Hahaha


bilden är tagen från Aftonbladet

Läste nyss på Aftonbladet att en kvinna anmält sin granne som heter Aurelia för hennes julpyntning. Det roligaste är att dem bor här i Växjö och jag har sett den lägenheten haha, så roligt!

Tycker dock att det är mysigt att pynta sin balkong osv, visst har denna kvinna pyntat rejält med ljus och massor men det är ju mysigt! Julen är bara en gång om året och dessutom så pyntar denna kvinna sin altan likadant varje år (alltså med mycket ljus och så). Och nu har hon blivit anmält för att en granne tycker att det är störande. Dra för gardinerna då!

Jag stör mig på folk som hittar alla fel hos andra, klagar och anmälar för SMÅ SKIT! Herregud, hur jobbig får man vara? Att anmäla någon för personens julpynt? Hur mycket kan det störa liksom? Jag tror helt seriöst att anmälaren inte har något bättre för sig haha.

Jag står helt klart på Aurelias sida! :-D Absolut. Anmälaren kan väll dra för gardninerna om det stör henne så jävla mycket! Att folk orkar tjura och klaga på andra? Usch. Aurelia älskar julen, så låt henne njuta! :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0