Oh I see..

Tjena!!

Dagen idag gick väll snabbt..hah. Imorgon är det engelska prov som gäller, usch för grammatiken! Har dock inte pluggat för jag kan helt seriöst inte plugga grammatik -kör på det gamla vanliga (skriva det som känns/låter bäst). Så ja, vi får se hur det går hahah. Längtar bra tills denna äckliga veckan är över!! Dock så är jag inte så suger på naturkunskaps provet, det är så jävla mycket och rätt svårt..men det ska nog gå bra ifall man pluggar i tid vilket jag aldrig gör :P! Iaf, imorgon när jag kommer hem så ska jag försöka att skriva klart min svenska..vill helst bli klar innan helgen så att jag kan njuta av helgen utan ångest.

Ska även försöka fixa min design i helgen..jag vet, jag har sagt det i ett bra tag nu haha men denna gången ska jag iaf försöka..sedan får vi se om jag gör det eller inte. Men måste iaf fixa den snart!

Hm, idag är det 2:a december vilket innebär att det bara är 16 dagar kvar till jullovet! Fattar ni eller? Bara 16 dagar kvar! Det är ingenting!! Wooho! Hoppas att tiden fortsätter att flyg fram :-D!

Peace out..ska dansa lite hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0