kollade vi på en film med James Franco haha, jag dör! :D That's all folks haha..

Idag skulle jag ju ha pluggat men har ingen lust alls. Har istället spelar lite Layton och kollat på intervjuer med MJ och Princess Diana! Gud, vilken underbar människa.

Ne, nu ska jag gå och lyssna på lite Queen B musik!

PEACE


Kommentarer
Postat av: Dondon the master

Igår så var vi med världens goaste James Francos fru, även känd som Don Angie - HAHAHAHAHA jag doog en liten bit när jag såg den där meningN!!!! <3 så goa är ni det var så¨åå damn kul my pretty ladies :* THANK YOU för dagen <3

2011-04-24 @ 20:26:58
URL: http://eggi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0