12 december 2009

Holla!

Haha, hur mår ni idag då? Jag mår finemang! Idag ska jag & valle åka till malmö för att hälsa på världens bästa pappa och faster! Det ska bli kalas roligt, saknat min pappa äckligt mycket!! Vi ska även få våra Barcelona bijetter woho!!! :-D! Snacka om lycka =)!

Igår var skolan skit rolig haha! På engelskan kollade vi klart på fimen som förövrigt var riktigt bra! Sedan hade vi geografi & på rasten mellan eng och geo så satt jag, Sandra, Linn & Johanna vid ett bord och så såg jag ett en mattant hade typ 4 påsar FULLA med kringlor, och så gick hon fram till dem som satt mittemot oss och ba: Hej, är ni sugna på kringlor? De ba: Ja och så fick de hela påsen jag ba :O kom hit nu haha och så kom hon jag ba ja direkt haha, och så bjöd vi alla runt omkring oss och jag ljög först att jag bakade dem :P! Haha sedan hade vi iaf geografi och Ola han är för rolig!!!! Haha han visade oss världens sjukaste video! :P Aja sedan åkte jag hem!

Bussen är ju gratis här i Växjö idag så man måste passa på ;-) Jag & Valle ska till stan nu och köpa något fint till mamma!

C yah!

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0