Magi, fantasi..


Nu har jag mina stunder igen..varje dag runt denna tiden börjar jag filosofera om olika ting. Idag tänkte jag: Varför inte skriva ner det?..Iaf, jag kan inte lova att ni kommer att förstå det jag skriver, jag kan inte heller lova att detta har en poäng..eller jo, visst har det en poäng, men kanske inte en poäng ni ser.

Magi och fantasi..är inte det fint? Att kunna drömma sig bort, att skapa något som inte finns ute i världen men som finns innuti en. Jag är en drömmare, jag drömmer hela tiden om allt & inget. Ibland drömmer jag så mycket att jag inte är närvarande i verkliga livet. Och det finns inget som stoppar mitt drömmande, det kan vara i skolan, i affären, stan, bussen, maten, nu..vart som helst och när som helst. Ibland, eller ja..rätt ofta filosoferar jag så mycket att jag inte kan sova. Det finns skoldagar då jag sovit 1-2 timmar för att jag legat och filosoferat timme efter timme..och inte kan sluta.

Jag vet inte varför jag föddes som en drömmare, tänkare..men det är som jag är. Min fantasi är helt..jag tror inte att ni kan förstå hur galen den är. Jag tror att det är viktigt för mig att skapa mig en egen värld, en värld jag kan flyga, ja, flyga till när jag vill bort från denna. En värld som jag bara behöver tänka på så ler jag.

Ibland läser jag, ser jag, hör jag..hemska saker som händer i denna världen och det gör mig ledsen. Vissa saker är så hemska att jag frågar mig själv: Varför? En fråga ingen kan besvara. Ibland önskar jag att jag kunde förstå hur vissa människor tänker, men det gör jag absolut inte. Vissa saker är självklara för mig, och för andra inte. Jag förstår inte hur man t.ex kan hata en hel fokgrupp, jag anser att dessa människor inte har tillräckligt mycket hjärnceller eller kärlek i sig. Om jag hatar någon så hatar jag personen i fråga, jag hatar personen. Jag hatar inte dens ursprung, hårfärg, religion utan det är självaste personen jag hatar.

Det är sådana saker som får mig att tänka på varför? Dessa saker får mig att skapa mig en egen fantasi värld. Lite så som Neverland, Wonderland och världen i Nutcracker tillsammans. Ja, jag är fortfarande ett barn i hjärtat och kommer alltid att vara det! Det känns skönt att ha världen jag skapat nära...

Nae, nu får jag sluta skriva annars kommer ni absolut inte förstå något haha, vill ju inte skrämma bort er. Eller vill jag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0